Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 11 éve
Teemu Selanne mezét a Jets ellen vonultatják vissza a Honda Centerben. (Y)nekem van mezdarabos Selanne jégkorong kártyám 😀
“Teemu Tribute Night” - 2015. január 11.
ducks.nhl.com/club/news.htm?id=727627gaben
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Teemu Selanne mezét a Jets ellen vonultatják vissza a Honda Centerben. (Y) “Teemu Tribute Night” - 2015. január 11.
ducks.nhl.com/club/news.htm?id=727627
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Na az a sok amit Dalton kapott..... pedig én szeretem őt.Végre Végre Végre: P. K Subban 8 év 72 millió először 7 millás majd közepén 11 a végén 8 millás eloszlásokban! Go Habs for Stanley Cup 😀!!!dandeSokallom, nem ér ennyit szerintem.Gabesz92
Azért azt is figyelemebe kell venni, hogy egy messze nem még a csúcson lévő védőről van szó, 25 évesen tart ott, mint 28 éves kor körül szoktak. Abszolút hosszú idő óta ő végre van franschise arc nálunk,és minden nála fiatalabb aki jöhetne a D-ben lutri, hogy bejön-e vagy nem. Szerintem ennyi abszolút nem sok neki, pláne ahogy el van osztva. Megfogja hálálni pénzt. Lehet belőle a mi Lindströmünk ha tovább fejlődik. Price is tud még egy szintet lépni, elöl összeállna jól, játékba lendülne, mondjuk a Gally-Eller-Gallegher trió, Markov kibír még 1-2 idényt, és kinevelünk utána valakit mellé, és hosszú évekre meglennénk. Kár lett volna pont rajta sóherkedni. Mellesleg ha nem sikerül megtartani valószínűleg Bergevin is mehet és minden eddigi jónak tűnő munkáját a kukába dobhatja.
Go Habs
több mint 11 éve
Végre Végre Végre: P. K Subban 8 év 72 millió először 7 millás majd közepén 11 a végén 8 millás eloszlásokban! Go Habs for Stanley Cup 😀!!!dandeSokallom, nem ér ennyit szerintem.
több mint 11 éve
Végre Végre Végre: P. K Subban 8 év 72 millió először 7 millás majd közepén 11 a végén 8 millás eloszlásokban! Go Habs for Stanley Cup 😀!!!
több mint 11 éve
Dany Heatley Anaheimban. 1 év, 1 millió dollár. Ha az ikrek mellett újra régi önmagát idézné... nem folytatom. :cool: 😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Miller és 3 évre? Nem tetszik.Szerettem nézni a Buffalo-ban, de a csúcsformától már messze van. Lack mögé jó lesz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Kesler elvágyódott + a vezetőséggel sem jött ki. Tortorella elment de a baj maradt. Sajnos a keret iszonyat módon felfordult, így egy pár évig sok jót nem várok. Ezért is lett meghosszabbítva tavaly a Sedin ikrek kontraktusa, hogy legalább legyen vezér(ek) + betanítsák a fiatalokat, a leendő sztárokat és nyugodt szívvel mehetnek haza levezetni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
mret a kings ellen kell 2 minőségi center, aki felveszi a harcot velük, ez egyértelmű volt eddig is.na Kesler fedélzeten!!! Boninot sajnálom, de a következő lépcsőfokhoz kell Kesler, ez idén is egyértelmű lett!csebiminek kellett ez a bohóc??????gaben
Boninot nagyon sajnálom, de meg kellett húzni ezt, és nem adtunk nagy árat, nem ment egy prospect sem (kint írogatták, hogy Kerdiles/Etem még bele kellett volna kerülnie a transzferbe), és csa #10-et is megtartottuk - legalább azzal kiválasztottunk jóllakott óvódás gyereket-
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Ekblad lett az 1/1. 8 eve vittek utoljara vedot legelol.
több mint 11 éve
na Kesler fedélzeten!!! Boninot sajnálom, de a következő lépcsőfokhoz kell Kesler, ez idén is egyértelmű lett!csebiminek kellett ez a bohóc??????
több mint 11 éve
na Kesler fedélzeten!!! Boninot sajnálom, de a következő lépcsőfokhoz kell Kesler, ez idén is egyértelmű lett!
több mint 11 éve
Dominik Hasek, Peter Forsberg, Rob Blake és Mike Modano az új Hall of Fame tagok. Szívemnek elég kedves névsor főleg Hasek miatt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Megérdemelten.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Rangerséknél komoly bajok vannak... és nem csak a játékra értem.Nem akarták megzavarni a telefonját.
Cranston nagy király, megértem, na de azt nem észrevenni, hogy mögötte ott ül egy DeNiro is...? 😀Maka
több mint 11 éve
Rangerséknél komoly bajok vannak... és nem csak a játékra értem.
Cranston nagy király, megértem, na de azt nem észrevenni, hogy mögötte ott ül egy DeNiro is...? 😀
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Két otthoni győzelemmel visszavág a Rangers.
több mint 11 éve
Mindkét meccsen kétgólos előnyből szopni hosszabbításban... priceless.Darksun3Úgy kell nekik, nem sajnálom őket, hagyták volna a Montrealt továbbmenni, nem lenne ilyen lelki problémájuk 😛 😀
több mint 11 éve
Mindkét meccsen kétgólos előnyből szopni hosszabbításban... priceless.
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Girardi b+ ... ez mi volt a végén? o.O
DS!
több mint 11 éve
Én Devils szurkoló vagyok, de azért húzza be a Rangers New Yorknak😊