NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
3
2
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
akkor Blinde cube kell, azt hordSzépnek szép, de az nem az én stílusom, a Smith ügynökös vonalban utazokHol érdemes napszemüveget vásárolni?Ha valami egyedi érdekel, akkor a Tipton bakelit-kollekciója elég fasza, nekem is az van, tudok ajánlani. (A lencséket mindenki ugyanattól a 2-3 nagykertől veszi)
r.baggio
MC12
r.baggio
edit: oakley whisker hasonló
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Szépnek szép, de az nem az én stílusom, a Smith ügynökös vonalban utazokHol érdemes napszemüveget vásárolni?Ha valami egyedi érdekel, akkor a Tipton bakelit-kollekciója elég fasza, nekem is az van, tudok ajánlani. (A lencséket mindenki ugyanattól a 2-3 nagykertől veszi)
r.baggio
MC12
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mvm utána egy t raggal, csak bria túl gyorsan írt 😊Mi az a mvmt?Hol érdemes napszemüveget vásárolni?attól függ milyet akarsz
r.baggio
hamisitott szart v egyéb ócskaságot mint pl mvmt akkor találsz elég helyet
briareos
VvAlekosz
www.mvmt.com/eu/home?country=HU
Szerkesztette: NB2
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mi az a mvmt?Hol érdemes napszemüveget vásárolni?attól függ milyet akarsz
r.baggio
briareos
több mint 2 éve
MC12
6 374
Hol érdemes napszemüveget vásárolni?Ha valami egyedi érdekel, akkor a Tipton bakelit-kollekciója elég fasza, nekem is az van, tudok ajánlani. (A lencséket mindenki ugyanattól a 2-3 nagykertől veszi)
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Én a Maui Jim szemüvegemet (meg a simákat is) itt vettem, meg vagyok velük elégedve: novakoptika.hu/Maui Jimem volt utoljára, hasonló kategóriát keresek, de igazából csak egy üzlet érdekel, ahol megéri nézelődniHol érdemes napszemüveget vásárolni?attól függ milyet akarsz
r.baggio
briareos
r.baggio
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 2 éve
Maui Jimem volt utoljára, hasonló kategóriát keresek, de igazából csak egy üzlet érdekel, ahol megéri nézelődniHol érdemes napszemüveget vásárolni?attól függ milyet akarsz
r.baggio
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hol érdemes napszemüveget vásárolni?attól függ milyet akarsz
r.baggio
több mint 2 éve
Hol érdemes napszemüveget vásárolni?en az eyerimet szoktam nezni, ha latok akciot akkor elmegyek egy boltba felprobalom es ha jo akkor neten megrendelem tobb tizezret is lehet igy sporolni.
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
rokaur
869
Hol érdemes napszemüveget vásárolni?Bar meg nem vettem de en az MVMT szemuvegekkel szemezek, oram van toluk az teljesen jo.
r.baggio
több mint 2 éve
Hol érdemes napszemüveget vásárolni?
---
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Mondtam, hogy az Anschluss rosszMegnéztem mobilneten, meg a céges wifin keresztül is.Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.vpn?
Mitől van ez?
kittli
Negritis
Ott magyar.
Közben kiderült, a drágám alkotott valamit itthon a wifi jelerősítővel. 😀
kittli
több mint 2 éve
Nem hittem volna hogy valami számtech dologban igazam lesz (valamilyen szinten) valaha 😀Megnéztem mobilneten, meg a céges wifin keresztül is.Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.vpn?
Mitől van ez?
kittli
Negritis
Ott magyar.
kittli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
kéz letép, hátsóba feldug 😛Megnéztem mobilneten, meg a céges wifin keresztül is.Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.vpn?
Mitől van ez?
kittli
Negritis
Ott magyar.
kittli
több mint 2 éve
Megnéztem mobilneten, meg a céges wifin keresztül is.Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.vpn?
Mitől van ez?
kittli
Negritis
Ott magyar.
több mint 2 éve
😀nalunk ugye az xfaktor laz lement kb 10 eve. ide most ert el. elkepeszto amugy. es zezt csak a yt reklamok alapjan mondom. komolyan marcsak egy maltai valovilag hianyzik. lenne itt 1-2 sziget, ahova le lehetne rakni oket, aztan hirtelen hunger games lenne a jatek 😊Hagyjad, nekem mostanában kellett a román One true singerrel dolgoznom 😀vagy a maltai xfaktor 😊Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
warr_b
csebi
Eret vágok b+ annyira retek.
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nalunk ugye az xfaktor laz lement kb 10 eve. ide most ert el. elkepeszto amugy. es zezt csak a yt reklamok alapjan mondom. komolyan marcsak egy maltai valovilag hianyzik. lenne itt 1-2 sziget, ahova le lehetne rakni oket, aztan hirtelen hunger games lenne a jatek 😊Hagyjad, nekem mostanában kellett a román One true singerrel dolgoznom 😀vagy a maltai xfaktor 😊Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hagyjad, nekem mostanában kellett a román One true singerrel dolgoznom 😀vagy a maltai xfaktor 😊Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
warr_b
csebi
több mint 2 éve
vagy a maltai xfaktor 😊Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
warr_b
több mint 2 éve
Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.vpn?
Mitől van ez?
kittli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hát ez érdekes, lehet valami hálózati bisszbassz nem megy rendesen. Ha másik országban tartózkodsz akkor ha Wifin vagy az ottani reklámok mennek, de ha mobilneten akkor a saját országodé. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Örülj hogy nem spanyol jön be, rohadt jó amikor beleüvölt a fülembe hogy SUUUUUUUPEEEERAPUESTAAAAA vagy FACTORYCOLCHÓN.Annak örülök, hogy se miniferi, sem mzp, se semmi.Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
warr_b
Viszont ezek hosszabbak.
kittli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Annak örülök, hogy se miniferi, sem mzp, se semmi.Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
warr_b
Viszont ezek hosszabbak.
több mint 2 éve
Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Addig örülj amíg nem orosz (vagy kínai)...
Mitől van ez?
kittli
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.Anschluss problem
Mitől van ez?
kittli
több mint 2 éve
Nem mintha hiányozna, de nálam a youtubon az összes magyar reklám átváltott németre.elkezdődött
Mitől van ez?
kittli