NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
A bèzbóz az a sportág amit augusztus vège körül van èrtelme elkezdeni nèzni 😏🥴😉😜AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?A Sport tv az első héten vmi 5-6 meccset ad...
Matthew99
zemanla
több mint 2 éve
nem néztem kritikákat ígfy nem tudomlehet a konkurencia huzza le 😀ipad minin használom néha bl meccsekreAMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?en csak visszanezesre hasznalom.
Matthew99
popecul ment nekem.
eretesitok is jonnek mindig, ma pl roma lazio lesz.
YoungZeeZee
nekem semmi gondom vele
Negritis
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
lehet a konkurencia huzza le 😀ipad minin használom néha bl meccsekreAMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?en csak visszanezesre hasznalom.
Matthew99
popecul ment nekem.
YoungZeeZee
nekem semmi gondom vele
Negritis
több mint 2 éve
AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?A Sport tv az első héten vmi 5-6 meccset ad...
Matthew99
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
ipad minin használom néha bl meccsekreAMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?en csak visszanezesre hasznalom.
Matthew99
popecul ment nekem.
YoungZeeZee
nekem semmi gondom vele
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?en csak visszanezesre hasznalom.
Matthew99
popecul ment nekem.
több mint 2 éve
AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Köszönöm az eddigi válaszokat!Erste nekem megfelel, mondjuk nekem még mindig Szupernulla számlám van, így csak arra kell figyelni, hogy havi szinten 150k HUF érkezzen be bármilyen magyarországi bankszámláról.
Cib? K&H? Erste? Valaki? 😀
Fontos_Vidra
Ez azért vicces, mert külföldön dolgozom, külföldi pénzben kapom a lóvém, külföldi számlára, de tesómmal szerencsére megoldottuk 😊
Erste most újított appot George-ra, az előző se volt rossz, ez is szimpi.
Ügyintézés eddig rendben volt, pénzfelvétel idegen automatából is működik havi 1x, 2x azt hiszem és elég sok városban van automatájuk forgalmasabb helyen.
De amúgy ezt tudom ajánlani még, hogy pénzügyi részét eldöntsd:
bankmonitor.hu/bankszamla/
Illetve érdemes megnézni a bankok ajánlatait, hogy jelenleg milyen számlájuk van. Túl nagy variancia szerintem nemigen van.
több mint 2 éve
jah itt vidéken az emberek nem keresnek annyit, hogy ez probléma legyen, hogy 3x vegyen fel valaki 150e-t 😊
több mint 2 éve
mondjuk ezt a van mindenhol automatájuk dolgot nem értem 😊De, de az max 150.000 és max két alkalom. Ha többször veszel fel, vagy nagyobb összeget, akkor számíthat. Meg idegen atm-ből felvéve több nap is lehet, mire a bankodnál lekönyvelődik, és ha úgy már átcsúszik a következő hónapra, akkor ciki lehet.
150e-ig bárhol ingyenes a felvétel, nem?
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Köszönöm az eddigi válaszokat!unikredit, kh mindkettőfasza, az UCsek kicsit karótnyeltek de precízek
Fontos_Vidra
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
mondjuk ezt a van mindenhol automatájuk dolgot nem értem 😊havi 2x igen, de mi van ha kell egy 3. feltével?
150e-ig bárhol ingyenes a felvétel, nem?
NB2
mondjuk neekm hót m1 mer én évente veszek fel 2x kb 😀
több mint 2 éve
mondjuk ezt a van mindenhol automatájuk dolgot nem értem 😊150e-ig bárhol ingyenes a felvétel, nem?
több mint 2 éve
Nekem '98 óta az otp-nél van a számlám 😆én anno nem szivesen váltottam volna mert a nokia-otp együttműködés meg a fizetésem miatt egész jó csomagom volt
Igazából nincs vele bajom, amire nekem kell (tudjak kártyával fizetni, átutalni, neten vásárolni), azt tudja 😄
Automaták is vannak mindenhol, ha épp kp kéne.
Őszintén szólva fingom nincs, mennyibe kerül, de nem is érdekel különösebben... Ha mondjuk évente ötezer forint, akkor annyi, leszarom. Ingyen úgysincs semmi, mondhatnak bármit a reklámokban 😄
warr_b
csak a hitel számított
több mint 2 éve
Nekem '98 óta az otp-nél van a számlám 😆Igazából nincs vele bajom, amire nekem kell (tudjak kártyával fizetni, átutalni, neten vásárolni), azt tudja 😄
Automaták is vannak mindenhol, ha épp kp kéne.
Őszintén szólva fingom nincs, mennyibe kerül, de nem is érdekel különösebben... Ha mondjuk évente ötezer forint, akkor annyi, leszarom. Ingyen úgysincs semmi, mondhatnak bármit a reklámokban 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Köszönöm az eddigi válaszokat!Rafirol nem is olyan reg irtam vhol a forumon, hogy nem vagyok elajulva toluk igazan.
Fontos_Vidra
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
tisztában vagyok vele hogy mit mondanaka Rafinak az lehet a baja hogy az oroszok esetleges bedőlése talán veszélyeztetiwww.google.hu/amp/s/www.portfolio.hu/bank/20220317/a-raiffeisen-vizsgalja-mi-legyen-az-orosz-leanybankjanak-a-sorsa-533767%3famp?espv=1
Negritis
YoungZeeZee
de bocs nem biztos hogy elhiszek mindent a bankoknak
és nem azt mondtam hogy bukod a pénzed, csak hogy az a kitettség necces
és nagyobb kockázat mint más bankoknál
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
www.google.hu/amp/s/www.portfolio.hu/bank/20220317/a-raiffeisen-vizsgalja-mi-legyen-az-orosz-leanybankjanak-a-sorsa-533767%3famp?espv=1én a hitelem miatt váltottam, de mind az OTPnek mind a BBnek megvannak az előnyei és idegesítő részeiSztem ez nem igaz.Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Érdekel minden: jó és rossz tapasztalat, akár ügyintézésről, mobilappról, rejtett költségekről legyen szó.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
zavi27
Tudod h mire kell egy bank, illetve hogyan hasznalnad.idobe telik de megleled a legolcsobb/jobb megoldast.
En bementem a kozelemben levo bankokba megmondtam mit akarok es kb 0 extra koltseggel bankkolok most
YoungZeeZee
a Rafinak az lehet a baja hogy az oroszok esetleges bedőlése talán veszélyezteti
Negritis
több mint 2 éve
én a hitelem miatt váltottam, de mind az OTPnek mind a BBnek megvannak az előnyei és idegesítő részeiSztem ez nem igaz.Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Érdekel minden: jó és rossz tapasztalat, akár ügyintézésről, mobilappról, rejtett költségekről legyen szó.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
zavi27
Tudod h mire kell egy bank, illetve hogyan hasznalnad.idobe telik de megleled a legolcsobb/jobb megoldast.
En bementem a kozelemben levo bankokba megmondtam mit akarok es kb 0 extra koltseggel bankkolok most
YoungZeeZee
a Rafinak az lehet a baja hogy az oroszok esetleges bedőlése talán veszélyezteti
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Sztem ez nem igaz.Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
zavi27
több mint 2 éve
Sziasztok!Ez már sokszor ki lett tárgyalva, hiába csűrjük, csavarjuk, mindegyiknek van előnye, hátránya is. Divat szidni az OTP-t, én ezer éve ott vagyok semmi bajom vele, mindenhol van pl. automatája, fiókja legalább, ha nagyritkán hirtelen kell felvennem ügyintéznem. Van KH-m az is teljesen rendben van, főleg az appja. Úgyse lehet követni alapszinten, melyik éppen miért von le, vagy macerásabb éppen más miatt valamiért szerintem.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Rafi.ingyenes a szamla bizonyos osszegu javairas utan.fiokolas szemelyesen kicsit lassu minden szinten.Sziasztok!Én Raiffeisen. Elvben a számlavezetés ingyenes lenne, gyakorlatban 3-4000 Ft/hó (sms, tranzakcios dijak stb). App OK, online megnyitható a számla. A fiókba ha lehet ne menj be, ha csak nincs annyi időd, mint 1991-ben az OTP-ben devizaszámla nyitáskor.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
vpi
több mint 2 éve
Sziasztok!Én Raiffeisen. Elvben a számlavezetés ingyenes lenne, gyakorlatban 3-4000 Ft/hó (sms, tranzakcios dijak stb). App OK, online megnyitható a számla. A fiókba ha lehet ne menj be, ha csak nincs annyi időd, mint 1991-ben az OTP-ben devizaszámla nyitáskor.
Köszönöm!
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Sziasztok!Tudna valaki tanácsot adni, hol érdemes bankolni? Nem vagyok hajlandó havi többszáz forintot fizetni az OTP-nek, hogy mobilon is elérjem a pénzem.
Köszönöm!