NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
mondjuk ez a 9 away game nagyon brutál. Tavaly januárban is volt egy L7 sorozat, utána pedig vagy 8-at nyertek zsinórban.jólvan, 6-2-re égünk a Blue Jacketstől, és hol a vége.remelem playoffra felebredunk. Go Sharks!zavi27
Úristen.
De szánalmas. Ez a február elég sajnálatra méltóan sikerül a San Josénak.petey
sajnos a PP mutató elég gyászos, azon kellene csiszolni, meg a védelmen(ismét)
több mint 12 éve
Mikey
18 739
Cumi megint felkerült a Ducks-ba, nézegetni fogom a meccseik elejét, hátha egyszer véletlen pályára tévedne.TheMileHighCityen nem remenykedem tulzottan...
több mint 12 éve
Azt nem tudtam, hogy a Wings 1st-öt adott - nem követem ennyire az NHL-t, csak a szalagcímeken kárörvendek. 😂Quincey-Downie. Évek óta a legjobb csere a nyomorultaktól. 😀TheMileHighCityszopatós volt ez a trade...
bár remélem, hogy Quincey azért beváltja jó játékával ezt a 1st round picket...Habi
Ez esetben viszont nagyot koppantak a hontalanok, ők is kérhettek volna 1st-öt 1-on-1, és valamelyest kompenzálhatták volna a Szarlamov-picket, de nem, pszichogenyó bottom csatár kellett. Ekkora loserbuzikat, áció-káció-relokáció. 😊
Cumi megint felkerült a Ducks-ba, nézegetni fogom a meccseik elejét, hátha egyszer véletlen pályára tévedne.
több mint 12 éve
Mikey
18 739
holland komolyan azert adott most 1st picket, akit nem is oly' reg waiveren keresztul, de kitett a csapatbol?korrekt.
apdet: hozzateszem, amennyi qrvajo dealt csinalt miota kovetem az nhl-t (2006), siman megerdemelte, h egyet beszivjon mar...
apdet2: a ducks pedig 8 egymast koveto pontszerzo meccs utan tegnap eloszor nem tudott pontot szerezni, miutan tampaban nyaltak ki 3-2-re. es a road tripet eddig 4-1-2-vel hozzak, ami tobb mint nagyszeru. meg a vegen playoffolni fognak... ami azok utan, h voltak 11 meccsel is .500 alatt, nem lenne gyenge teljesitmeny. de nem akarom elkiabalni...
több mint 12 éve
Quincey-Downie. Évek óta a legjobb csere a nyomorultaktól. 😀TheMileHighCityszopatós volt ez a trade...
bár remélem, hogy Quincey azért beváltja jó játékával ezt a 1st round picket...
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Quincey-Downie. Évek óta a legjobb csere a nyomorultaktól. 😀
több mint 12 éve
jólvan, 6-2-re égünk a Blue Jacketstől, és hol a vége.remelem playoffra felebredunk. Go Sharks!
Úristen.
De szánalmas. Ez a február elég sajnálatra méltóan sikerül a San Josénak.petey
több mint 12 éve
jólvan, 6-2-re égünk a Blue Jacketstől, és hol a vége.Úristen.
De szánalmas. Ez a február elég sajnálatra méltóan sikerül a San Josénak.
több mint 12 éve
volt stream, bocs, most láttam csak.az összes szlovén, zebra, és a FB b*** meg...
kikaptunk OT-ban, de nem volt köszönet ebben a meccsben. csütörtökön poklot nekik. így meglesz a hazai pályán a továbbjutás.
több mint 12 éve
Utólag is köszi 😀 😀
több mint 12 éve
Ha valaki majd tud az esti volán meccsre stream-et, akkor tegye már itt közzé mert szeretném nézni, de pont fél nyolcig edzésen leszek és nem tudok keresni.Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
de engem nem ez zavarna hanem az ha egy halom szotyolaert vinnetek el vmelyiket. ha mar igazoltok akkor szepen csengessetek ki az arukat mert mar unalmas h a fotok mindig ugy megoldja mintha a gepet kene atbaszni a jatekban ...FakeHolland nagy mágus 😀
mondjuk nem hinném, hogy most a Preds bármelyiküket is elcserélné velünk. Egyrészt csoport rivális, másrészt Holland lenyilatkozta, hogy 1st és 2nd round pickekkel nem üzletelünk, anélkül meg viszonylagosan nehéz lenne elhozni bármelyiküket.
Majd nyáron ingyen mind2 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
LOL, pedig simán megérdemelte volna, az osztrákoknak mondjuk a Ljubljana továbbjutása jönne jól, ez időnként előjöhet.
több mint 12 éve
Na hát ez a sport arculcsapása ismét. Lamoureux nem lett eltiltva a vasárnapi véglegese után, csak felfüggesztettet kapott. hmm, nagyon érdekes. ez van, kedden így lesznek megint megverve 😀 Remélem McBride megint a junior rácsos fejvédőjét fogja hordani, hogy ha verekedést provokál nehogy beüsse valaki az arcát 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de engem nem ez zavarna hanem az ha egy halom szotyolaert vinnetek el vmelyiket. ha mar igazoltok akkor szepen csengessetek ki az arukat mert mar unalmas h a fotok mindig ugy megoldja mintha a gepet kene atbaszni a jatekban ...vmelyikük szerintem össze fog jönni. Weber szerződésével tudtommal vannak gondok, Suter szerződése is lejár nyáron. Mindkettejüket pedig biztosan nem fogja tudni megtartani a Nashville.Either Ryan Suter or Shea Weber is going to sign with Detroit just so that Datsyuk can't make them look silly any more 😀Habina ha ez osszejon vmi markansabb ellenertek nelkul akkor elmentek ti am a jo budos --------------- 😀Fake
Habi
több mint 12 éve
A bárddal voltak problémái az elején, most már inkább nem trükközik 😊No, itt van a 23. is 😊gdavidMacDonald pár hibát leszámítva nagyon jó teljesítményt nyújt(szerencsére 😊 )Joci
Most jó a csapat nagyon, egy-két héten belül viszont jöjjön a visszaesés, mert az azt jelentené, hogy úgy érzi Babcock megvan a PO és a fiúknak újra kemény edzéseik vannak (kell egy kis plusz alapozás).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
No, itt van a 23. is 😊gdavidMacDonald pár hibát leszámítva nagyon jó teljesítményt nyújt(szerencsére 😊 )
több mint 12 éve
első PO meccs behúzva, hetet gurított a Volán a Ljubljanának.pedig a zebramez alá felvették a zöld sárkányosat is 😊
Életemben először éreztem magyarként, hogy milyen mikor a bírók velünk vannak 😀Höri
Balu mekkora arc már, beleröhög Lamureaux arcába a gól után aztán elkorcsolyázik 😂 de ezek is akkora gyíkok(zöldek), egy kapusuk van erre kiállíttatja magát a hülye 😀 most 2 meccsen a junior kapusuk lesz...nem bánom ami után olyan elegánsan kikorizott Pintaric a Deadbull ellen.
kedden vér fogunk izzadni tuti a Tivoliban.
több mint 12 éve
első PO meccs behúzva, hetet gurított a Volán a Ljubljanának.Életemben először éreztem magyarként, hogy milyen mikor a bírók velünk vannak 😀
több mint 12 éve
No, itt van a 23. is 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
vmelyikük szerintem össze fog jönni. Weber szerződésével tudtommal vannak gondok, Suter szerződése is lejár nyáron. Mindkettejüket pedig biztosan nem fogja tudni megtartani a Nashville.Either Ryan Suter or Shea Weber is going to sign with Detroit just so that Datsyuk can't make them look silly any more 😀Habina ha ez osszejon vmi markansabb ellenertek nelkul akkor elmentek ti am a jo budos --------------- 😀Fake
Vezetünk a cápák ellen, Z a gólszerző 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
nagy meccs ez a Flyers-Penguins, 3:3 a második szünetnél. 2 emberhátrányos gól a Pingvineknél, egyik sima a másik 5 on 3-nél 😂davemayerKi is kapcsoltam a francba, csak felhúzom magam rajtuk. :mad:
több mint 12 éve
nagy meccs ez a Flyers-Penguins, 3:3 a második szünetnél. 2 emberhátrányos gól a Pingvineknél, egyik sima a másik 5 on 3-nél 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Either Ryan Suter or Shea Weber is going to sign with Detroit just so that Datsyuk can't make them look silly any more 😀Habina ha ez osszejon vmi markansabb ellenertek nelkul akkor elmentek ti am a jo budos --------------- 😀
több mint 12 éve
22 hazai zsinórban, Dats 5mp-vel a vége előtt :cool:gdavidde az első gólnál is mit művelt...az a passz miközben fekszik a jégen...
Joey egyébként egészen jól véd, elkapta a fonalat. Az elején voltak nagy hibái, de azok is inkább ütőkezelések miatt, azonban most már konstans jól véd. Conklin helyét teljesen átvette, nem is kell új kapust hozni deadlinekor
Either Ryan Suter or Shea Weber is going to sign with Detroit just so that Datsyuk can't make them look silly any more 😀
JT Daniels fan