NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Hétvégén indul a rájátszás az egyetemi bajnokságban konferenciánként, mindhárom coloradói csapat hazai pályán játszhatja le a két nyert meccsig tartó párharcát. Az AFA a UConn-nal, a DU a Wisconsin-nel, a CC a Michi Tech-kel találkozik. Menni kell tovább, mert a 16 között van a helye mindenkinek, és idén talán több is összejöhet valakinek.TheMileHighCityA Denver és az Air Force túlélte az első kört, és bent vannak a konferenciájuk ötös-, ill. négyesdöntőjében.
Viszont a Colorado College kiesett, és Jaden már profinak is állt. 😕
több mint 12 éve
Lidstrom 20 percben:part1: http://www.youtube.com/watch?v=BKTphpZ2XQQ
part2: http://www.youtube.com/watch?v=6w4xPZUVuxU&feature=related
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Hétvégén indul a rájátszás az egyetemi bajnokságban konferenciánként, mindhárom coloradói csapat hazai pályán játszhatja le a két nyert meccsig tartó párharcát. Az AFA a UConn-nal, a DU a Wisconsin-nel, a CC a Michi Tech-kel találkozik. Menni kell tovább, mert a 16 között van a helye mindenkinek, és idén talán több is összejöhet valakinek.Művelődés gyanánt, összefoglaló a két WCHA-s csapat utolsó havi szerepléséről:
http://denversports.blog.hu/2012/03/07/coloradoi_college_hockey_helyzetjelentes_iv
több mint 12 éve
Az elejére odaraktam a két volános sort, utána meg a három svéd légióst, de ez nem egyértelmű hierarchia. Kóger mindkettőbe feljátszhatna, de lehet felőlem Kovács az extra csatár, lényegtelen.Szupernek a kerettagsága sem biztos jelenleg, Primeau eléggé bírja Bálizst, bár azért szerintem megint jöhet a tandem. Én Szuper-párti vagyok, tavaly az olaszmeccsen is kijött a tapasztalata, ez most nagyon fontos lesz.az első sor rendben van, az nagyon jól működik, kérdés Marci hogy lesz fejben ott. most a PO-ban az utolsó meccsen kívül nem is láttam.
Tuti nem lesz 4 sor itthonról, hiszen van egy sorra való kiváló légiósunk. Én valami ilyet tippelek most:
Ladányi-Vas M.-Sofron
Kovács-Sikorcin-Mihály
Hári-Bartalis-Vas J.
Benk-Galanisz-Magosi
Kóger
Horváth-Tokaji (ha egészséges lesz)
Szirányi-Szélig
Sille-Láda
Hegyi
Szuper
Hetényi
Nyilván vannak variációs lehetőségek, csatárnak bekerülhet Azari, Nagy G., Fekete, Tóth A., Dubek vagy akár Hentes is (őt nem láttuk, de azért mégiscsak a svájci másodosztályban játszik, ami nem rossz). Védőknél szűkebb a merítés, de Pozsgai vagy Orbán odaérhet. Kóger sokat játszana felsőbb sorokba, csatárban tényleg rendben vagyunk. Tokaji nagyon kell, mert nélküle halottak vagyunk hátul. És a legszörnyűbb, hogy a láthatáron sincsenek igazán jó bekkek, pedig néhány éven belül félő, hogy csak Szirányi és Láda marad, ami elég szűkös... kapusok és csatárok pedig tolonganak az utánpótlásban.Rajna
a második sorba Süti? a játéka alapján maradjon a 4-ben. Odatenném Kógert a helyére. Siki és Kóger közt Árpi jól meglenne szerintem.
lehet Benk Andrist el kéne felejteni a válogatott közelében 😊 itt sem ontja a gólokat, ütközni meg korongot bevinni fasza, csak be van oltva gól ellen. még nemis pattan befelé róla korong. Fekete kizárt hogy bekerüljön, Toki nem tudom felépül-e rendesen. Orbánnak szavaznék bizalmat, rengeteget fejlődött, Ládával egyetemben, ők üde színfoltjai a magyar hokinak.
bekkek közül még a kis Hetényi Péter is biztató jeleket mutatott az EBEL-ben, nem szart be amikor beküldték. szóval ha szerencsénk van jó is kisülhet ebből.
Bálizzsal remélem foglalkoznak majd sokat, kell a padra egy stabil backup, ha Szuper már nem vállal több meccset. mondjuk tényleg ott van egy Pleszkán, Vay, Rajna Miki a feltörekvő ifjúságból 😊petey
A negyedik sorba nem gólgyáros kell szvsz... Galanisz és Magosi így is épp elég jók előre, ha mondjuk Azari játszana ott, az inkább egy szarabb csapat első sorára emlékeztetne, mintsem negyedik sorra. Szerintem Benk nagyon is kell, főleg Holéczy hiányában.
A kis Hetényi nem rossz, de szerintem még jobb nála a Pozsgai-Hegyi-Orbán trió. Aztán meglátjuk, Primeau mit mond. De szerintem a top3 sor és top3 védőpár, amit írtam, tuti kerettag, meg Kóger is. Négy hely kiadó talán.
több mint 12 éve
Mikey
18 739
kozben randy carlyle a maple leafs hc-je lett. ennek azert orulok, mert a toronto amolyan "masodik kedvenc" es carlyle-t en nagyon birom.
pont rafer a puhapocs leafsre egy carlyle-fele stilusu hc, hogy rendbe szedje a bagazst.
(mostantol meg szurkolok egy ducks-leafs stanley dontoert.) 😛
több mint 12 éve
Szupernek a kerettagsága sem biztos jelenleg, Primeau eléggé bírja Bálizst, bár azért szerintem megint jöhet a tandem. Én Szuper-párti vagyok, tavaly az olaszmeccsen is kijött a tapasztalata, ez most nagyon fontos lesz.az első sor rendben van, az nagyon jól működik, kérdés Marci hogy lesz fejben ott. most a PO-ban az utolsó meccsen kívül nem is láttam.
Tuti nem lesz 4 sor itthonról, hiszen van egy sorra való kiváló légiósunk. Én valami ilyet tippelek most:
Ladányi-Vas M.-Sofron
Kovács-Sikorcin-Mihály
Hári-Bartalis-Vas J.
Benk-Galanisz-Magosi
Kóger
Szirányi-Szélig
Sille-Láda
Hegyi
Szuper
Hetényi
Nyilván vannak variációs lehetőségek, csatárnak bekerülhet Azari, Nagy G., Fekete, Tóth A., Dubek vagy akár Hentes is (őt nem láttuk, de azért mégiscsak a svájci másodosztályban játszik, ami nem rossz). Védőknél szűkebb a merítés, de Pozsgai vagy Orbán odaérhet. Kóger sokat játszana felsőbb sorokba, csatárban tényleg rendben vagyunk. Tokaji nagyon kell, mert nélküle halottak vagyunk hátul. És a legszörnyűbb, hogy a láthatáron sincsenek igazán jó bekkek, pedig néhány éven belül félő, hogy csak Szirányi és Láda marad, ami elég szűkös... kapusok és csatárok pedig tolonganak az utánpótlásban.Rajna
a második sorba Süti? a játéka alapján maradjon a 4-ben. Odatenném Kógert a helyére. Siki és Kóger közt Árpi jól meglenne szerintem.
lehet Benk Andrist el kéne felejteni a válogatott közelében 😊 itt sem ontja a gólokat, ütközni meg korongot bevinni fasza, csak be van oltva gól ellen. még nemis pattan befelé róla korong. Fekete kizárt hogy bekerüljön, Toki nem tudom felépül-e rendesen. Orbánnak szavaznék bizalmat, rengeteget fejlődött, Ládával egyetemben, ők üde színfoltjai a magyar hokinak.
bekkek közül még a kis Hetényi Péter is biztató jeleket mutatott az EBEL-ben, nem szart be amikor beküldték. szóval ha szerencsénk van jó is kisülhet ebből.
Bálizzsal remélem foglalkoznak majd sokat, kell a padra egy stabil backup, ha Szuper már nem vállal több meccset. mondjuk tényleg ott van egy Pleszkán, Vay, Rajna Miki a feltörekvő ifjúságból 😊
több mint 12 éve
Lassan itt a VB, ahogy nézem előzetesen a 3 sorunk Volánból lesz. 1 sor maradna UTE/Fradi/Miskolc/DAB? remélem nem.Szupernek a kerettagsága sem biztos jelenleg, Primeau eléggé bírja Bálizst, bár azért szerintem megint jöhet a tandem. Én Szuper-párti vagyok, tavaly az olaszmeccsen is kijött a tapasztalata, ez most nagyon fontos lesz.
Meg ki lesz a kezdő kapus? Hete vagy Szuper? Hetényi nagyon jó szezont tol a Jokeritben.petey
Ladányi-Vas M.-Sofron
Kovács-Sikorcin-Mihály
Hári-Bartalis-Vas J.
Benk-Galanisz-Magosi
Kóger
Szirányi-Szélig
Sille-Láda
Hegyi
Szuper
Hetényi
Nyilván vannak variációs lehetőségek, csatárnak bekerülhet Azari, Nagy G., Fekete, Tóth A., Dubek vagy akár Hentes is (őt nem láttuk, de azért mégiscsak a svájci másodosztályban játszik, ami nem rossz). Védőknél szűkebb a merítés, de Pozsgai vagy Orbán odaérhet. Kóger sokat játszana felsőbb sorokba, csatárban tényleg rendben vagyunk. Tokaji nagyon kell, mert nélküle halottak vagyunk hátul. És a legszörnyűbb, hogy a láthatáron sincsenek igazán jó bekkek, pedig néhány éven belül félő, hogy csak Szirányi és Láda marad, ami elég szűkös... kapusok és csatárok pedig tolonganak az utánpótlásban.
több mint 12 éve
Lassan itt a VB, ahogy nézem előzetesen a 3 sorunk Volánból lesz. 1 sor maradna UTE/Fradi/Miskolc/DAB? remélem nem.Meg ki lesz a kezdő kapus? Hete vagy Szuper? Hetényi nagyon jó szezont tol a Jokeritben.
több mint 12 éve
Sajnalom. Mondjuk vicc hogy a kibaszott csalással hozták az utolsó meccset és ilyen szanalmas büntivel megúszták. Ettől függetlenül idegenben nagyon beszarinak tűntünk néha. Ljubjanának meg bejött egy meccs és sajna ez a vegünket jelentette. Jövőre remélem jobb lesz , így is szep volt az idény
több mint 12 éve
Ezt az alibi szar, fos játékot. Értem, hogy hazai pálya meg minden, de ez egy rakás szar volt.Semmi ütközés, kemény játék. A végén 30-40 mp-ig tartogatták a korongot a "sarokban" a szlovénok mire rájöttek a bekkek, hogy nem akarják azt megjátszani. Mintha hülyék lettek volna.
Kibaszott dühös vagyok, pedig a játék képe alapján nem érdemeltünk x-et sem.
több mint 12 éve
Ez van. De szerintem kár busongani, emberfeletti szezon volt ez a Volántól, még akkor is, ha itt volt esély az elődöntőre.
több mint 12 éve
Ez van. De szerintem kár busongani, emberfeletti szezon volt ez a Volántól, még akkor is, ha itt volt esély az elődöntőre.
több mint 12 éve
Fakfakfak... 😕DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
szaba
10 543
Nem érdemli ezt a Volán, de csak magukat okolhatják, előző meccs miatt.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Baj van hjúszton
több mint 12 éve
szaba
10 543
De nagy kamu a fújás.
több mint 12 éve
EZAZ!!!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Utolsó harmadot meg kell nyomni, nincs mese. Jogos volt a büntető? Persze pont lemaradtam róla, már csak arra értem vissza, hogy megindul a csóka félpályáról...Az. Buli az ellenfél harmadában, megugrás, szabálytalanság, gól.
DS!Darksun3
több mint 12 éve
Utolsó harmadot meg kell nyomni, nincs mese. Jogos volt a büntető? Persze pont lemaradtam róla, már csak arra értem vissza, hogy megindul a csóka félpályáról...DS!
DS!
több mint 12 éve
Finoman szólva sem vagyunk jobbak.
több mint 12 éve
Hihetetlen milyen hülyeségeket csinálunk.Közben gól, basszameg.
több mint 12 éve
Egyszer jutok Sportklub közelébe és akkor sem adják a meccset. :mad: Köszi nagyon a streamet.
Hajrá Volán!
DS!
DS!
több mint 12 éve
nem mondjátok, hogy a sport klub nem adja a Volán meccset?...Hát ez eddig kevés.
link1:
http://rokksi.blogspot.com/
link2:
http://www.mips.tv/channel.php?u=92564Habi
Miért nem ütközünk többet?!?