Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Draft ma este F8kor lesz! Még 5 csapat jelentkezhet!! Kellenétek :/Big Len nemtudok sajnos ma draftolni az autopicket meg inkabb hagynam (bar jobban jarnek vele 😀). sorry
több mint 13 éve
A Draft ma este F8kor lesz! Még 5 csapat jelentkezhet!! Kellenétek :/
több mint 13 éve
igen,holnap 😀Beregeltem, de nem tudok senkit se hozni. Jól látom, hogy holnap lesz a draft fél8kor? 😀Habiez napi allitasu vagy mifele ?FakeEz a heti állítású ... minden hétfő reggel 8 vagy9ig kell az adott hétre a csapatodat beállítani .Big L
több mint 13 éve
Beregeltem, de nem tudok senkit se hozni. Jól látom, hogy holnap lesz a draft fél8kor? 😀Ez a heti állítású ... minden hétfő reggel 8 vagy9ig kell az adott hétre a csapatodat beállítani .Big LSenkit se mozgat meg a fantasy NHL ??? :cool:Big Lez napi allitasu vagy mifele ?Fake
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kiderült, hogy a Winnipeg Jets-nek, és a St. John's IceCaps AHL-es csapatnak. Nem örülök, hogy ezekkel kerültünk kapcsolatba, az egész "újraélesztést" szánalmasnak tartom (hogy másik franchise megkapja a régi nevét), ehhez nem adnám magunkat. 😀a Colorado Eagles jövőre már az ECHL-ben lesz, az AHL mellett ide is koncentrálhatok, bár az még nem dőlt el, hogy kinek lesznek a farmcsapata, kíváncsian várom.TheMileHighCityJót mulatnék, ha a Kingsnek. 😛Mikey
több mint 13 éve
Ez a heti állítású ... minden hétfő reggel 8 vagy9ig kell az adott hétre a csapatodat beállítani .ez napi allitasu vagy mifele ?FakeSziasztok! Valakinek van kedve NHL Fantasy ligához csatlakozni ?Senkit se mozgat meg a fantasy NHL ??? :cool:Big L
Yahoo Fantasy NHL liga .... még van szabad hely!! Csatlakozzatok ti is ...
http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey
League ID#: 9466
League Name: Drukker Sorozo League
Password: OcskayGáborBig L
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez napi allitasu vagy mifele ?Sziasztok! Valakinek van kedve NHL Fantasy ligához csatlakozni ?Senkit se mozgat meg a fantasy NHL ??? :cool:Big L
több mint 13 éve
Sziasztok! Valakinek van kedve NHL Fantasy ligához csatlakozni ?Senkit se mozgat meg a fantasy NHL ??? :cool:
több mint 13 éve
2 evig nyomtam en ism, de valahogy ez nekem annyira nem atlathato, kezelheto, elvezheto mint az nflnel a fantasy, pedig az nhl-t is imadom.azt hiszem beregelek Big LHabiÖrömmel látlak téged is!!
Örülnék neki ha vonzanál magaddal mondjuk ... egy 7-8 embert még 😀
Az elmúlt 5-6 évben mindig megvolt a 20 ember a ligában ... most meg 10-11 embernél járunk ...Big L
több mint 13 éve
azt hiszem beregelek Big LHabiÖrömmel látlak téged is!!
Örülnék neki ha vonzanál magaddal mondjuk ... egy 7-8 embert még 😀
Az elmúlt 5-6 évben mindig megvolt a 20 ember a ligában ... most meg 10-11 embernél járunk ...
több mint 13 éve
Sziasztok! Valakinek van kedve NHL Fantasy ligához csatlakozni ?Yahoo Fantasy NHL liga .... még van szabad hely!! Csatlakozzatok ti is ...
Password: OcskayGábor
több mint 13 éve
Galimov is távozott 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Volán meccshez tudtok valami linket majd? Sajna már nincs Sportklubbom.
több mint 13 éve
Én még mindig le vagyok döbbenve. 😕 Fiatalkori "hőseim" haltak meg ebben a szerencsétlenségben. Meg egy kicsit későbbi hős is svédverő Salei személyében. Karpotsev, Demitra... 😕R.I.P. mindegyiküknek.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
80% és él az a csoda kategória , szorítok neki ,de ilyenkor óriási a veszélye a szepszisnek szinte bármikor elmehet , és ha ez nem történik meg a további élete is szomorú lesz sajnos...viszont a bőrének a regenerálódását érezni fogja. Nagyon hosszú és fájdalmas dolog lesz, már ha megéli. Persze soha sem lesz olyan mint előtte, de valamennyire javulni fog a külseje.Amadeus91Galimov életben van, de a teste 80% megégett. Ami kínt és fájdalmat Ő és a másik életben maradt átélhetnek most...😕Sztem már nem érzi ekkora égésnél, talán az idegek elhaltak.szaba
RIP 😕Habi
RIP Minden áldozatnak!!
több mint 13 éve
Amíg egy jó barátod öngyilkos nem lesz, addig ne beszélj olyan dologról, amiről max. csak olvastál!Azt érzed minimálisan filip, hogy ezzel kijelentéssel 100x mélyebbre pozícionálod magad, mint amilyen véleménnyel vagy róluk, vagy tudjam be annak, hogy majd lehet 20 év múlva rájössz mekkora baromságot írtál???? Utóbbi egyébként lényegtelen számomra, de akiket ezzel megbánthatsz, azok számára nem.kishasziAz öngyilkosság alapból nem igazán tolerálható dolog, és inkább azokat érdemes sajnálni, akik pl egy szerencsétlen balesetben veszítik életüket, s nem azt, aki szándékosan dobja el magától.
Az meg nyilvánvaló, hogy Boogaard az elmúlt évtizedek egyik legmocskosabb játékosa volt, számtalan sérülésokozással, sportpályára nem való megmozdulással, akárki ellen. Pályafutása alatt hányszor kívánták a halálát, hát én legalább nem vagyok álszent, hogy sirassam. És nem érzem úgy, hogy ezzel megaláznám, nem kárörvendek rajta, egyszerűen hidegen hagy.TheMileHighCity
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
az biztos. Gondolj csak arra mi volt Niki Laudával.Meg gondolom ezek után nem 1 műtét vár rá.szabaSztem már nem érzi ekkora égésnél, talán az idegek elhaltak.szabaviszont a bőrének a regenerálódását érezni fogja. Nagyon hosszú és fájdalmas dolog lesz, már ha megéli. Persze soha sem lesz olyan mint előtte, de valamennyire javulni fog a külseje.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szaba
10 543
Meg gondolom ezek után nem 1 műtét vár rá.viszont a bőrének a regenerálódását érezni fogja. Nagyon hosszú és fájdalmas dolog lesz, már ha megéli. Persze soha sem lesz olyan mint előtte, de valamennyire javulni fog a külseje.Amadeus91Galimov életben van, de a teste 80% megégett. Ami kínt és fájdalmat Ő és a másik életben maradt átélhetnek most...😕Sztem már nem érzi ekkora égésnél, talán az idegek elhaltak.szaba
RIP 😕Habi
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
viszont a bőrének a regenerálódását érezni fogja. Nagyon hosszú és fájdalmas dolog lesz, már ha megéli. Persze soha sem lesz olyan mint előtte, de valamennyire javulni fog a külseje.Galimov életben van, de a teste 80% megégett. Ami kínt és fájdalmat Ő és a másik életben maradt átélhetnek most...😕Sztem már nem érzi ekkora égésnél, talán az idegek elhaltak.szaba
RIP 😕Habi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szaba
10 543
Galimov életben van, de a teste 80% megégett. Ami kínt és fájdalmat Ő és a másik életben maradt átélhetnek most...😕Sztem már nem érzi ekkora égésnél, talán az idegek elhaltak.
RIP 😕Habi
több mint 13 éve
Galimov életben van, de a teste 80% megégett. Ami kínt és fájdalmat Ő és a másik életben maradt átélhetnek most...😕Orosz források szerint stabilizálódott az állapota.
RIP 😕Habi
Egyébként számtalan másik csapatból jelezték játékosok, hogy átigazolnának a Lokomotivba, szép gesztus.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az egyik 21 éves játékos édesanyja mikor megtudta a hírt, szívrohamot kapott... kegyetlen fájdalom az, amikor egy szülő eltemeti a gyermekét.... rettenet...
több mint 13 éve
Galimov életben van, de a teste 80% megégett. Ami kínt és fájdalmat Ő és a másik életben maradt átélhetnek most...😕RIP 😕
JT Daniels fan