Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks visszavonultatja a Sedin ikrek, Daniel és Henrik mezszámát. Megérdemlik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.Lehet benne van az is, h amióta nyomon követem az NHL-t drukkolok annak h bármely kanadai csapat nyerje meg, és próbálok többet bele látni. Az utóbbi 10 évet nézve, a Boston és LA Kings, sikereit leszámítva olyan csapat nyert ahol több 80+ pont fölötti játékos volt.Nem is neked hanem KeyG-nek írtam. 😛4 meccs után szerintem kicsit korai ez. De akkor már: 4 meccs, 17 kapott gól. Ez nem egy cup contender defense-re jellemző stat. 😛ez irtam pont 😀
Mikey
ZoliMP
Mikey
Penguins: Crosby, Malkin
Blackhawks: Toews, Kane
Red WIngs: Zetterberg, Datsyuk
Capitals: Ovechkin, Backstrom
És hiába vannak jól védekező csapatok, mint pl a Predators az egy 7.meccsen(ha eljutnak oda) a döntőben nem elég, mert jönnek ezek a játékosok. A Maple Leafs-be meg van a 2 játékos , fiatalok, emellett megvan a kiegészítőszemélyzet, én látom bennük a Stanleyt, de ez az én meglátásom, véleményem.
KeyG
csebi
több mint 6 éve
mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.Lehet benne van az is, h amióta nyomon követem az NHL-t drukkolok annak h bármely kanadai csapat nyerje meg, és próbálok többet bele látni. Az utóbbi 10 évet nézve, a Boston és LA Kings, sikereit leszámítva olyan csapat nyert ahol több 80+ pont fölötti játékos volt.Nem is neked hanem KeyG-nek írtam. 😛4 meccs után szerintem kicsit korai ez. De akkor már: 4 meccs, 17 kapott gól. Ez nem egy cup contender defense-re jellemző stat. 😛ez irtam pont 😀
Mikey
ZoliMP
Mikey
És hiába vannak jól védekező csapatok, mint pl a Predators az egy 7.meccsen(ha eljutnak oda) a döntőben nem elég, mert jönnek ezek a játékosok. A Maple Leafs-be meg van a 2 játékos , fiatalok, emellett megvan a kiegészítőszemélyzet, én látom bennük a Stanleyt, de ez az én meglátásom, véleményem.
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Lehet benne van az is, h amióta nyomon követem az NHL-t drukkolok annak h bármely kanadai csapat nyerje meg, és próbálok többet bele látni. Az utóbbi 10 évet nézve, a Boston és LA Kings, sikereit leszámítva olyan csapat nyert ahol több 80+ pont fölötti játékos volt.Nem is neked hanem KeyG-nek írtam. 😛4 meccs után szerintem kicsit korai ez. De akkor már: 4 meccs, 17 kapott gól. Ez nem egy cup contender defense-re jellemző stat. 😛ez irtam pont 😀
Mikey
ZoliMP
Mikey
Szerkesztette: KeyG
több mint 6 éve
Mikey
18 754
Nem is neked hanem KeyG-nek írtam. 😛4 meccs után szerintem kicsit korai ez. De akkor már: 4 meccs, 17 kapott gól. Ez nem egy cup contender defense-re jellemző stat. 😛ez irtam pont 😀
Mikey
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
4 meccs után szerintem kicsit korai ez. De akkor már: 4 meccs, 17 kapott gól. Ez nem egy cup contender defense-re jellemző stat. 😛ez irtam pont 😀
Mikey
több mint 6 éve
Mikey
18 754
4 meccs után szerintem kicsit korai ez. De akkor már: 4 meccs, 17 kapott gól. Ez nem egy cup contender defense-re jellemző stat. 😛
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
Jo lenne ,mert mar elozo eletemben is maple leafs drukker voltam..na jo nem.Messze még a Trade Deadline, sok elit védő akarja majd Torontoba átrakni a székhelyét.A Maple Leafs nagyon rendben van és jobb lesz. Látom bennük azt, h elhozzák a Stanleyt Kanadába. 😊de kb az a taktika h tobb golt lojjenek mint az ellenfel...hatul gyengebbek ez visszauthet.Nezzuk meg mennyi a golaranyuk.
KeyG
ZoliMP
KeyG
Nem vagyok fanatik, de ha kell egy csapatot mondani akkor Toronto csaladi okok miatt.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Messze még a Trade Deadline, sok elit védő akarja majd Torontoba átrakni a székhelyét.A Maple Leafs nagyon rendben van és jobb lesz. Látom bennük azt, h elhozzák a Stanleyt Kanadába. 😊de kb az a taktika h tobb golt lojjenek mint az ellenfel...hatul gyengebbek ez visszauthet.Nezzuk meg mennyi a golaranyuk.
KeyG
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
A Maple Leafs nagyon rendben van és jobb lesz. Látom bennük azt, h elhozzák a Stanleyt Kanadába. 😊de kb az a taktika h tobb golt lojjenek mint az ellenfel...hatul gyengebbek ez visszauthet.Nezzuk meg mennyi a golaranyuk.
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 520
A Maple Leafs nagyon rendben van és jobb lesz. Látom bennük azt, h elhozzák a Stanleyt Kanadába. 😊
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
A Chicago - Toronto eleg orult meccs volt. 3 gol az utolso 1 percben 😀
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Shea Weber-t nagyon sajnálom, jobbat érdemelne.Amit Bergevin a GM művel nàlunk csapatleépítés címén évek óta, ne csodálkozz rajta 😊 a tulaj, Molson meg hagyja (sztem zsarolja őt Bergevin 😊) mert Montrealban akkor is tele lenne a csarnok ha háromszor egymás után mennénk az 1/1rt.....Mán van egy győzelmünk, ráadásul a pingvinek ellen, már plusz az idény 😛Nem lehet azzal vádolni, h nagy igényeid lettek volna. 😀
dande
KeyG
dande
több mint 6 éve
Amit Bergevin a GM művel nàlunk csapatleépítés címén évek óta, ne csodálkozz rajta 😊 a tulaj, Molson meg hagyja (sztem zsarolja őt Bergevin 😊) mert Montrealban akkor is tele lenne a csarnok ha háromszor egymás után mennénk az 1/1rt.....Mán van egy győzelmünk, ráadásul a pingvinek ellen, már plusz az idény 😛Nem lehet azzal vádolni, h nagy igényeid lettek volna. 😀
dande
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Mán van egy győzelmünk, ráadásul a pingvinek ellen, már plusz az idény 😛Nem lehet azzal vádolni, h nagy igényeid lettek volna. 😀
dande
több mint 6 éve
Mán van egy győzelmünk, ráadásul a pingvinek ellen, már plusz az idény 😛
több mint 6 éve
2 meccs után a Canucks nagy meglepetés, és főleg Pettersson játéka. Úgy nézz ki sikerült ismét találniuk egy svédet Naslund és a Sedin-ek után , akire lehet franchiset húzni.Reméljük jó lesz megint a svéd vonal. Pettersson tényleg brutál mód bekezdett. De most beleszaladtunk egy nagy pofonba. 3. harmadot elaludtuk, bár a végén két üres kapus gól volt, így a végeredmény kicsiit csalóka.
KeyG
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
KeyG
9 520
2 meccs után a Canucks nagy meglepetés, és főleg Pettersson játéka. Úgy nézz ki sikerült ismét találniuk egy svédet Naslund és a Sedin-ek után , akire lehet franchiset húzni.
több mint 6 éve
Mekkora okádék lett az ESPN fantasy hoki felülete, te jó ég!
több mint 6 éve
Antonius
1 702
Nem kifejezetten ezért a "szabálytalanságért" kapott 20 meccset, hanem mert sorozatos visszaeső. Ha jól emlékszem, tavaly 3x volt már eltiltva. A Fegyelmi Bizottság azt nyilatkozta, hogy ilyen játékossal még nem találkoztak, egyszerűen nincs precedens arra az esetre, amikor valakit ilyen gyakran kell eltiltani.WSH is jól bekezdett, tetszik az eredmény 😊Keményen bekezdett a címvédő.
dande
Nem is hiányzott Wilson akit 20 (!) meccsre meszeltek el egy fejre irányuló ütközés miatt + 1,2 misit lezároltak a 2018-19 salary-ból a Capitalstól. Szerintem ezért a szabálytalanságért ez egy kicsit erős bünti, de látszik komolyan veszik az ilyet az NHL-ben (persze eddig is volt ilyen, de ennyire erős szankcióra nem emlékszem egy ilyen eset után).
Előző nap le is szerződtettek egy másik szélsőt (már biztos tudták mi lesz a bünti), Jaskint a waiver listáról (bár a meccsre nem nevezték).
Persze ne menjünk el szó nélkül a sima Canucks győzelem mellett sem. Nem gondoltam volna, hogy a fiúk ilyen jól kezdenek. Előszezonban végig szenvedtünk a Flames ellen (ez persze csak előszezon), de most kijött a lépés. Egy jó kezdet mindig lökést adhat. Úgy, hogy kapitánya sincs a csapatnak. Gondolom nem tudtak dönteni a kérdésben. Várnak egy évet ki hogy teljesít és mennyire karakteres, és utána döntenek a C felvarró dolgában.
Mindenesetre a fiatalok jól teljesítettek. A rookie Pettersson rögtön 1+1-el nyitott. Csak így tovább. 😊
danyly
Wilson jó hokis lenne, de egész egyszerűen egy dirty player.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
WSH is jól bekezdett, tetszik az eredmény 😊Keményen bekezdett a címvédő.
dande
Nem is hiányzott Wilson akit 20 (!) meccsre meszeltek el egy fejre irányuló ütközés miatt + 1,2 misit lezároltak a 2018-19 salary-ból a Capitalstól. Szerintem ezért a szabálytalanságért ez egy kicsit erős bünti, de látszik komolyan veszik az ilyet az NHL-ben (persze eddig is volt ilyen, de ennyire erős szankcióra nem emlékszem egy ilyen eset után).
Előző nap le is szerződtettek egy másik szélsőt (már biztos tudták mi lesz a bünti), Jaskint a waiver listáról (bár a meccsre nem nevezték).
Persze ne menjünk el szó nélkül a sima Canucks győzelem mellett sem. Nem gondoltam volna, hogy a fiúk ilyen jól kezdenek. Előszezonban végig szenvedtünk a Flames ellen (ez persze csak előszezon), de most kijött a lépés. Egy jó kezdet mindig lökést adhat. Úgy, hogy kapitánya sincs a csapatnak. Gondolom nem tudtak dönteni a kérdésben. Várnak egy évet ki hogy teljesít és mennyire karakteres, és utána döntenek a C felvarró dolgában.
Mindenesetre a fiatalok jól teljesítettek. A rookie Pettersson rögtön 1+1-el nyitott. Csak így tovább. 😊
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
KeyG
9 520
WSH is jól bekezdett, tetszik az eredmény 😊Kb minden kapura lövésük minőségi gólhelyzet volt, 1-et leszámítva amit Rask benézett. A Bruins harmat gyenge volt, téli álmot alszanak még. A Sharkstól többet vártam a -10 fős sérültlistával rendelkező Ducks ellen, meg is szopatták a tippmixem h a ráspoly vigye el őket.
dande
több mint 6 éve
WSH is jól bekezdett, tetszik az eredmény 😊
több mint 6 éve
No kérem, egy pontunk már van 😛
több mint 6 éve
Antonius
1 702
Háááát, a legtöbb szagértő a Nucksot is a Habs elé teszi. Nem azt mondják, hogy az ottani fiatalok a Leafs 3headed monster-éhez mérhetőek tehetségben (amikor Ők 2 éve berobbantak, akkor a Leafs az 1/1-es szezon után rögtön PO-ba jutott), de nem állnak nagyon messze tőlük.Lesz az több szezon is. Ha azt nézed kb a Canucks az egyetlen kanadai csapat aminél talán jobb a Canadiens. A többi főleg Maple Leafs, Jets, Flames ezek masszív playoff esélyes csapatok, fiatalokkal dúgig. Oilerst nem is említettem. 😀Az a baj, hogy ezt én egész szezonunkra értettem, 😛 nem csak erre a meccsre.Ma éjjel indul a szezon mâr-már szokás szerint Habs-Toronto meccsel.Tavares Matthews páros brutál lesz idén. Szóval ja, 2-5 körüli eredményre számítok.
Sok reményt mi (Habs) részünkről nem fűzök hozzá......
Azért jó szórakozást hozzá!
dande
KeyG
dande
KeyG
Viszont a jó hír, hogy az Ottawát simán felülmúlhatja a Habs 😊
Cowboys 4ever.