NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Írtam az európai közvetítések jogtulajdonosának. Hiányoltam, hogy se a SportTV-n se az ESPN-en nincs NHL. Ezt válaszolták:Hi Attilahawks- thanks very much for getting in touch and for your strong continued support of the NHL !
Do not worry- an announcement will be made soon.
Keep your eyes on the news.
With kind regards,
--
több mint 13 éve
Mivel sajnos a Sport tv-n nem lesz NHL úgy néz ki, így magamnak kell a temérdek meccsből kihalászgatni a kedvenc csapat mellett a további meccseket. Nem tudok valami jó kis oldalt, ahol az utóbbi napok legjobb meccsit értékelnék, osztályoznák mindig esetleg?
több mint 13 éve
szarevo buzi carolina kiszoptak a huszarfaszt. iden championship lesz halljatok szavam.FakeMac után szabadon: szar kelet 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szarevo buzi carolina kiszoptak a huszarfaszt. iden championship lesz halljatok szavam.
több mint 13 éve
tavaly létezett facebookon egy nhl fantasy játék. Naponta lehetett játékosokat cserélni benne, sztem kurva jó volt, de nem találom. Esetleg valaki vágja miről beszélek?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Mikey
18 737
Jah, tudom én, hogy tehetséges playa, és csípem is valamilyen szinten. És nem arról van szó, hogy nem várok tőle semmit, csak nem látom, hogy kinek a helyén férne be a nagy csapatba. Sajnos még a botrányos Brookbank helye is atombiztos, pedig pl. az ő helyén szívesen elnézném... de remélem, Syracuse-ban összekapja magát, aztán valahogy felkerül majd a nagyokhoz, én örülnék a legjobban, ha így történne.
több mint 13 éve
Még szerencse, hogy Filipet már nem érdekli az Avs, mert most tuti teleírná az oldalt káromkodással, amiért a kedvencét pont egy califuckniai csapathoz cserélték el. 😛Az zavar, hogy Liles meccseit is alig tudom nézni a TML-ben, hányingerkeltő ilyen köcsögök közt látni, erre Cumit is bedobják egy másik undorító társasághoz, pedig néznem kéne őt is. Lesz majd róla követés, megint találhatok ki frappáns rovatnevet. 😀
D Kyle Cumiskey to the Ducks for D Jake Newton and a cond. 4th rd pick
(egyébként tuti 7th pick, és ha idén min. 45 meccset játszana a Ducksban Cumiskey - nem fog - akkor lenne 4. körös a pick)Mikey
Amúgy ha nem lenne sérült, hasznos tudna lenni, hiába nem vársz tőle semmit, a hitetlen szégyencsapatban két éve még messze a legjobb védő volt, amíg nem kapott pár agyrázkódást, most meg ezért zavarták el. Egyébként a TC elején újra megsérült, szerintem még nem fog játszani egy darabig, de aztán figyelek rá a Syracuse-ben.
több mint 13 éve
Mikey
18 737
Még szerencse, hogy Filipet már nem érdekli az Avs, mert most tuti teleírná az oldalt káromkodással, amiért a kedvencét pont egy califuckniai csapathoz cserélték el. 😛D Kyle Cumiskey to the Ducks for D Jake Newton and a cond. 4th rd pick
(egyébként tuti 7th pick, és ha idén min. 45 meccset játszana a Ducksban Cumiskey - nem fog - akkor lenne 4. körös a pick)
több mint 13 éve
Nem tudtam megnézni a meccset sajnos, de eléggé szépen kezdtünk az Ottawa ellen. 5-0volt, a végén kaptunk 3mat, jó lesz ez. Senki sem duplázott.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
mondjuk biztosan az NBA miatt geciznek, nincs szezon a hoki népszerűbb lesz, sokkal többet kérnek érte. De hát basszák meg, ott a stream ahogy mondod 😀azért az kemény, hogy egész Európában csak a csehek tudtak megállapodni a tv-s jogokat birtokló céggel...még az espn america sem tudott velük dűlőre jutni. Vmi streamen csak tudom majd nézni a mai ottawa elleni meccsünket 😊HabiRöhej tényleg, de a társaságnak sem éri meg gondolom sokáig, hogy ne adják el a jogokat. Bár amíg Skóciában vagyok, nekem teljesen mindegy, úgyis csak streamen tudom nézni a dolgokat.Rajna
JT Daniels fan
több mint 13 éve
azért az kemény, hogy egész Európában csak a csehek tudtak megállapodni a tv-s jogokat birtokló céggel...még az espn america sem tudott velük dűlőre jutni. Vmi streamen csak tudom majd nézni a mai ottawa elleni meccsünket 😊HabiRöhej tényleg, de a társaságnak sem éri meg gondolom sokáig, hogy ne adják el a jogokat. Bár amíg Skóciában vagyok, nekem teljesen mindegy, úgyis csak streamen tudom nézni a dolgokat.
több mint 13 éve
azért az kemény, hogy egész Európában csak a csehek tudtak megállapodni a tv-s jogokat birtokló céggel...még az espn america sem tudott velük dűlőre jutni. Vmi streamen csak tudom majd nézni a mai ottawa elleni meccsünket 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Na mától go Habs. Bár kétlem, hogy a nagyjából húsz éves évforduló emlékére pont idén újra nyernénk, pláne amíg Zsák Matyi (Jacques Martin) itt rontja a levegőt, bár nem biztos hogy csak rajta múlik ha Claude-nak összejött Bostonban kb 4 idény után amit itt sok év alatt nem. Szóval egy PO-nak is nagyon örvendenék. Abban meg bízom hátha év közbe összejön mégiscsak a Sport TV-nek az NHL mert ott is már csak a LaLiga meg az NFL maradt de ha így folytatják az se sokáig.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Az addig rendben van, hogy a BIG line hozza majd magát. A liga legjobb sorától mi mást is várhatna az egyszerű mezei szurkoló.Nekem is az tetszik igazán hogy sok a saját nevelésű, Anaheim kötődésű játékos. egy komolyabb hátvédet azért még el tudnék képzelni a csapatban.
A Masterton line... na az már más kávéház. Náluk az életkoruk qrva nagy faktor, főleg, hogy tavaly is csak Selanne volt meghatározó közülük. Koivu és Blake inkább rossz volt, mint nem.
A bottom six pedig olyan fiatal, hogy bármit várni tőlük felelőtlenség lenne.
A védelemben végre lesz chemistry, ellenben Fowler és Sbisa sophomore, ami tudjuk milyen veszéllyel fenyeget.
Visnovsky nem most fog megtanulni védekezni, ha már eddig sem tette, Beauchemin talán már sosem lesz a régi.
Az egyetlen biztos pont Lydman. Szóval azért nem egyszerű kérdés ez sem.
A kapusposzt még úgy is hagyján, hogy kérdés, Hiller akármije végleg a múlté-e, vagy előjön neki, mert Ellis és Deslauriers megoldja, ha kell. Persze azért más lenne a szezon, ha egy Vezina-kaliber kapus állna a kapuban.
Lényeg a lényeg, a lehetőség megvan a csapatban, csak qrva sok a kérdőjel.
De legalább van sok "saját nevelésű" játékos a csapatban, szóval ha tökutolsók is lesznek, én mindig fogok találni valami örömre okot adót. Ezáltal pont nem érdekel, meglesz-e a PO.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 737
Az addig rendben van, hogy a BIG line hozza majd magát. A liga legjobb sorától mi mást is várhatna az egyszerű mezei szurkoló.A Masterton line... na az már más kávéház. Náluk az életkoruk qrva nagy faktor, főleg, hogy tavaly is csak Selanne volt meghatározó közülük. Koivu és Blake inkább rossz volt, mint nem.
A bottom six pedig olyan fiatal, hogy bármit várni tőlük felelőtlenség lenne.
A védelemben végre lesz chemistry, ellenben Fowler és Sbisa sophomore, ami tudjuk milyen veszéllyel fenyeget.
Visnovsky nem most fog megtanulni védekezni, ha már eddig sem tette, Beauchemin talán már sosem lesz a régi.
Az egyetlen biztos pont Lydman. Szóval azért nem egyszerű kérdés ez sem.
A kapusposzt még úgy is hagyján, hogy kérdés, Hiller akármije végleg a múlté-e, vagy előjön neki, mert Ellis és Deslauriers megoldja, ha kell. Persze azért más lenne a szezon, ha egy Vezina-kaliber kapus állna a kapuban.
Lényeg a lényeg, a lehetőség megvan a csapatban, csak qrva sok a kérdőjel.
De legalább van sok "saját nevelésű" játékos a csapatban, szóval ha tökutolsók is lesznek, én mindig fogok találni valami örömre okot adót. Ezáltal pont nem érdekel, meglesz-e a PO.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Holnap kezdődik!!Szerintem ott leszünk. Ryan,Getzlaf és Perry is hozza majd magát. Koivu, Blake és a villám meg szintén odateszik magukat, míg a fiatalokkal felálló védelem talán nem kezd olyan szarul mint tavaly. A Stanley kupa utáni időszak talán legjobb csapata a mostani.
Selänne folytatja, egyébként a csapat lényege egyben maradt, és három rookie támadó is megcsinálta a 23-as rostert.
A védelem végre nem cserélődött ki egészében a nyáron 2007 óta kb. először, Hiller pedig újra tünetmentesnek látszik.
Jó lenne bejutni a playoffba, neccesen, de akár meg is lehet.
Let's go Ducks!!Mikey
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Liles már ma elkezdi abban a szégyencsapatban, az NHL-ben csak rá fogok figyelni egy kicsit becsületből.Liles is the best, fuck the Avs
Segíthetnétek rovatnevet választani JML szereplésének követéséhez: Toronto Maple Liles; Joronto-Michle Leafs; JML's TML; A good guy in a bad team; Liles is the best, fuck the Avs; más? 😊
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=32606555&view=showTheMileHighCity
ez jó!! 😂 😛
több mint 13 éve
Liles már ma elkezdi abban a szégyencsapatban, az NHL-ben csak rá fogok figyelni egy kicsit becsületből.Segíthetnétek rovatnevet választani JML szereplésének követéséhez: Toronto Maple Liles; Joronto-Michle Leafs; JML's TML; A good guy in a bad team; Liles is the best, fuck the Avs; más? 😊
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=32606555&view=show
több mint 13 éve
Mikey
18 737
Holnap kezdődik!!Selänne folytatja, egyébként a csapat lényege egyben maradt, és három rookie támadó is megcsinálta a 23-as rostert.
A védelem végre nem cserélődött ki egészében a nyáron 2007 óta kb. először, Hiller pedig újra tünetmentesnek látszik.
Jó lenne bejutni a playoffba, neccesen, de akár meg is lehet.
Let's go Ducks!!
több mint 13 éve
http://jegkorong.blog.hu/2011/10/04/az_arenanal_nincs_dragabb_jegcsarnokDe a csillivilli stadionokra kell a pénz(már ha épül), nemhogy jégpályákat húznának fel belőle, mert elég siralmasan állunk ebben.
Gyönyörű...Gabesz92
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
http://jegkorong.blog.hu/2011/10/04/az_arenanal_nincs_dragabb_jegcsarnokGyönyörű...
több mint 13 éve
Nem. Blackout van tán egész Európában, vagy valami ilyen.MikeyJaj ne már!! 😐 😐 Remélem azért még rendeződik a helyzet. Hiányozna Spiller papa.
több mint 13 éve
Mikey
18 737
Nem. Blackout van tán egész Európában, vagy valami ilyen.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Sport Tv nem adja idén az NHL meccseket?
több mint 13 éve
College hockey szezonelőzetesek! 😊Denver: http://denversports.blog.hu/2011/09/28/pioneers_hockey_season_preview_2011
Colorado: http://denversports.blog.hu/2011/09/30/tigers_hockey_season_preview_2011
Air Force: http://denversports.blog.hu/2011/10/01/falcons_hockey_season_preview_2011