NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 738
francois beauchemin tovabbi 3 evig marad anaheimban. ejahoo!

mellesleg a ducks az utolso 7 meccsen 6-0-1. mondtam, h elindultak felfele.
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
egyenlőre jól hasítunk!
19-4 a kapura lövés, bár Jimmy ütött egy luftot és majdnem kaptunk belőle egy gólt 😀

he NHL is set to name Michigan Stadium in Ann Arbor as host of the next Winter Classic, according to a report on ESPN.com.

The game, to be played on January 1 between Original Six rivals the Detroit Red Wings and Toronto Maple Leafs, will take place at the "Big House" while details are being worked out to have downtown Detroit host smaller events at a second rink. :cool:

ilyen gólt kapni...

3.harmad első 6 percbéen 11-0 a kapura lövés oda...szégyen amit produkálunk, de hogy miért nem kér időt Bab??? :/

kurva jó meccs, double minor kivédekezve, Miller a lefordulásból majdnem beverte. Jimmy God módban tolja
ezt a szar gólt

Bertuzzi eldöntötte 😊
nem kellett volna ennyire magunkra engedni a Sikágót

JT Daniels fan
több mint 12 éve
A sivatagi banda letudva, büntetőkkel ugyan, de megvan a W. Z büntetőjét érdemes megnézni 😀

Szombaton matiné a Hóksszal.gdavid
sajnos nem voltam itthon, nem láttam a meccset 😕 de Z büntetője tényleg faszás volt! 😊 mondjuk ha Emmerton gólja bemegy év végén top5 az biztos
holnap jó napunk lesz 😛 RedWings-NFL-Pats sorrend 😛

JT Daniels fan
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
A sivatagi banda letudva, büntetőkkel ugyan, de megvan a W. Z büntetőjét érdemes megnézni 😀

Szombaton matiné a Hóksszal.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
oktober 17. utan (!) ert el ujra winning streaket a ducks.

feljen mindenki, beindultunk!!Mikey
w3 streak, 16 szerzett gollal, ket hat-trickkel. mondom en.

jo lenne eredmenyesen zarni a ma kezdodo nyugat-kanadai turat (calgary, edmonton, vancouver).
a szezon fordulopontja lehetne, ha sikerulne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kicsit off de beirom ide is , hátha itt több hoki fanatikus felfigyel rá 😊 szóval :

Játszik valaki az EA Sports NHL játék valamelyik verziójával PC-n ? Most akarom letölteni a játékot de nem tudom melyik verziót szedjem, nagyon sok helyen olvasom hogy a valaha volt legjobb verziója az NHL sorozatnak a 2004-es kiadás. Reálisan kicsit nehéz ezt elhinni, de azt mondják abban a verzióban a legjobb a játékélmény 😊 Valaki meg tudja erősiteni vagy esetleg cáfolni ? 😊
több mint 12 éve
filip!

The Ducks have recalled defenseman Kyle Cumiskey from the Syracuse Crunch.

😊
több mint 12 éve
oktober 17. utan (!) ert el ujra winning streaket a ducks.

feljen mindenki, beindultunk!!
több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Áh, buzik ezek. 😛
A Coors Field-nél jobb helyszín nem létezik Winter Classic-ra, bár elég classic az is, ahogy néha a hóban baseballozunk. Igazából tőlem két idegen csapat is játszhatna a ballparkban, csak a helyszín lenne a lényeg. 😊

A WJC nekem kicsit csalódás volt, már csak az dobhat fel, ha Filip Forsberg néven ma világbajnok leszek. Zucker amerikai kapitányként 7 GP, 7 P, sikerült is elérniük a bent maradást. J. Schwartz kanadai kapitányként a bronzért játszik még.

Illetve aktuális helyzetjelentés a három coloradói egyetemi csapat elmúlt egy hónapi szerepléséről:
http://denversports.blog.hu/2012/01/04/coloradoi_college_hockey_helyzetjelentes_ii

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
Megvertük a Dallast idegenben, pedig Jimmy nem volt valami stabil ma (4-et kapott). Szombaton Toronto, vasárnap Hóksz, kemény menet lesz.gdavid
jók voltunk?
hétvégére megint jó lesz a program 😀
orosz-kanada junior vb meccs sem lehetett rossz, tavaly is kb hasonló eredmény született
megnéztem az összefoglalót
6-1 volt az oroszoknak, de 5 perc alatt kaptak 4et és volt még hátra 5 perc, de már nem lőttek gólt a kanadaiak, csak 50 másodperccel a vége előtt egy kapuvasra futotta...
svéd-finnen meg kapura lövések: 57-24
ennek ellenére, ha 1:10el a vége előtt nincs a finn kapus nagy hibája, akkor a finnek jutottak volna be a döntőbe

jah és:
Winter Classic 2013: Detroit Red Wings vs. Toronto Maple Leafs/St. Louis Blues/California-Based Team
The NHL is keen on having this game at The Big House in Ann Arbor, with the probability of attracting over 100,000 fans to a game if the tickets are priced favorably. But having it at the University of Michigan's stadium means sharing the wealth with someone outside the family.
DRW-TML meccs lenne a legjobb 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Megvertük a Dallast idegenben, pedig Jimmy nem volt valami stabil ma (4-et kapott). Szombaton Toronto, vasárnap Hóksz, kemény menet lesz.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hazai jégkorong.Ferencváros-ute 8-1 😀 😀 😀!!!Hajrá Zöldek!!Kiss
nehez lehet leverni 2 sornyi legiossal meg egy exvalogatott sorral leverni egy total amator juniorcsapatot
majomparade.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Lundqvist megfogta Briere büntetőjét 20 másodperccel a vége előtt
nem volt rossz meccs, mondjuk 0-2ről nem gondoltam volna, hogy fordít a RangersHabi
hát én sem... :/

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
hazai jégkorong.Ferencváros-ute 8-1 😀 😀 😀!!!Hajrá Zöldek!!

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Lundqvist megfogta Briere büntetőjét 20 másodperccel a vége előtt
nem volt rossz meccs, mondjuk 0-2ről nem gondoltam volna, hogy fordít a Rangers

JT Daniels fan
több mint 12 éve
hokifanoknak szerintem elég jó hír
http://awfulannouncing.com/2011-articles/december/hbo-qknock-knocksq-into-the-spotlight-with-flyers-rangers.html

http://www.youtube.com/watch?v=eyiS8AMuEfwJJ
a Winter Classic az időjárás miatt két órával később, magyar idő szerint 21-kor kezdődikJJ
espnamerica adja, ha nem lesz gebasz és hosszabbítás, akkor utána egyből megy a Rose bowl 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 371 — no es importante
hokifanoknak szerintem elég jó hír
http://awfulannouncing.com/2011-articles/december/hbo-qknock-knocksq-into-the-spotlight-with-flyers-rangers.html

http://www.youtube.com/watch?v=eyiS8AMuEfwJJ
a Winter Classic az időjárás miatt két órával később, magyar idő szerint 21-kor kezdődik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Remélem jól esett a bíróknak tövig bekapni a Hóksz himbilimbijét 😐gdavid
😕
Pulkkinen 4 gólt vert a junior vb-n egy harmad alatt? 😀
meg ahogy olvasom még1et, de akkor már lejárt az idő 0,3 másodperccel + 1 kapuvasat is
és Mrazek is állat volt 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Remélem jól esett a bíróknak tövig bekapni a Hóksz himbilimbijét 😐

több mint 12 éve
Liles-t is utolérte az agyrázkódás. 😕
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=795374
Inkább vonuljon vissza, mielőtt valami baromi végleg lemészárolja, és koncentráljon mellettem az assistant governor-i munkájára. 😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 12 éve
usa-nal emerson etem es john gibson, kanadanal devante smith-pelly az, akire figyelni kell.
a tobbiek lenyegtelenek. 😛Mikey
Kik ezek a statisztikák? 😛

Jut eszembe, a shitlanche egyetlen résztvevője a finnek cserekapusa lesz. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
basszameg, hogy már megint nem tudtam kimenni, MJJSE-FTC 7-4, 2000 néző, fantasztikus hangulat, teddy bear toss és jó meccs :/ 3. helyen karácsonyozunk.
több mint 12 éve
usa-nal emerson etem es john gibson, kanadanal devante smith-pelly az, akire figyelni kell.
a tobbiek lenyegtelenek. 😛
több mint 12 éve
Dec. 26-tól junior VB, élen a coloradói egyetemi szupertehetségekkel. 😛

Konkrétan Jaden Schwartz lesz a kanadai csapatkapitány, ami azért furcsa, mert a CC Tigers-ben nem vagyok vele elégedett, de úgy látszik ez a nagy színvonal juharbaszóéknál, hogy ott még mindig C-nek fér be, holott nálunk a bátyja mögött teljesen beárnyékolódott.
Pioneer Zucker is ott lesz az amerikai keretben, eddig ő is várakozáson aluli, ahhoz képest, hogy mindenhol WCHA MVP-nek jósolták.
Még B. Bennett mehetett volna az USA-ba, mert első körös volt, és ilyenkor csak azt nézik, nem a valós tudást (gondolom ezért nem megy egy Falcon sem), de sajnos egész évben a csuklójával baszakszik, és nemrég megoperálták.

Remélem ők végeznek az első két helyen, kellenek a coloradói érmek. Jó, mondjuk azért a svédeknek is drukkolok, mert ott játszom Filip Forsberg néven. 😂

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nézi valaki esetleg a Detroit meccset most ? Hogy játszanak ?gravedigger
Én mindig nézem! A kérdésedre válaszolva: nem igazán jól, de vezetünk. Vannak olyan shiftek, hogy kijönni is alig tudunk a harmadból, aztán mi szorítjuk be az Olajosokat. De úgy érzem meg lesz a W.gdavid
Meg is lett hálla Istennek, sportfogadás szempontjából nagyon kellett a Detroit Win 😊 😀