NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikey
18 739
boudreau-val eddig 17-11-6 a ducks mutatoja.3-8-3-as kezdest kovetoen 14-3-3. felelmetes.
ha jol tudom, ez a 14-3-3 a legjobb az uj naptari evben az egesz ligaban.
mindezt ugy, h a big line-bol egyedul perry hozza magat konstansan.
több mint 12 éve
22 hazai zsinórban, Dats 5mp-vel a vége előtt :cool:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.digisport.hu/video/7876fuh de várom már a vasárnapot 😀
több mint 12 éve
10.000 eurós büntetés az OLL-nek. A többit nem értem mert germánul van 😊Pintaric és Järvenpää is felfüggesztett büntit kaptak, 3 hónap múlva tárgyalják újra. Illetve Pintaric hat meccs felfüggesztett, 4 meccs újratárgyalásos, Järvenpää-nál pedig 2-2 az arány, lényegében nem kaptak semmit, pedig Pintaric-ot akár el is tilthatták volna, annyira nem kell ő a Ljubljanának.
Gondolom Pintaric meccseltiltás(?)
http://www.erstebankliga.at/de/news/detail/2012/02/16/10_000_euro_geldstrafe_fuer_olimpija,_sperren_fuer_jaervenpaeae_und_pintaric
Mondjuk csinálhatták volna úgy mint a KAC. 8 legjobb hokisuk lekéste a csapatbuszt Linzbe...petey
több mint 12 éve
10.000 eurós büntetés az OLL-nek. A többit nem értem mert germánul van 😊Gondolom Pintaric meccseltiltás(?)
http://www.erstebankliga.at/de/news/detail/2012/02/16/10_000_euro_geldstrafe_fuer_olimpija,_sperren_fuer_jaervenpaeae_und_pintaric
Mondjuk csinálhatták volna úgy mint a KAC. 8 legjobb hokisuk lekéste a csapatbuszt Linzbe...
több mint 12 éve
Elvileg felmerült a fegyelmi bizottság részéről az is, hogy kizárják az Olimpiját a rájátszásból. Azért ez meghökkentene, bár az osztrákoktól kitelik, elvégre a Villach jutna be a helyükre.Az edző ott magyarázza a végén, hogy Pintaric nem állt készen, mikor indult a bünti, a másodiknál pedig a bírók ellen "protestált", LOL... de mondjuk az alapvető cél érthető, azért a Salzburg nyilván erősebb, mint a Fehérvár, pláne playoffban érthető őket elkerülni. De így...RajnaA hülyék legalább belepkéztették volna a kapussal a két büntit. De így...Dzsokijuing
több mint 12 éve
Az edző ott magyarázza a végén, hogy Pintaric nem állt készen, mikor indult a bünti, a másodiknál pedig a bírók ellen "protestált", LOL... de mondjuk az alapvető cél érthető, azért a Salzburg nyilván erősebb, mint a Fehérvár, pláne playoffban érthető őket elkerülni. De így...RajnaA hülyék legalább belepkéztették volna a kapussal a két büntit. De így...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Az edző ott magyarázza a végén, hogy Pintaric nem állt készen, mikor indult a bünti, a másodiknál pedig a bírók ellen "protestált", LOL... de mondjuk az alapvető cél érthető, azért a Salzburg nyilván erősebb, mint a Fehérvár, pláne playoffban érthető őket elkerülni. De így...
több mint 12 éve
a sóváriak rendesen ki vannak akadva az OLL-re, a kapusuk a SO-ban egyszerűen lekorcsolyázott....most nem tudom hogy ennyire lenéznek minket hogy minket akartak?Ha ezért nem indul fegyelmi, akkor semmiért.
http://www.laola1.tv/en/pl/ice-hockey/erste-bank-ehl/red-bull-salzburg-olimpija-ljubljana/video/0-1828-76495.html
vagy csak olyan meccs volt mint tavalyelőtt nekünk Zágrábban, Hetényinek nem szóltak hogy ki kell kapni 😂 és mindent fogottpetey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
a sóváriak rendesen ki vannak akadva az OLL-re, a kapusuk a SO-ban egyszerűen lekorcsolyázott....most nem tudom hogy ennyire lenéznek minket hogy minket akartak? http://www.laola1.tv/en/pl/ice-hockey/erste-bank-ehl/red-bull-salzburg-olimpija-ljubljana/video/0-1828-76495.html
vagy csak olyan meccs volt mint tavalyelőtt nekünk Zágrábban, Hetényinek nem szóltak hogy ki kell kapni 😂 és mindent fogott
több mint 12 éve
két gólszerző beírása nem akkora eredménykövetőzés, szerintemSofron is hát megpusztulok :cool: :rolleyes:LakiTe is jókor eredménykövetsz, a szezon legkevésbé fontos meccsén 😊
Viszont a Salzburg nagyon jó meccsen legyűrta a Ljubljanát, szóval a szlovénok jönnek az elődöntőben, pályaelőnnyel. Ez hatalmas sansz.Rajna
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Otthon, édes otthon! 21, zsinórban :cool:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Jaja, azokat a meccseket mindig lehet élvezni, ráadásul még nyerni is szokás az Olimpija ellen, remekül hangzik. Egyébként az EBEL idén végleg nemzetközi bajnoksággá vált, a felsőház fele osztrák, fele nem, a rájátszás mezőnyének fele osztrák, fele nem, és a legjobb négybe is két-két osztrák és nem osztrák csapat jut be, mert a négy osztrák egymással játszik. Ha pedig mindenhol érvényesül a papírforma/hazai pálya, akkor a döntőben is osztrák-nem osztrák párharc lesz.pont így volt jó. csak Léderer beszélt hülyeségeket 😊Sofron is hát megpusztulok :cool: :rolleyes:LakiTe is jókor eredménykövetsz, a szezon legkevésbé fontos meccsén 😊
Viszont a Salzburg nagyon jó meccsen legyűrta a Ljubljanát, szóval a szlovénok jönnek az elődöntőben, pályaelőnnyel. Ez hatalmas sansz.Rajna
na akkor 17:30-kor vasárnap irány a Katlan! A zöld gyíkok fasza kis csapat, pont azt a hokit játszák amit mi.petey
több mint 12 éve
pont így volt jó. csak Léderer beszélt hülyeségeket 😊Sofron is hát megpusztulok :cool: :rolleyes:LakiTe is jókor eredménykövetsz, a szezon legkevésbé fontos meccsén 😊
na akkor 17:30-kor vasárnap irány a Katlan! A zöld gyíkok fasza kis csapat, pont azt a hokit játszák amit mi.
több mint 12 éve
Sofron is hát megpusztulok :cool: :rolleyes:LakiTe is jókor eredménykövetsz, a szezon legkevésbé fontos meccsén 😊
Viszont a Salzburg nagyon jó meccsen legyűrta a Ljubljanát, szóval a szlovénok jönnek az elődöntőben, pályaelőnnyel. Ez hatalmas sansz.
több mint 12 éve
Sofron is hát megpusztulok :cool: :rolleyes:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Láda :cool:
több mint 12 éve
A 40% az partiban levest jelent pl., meg meg is lehet verni oket tobbszor, a parharc is nyerheto, eppenseggel azt jelenti, hogy ha otszor lejatsszak a parharcot, ketszer nyer a Volan, szerintem ez a realitas. A Salzburg elkerulese halistennek majdnem bizonyos, ellenuk 20%-ot latnek kb... de ez joval tobb, mint ami mondjuk tavaly lett volna, barmelyik ellen. A Ljubljana ellen en sima 70%-os favoritnak latom a Volant. De persze ez csak tipp.a KAC ellen 50% alatt? ne már. simán partiban vagyunk velük mindig, meg is vertük őket többször.csak a Volán áléáléólépeteyMondjuk sajna feltehetően nem a Ljubljana jön, a Klagenfurt ellen szerintem bőven 50% alatti esély a továbbjutásra, jóval erősebb keretük van. Az Olimpiját viszont stabilan verte a csapat az egész alapszakasz során, de hátha megerőlteti magát a KAC a Linz ellen. De a 3. hely már önmagában óriási eredmény, kb. a 8-9. legnagyobb költségvetésből.Rajna
Salzburg a húzós, ugye Pagé mestert mindenki imádja. De ahogy a szezonban toltuk, mindenki ellen van reális esélyünk azt látom.petey
több mint 12 éve
a KAC ellen 50% alatt? ne már. simán partiban vagyunk velük mindig, meg is vertük őket többször.csak a Volán áléáléólépeteyMondjuk sajna feltehetően nem a Ljubljana jön, a Klagenfurt ellen szerintem bőven 50% alatti esély a továbbjutásra, jóval erősebb keretük van. Az Olimpiját viszont stabilan verte a csapat az egész alapszakasz során, de hátha megerőlteti magát a KAC a Linz ellen. De a 3. hely már önmagában óriási eredmény, kb. a 8-9. legnagyobb költségvetésből.Rajna
Salzburg a húzós, ugye Pagé mestert mindenki imádja. De ahogy a szezonban toltuk, mindenki ellen van reális esélyünk azt látom.
több mint 12 éve
20 :cool: csak még egy legyen meg a Dallas ellen
több mint 12 éve
csak a Volán áléáléólépeteyMondjuk sajna feltehetően nem a Ljubljana jön, a Klagenfurt ellen szerintem bőven 50% alatti esély a továbbjutásra, jóval erősebb keretük van. Az Olimpiját viszont stabilan verte a csapat az egész alapszakasz során, de hátha megerőlteti magát a KAC a Linz ellen. De a 3. hely már önmagában óriási eredmény, kb. a 8-9. legnagyobb költségvetésből.
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Egy jó cikk Ocskay Gáborral.http://hvg.hu/sport/20120210_Ocskay_Gabor_jegkorong
több mint 12 éve
19!!!ha nyerünk vasárnap a Flyers ellen akkor beállítjuk a 1929-30as Boston és az 1975-76os Flyers 20 meccses győzelmi sorozatát hazai jégen
egy esetleges csúcsdöntésre pedig a Dallas ellen kerülhet sor 14-én
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Holnap végre emberi időben tudom megnézni a kedvenceket 😊 19:00, Boston-Nashville 😊 Nem tudom mit mondjak a 0-6 után, azért bizakodok, de rohadt nehéz lesz