Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 5 éve
A Ducks GM-nek kicsit elmentek otthonról, három nap alatt négy csere.Én csíptem Cogliano-t.
Cogliano to DAL for Shore
Aberg to MIN for Kloos
Blandisi to PIT for Grant | (welcome back, Derek!) |
Schenn to VAN for Del Zotto
Cogliano távozásának baromira örülök, ahogy Del Zotto érkezésének és Grant visszatérésének is. Aberg elcserélése viszont teljesen WTF fíling.
Ha ezzel akarja kirázni a csapatot az L12-es sorozatból, annak viszont pont ugyanolyan, mint amilyen a csapat: kurvagyenge.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Mikey
18 754
A Ducks GM-nek kicsit elmentek otthonról, három nap alatt négy csere.Cogliano to DAL for Shore
Aberg to MIN for Kloos
Blandisi to PIT for Grant | (welcome back, Derek!) |
Schenn to VAN for Del Zotto
Cogliano távozásának baromira örülök, ahogy Del Zotto érkezésének és Grant visszatérésének is. Aberg elcserélése viszont teljesen WTF fíling.
Ha ezzel akarja kirázni a csapatot az L12-es sorozatból, annak viszont pont ugyanolyan, mint amilyen a csapat: kurvagyenge.
több mint 5 éve
Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.Igen tegnap volt a közlemény, hogy ma reggeltől a digin is elérhető a spíler 1-2
♉gaben♉
több mint 5 éve
Így egy cseppet azért egyszerűbb az élet.Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.Berakták végre mindkét Spílert HD-ban 😊
♉gaben♉
warr_b
több mint 5 éve
Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.Berakták végre mindkét Spílert HD-ban 😊
♉gaben♉
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.
több mint 5 éve
USA-Suomi döntő a junior vb-n, éjjel 2-től, gagyi nfl helyett jó program 😊Suomi maailmanmestari 😊 Parádés meccs volt, ez a WJHC kurva jó, sajnos csak pár éve kaptam rá, amikor Ristolainen mattolta a svédeket, Forsberg meg sírt a jégen 😀
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=04zGaLPispkamikor sok jó játékosod van, akiket mind meg kell fizetni, akkor előbb-utóbb elfogy a levegő a sapka alatt. ez ilyen tipikus életciklus.
Amúgy mi folyik Chicago-ban? Szétcsúsztak?
♉gaben♉
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=04zGaLPispkAmúgy mi folyik Chicago-ban? Szétcsúsztak?
több mint 5 éve
The Ottawa Senators (@Senators) announced today that the club has acquired goaltender Anders Nilsson and forward Darren Archibald from the Vancouver Canucks in exchange for goaltender Mike McKenna, forward Tom Pyatt and Ottawa's sixth-round selection in the 2019 NHL Draft.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
NHL -> SeattleJobb mint egy újabb Floridai csapat!
dawyd728
Lesz ott még ismét Sonics is.
több mint 5 éve
NHL -> Seattleamikor tíz évig kilincselsz kosárcsapat után, de csak egy hokicsapat esik le...
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
NHL -> Seattle
több mint 5 éve
M4 sporton vegre PROGYM. Hajrá Gyergyó!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azért ez a Canucks - Avalanche meccs ne volt rossz (7-6 ide. 😊 ).Nem most volt a napokban, de érdemes megnézni.
Pettersson megint alkotott (2+3).
Ja, és October Rookie of the Month. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
eu.detroitnews.com/story/sports/nhl/red-wings/2018/11/01/former-red-wings-star-adjusting-life-off-ice/1835435002/uhhh... szóval volt Stevie Y, akinek a térde ment szarrá, volt Datsyuk, akinek a bokája nem bírta, és végül Hank, akinek a háta vált használhatatlanná. zsír.
több mint 6 éve
Mikey
18 754
Nem akartam nevén szólítani az érvelés mesterét.Klasszikus MacPhisto-i érvelés, csak, hogy tényszerűek legyünk.Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
Mikey
kishaszi
több mint 6 éve
Klasszikus MacPhisto-i érvelés, csak, hogy tényszerűek legyünk.Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
Mikey
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
csak nehogy igaz legyen 😊Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
Mikey
bár sokat már az sem változtatna.
több mint 6 éve
Hm 2/2 a pingvinek ellen, nem is rossz. Ez"kicsit" szorosabb volt, mint az előző, ráadásul eleinte Niemi elég katasztrofálisan védett, de a SO-ban szépen javított. 😊
több mint 6 éve
Mikey
18 754
Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
több mint 6 éve
Nem tudom mi a bajod velük, de teljesen egyértelmű.Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks visszavonultatja a Sedin ikrek, Daniel és Henrik mezszámát.Szerintem nem, de ez szubjektív.
Megérdemlik.
KeyG
♉gaben♉
Gondolom csak követed egy kicsit a hokit. 😊 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 6 éve
szerintem meg Vancouverben intézményekké váltak, simán belefér.Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks visszavonultatja a Sedin ikrek, Daniel és Henrik mezszámát.Szerintem nem, de ez szubjektív.
Megérdemlik.
KeyG
♉gaben♉
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Ha Linden és Naslund megkapta ezt a megtiszteltetést, akkor a Sedin ikreknek ez szó nélkül jár. De ez tényleg szubjektív, ki így ki úgy látja.Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks visszavonultatja a Sedin ikrek, Daniel és Henrik mezszámát.Szerintem nem, de ez szubjektív.
Megérdemlik.
KeyG
♉gaben♉
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks visszavonultatja a Sedin ikrek, Daniel és Henrik mezszámát.Szerintem nem, de ez szubjektív.
Megérdemlik.
KeyG