NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
ennyire szánalmas büntetőzést még nem láttam, mint amit ma a Wings művelt. három emberből kettő kapura sem tudta ütni a korongot, mintha előtte nem jöhettek volna rá 65 perc játék alatt, hogy nem úgy csúszik a jég, mint egy csarnokban...
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Mindkettő alumni meccset a RedWings nyerte, remélem a legfontosabbat is hozzuk 😊
Jó volt újra látni a "nagyokat" a jégen, akik miatt megszerettem ezt a sportot.Habi
Kedvet kaptam ehhez az öregfiúk meccshez, megnézhtő, beszerezhető ez valahonnan? Winter meg hatalmas feeling, és a meccs is egyre jobb lett!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
WINTER CLASSIC!!!!!!!gaben
105 000 (!) jegyet adtak el.
Látszik is, hogy szinte dugig van a nézőtér.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
WINTER CLASSIC!!!!!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mindkettő alumni meccset a RedWings nyerte, remélem a legfontosabbat is hozzuk 😊
Jó volt újra látni a "nagyokat" a jégen, akik miatt megszerettem ezt a sportot.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Eddie Lack a liga legjobb backup golie!
De Elliot is pályázhatna rá.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
BTW: W9!Mikey
+1 és ligaelsőség 😛

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 twitpic.com/dqcs4u

Így kell game winning goalt szerezni😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Micsoda meccs volt ez a San Jose - Colorado, jóég! És még a végén nyertünk is plusz pontot legalább😊
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hampe Lindholm vezeti az NHL plusz-mínusz listáját - 36 meccs, +22-es mutató. Nem rossz ez egy 19 éves újonctól, minden képzeletet felülmúl a játéka.

BTW: W9!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
W7 sorozat, az utolsó 10 meccsen mindig pontot szerezve 8-0-2-es mutató. Still Mighty! :cool:Mikey
Az a Palmieri gól! És a mai meccs is behúzható. (Y)
 www.sportslogos.net/logos/list_by_team/1736/Anaheim_Ducks/

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
W7 sorozat, az utolsó 10 meccsen mindig pontot szerezve 8-0-2-es mutató. Still Mighty! :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Ebből a srácból még lesz valami!

több mint 12 éve
Thornton 15 meccset kapott. Kevés.Gabesz92
Mondjuk nem teljesen ugyanaz (max. az a része, hogy hátulról támadott, alattomosan), de pl.: Bertuzzi 20 meccset kapott 2004-ben + persze pénz büntit és fizetése egy részének a megvonását. De persze ott három nyakcsigolya is eltört Moore-nak.danyly
majdnem eltaláltad.
persze, NHL-szinten ez valóban 20 meccsre jött ki, de igazából a bünti úgy szólt, hogy a legalább az adott szezonra eltiltották (13 alapszakasz-meccs + a teljes rájátszás), hogy majd újranézik az ügyet.
következő szezonban volt ugye a lockout, amikor mindenki átvándorolt a tengeren innenre, akkor érvényben maradt Bertuzzi felfüggesztése. szóval nem 20 meccset kapott igazából, hanem 20 meccs plusz egy évet.

egyébként a hátulról támadás az nem ütésre vonatkozik, hanem hogy visszahúzva elgáncsolta, és amiatt ütötte be a fejét a csóka. az volt a gusztustalan, hogy a földön fekvő embert ütötte, de hát ilyen egy igazi férfi.slowmotion
Ismerem a történetet elvégre Canucks szurkoló vagyok, vagy mi! :p
De ha a pontosak akarunk lenni, teljesen igazad van. Igen mert úgy volt a 20 meccs, hogy 13 alapszakasz meccs és utána a 7 PO meccs (mert addig jutottunk).

De nekem a NEM szemtől-szembe fight valahogy nem igazán férfias. Akár elgáncsolja, akár nem.danyly
azért írtam dőlt betűvel, mert nem tudom, hogy itt mi az irony font kódja (sbnation-ön @ előtte-utána, itt fingom sincs).
több mint 12 éve
Mondjuk nem teljesen ugyanaz (max. az a része, hogy hátulról támadott, alattomosan), de pl.: Bertuzzi 20 meccset kapott 2004-ben + persze pénz büntit és fizetése egy részének a megvonását. De persze ott három nyakcsigolya is eltört Moore-nak.danyly
majdnem eltaláltad.
persze, NHL-szinten ez valóban 20 meccsre jött ki, de igazából a bünti úgy szólt, hogy a legalább az adott szezonra eltiltották (13 alapszakasz-meccs + a teljes rájátszás), hogy majd újranézik az ügyet.
következő szezonban volt ugye a lockout, amikor mindenki átvándorolt a tengeren innenre, akkor érvényben maradt Bertuzzi felfüggesztése. szóval nem 20 meccset kapott igazából, hanem 20 meccs plusz egy évet.

egyébként a hátulról támadás az nem ütésre vonatkozik, hanem hogy visszahúzva elgáncsolta, és amiatt ütötte be a fejét a csóka. az volt a gusztustalan, hogy a földön fekvő embert ütötte, de hát ilyen egy igazi férfi.slowmotion
Ismerem a történetet elvégre Canucks szurkoló vagyok, vagy mi! :p
De ha a pontosak akarunk lenni, teljesen igazad van. Igen mert úgy volt a 20 meccs, hogy 13 alapszakasz meccs és utána a 7 PO meccs (mert addig jutottunk).

De nekem a NEM szemtől-szembe fight valahogy nem igazán férfias. Akár elgáncsolja, akár nem.

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
 www.buzzfeed.com/mrloganrhoades/24-reasons-why-hockey-players-are-actually-big-cuddly-sweeth
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nincs is nagyobb öröm, mint felmosni a pályát a Boston-al. 😛
A 2011-es Stanley 7. meccse óta nem járt a Rogers Arena-ban a Bruins, így várható volt a felfokozott hangulat. Meg is kapták a magukét. Tavaly már találkoztunk a bostoni csapattal, de akkor idegenben (egyébként ott is nyertünk 4-3-ra). Így a Boston azóta nem nyert ellenünk, hogy megnyerték a Stanley Cup-ot.
De mit nem adnék azért ha ki lehetne valamelyik mostani győzelmet cserélni az akkori 7. meccsért. 😥

több mint 12 éve
majdnem eltaláltad.

egyébként a hátulról támadás az nem ütésre vonatkozik, hanem hogy visszahúzva elgáncsolta, és amiatt ütötte be a fejét a csóka. az volt a gusztustalan, hogy a földön fekvő embert ütötte, de hát ilyen egy igazi férfi.
több mint 12 éve
Mondjuk nem teljesen ugyanaz (max. az a része, hogy hátulról támadott, alattomosan), de pl.: Bertuzzi 20 meccset kapott 2004-ben + persze pénz büntit és fizetése egy részének a megvonását. De persze ott három nyakcsigolya is eltört Moore-nak.

De szerintem Thorton esetében is biztos be kell fizetni a Players' Emergency Assistance Fund-ba. Az eltiltása alatt keresett pénzt kell arányosan "beszolgáltatnia".

Csak egy pl.: James Neal most kapott öt meccses eltiltást és ez alatt nem kap fizetést, de amit ez idő alatt kapott volna, az átvándorol a PEAF-be (laza kis 128 ezer $). De itt az is számít kinek milyen a szerződése.

több mint 12 éve
Katasztrófa ez az ottawai védelem.

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Thornton 15 meccset kapott. Kevés.

több mint 12 éve
Ez gyors volt : | 21 mp után máris vezet a Kings, Anderson nagyon benézte (pedig viszonylag jó évet produkál, 93.3 %-os hatékonysággal véd idén) |

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én két verség után (pláne a 6-0 után) megint elmondom: Therrein takarodj...,hátha újra bejön 😛 (azután volt egy kb 21 pontos streak) Azért go Habs
több mint 12 éve
A Calgary-nál is rendet tettek: a GM és az assistant GM is kirúgva.