NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Nincsenek nagy igényeink. Belvárosban legyen, és ne legyen túl drága. Ha nem is lakosztály, de kényelmes (franciaágyas) szoba, ami nem tűzfalra vagy gyárudvarra néz. Nagyjából ennyi. Kocsink nincs, a parkolás nem szempont. Ha azt mondod, hogy a Palatinus nem csak a honlapon, hanem a valóságban is jó, akkor oké.😊Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?mi a cél?
nagylaza
jó legyen a szállás, közel legyen a belváros, valahova mentek, parkolás?
mi alapján mondjuk meg, hogy jó-e?
maga a szálloda biztos minőségre jó
NB2
több mint 2 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?mi a cél?
nagylaza
jó legyen a szállás, közel legyen a belváros, valahova mentek, parkolás?
mi alapján mondjuk meg, hogy jó-e?
maga a szálloda biztos minőségre jó
több mint 2 éve
tényleg, a Rák.Én bulizni nem annyira szerettem, inkább kocsmázni, néha a Rák volt a kivétel. Pepita az jogász hely volt 😊+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
Willie Parker
somoskovig
több mint 2 éve
Én bulizni nem annyira szerettem, inkább kocsmázni, néha a Rák volt a kivétel. Pepita az jogász hely volt 😊+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
Willie Parker
több mint 2 éve
Joe's, Zöld Takony (már mindegyik megszűnt)Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
+Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
PEK
Rák
PEPITA
Fordan
több mint 2 éve
Egyetemista, nem turista 😊 De néha matek előadás helyett felmentünk Tettyere 😊Turisztika = kocsma??Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
😄😄😄😄
zemanla
több mint 2 éve
Turisztika = kocsma??Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
somoskovig
😄😄😄😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Ebből is látszik, hogy az egyetemi évek Pécsen nem ernek sokat ilyen szempontból, nekem csak a Jobb, mint otthon; Dante; Papucs trió maradt meg 😊Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!Havi-hegy
nagir
Balkán bisztró
Barbakán
több mint 2 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!valszeg 😀
nagir
Tollas pincészetet javaslom, egyetemről haveréké
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?A pécsiek viszonylag ritkán szállnak meg ott..😄
nagylaza
Mi a Centrum apartmanban "szoktunk" foglalni.
Igaz, az nem szálloda, de eddig még voltunk elégedve.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Ha már a Forumtárs felhozta, mi Sikondán foglaltunk az Ambientben... Azt néztem, egy hét ugye kevés lesz a környékre, úgy hogy mindenevők vagyunk, ami a turisztikát illeti!?!?!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Hello, pécsiek! Tavasszal két éjszakát tervezünk eltölteni Pécsen. A Palatinus Grand Hotel mennyire lenne jó választás?
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
De.tudom h teszteltek meg funkciokat..teny nem a letoltest hanem mas reszeket.attol fuggetlenul a samsung is foss de kb utolso masodperces dolog volt ez.nem, a samsung tv os az ilyen hulladékaz elmult napokban teszteltek meg az egesz rendszert europa szerte. feliraktozas stb 😀Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Elvileg matol van ez a fos.
A neten azt irtak, talan a szerver elavult lehet, de ott is a legfrissebb van letoltve, ugyhogy ez sem allhat a bibi mogott.
Stez
briareos
Stez
YoungZeeZee
a plex/nfl is alig akart felmenni múltkor
Negritis
több mint 2 éve
nem, a samsung tv os az ilyen hulladékaz elmult napokban teszteltek meg az egesz rendszert europa szerte. feliraktozas stb 😀Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
A neten azt irtak, talan a szerver elavult lehet, de ott is a legfrissebb van letoltve, ugyhogy ez sem allhat a bibi mogott.
Stez
briareos
Stez
YoungZeeZee
a plex/nfl is alig akart felmenni múltkor
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
az elmult napokban teszteltek meg az egesz rendszert europa szerte. feliraktozas stb 😀Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Stez
briareos
Stez
több mint 2 éve
Nagyon sokadig korben felrakta vegre.Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Stez
briareos
több mint 2 éve
Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.a samsung tv os egy hordó fos, én is vagy egy óráig szenvedtem vele mire telepítette
Stez
több mint 2 éve
Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.reggel óta fasza nálam szóval lehet nálad van gebasz
Stez
több mint 2 éve
Csak nalam nem telepiti le, es nem csinal semmit az HBO Max? Kb 1 eves Samsung okos tv-m van, szoval ketlem, hogy elavult lenne, az alkalmazasok kozott ott is van az HBO Max, de mikor ramegyek, hogy letoltes, fel percig mintha toltene, aztan visszaugrik a felirat a "megse"-rol ujfent letoltesre. A program meg igy 20 letoltes utan sincs ott a tv-n.Elvileg matol van ez a fos.
több mint 2 éve
Asus Vivobook-nál volt belépésnél eredetileg ujjlenyomatos meg PIN kódos opció is, mostanában előbbi eltűnt pár hete magától, csak PIN-el tudom feloldani a gépet. Ez miért tűnhetett el, hogy lehet visszaállítani?
több mint 2 éve
Mivel többen írtátok hogy semmit, így lehet én gondoltam túl 😁Nem tud valaki egy jó könyvelőt? 😊az ügyvéd, aki ellenjegyezte az adásvételi szerződést, nem készítette el a B400-as NAV nyomtatványt és nem adta le a földhivatalban? nem teljesen világos, hogy neked mint vevőnek mit kellene még csinálod az illeték megfizetésén kívül.
Semmi extra, adóbevallás, csak volt ingatlanszerzés.
Életemben nem töltöttem ki soha, nem pont most szeretném elkezdeni.
Jöhet privában is, köszi
warr_b
deyell
Nem baj, ez a jobbik eset, ha nincs extra tennivaló, köszi!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
deyell
11 702
Nem tud valaki egy jó könyvelőt? 😊az ügyvéd, aki ellenjegyezte az adásvételi szerződést, nem készítette el a B400-as NAV nyomtatványt és nem adta le a földhivatalban? nem teljesen világos, hogy neked mint vevőnek mit kellene még csinálod az illeték megfizetésén kívül.
Jöhet privában is, köszi
warr_b
choose life
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
az illetkerol kapsz a navtol levelet.Nem tud valaki egy jó könyvelőt? 😊Eladásnál keletkezik jövedelem, vételnél illetéket fizetsz, nem adót. Majd ha 5 éven belül eladod, akkor az így keletkezett jövedelem adóköteles, addig nincs dolgod ezügyben a NAV-al.
Jöhet privában is, köszi
warr_b
Fogadd el amit ők küldenek.
Sobri Jóska
tenyleg nem kell bevallas., de hivhatod a 1819-et nav. ingyenes es azonnal felveszik