NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 12 éve
nézd már meg a videót először mielőtt megmondod a tutittehat ha egy detroitos crosscheckkel meg belebassza a masik fejet a palankba, mert a veszett meccsen elszall az agya, az utkozes, ha viszont visszakapja a kis suttyo ugyanugy, ahogy beprobalkozott, akkor az szabalytalan feregseg ? nemrossz ! 😀FakePlease note Zetterberg crosschecking Weber into the glass first and rubbing Weber's face into the glass first.ja hogy ütközni tilos csak a másik fejét lehet beleverni a palánkba,nem rossz!!Joci
so that was #icejustice 😛Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tehat ha egy detroitos crosscheckkel meg belebassza a masik fejet a palankba, mert a veszett meccsen elszall az agya, az utkozes, ha viszont visszakapja a kis suttyo ugyanugy, ahogy beprobalkozott, akkor az szabalytalan feregseg ? nemrossz ! 😀ja hogy ütközni tilos csak a másik fejét lehet beleverni a palánkba,nem rossz!!Joci#icejusticePlease note Zetterberg crosschecking Weber into the glass first and rubbing Weber's face into the glass first.
a jégen fogja megkapni a magáét a parasztJoci
több mint 12 éve
ja hogy ütközni tilos csak a másik fejét lehet beleverni a palánkba,nem rossz!!Please note Zetterberg crosschecking Weber into the glass first and rubbing Weber's face into the glass first.paraszt Webert nem tiltották el...2500 dollárnyi büntetést kapott. nevetségesHabi#icejustice
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Please note Zetterberg crosschecking Weber into the glass first and rubbing Weber's face into the glass first.paraszt Webert nem tiltották el...2500 dollárnyi büntetést kapott. nevetségesHabi#icejustice
so that was #icejustice 😛
több mint 12 éve
Főleg a két utolsó gól volt elég szégyenletes. A fiúknak kicsit ráncba kell szedni a védelmet. Emberelőny kihasználás nulla és sokkal többet és hatásosabban tüzelt a Kings.Byron Bitz két meccses eltiltást kapott a Clifford-al való ütközés miatt. Nem volt szép hátulról fejre. Megérdemli a büntit.
Bár Bitz kb. erre lett szerződtette, hogy ütközzön sokat és "sokkolja" az ellenfelet.
De a következő meccs tuti meglesz.
Go Canucks.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A magyar válogatott kerete:Kapusok: Bálizs Bence (Fehérvár), Budai Krisztián (Miskolc).
Hátvédek: Hetényi Péter, Horváth András, Láda Balázs, Sille Tamás, Tokaji Viktor (Fehérvár), Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Szélig Viktor (Briancon, FRA-1).
Csatárok: Benk András, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Magosi Bálint, Mihály Árpád, Sikorcin Ladislav, Sofron István, Vas Márton (Fehérvár), Galanisz Nikandrosz (Dab.Docler), Hári János (Modo, SWE-1.), Bartalis István, Vas János (Troja-Ljungby, SWE-2.).
több mint 12 éve
De jó kis meccs eddig. Callahan egy állat. 1 gól és 4 hit, ebből kettő akkorát szólt, hogy csak na. A legtöbbet hallott mondat pedig: "Saved by Lundquist" 😀...
B.zi zebrák, az Ottawának semmi sem tripping?
Gaborik büntetett. 😊
És csodák csodája, kiállítanak valakit a Sens-ből?
...
Ez nagyon sima volt, a végén kicsit leeresztett a NYR, de már későn jött nagyon az OTT-i nyomás.
Go Rangers!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Nyitómeccs nagy volt, nem hittem volna hogy megfordítja a Philly! De szívósan visszaküzdötték magukat, soha rosszabb kezdést, jó meccs volt! Ma éjjel pedig go Sharks!
több mint 12 éve
Na akkor ma (illetve holnap) hajrá Henrik király.DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
paraszt Webert nem tiltották el...2500 dollárnyi büntetést kapott. nevetségesHabi#icejustice
a jégen fogja megkapni a magáét a paraszt
több mint 12 éve
paraszt Webert nem tiltották el...2500 dollárnyi büntetést kapott. nevetséges
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Hát megvan a keret, úgy néz ki, sem Hetényi sem Szuper nem lesz, Bálizzsal végignyomva sajnos szinte esélytelen a feljutás. Orbán helyett a kis Hetényi került be, egyébként papírforma az egész.
több mint 12 éve
Azon meg besírtam amikor Canuks kiállítás (5-4) utána rögtön delay of game (5-3), jön a LA gól. utána rögtön delay of game megint,és újra (5-3)Ami Vancuverben történt azt nem hittem el. Ilyen gyenge játékot, rég láttam a Canukstól. Buta kiállítások, lassú játék, borzalmas védelem. Ha nem Luongo véd akkor egy 8ast lő a LA. Voltak parádés védései is, bár az első bekapott gól cinkes.beltazorPedig az LA-nél szarabbul támadó csapat nem sok van 😊 kár, hogy lemaradtam erről, nekem elég volt tegnapra a Flyersmeccs izgalma.Rajna
Az se volt semmi, hogy emberelőnybe nem sikerült felállni.... rendbe kell rakni a dolgokat.
Go Canuks!
több mint 12 éve
Ami Vancuverben történt azt nem hittem el. Ilyen gyenge játékot, rég láttam a Canukstól. Buta kiállítások, lassú játék, borzalmas védelem. Ha nem Luongo véd akkor egy 8ast lő a LA. Voltak parádés védései is, bár az első bekapott gól cinkes.beltazorPedig az LA-nél szarabbul támadó csapat nem sok van 😊 kár, hogy lemaradtam erről, nekem elég volt tegnapra a Flyersmeccs izgalma.
több mint 12 éve
Ami Vancuverben történt azt nem hittem el. Ilyen gyenge játékot, rég láttam a Canukstól. Buta kiállítások, lassú játék, borzalmas védelem. Ha nem Luongo véd akkor egy 8ast lő a LA. Voltak parádés védései is, bár az első bekapott gól cinkes.
több mint 12 éve
Stílusos kezdés 😊 Briere megint beindul a playoffban, az első sorunk nem is szerzett pontot, de 0-3ról így is nyertünk. Bryz is fasza volt.
több mint 12 éve
Az én tippem:#1Rangers - #8Senators (Rangers in 5)
#2Boston - #7Washington (Boston in 7)
#3Florida - #6New Jersey (New Jersey in 6)
#4Pittsburgh - #5Philadelphia (Pittsburgh in 7)
#1Vancouver - #8Los Angeles (Vancouver in 5)
#2St. Louis - #7San Jose (St. Louis in 7)
#3Phoenix - #6Chicago (Phoenix in 6)
#4Nashville - #5Detroit (Detroit in 6)
Rangers-New Jersey (Rangers in 6)
Boston-Pittsburgh (Pittsburgh in 6)
Vancouver-Detroit (Vancouver in 6)
St. Louis-Phoenix (St. Louis in 5)
Rangers-Pittsburgh (Rangers in 7)
Vancouver-St. Louis (Vancouver in6)
Vancouver-Rangers (Vancouver in 7)
champ: Vancouver
A 94-es döntő visszavágója, de itt már mi fogunk nyerni. 😀
Ui.: Ágrajz nincs, a főcsoport elődöntőjében a legelőkelőbb kiemelt a legalacsonyabban rangsorolttal találkozik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nem értem miért eresztett le ennyire a Red Wings a végére (lehet hogy formaidőzítés volt), de ha a hazai rekordos formájukhoz visszatérnek, akkor azért lehet esélyünk a Predators ellen, bár valahogy ők mumusok.Remélem nyerünk!
több mint 12 éve
A Jersey-t adom, vakon voltam tényleg, nem is tudom hogy jött az össze 😀viszont a menetrend sztem a továbbiakban jó.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Az 1. vs. 8. párharc győztese a 4. vs. 5. győztese ellen játszik, úgyhogy a te verziód sehogy nem jöhet ki. 😊MakaHabi írja jól! A második körben új "sorsolás" van, a legmagasabb kapja a legalacsonyabbat.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ráadásul azzal, hogy New Jersey-t Y-nal írtad most még jobban elástad a Red Wings-t a szemünkben.Csináljunk már egy tippjátékot 😀Az 1. vs. 8. párharc győztese a 4. vs. 5. győztese ellen játszik, úgyhogy a te verziód sehogy nem jöhet ki. 😊Maka
ide beírjuk az ötleteket levezetve, aztán akinek a legtöbb pontja lesz, az menő lehet 1 napra!
#1Rangers - #8Senators (Rangers in 6)
#3Florida - #6New Yersey (New Yersey in 6)
#1Vancouver - #8Los Angeles (Vancouver in 4)
#2St. Louis - #7San Jose (St. Louis in 5)
#3Phoenix - #6Chicago (Chicago in 6)
#4Nashville - #5Detroit (Nashville in 6)
Rangers-New Yersey (Rangers in 7)
Vancouver-Chicago (Vancouver in 5)
St. Louis-Nashville (Nashville in 6)
Rangers-Pittsburgh (Pittsburgh in 6)
Vancouver-Nashville (Nashville in7)
Pittsburgh-Nashville (Pittsburgh in 5)
champ: PittsburghHabi
DS!
DS!
több mint 12 éve
Maka
2 760
Csináljunk már egy tippjátékot 😀Az 1. vs. 8. párharc győztese a 4. vs. 5. győztese ellen játszik, úgyhogy a te verziód sehogy nem jöhet ki. 😊
ide beírjuk az ötleteket levezetve, aztán akinek a legtöbb pontja lesz, az menő lehet 1 napra!
champ: PittsburghHabi
több mint 12 éve
na akkor a Blues ellen kezd a Sharks...abszolválható 😊peteyÖrülök! Kíváncsi leszek mitől volt ilyen jó ez a csöndes középcsapatnak indult Blues.
több mint 12 éve
Csináljunk már egy tippjátékot 😀ide beírjuk az ötleteket levezetve, aztán akinek a legtöbb pontja lesz, az menő lehet 1 napra!
champ: Pittsburgh
JT Daniels fan