Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 830
Az szép: Japán Ukrajnát is elverte!
Úgy tűnik nem mi leszünk azon meccs esélyesei. 😕danyly
Ezzel a lényegi kérdések eldőltek számunkra, már ami a "vágyálomként", az esetleges feljutásra vonatkozott.
Mert így a japánoknak kell a győzelem a koreaiak ellen, még feljuthatnak, furcsa is leírni, de megint ők okozták a forduló meglepetését.
Viszont az meglepő, hogy már a 2. meccs, hogy nincs gólunk, a 2 kapott a szlovénektől bőven belefért, de támadásban ennél több kell, akár már holnap a sógorok ellen.Bruschi85
csikorog a gépezet, mintha lassított felvételt néznék :/ bármennyire öreg Godó simán befért volna még, Azari helyén. Siki és Nagy Gergő is hiányzik előlröl, gyakorlatilag nincs centerünk.
ja és Hete egy állat, bár nem meglepő, amilyen EBEL félszezont nyomott.petey
Reméljük felfigyel rá valami komolyabb csapat.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Ezzel a lényegi kérdések eldőltek számunkra, már ami a "vágyálomként", az esetleges feljutásra vonatkozott.
Mert így a japánoknak kell a győzelem a koreaiak ellen, még feljuthatnak, furcsa is leírni, de megint ők okozták a forduló meglepetését.
Viszont az meglepő, hogy már a 2. meccs, hogy nincs gólunk, a 2 kapott a szlovénektől bőven belefért, de támadásban ennél több kell, akár már holnap a sógorok ellen.Bruschi85
csikorog a gépezet, mintha lassított felvételt néznék :/ bármennyire öreg Godó simán befért volna még, Azari helyén. Siki és Nagy Gergő is hiányzik előlröl, gyakorlatilag nincs centerünk.
ja és Hete egy állat, bár nem meglepő, amilyen EBEL félszezont nyomott.

több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVance
All hail the King!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Viszont az meglepő, hogy már a 2. meccs, hogy nincs gólunk, a 2 kapott a szlovénektől bőven belefért, de támadásban ennél több kell, akár már holnap a sógorok ellen.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Meg Russel Crowe i ... 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Kangyal😊NB2
Ja őt tudom 😀LanceVance
Joey, Ross és Chandler.slowmotion
Tééényleg ők is.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 709 — Cowboys fan
Kangyal😊NB2
Ja őt tudom 😀LanceVance
Joey, Ross és Chandler.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Úgy tűnik nem mi leszünk azon meccs esélyesei. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kangyal😊NB2
Ja őt tudom 😀

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
Kangyal😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....
New Yorkban laknak pár száz ezren és nem a Yersey részben. S szerintem Glasgowban is vannak egy páran 😛 😉
több mint 12 éve
Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.petey
Nem akarom elkiabalni, de eddig fergetegesen jatszunk. Ennyi lott gol, igy szetzilalni egy ilyen vedelmet, es kapust ketszer is. Dehat messze meg a vege boven.zavi27
hát akkor már csak 1 kell a söpréshez 😊 de nehéz lesz az a 4. W :cool:

több mint 12 éve
Ebben mindenki megtalálja a magáét 😀

www.youtube.com/watch?v=hjhzPXzdZ44dande
Sajnos én nem találtam meg. 😥
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.danyly
Pedig nagyon drukkoltam nektek 😕 Na talán majd Tortorella jövőre összekapja őketdande
Egyelőre nem sok esélyt látok rá. A jó játékosokat eltrade-elték, akik most javarészt PO csapatban tolják.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....

2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.danyly
Pedig nagyon drukkoltam nektek 😕 Na talán majd Tortorella jövőre összekapja őket
több mint 12 éve

2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.

több mint 12 éve
IgEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN csak megvan a fene vigye el, hajnalban aztán Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
De nekünk sikerül azt a mázlista anyját a Tampának francba ráadásul egy teljesen szabálytalan gólt adnak meg nekik...............................................................dande
Meglesz az. 😉 😊

DS!

/Yogi Berra/
több mint 12 éve
De nekünk sikerül azt a mázlista anyját a Tampának francba ráadásul egy teljesen szabálytalan gólt adnak meg nekik...............................................................
több mint 12 éve
Remélem a NYR nem baltázza el megint a kétgólos előnyt...

DS!

/Yogi Berra/
több mint 12 éve

www.youtube.com/watch?v=hjhzPXzdZ44
több mint 12 éve
Aki csak tud ha egy pillanatra is nézzen bele a hangulat félelmetes. A Hoki itt van otthon reméljük május végére a kupa is hazatér 😀

www.feed2all.eu/watch/255747/2/watch-montreal-canadiens-vs-tampa-bay-lightning.html
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!gaben
Jaja. A hajamat téptem. Semmi nem sikerült ezen a meccsen. Vérszegények is voltunk kicsit, sok összetűzés is volt, ahhoz képest ami a meccseinken szokott. Anderson jól védett, de ezek a Dallas gólok igazából mindegyik a semmiből jött és potya volt. Ami úgy ahogy tetszett, az Smith-Pelley 1-2 ütközése. A kapu mögötti double hit meg Perryvel élmény volt. Rohadtul kellene azért Penner vagy hogy vissza ne sírjam Bobby Ryant. Ha a negyedik meccset hozzuk megnyugszok, de addig nagyon ideges leszek.
több mint 12 éve
Na ma irány a 4-0-rt jó lenne behúzni,..... Go Habs!!!!
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 626 — Lucas Scott
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!gaben
azzal nem lehet számolni, hogy vki le fog-e sérülni vagy nem. Robidas volt eddig talán a legjobb védőnk...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.