Jégkorong
23 feliratkozó
több mint 11 éve
De jó kis meccs volt ez a finn-orosz, így a VB csoportkör zárásaként.Nem érte meg megverni az oroszokat, összecsalják itt a meccset a cseheknek.
A finn egyenlítő gól, szerintem a Vb eddigi legszebb gólja, legalábbis, amit eddig láttam belőle, parádés jelenet volt a csatártól.
Jöhetnek a házigazda csehek csütörtökön, inkább, mint a svédek.
Hajrá Suomi!
Bruschi85
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
szegény Ovecskin 😕 tovább várhat a konfdöntőre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
5/13/13: Henrik 35 saves, Rangers win Game 75/13/14: Henrik 35 saves, Rangers win Game 7
5/13/15: Henrik 35 saves, Rangers win Game 7

JT Daniels fan
több mint 11 éve
IGGGEEEENNNN!!!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Fehéroroszország, Németország, Szlovákia és Franciaország biztosan egy csoportban van velünk 2016-ban. S a német-francia duóból bármelyik kieshet.
több mint 11 éve
Ez nekünk is fáj mert ha már a stílusoknál tartunk titeket valószínűleg mi ejtettünk volna ki 😉Viszont a Tampa kizúgatott minket, Price mehet VB-t nyerni (bár a svédek miatt annyira nem örülnék neki). Remélem Teri nénit elküldik a csudába és jön mondjuk Babkock......dandeazon kívül, hogy nyilván a Tampa most jobban játszott, mint az első körben, meg hogy nem az abszolút csapaterősség dönt, hanem hogy kinek milyen stílus fekszik jobban, azért kicsit fáj, hogy a Tampát el tudtuk volna tenni, és akkor mi üthettük volna ki a Habs-et 😉slowmotion
több mint 11 éve
Hoppá, valaki gondolkodik is helyettem!!! Lehet reménykedni! Szombaton pont kézi meccs lesz, pedig adhatnák a 2. meccset is élőben.és a döntőt is ahogy látom csúsztatva adják...NB2miért, a spanyoloknál meglett a megegyezés? ha nem, akkor szerintem simán belefér az élő közvetítésslowmotion
Csütörtökön USA-SUI és SWE-RUS meccs lesz a tv-ben. Jelen állás szerint...
több mint 11 éve
Viszont a Tampa kizúgatott minket, Price mehet VB-t nyerni (bár a svédek miatt annyira nem örülnék neki). Remélem Teri nénit elküldik a csudába és jön mondjuk Babkock......dandeazon kívül, hogy nyilván a Tampa most jobban játszott, mint az első körben, meg hogy nem az abszolút csapaterősség dönt, hanem hogy kinek milyen stílus fekszik jobban, azért kicsit fáj, hogy a Tampát el tudtuk volna tenni, és akkor mi üthettük volna ki a Habs-et 😉
több mint 11 éve
és a döntőt is ahogy látom csúsztatva adják...NB2miért, a spanyoloknál meglett a megegyezés? ha nem, akkor szerintem simán belefér az élő közvetítés
több mint 11 éve
Nem lesznek védettek a 2017-s házigazdák 😀www.jegkorongblog.hu/2015/05/13/nem-lesz-vedett-csapat-a-2016-os-vb-n/
Helyes 😀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont a Tampa kizúgatott minket, Price mehet VB-t nyerni (bár a svédek miatt annyira nem örülnék neki). Remélem Teri nénit elküldik a csudába és jön mondjuk Babkock......
több mint 11 éve
Hinni, bízni és szurkolni kell, hiszen, a szlovák hoki úgyis évek óta hanyatlik, legalábbis a "szakértők" szerint. 😛szlovákok ellen meg is lesz a revans 2009-ért. 😛Bruschi85Jah minden esélyünk meg is van rá 😀dande

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
szlovákok ellen meg is lesz a revans 2009-ért. 😛Bruschi85Jah minden esélyünk meg is van rá 😀
több mint 11 éve
De jó kis meccs volt ez a finn-orosz, így a VB csoportkör zárásaként.A finn egyenlítő gól, szerintem a Vb eddigi legszebb gólja, legalábbis, amit eddig láttam belőle, parádés jelenet volt a csatártól.
Jöhetnek a házigazda csehek csütörtökön, inkább, mint a svédek.
Hajrá Suomi!
Várható volt, hogy a francia sportdiplomácia erősebb lesz a szomszédéknál és pont "véletlenül" őket golyózzák ki..
www.jegkorongblog.hu/2015/05/12/szlovakia-feherorosz-francia-es-nemetorszag/#post-123662
Amúgy a cikk alapján még lehet változtatás a védett csapat csoportbeosztását illetően a héten, remélhetőleg a szlovákok ellen meg is lesz a revans 2009-ért. 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
De ugye ez nem komoly? Mi az, hogy nem eshetnek ki??? Akkor rendezzünk mi is A csoportot 😀A finn büntije a végén nagyon nagy volt!!! A sport1-nek hála a 4 negyeddöntőből, csak 2-t látunk, imádkozzunk, hogy sikerül legalább az egyik normálisat eltrafálniuk. Az elődöntő is persze az egyik felvételről megy és a döntőt is ahogy látom csúsztatva adják...
több mint 11 éve
Nyilván a kazahok és mi leszünk a két legalja, hozzánk jön hét-hét csapat.Qrvára remélem, hogy nem basszák hozzánk a francia-német párost, mert akkor kb semmi esély a bennmaradásra. Mennyivel jobb lett volna, ha a buzi franciák kiesnek.
A tavalyi világranglista alapján megkapnánk a svéd, kanadai, cseh, szlovák, lett, francia, német brigádot.
A dánok jöttek volna a csigások helyett, ha ma kiestek volna.
Nyilván ez még változni fog, de a VB után kiderül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
focivébére sem kell kvalifikálnia a házigizdának.de ilyen nincs banyek, ez tiszta idiótaság, női kézi BL 4- s döntőt is rendeztek magyarok, nélkül akkor vállalják itt is ennek kockázatát 😀 (tudom nem így működik csak akkor is na)dandeÉn örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzükWester
(mondjuk ott van is olyan infrastruktúra-igény, hogy minden biszembaszom ország nem rendezhet, plusz ugye oda mindig selejtezni kell, nem lehet örökíteni a tagságot, csak ha címvédő vagy)
több mint 11 éve
de ilyen nincs banyek, ez tiszta idiótaság, női kézi BL 4- s döntőt is rendeztek magyarok, nélkül akkor vállalják itt is ennek kockázatát 😀 (tudom nem így működik csak akkor is na)Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzükWester
több mint 11 éve
Ducks - Blackhawks konf. döntő lesz Nyugaton, jól hangzik. Nehéz megmondani mi lesz a párharc vége, de egy hangyányival esélyesebbnek gondolom a Chicagót.Jó ez így, legalább lesz idő pihenni. Aztán a döntőt is lenyomhatjuk.
Viszont hogy megint a keletiekre kell várni, az borzasztó.Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandemajd a letteket 😊
több mint 11 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzük
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛
több mint 11 éve
Jó nagy szopás lenne nekünk, ha két olyan (verhető) csapat is lenne jövőre, aki nem eshet ki, mert rendező lesz 2017-ben (német, francia)gabokockaGondolom nem lesz majd ez a két csapat azonos csoportban. Ami jóval inkább nagyobb kérdőjel, hogy hogyan engedhetik meg, hogy egy olyan eseményt, amelyhez összvissz 2 alkalmas csarnok kell két külön országban rendezzenek meg, s ezek gyakorlatilag védettséget élveznek...
Mondjuk alapban retúrjegyet váltottunk szerintem csak. Először el kellene jutni arra a szintre, hogy ne csodaként éljük meg a feljutást, hanem stabil ingázók legyünk.
több mint 11 éve
nem éreztem ötpercesnek ezt a kiállítást, legalábbis nem tűnt keményebbnek, mint a játék eddigi történései.a ruszki gyerek meglepődött, de a második harmadra már vígan fog ficánkolni. nem mondom azt, hogy szépen eljátszotta a nagyhalált, de... de azért kicsit mégis
több mint 11 éve
Ducks - Blackhawks konf. döntő lesz Nyugaton, jól hangzik. Nehéz megmondani mi lesz a párharc vége, de egy hangyányival esélyesebbnek gondolom a Chicagót.Viszont hogy megint a keletiekre kell várni, az borzasztó.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
buzi franciák.... 😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.