Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 6 éve
Jaja, ugyanúgy lepörgött volna az időnem arról beszéltem, hanem Hári büntetőjéről.ugyanarról beszéltek, csak te azt nézed, hogy mi lehet volna ha emberelőnyt adnak, gabo meg azt mondja, hogy nem osztott, mert az emberhátrányt kivédekeztük
lehet, hogy jobban jártunk volna 57:00-58:38 között 4v4-gyel, utána meg 22 másodperc 5v4-gyel. ha úgy jön ki, akkor talán még a korongot is bent tudtuk volna tartani a brit harmadban.
slowmotion
a jéghoki az ahol egy büntető kb lófingot nem ér, nem értem miért nem lehet bünti+emberelőnyt adni...
NB2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
nem arról beszéltem, hanem Hári büntetőjéről.ugyanarról beszéltek, csak te azt nézed, hogy mi lehet volna ha emberelőnyt adnak, gabo meg azt mondja, hogy nem osztott, mert az emberhátrányt kivédekeztük
lehet, hogy jobban jártunk volna 57:00-58:38 között 4v4-gyel, utána meg 22 másodperc 5v4-gyel. ha úgy jön ki, akkor talán még a korongot is bent tudtuk volna tartani a brit harmadban.
slowmotion
a jéghoki az ahol egy büntető kb lófingot nem ér, nem értem miért nem lehet bünti+emberelőnyt adni...
több mint 6 éve
Hát ezt borzalmas volt előben átélni... Annyira elképzelhetetlennek tűnt, hogy ne legyen meg, és ráadásul ilyen balszerencsével. Pedig nagyon menő lett volna jövőre megtanítani szurkolni a szlovákokat.
több mint 6 éve
nem arról beszéltem, hanem Hári büntetőjéről.Nem azon múlt, a fórt kivédekeztük, utána voltunk balfaszok...tehát kb ugyanannyira valószínűAz egy szerencsés pattanás volt, az ő góljukat meg konkrétan bevédte Vay.Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.csak annyira volt potya, mint a mi második gólunk
tüsi91
slowmotion
Jakehomer
sajnos a szabályok miatt büntetőlövést kellett adni annál a kiugratásnál, nem kiállítást. lehet, azzal jobban jártunk volna...
slowmotion
gabokocka
több mint 6 éve
Nem azon múlt, a fórt kivédekeztük, utána voltunk balfaszok...tehát kb ugyanannyira valószínűAz egy szerencsés pattanás volt, az ő góljukat meg konkrétan bevédte Vay.Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.csak annyira volt potya, mint a mi második gólunk
tüsi91
slowmotion
Jakehomer
sajnos a szabályok miatt büntetőlövést kellett adni annál a kiugratásnál, nem kiállítást. lehet, azzal jobban jártunk volna...
slowmotion
több mint 6 éve
tehát kb ugyanannyira valószínűAz egy szerencsés pattanás volt, az ő góljukat meg konkrétan bevédte Vay.Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.csak annyira volt potya, mint a mi második gólunk
tüsi91
slowmotion
Jakehomer
több mint 6 éve
Az egy szerencsés pattanás volt, az ő góljukat meg konkrétan bevédte Vay.Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.csak annyira volt potya, mint a mi második gólunk
tüsi91
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kár érte.A legjobb játékosaink fiatalok, ha tovább tudnak fejlődni, nemcsak hogy az esély meglesz, hanem simán fel fogunk jutni, a vereségeink ezen a vb-n sem olyanok voltak, ahol egyértelműen felülmúltak volna minket.
Soká leszünk megint ilyen közel a feljutáshoz.
Kenny
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
2-0 után el nem tudtam volna képzelni, hogy ne jussunk fel. Nem tudom mi történt az utolsó 10 percben, de fogalmunk nem volt a meccsről. A végén csak hab volt a tortán, hogy nem szabadítottunk fel, Vay - aki egyébként qrva jó volt végig, - meg bevédett egy tucatlövést.Nagy kár érte....
több mint 6 éve
Ez annyira tipikus magyaros áááá hagyjuk a francba az egészet itthon ne is rendezzünk többet....Tudom ez a hozzáállás is magyaros...francba
több mint 6 éve
Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.csak annyira volt potya, mint a mi második gólunk
tüsi91
több mint 6 éve
Kár érte.Soká leszünk megint ilyen közel a feljutáshoz.
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége, konkrétan nem is izgultam.
több mint 6 éve
Szerintem nekünk jobb csapatunk van alapból, és ők többet hoztak ki magukból az egész vb-t (nem csak ezt a meccset) tekintve..Ritka nagy faszok voltunk ma is, és ez a brit csapat sokkal jobban megérdemelte az egész vb-t nézve.Ugyan mitől?
Igor
Elbasztuk, de semmivel nem jobbak.
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
Szohoz sem jutok.Valahol ezt vartam...😕
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Ez a végén komoly potya volt, de nem érdemeltünk többet 5 meccset nézve, s főleg az utolsó 10 alapján.
több mint 6 éve
Mi az isten .... nem ütöttük ki????mert egymást akadályozta a két játékos.
Annyira amatőrök voltunk istenem!
OTT VOLT 2x is a lehetőség, hogy kiüssük!
NB2
de a harmadik harmadban egészen konkrétan lekorcsolyáztak a pályáról a britek.
több mint 6 éve
Ritka nagy faszok voltunk ma is, és ez a brit csapat sokkal jobban megérdemelte az egész vb-t nézve.Ugyan mitől?
Igor
Elbasztuk, de semmivel nem jobbak.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
amatőrök, amatőrök, amatőrök, amatőrök
több mint 6 éve
Ritka nagy faszok voltunk ma is, és ez a brit csapat sokkal jobban megérdemelte az egész vb-t nézve.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mi az isten .... nem ütöttük ki????Annyira amatőrök voltunk istenem!
OTT VOLT 2x is a lehetőség, hogy kiüssük!
több mint 6 éve
ne messze meg a vege
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Nagyon beszorolunk. 6 perc.