Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 11 éve
Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceKangyal😊
több mint 11 éve
Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceNew Yorkban laknak pár száz ezren és nem a Yersey részben. S szerintem Glasgowban is vannak egy páran 😛 😉
több mint 11 éve
hát akkor már csak 1 kell a söpréshez 😊 de nehéz lesz az a 4. W :cool:hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.peteyNem akarom elkiabalni, de eddig fergetegesen jatszunk. Ennyi lott gol, igy szetzilalni egy ilyen vedelmet, es kapust ketszer is. Dehat messze meg a vege boven.zavi27
több mint 11 éve
Egyelőre nem sok esélyt látok rá. A jó játékosokat eltrade-elték, akik most javarészt PO csapatban tolják.Pedig nagyon drukkoltam nektek 😕 Na talán majd Tortorella jövőre összekapja őketdandeEbben mindenki megtalálja a magáét 😀Sajnos én nem találtam meg. 😥
www.youtube.com/watch?v=hjhzPXzdZ44dande
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Pedig nagyon drukkoltam nektek 😕 Na talán majd Tortorella jövőre összekapja őketEbben mindenki megtalálja a magáét 😀Sajnos én nem találtam meg. 😥
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.danyly
több mint 11 éve
Ebben mindenki megtalálja a magáét 😀Sajnos én nem találtam meg. 😥
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
IgEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN csak megvan a fene vigye el, hajnalban aztán Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
De nekünk sikerül azt a mázlista anyját a Tampának francba ráadásul egy teljesen szabálytalan gólt adnak meg nekik...............................................................dandeMeglesz az. 😉 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
De nekünk sikerül azt a mázlista anyját a Tampának francba ráadásul egy teljesen szabálytalan gólt adnak meg nekik...............................................................
több mint 11 éve
Remélem a NYR nem baltázza el megint a kétgólos előnyt...
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Aki csak tud ha egy pillanatra is nézzen bele a hangulat félelmetes. A Hoki itt van otthon reméljük május végére a kupa is hazatér 😀www.feed2all.eu/watch/255747/2/watch-montreal-canadiens-vs-tampa-bay-lightning.html
több mint 11 éve
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!gabenJaja. A hajamat téptem. Semmi nem sikerült ezen a meccsen. Vérszegények is voltunk kicsit, sok összetűzés is volt, ahhoz képest ami a meccseinken szokott. Anderson jól védett, de ezek a Dallas gólok igazából mindegyik a semmiből jött és potya volt. Ami úgy ahogy tetszett, az Smith-Pelley 1-2 ütközése. A kapu mögötti double hit meg Perryvel élmény volt. Rohadtul kellene azért Penner vagy hogy vissza ne sírjam Bobby Ryant. Ha a negyedik meccset hozzuk megnyugszok, de addig nagyon ideges leszek.
több mint 11 éve
Na ma irány a 4-0-rt jó lenne behúzni,..... Go Habs!!!!
több mint 11 éve
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!gabenazzal nem lehet számolni, hogy vki le fog-e sérülni vagy nem. Robidas volt eddig talán a legjobb védőnk...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Garbutt elmehet a jó ... anyjába
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.peteyNem akarom elkiabalni, de eddig fergetegesen jatszunk. Ennyi lott gol, igy szetzilalni egy ilyen vedelmet, es kapust ketszer is. Dehat messze meg a vege boven.
több mint 11 éve
hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.
több mint 11 éve
Hogy mennyire irritáló ez a Gyulai, arra nincsenek szavak...SchleckLéderer rosszabb, de ja ő is borzalmas.
több mint 11 éve
Hogy mennyire irritáló ez a Gyulai, arra nincsenek szavak...
több mint 11 éve
Huh hajrá fiúk mindent bele nem tudom van e esély az ukránok ellen, de gyerünk!!!A Montrealnak meg megvan a 3-0, el sem hiszem. Remélem innen már meglesz a párharc, csak félő túl sokat pihenhetünk ha a következőt hozzuk. A Boston Detroit párharc tuti nem öt meccses lesz, és a következő körben meg bealszunk. Mindegy már ez is nagy dolog, hogy így állunk 😀