NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyik ismerosom bofogte :
what do the capitals and the titanic have in common? they both look good until they hit the ice.
😀
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
azert az 1/1-esek az nhl-ben is igen jo esellyel lesznek elit jatekosok, szoval megeri rahajtani itt is a 1st pickre.

---

szeretett anaheim ducksom ma kezd egy szolid 8 meccses, 2 hetes road tripet.
detroit, columbus, minny, pittsburgh, new jersey, florida, tampa, carolina.
nem hangzik jol, de ha playoffot akar a csapat, akkor hozni kell min. 5 meccset ebbol, de inkabb 6-ot.
10 pont a playoff hely ugy, h 2 meccs elonye van a ducksnak. szoval muszaj.
mindenesetre az utolso 15 meccs 11-2-2-je utan bizakodom.
mar csak a big line-nak kellene beindulnia, ha mar van golkepes 2-3. sora a csapatnak.
mindenkit verne ez a csapat oda meg vissza, ha konstansan eredmenyesen jatszana mindharom tamadosora.
let's go ducks!!Mikey
Ma meg azert haladjon a detroiti rekord, mert tippmixben kivettem 😊
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 737
azert az 1/1-esek az nhl-ben is igen jo esellyel lesznek elit jatekosok, szoval megeri rahajtani itt is a 1st pickre.

---

szeretett anaheim ducksom ma kezd egy szolid 8 meccses, 2 hetes road tripet.
detroit, columbus, minny, pittsburgh, new jersey, florida, tampa, carolina.
nem hangzik jol, de ha playoffot akar a csapat, akkor hozni kell min. 5 meccset ebbol, de inkabb 6-ot.
10 pont a playoff hely ugy, h 2 meccs elonye van a ducksnak. szoval muszaj.
mindenesetre az utolso 15 meccs 11-2-2-je utan bizakodom.
mar csak a big line-nak kellene beindulnia, ha mar van golkepes 2-3. sora a csapatnak.
mindenkit verne ez a csapat oda meg vissza, ha konstansan eredmenyesen jatszana mindharom tamadosora.
let's go ducks!!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na nyertünk két meccset Montrealban örömünnep el sem hiszem 😊 csak az a baj, hogy sokat nem érünk vele, 1/1 esélytelen (bár itt talán ennek nincs olyan jelentősége mint az NFL-ben?) rájátszás szintén marad a középszer.

Sőt most nézem hármat csampioncsíp
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tetszetős a winter classic preview:
http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=156123

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem igazán tudom hova tenni ezt az éjjeli meccset, 6-0 ra szoptunk a Buffalo-tól, két nap múlva jön a Nashville, az is rohadt nehéznek igértkezik, majdnem azonos a mérleg ( Boston 27-17 , 6-2, Nashville 26-17, 6-5 ).
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Direkt értem délieket, hogy ráerősítsek arra, amit írtál. A Buffalo egy tévedés volt. A San José engem is érdekel, mert PO ellenfél, de csak ezért. A Winter Classic viszont egy kirakatmeccs, olyan csapatok kellenek oda, amelyek az egész világon ismertek. Crosby hype, Kane hype, Philly-Rangers, ezeket mindig el lehet adni. A kanadai csapatok mellőzését én sem értem (de Bettman egy pöcs). Én mondjuk letojom, hogy játszunk-e premier meccset, sőt inkább ne, mert nem szeretem a délutáni matinékat 😀gdavid
Thornton hype, Marleau hype, Staal hype, Stamkos hype, Kopitar hype akár, stb... azért jelenleg elég nagy piac akár a tengerentúl, akár az USA azon része, aki nem hagyományos rivalizálásokra kíváncsi, a fiatal fanoknak már nem olyan fontos, honnét jön a csapat, a színvonal lényegesebb, nem gondolom, hogy mondjuk egy Vancouver-San José párbaj annyival kevesebb nézőt vonzana. Nyilván nem lehet a kisebb fanbázissal rendelkező helyekre vinni a meccset konkrétan, de vendégcsapatnak simán beférhetnek. De ha nem, akkor sem szükséges az állandó ismétlés.Rajna
A felsorolt nevek körül nincs akkora felhajtás, mint a Kane, Crybaby duó esetében (btw, melyik Staalról van szó 😀 ). A WC-n pont nem a színvonal a lényeg, hanem a hype. De nincs közöttünk vita, szerintem is változatosabb felhozatal kéne, csak minden bizonnyal nincs rá érdeklődés (nem ismerem az NHL piackutatási eredményeit), de lehet, hogy csak Bettman csőlátása miatt van ez a szűkös merítés.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Direkt értem délieket, hogy ráerősítsek arra, amit írtál. A Buffalo egy tévedés volt. A San José engem is érdekel, mert PO ellenfél, de csak ezért. A Winter Classic viszont egy kirakatmeccs, olyan csapatok kellenek oda, amelyek az egész világon ismertek. Crosby hype, Kane hype, Philly-Rangers, ezeket mindig el lehet adni. A kanadai csapatok mellőzését én sem értem (de Bettman egy pöcs). Én mondjuk letojom, hogy játszunk-e premier meccset, sőt inkább ne, mert nem szeretem a délutáni matinékat 😀gdavid
Thornton hype, Marleau hype, Staal hype, Stamkos hype, Kopitar hype akár, stb... azért jelenleg elég nagy piac akár a tengerentúl, akár az USA azon része, aki nem hagyományos rivalizálásokra kíváncsi, a fiatal fanoknak már nem olyan fontos, honnét jön a csapat, a színvonal lényegesebb, nem gondolom, hogy mondjuk egy Vancouver-San José párbaj annyival kevesebb nézőt vonzana. Nyilván nem lehet a kisebb fanbázissal rendelkező helyekre vinni a meccset konkrétan, de vendégcsapatnak simán beférhetnek. De ha nem, akkor sem szükséges az állandó ismétlés.

több mint 12 éve
Miért kapják ugyanazok a csapatok a Winter Classicokat? A Pittsburgh is volt kétszer, a Flyers is, most a Wings is... azt értem, hogy Kaliforniában nehézkes a kivitelezés, de elég sok északi csapat van még.Rajna
Játszhatna a Phoenix a Floridával, de az kit érdekelne? Olyan csapatokat keresnek, ahol megtöltik az emberek a 60-100 ezres stadionokat, ezekből pedig nem sok van.

Ma sikerült rendesen bealudnunk 2-0 után, de szerencsére gyorsan felkeltünk az Oilers egyenlítése után, és megszereztük a 2 pontot (4-2).gdavid
Mondtam, hogy a déli csapatok kimaradása érthető. De pl. most a Leafs lesz az első kanadai csapat, azt ne mondd, hogy őket nem nézné senki. De Amerikából is kimaradt pl. a Devils vagy az Avs a népszerű csapatok közül, de ha a Sabres belefért, akkor szóba jöhet kb. akárki vendégcsapatnak, azért a jelenlegi Sharks sokakat érdekelne, itt nem konkrétan az adott csapat szurkolóit kell megszólítani, hiszen ezt minden hokidrukker nézi, engem jelenleg jobban izgat a Sharks, mint az Oilers, elvégre jobbak.Rajna
Direkt írtam délieket, hogy ráerősítsek arra, amit írtál. A Buffalo egy tévedés volt. A San José engem is érdekel, mert PO ellenfél, de csak ezért. A Winter Classic viszont egy kirakatmeccs, olyan csapatok kellenek oda, amelyek az egész világon ismertek. Crosby hype, Kane hype, Philly-Rangers, ezeket mindig el lehet adni. A kanadai csapatok mellőzését én sem értem (de Bettman egy pöcs). Én mondjuk letojom, hogy játszunk-e premier meccset, sőt inkább ne, mert nem szeretem a délutáni matinékat 😀

több mint 12 éve
Miért kapják ugyanazok a csapatok a Winter Classicokat? A Pittsburgh is volt kétszer, a Flyers is, most a Wings is... azt értem, hogy Kaliforniában nehézkes a kivitelezés, de elég sok északi csapat van még.Rajna
Játszhatna a Phoenix a Floridával, de az kit érdekelne? Olyan csapatokat keresnek, ahol megtöltik az emberek a 60-100 ezres stadionokat, ezekből pedig nem sok van.

Ma sikerült rendesen bealudnunk 2-0 után, de szerencsére gyorsan felkeltünk az Oilers egyenlítése után, és megszereztük a 2 pontot (4-2).gdavid
Mondtam, hogy a déli csapatok kimaradása érthető. De pl. most a Leafs lesz az első kanadai csapat, azt ne mondd, hogy őket nem nézné senki. De Amerikából is kimaradt pl. a Devils vagy az Avs a népszerű csapatok közül, de ha a Sabres belefért, akkor szóba jöhet kb. akárki vendégcsapatnak, azért a jelenlegi Sharks sokakat érdekelne, itt nem konkrétan az adott csapat szurkolóit kell megszólítani, hiszen ezt minden hokidrukker nézi, engem jelenleg jobban izgat a Sharks, mint az Oilers, elvégre jobbak.

több mint 12 éve

Ma sikerült rendesen bealudnunk 2-0 után, de szerencsére gyorsan felkeltünk az Oilers egyenlítése után, és megszereztük a 2 pontot (4-2).

több mint 12 éve
Miért kapják ugyanazok a csapatok a Winter Classicokat? A Pittsburgh is volt kétszer, a Flyers is, most a Wings is... azt értem, hogy Kaliforniában nehézkes a kivitelezés, de elég sok északi csapat van még.

több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
After months of speculation, we're only a day away from things being official: The Detroit Red Wings will host the Toronto Maple Leafs at Ann Arbor's Michigan Stadium in the 2013 NHL Winter Classic.

a Red Wings a Big Houseban,durván nagyon jó lesz 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért Boston koris részlege is bele fog még ebbe szólni 😊 Meg kell valakinek védeni a város becsületét 😊gravedigger
majd a RedSoxHabi
Ez még viccnek is k.varossz volt. 😛 😀
DS!Darksun3
Majd rálesünk azért 😉
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
erre idén messzemenően meg van a lehetőség. Főleg, hogy valszeg ez lesz Lids utolsó dobása.Habi
Azért Boston koris részlege is bele fog még ebbe szólni 😊 Meg kell valakinek védeni a város becsületét 😊gravedigger
majd a RedSoxHabi
Ez még viccnek is k.varossz volt. 😛 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
erre idén messzemenően meg van a lehetőség. Főleg, hogy valszeg ez lesz Lids utolsó dobása.Habi
majd a RedSox vagy a Celtics. Túl sok lenne a jóból a Bruinsnak 😛Habi
Hát Red Sox talán, de nem igazán hiszek benne, csakúgy mint a Celtics ben sem, bár igy is hogy egészséges a Rondo-Allen-Pierce-Garnett-O'Nea ötös max egy konf elődöntőt adok magunknak idén...
A Pats után ( ugye ez már elment 😕 ) nállam egyértelműen a Bruins a legnagyobb esélyes hogy major trófeát hozzon a városba 😊 😊 😊
több mint 12 éve
Last 2 times the New England @Patriots have lost the Super Bowl (XXXI in 1997 & XLII in 2008) the @DetroitRedWings have won the Stanley Cup

öröm az ürömben 😊Joci
majd a RedSox vagy a Celtics. Túl sok lenne a jóból a Bruinsnak 😛

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Last 2 times the New England @Patriots have lost the Super Bowl (XXXI in 1997 & XLII in 2008) the @DetroitRedWings have won the Stanley Cup

öröm az ürömben 😊Joci
Azért Boston koris részlege is bele fog még ebbe szólni 😊 Meg kell valakinek védeni a város becsületét 😊
több mint 12 éve

öröm az ürömben 😊Joci
erre idén messzemenően meg van a lehetőség. Főleg, hogy valszeg ez lesz Lids utolsó dobása.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach

öröm az ürömben 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bruins - Hurricanes, éjjel 1:00 😊 Muszály behúzni
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szép kis Bruins győzelem az éjjel, izgalmas volt 😊
több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Aktuális coloradói egyetemi hoki helyzetjelentés:

http://denversports.blog.hu/2012/01/31/coloradoi_college_hockey_helyzetjelentes_iii

😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Liles hosszabbított Toronto-ban, nagyon jó üzlet volt! Megszoktam már a csapatot, nem akarok mást követni miatta, szóval örülök neki - igaz, hogy rajta és Bozak-on kívül mindenkit utálok, de ez másnál is így lenne. Meg így legalább a szaros Avs-hez sem megy vissza, egyék csak a kefét a köcsögök, amíg nem kotródnak ki az államomból.

http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=811400

Ahogy a nép akarta: Liles is the best, fuck the Avs! 😀
Múljon el végre a concussion, aztán folytatódhat az egy emberes szopatóshow a kék buzik meccsein.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
Sweet 16 :cool: Félelmetes a csapat a Joe-ban, bár a mai is szenvedős volt, de a SO W is két pontot ér 😛