Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.
több mint 2 éve
Már úgy érzi a Twitter, hogy jól beszélsz angolul.A Megjelenítés nyelve magyar. A További nyelvek magyar. Az általad ismert nyelvek magyar. És még ki és vissza is jelentkeztem, de semmi.akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
sutianap
Matthew99
Bízz magadban.
több mint 2 éve
A Megjelenítés nyelve magyar. A További nyelvek magyar. Az általad ismert nyelvek magyar. És még ki és vissza is jelentkeztem, de semmi.akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
sutianap
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
De. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
több mint 2 éve
Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?
több mint 2 éve
kifizetikJóvan, csak érted, valami már kész van, arra be tudnám adni most, most még biztosan kifizetik.Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?én úgy tudom...
Jan
attól függ ki nyer
ha emzépé nyugdíjse lesz, mindenki tuggya...
sutianap
Ha összevárom az egészet (még a nyílászárós van vissza, meg a szigetelésből valamennyi) akkor biztosan átcsúszunk a választás utánra, akkor meg lehet hogy kifizetnek - de lehet hogy nem. Állítólag, ez is előfordulhat. De nem tudom hogy lehetséges-e egy futó pályázatot így lekapcsolni? Jogilag meg úgy általában...
Jan
több mint 2 éve
Jóvan, csak érted, valami már kész van, arra be tudnám adni most, most még biztosan kifizetik.Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?én úgy tudom...
Jan
attól függ ki nyer
sutianap
Ha összevárom az egészet (még a nyílászárós van vissza, meg a szigetelésből valamennyi) akkor biztosan átcsúszunk a választás utánra, akkor meg lehet hogy kifizetnek - de lehet hogy nem. Állítólag, ez is előfordulhat. De nem tudom hogy lehetséges-e egy futó pályázatot így lekapcsolni? Jogilag meg úgy általában...
több mint 2 éve
Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?én úgy tudom...
Jan
attól függ ki nyer
több mint 2 éve
Van ez a 3+3 milliós lakásfelújítási támogatás, ami elvileg decemberig tart. A különböző csúszások miatt valszeg én már csak a választás után tudom beadni, szerintetek lehetséges, hogy a választás után ezt a háborús helyzetre, vagy bármire hivatkozva nem fizetik ki?
több mint 2 éve
Ez egy teljesen külön wifijel. Ha látja a telód, akkor tudja is (gondolom). Ugye az 5ghz gyorsabb, de jóval kisebb a hatótávja. Az interferencia is kevésbé zavarja valószínűleg (még).Mármint még nem vettem meg a modemet. Mert azt mondták, hogy ha az eszköz nem képes felismerni az 5Ghz-t, akkor fölösleges. Ahogy olvasgattam elméletileg a 2012 után gyártott elektornikus dolgok már képesek rá, csak azért potyára nem akarom. (Max akkor 14 napos visszaküldés játszik kikerülve a szolgáltatót (aki olcsóbban adná), de baszakadni nem akarok vele.)
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Ez egy teljesen külön wifijel. Ha látja a telód, akkor tudja is (gondolom). Ugye az 5ghz gyorsabb, de jóval kisebb a hatótávja. Az interferencia is kevésbé zavarja valószínűleg (még).Köszönöm.Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.jep 5ghz, és nem biztos hogy minden tudja kezelni
vpi
és az 5Ghz-s modemek tudják a 2.4et is azt érdemes 2-3 szobával arrébb választani általában
Negritis
És ellenőrizni, hogy tudom?
Bébé
több mint 2 éve
mármint hogy értve hogy tudod?Köszönöm.Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.jep 5ghz, és nem biztos hogy minden tudja kezelni
vpi
és az 5Ghz-s modemek tudják a 2.4et is azt érdemes 2-3 szobával arrébb választani általában
Negritis
Bébé
megkeresed az eszköz spec sheetjét és ott wifi
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Köszönöm.Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.jep 5ghz, és nem biztos hogy minden tudja kezelni
vpi
Negritis
több mint 2 éve
jep 5ghz, és nem biztos hogy minden tudja kezelniLehet nagyon idióta kérdés lesz. 😀Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.
Azt, hogy lehet megnézni, hogy melyik eszközöm képes 5G-re?
Tarr behúzta az optikát, vezetéken nagyon fasza, de a wifi modem mellett ülve is fele olyan erős, mint korábban volt. (2,5x kellene gyorsabbnak lennie.)
Mondták, hogy modem csak 2,4G-s, és ha 5G-set beszereznék, akkor nagy eséllyel megoldaná ezt a problémát. Wifi csatornákat váltogattam, de sehol sem lett jobb. Az nem érdekel, ha a lakás másik felében gyenge, az zavar, hogy a "dolgozó" szobában is gyenge wifivel úgy, hogy ott a modem.
Van egy 2 éve vett (3 éve vett) okos tv-m, meg egy 2015-2016-os akkori prémium laptopom.
Van bármi esély, hogy ezek képesek 5G-re? Azt tudom, hogy én ekkor még azt se tudtam, hogy mi az 5G, de hátha az infósok már igen. 😀
Bébé
vpi
több mint 2 éve
Lehet nagyon idióta kérdés lesz. 😀Az nem 5G lesz, hanem 5 Ghz. Szerintem a hűtőszekrényeden és a robotporszívódon kívül kb minden eszközöd tudja használni.
Azt, hogy lehet megnézni, hogy melyik eszközöm képes 5G-re?
Tarr behúzta az optikát, vezetéken nagyon fasza, de a wifi modem mellett ülve is fele olyan erős, mint korábban volt. (2,5x kellene gyorsabbnak lennie.)
Mondták, hogy modem csak 2,4G-s, és ha 5G-set beszereznék, akkor nagy eséllyel megoldaná ezt a problémát. Wifi csatornákat váltogattam, de sehol sem lett jobb. Az nem érdekel, ha a lakás másik felében gyenge, az zavar, hogy a "dolgozó" szobában is gyenge wifivel úgy, hogy ott a modem.
Van egy 2 éve vett (3 éve vett) okos tv-m, meg egy 2015-2016-os akkori prémium laptopom.
Van bármi esély, hogy ezek képesek 5G-re? Azt tudom, hogy én ekkor még azt se tudtam, hogy mi az 5G, de hátha az infósok már igen. 😀
Bébé
több mint 2 éve
Lehet nagyon idióta kérdés lesz. 😀 Azt, hogy lehet megnézni, hogy melyik eszközöm képes 5G-re?
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nagyon köszönöm mégegyszer a válaszokat! 😊
több mint 2 éve
AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?Pár órával később leadják a tv-ben is úgy rémlik.
Matthew99
több mint 2 éve
+1 K&HK&H nálam is egy voks.Köszönöm az eddigi válaszokat!KH-n az app kurvajó, rosszat nem nagyon tudok mondani rá, kivéve ha nem kell személyesen ügyintézni, mert ott hajlamosak sokat pöcsölni (bár a többit nem tudom, lehet máshol is ez a helyzet, még kurvarégen rafis voltam az nem jött be),
Cib? K&H? Erste? Valaki? 😀
Fontos_Vidra
lassan minden van az appon, biztosítás már évek óta alap, de már bkv jegyet is tudsz ott venni, és egyelőre ingyen van 😀
eaglesmcnabb
Prémium ügyfélként ingyen van a gold betéti kártya, és a hitel kártya is, ezért a hitelkártyáról a visszatérítés fedezi az összes banki költségem. Éves szinten a bank fizet nekem 4-5 ezer forintot amiért náluk vagyok.
Nomac
kb 25 éve vagyok náluk, az egyetlen gondom, hogy nem tudok utalni az unibetre a számlámról, de a többi OK
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 2 éve
sztem mindennap éjfél körül, garantált a gyors alvásA bèzbóz az a sportág amit augusztus vège körül van èrtelme elkezdeni nèzni 😏🥴😉😜AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?A Sport tv az első héten vmi 5-6 meccset ad...
Matthew99
zemanla
dande
még jobb mint a hosszútáv gyaloglás
több mint 2 éve
K&H nálam is egy voks.Köszönöm az eddigi válaszokat!KH-n az app kurvajó, rosszat nem nagyon tudok mondani rá, kivéve ha nem kell személyesen ügyintézni, mert ott hajlamosak sokat pöcsölni (bár a többit nem tudom, lehet máshol is ez a helyzet, még kurvarégen rafis voltam az nem jött be),
Fontos_Vidra
lassan minden van az appon, biztosítás már évek óta alap, de már bkv jegyet is tudsz ott venni, és egyelőre ingyen van 😀
eaglesmcnabb
Prémium ügyfélként ingyen van a gold betéti kártya, és a hitel kártya is, ezért a hitelkártyáról a visszatérítés fedezi az összes banki költségem. Éves szinten a bank fizet nekem 4-5 ezer forintot amiért náluk vagyok.
több mint 2 éve
Köszönöm az eddigi válaszokat!KH-n az app kurvajó, rosszat nem nagyon tudok mondani rá, kivéve ha nem kell személyesen ügyintézni, mert ott hajlamosak sokat pöcsölni (bár a többit nem tudom, lehet máshol is ez a helyzet, még kurvarégen rafis voltam az nem jött be),
Fontos_Vidra
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Pedig én nyári estéken nagyon szeretem a lightos 7-es, 8-as meccseket.A bèzbóz az a sportág amit augusztus vège körül van èrtelme elkezdeni nèzni 😏🥴😉😜AMC Mikro alkalmazást használ valaki? A 2.4-es értékelés elég ijesztő, de az idény első MLB meccse csak ott lesz látható. Tényleg ennyire rossz?A Sport tv az első héten vmi 5-6 meccset ad...
Matthew99
zemanla
dande