Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
De ehhez kell egy progi a gépre ami ezt a mountolást megcsinálja, kitömöríti?Bátyám leszedett egy játékot, ISO képfile volt. Én már nagyon rég nem csináltam ilyet, ehhez az ISO file mountoláshoz kell egy külön progi, a Daemon Tools amivel előszőr kitömörítem? Leírásban ezek a lépések vannak:szokott lenni vmi nfo vagy readme fájl azzal hogy mit kell csinálni
Mit kell a setup-al telepíteni?
Telepítés:
- Mountold az ISO-t.
- Telepítsd a 'setup.exe' futtatásával...
- Másold át a fájlokat a mountolt ISO-ból a FLT (Crack) mappából a játék telepítési könyvtárába.
zavi27
de lényegében igen, felmountolod az imaget
telepíted mintha eredeti lenne, majd a végén betolod a cracket
Negritis
több mint 2 éve
Bátyám leszedett egy játékot, ISO képfile volt. Én már nagyon rég nem csináltam ilyet, ehhez az ISO file mountoláshoz kell egy külön progi, a Daemon Tools amivel előszőr kitömörítem? Leírásban ezek a lépések vannak:szokott lenni vmi nfo vagy readme fájl azzal hogy mit kell csinálni
Mit kell a setup-al telepíteni?
Telepítés:
- Mountold az ISO-t.
- Másold át a fájlokat a mountolt ISO-ból a FLT (Crack) mappából a játék telepítési könyvtárába.
zavi27
de lényegében igen, felmountolod az imaget
telepíted mintha eredeti lenne, majd a végén betolod a cracket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bátyám leszedett egy játékot, ISO képfile volt. Én már nagyon rég nem csináltam ilyet, ehhez az ISO file mountoláshoz kell egy külön progi, a Daemon Tools amivel előszőr kitömörítem? Leírásban ezek a lépések vannak: Mit kell a setup-al telepíteni?
Telepítés:
- Mountold az ISO-t.
több mint 2 éve
Mi a véleményetek a Kinder-botrányról?www.portfolio.hu/gazdasag/20220411/szalmonella-ugy-kiterjesztik-a-kinder-termekek-visszavonasat-kell-aggodnunk-538823
Eléggé ellentmondásos a sztori!
Inkább vidd vissza, de egy csomó termék nincs is a listán! Akkor?
Gyártási szám, ország, szav.idő!?
Vettünk jópárat tojáskereséshez, de inkább megy a kukába a csoki része!
Ti hogy vagytok vele?
steelwolf
Ha nincs a listán nincs mitől fosni.
Bizonyos termékek egy belgiumi gyárból a fertőzöttek, ha nincs a listán nem onnan való a csoki.
több mint 2 éve
Mi a véleményetek a Kinder-botrányról?Eléggé ellentmondásos a sztori!
Inkább vidd vissza, de egy csomó termék nincs is a listán! Akkor?
Gyártási szám, ország, szav.idő!?
Vettünk jópárat tojáskereséshez, de inkább megy a kukába a csoki része!
Ti hogy vagytok vele?
több mint 2 éve
Alapjába véve ha valami túl olcsó az 99.99999999% hogy atbaszasBár gondolom már rájöttél 😎700 magyar forint. Több oldal is felhozza, kommentek és képek is vannak. Viszonylag hihetőnek is tűnik pont ezért kérdezem.A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?wtf?! ha tényleg 700 akkor tuti kamu, ha 700k akkor már nem kéne hogy az legyen
Matthew99
elvileg amúgy nem rosszak ezek, csak nálam a 100 kilós súlyhatár miatt off
napidroid.hu/xiaomi-m365-pro-elektromos-roller/
Negritis
Az a szöveg hogy egy továbbfejlesztett modell miatt ennek a gyártását leállítják és emiatt lehetőség van megnyerni hogy 2 dollárért megvedd.
Matthew99
24.hu/tech/2022/04/07/xiaomi-roller-720-forint-csalas-atveres-facebook-bankkartya-adatok/
warr_b
több mint 2 éve
Bár gondolom már rájöttél 😎700 magyar forint. Több oldal is felhozza, kommentek és képek is vannak. Viszonylag hihetőnek is tűnik pont ezért kérdezem.A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?wtf?! ha tényleg 700 akkor tuti kamu, ha 700k akkor már nem kéne hogy az legyen
Matthew99
Negritis
Az a szöveg hogy egy továbbfejlesztett modell miatt ennek a gyártását leállítják és emiatt lehetőség van megnyerni hogy 2 dollárért megvedd.
Matthew99
24.hu/tech/2022/04/07/xiaomi-roller-720-forint-csalas-atveres-facebook-bankkartya-adatok/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Pár hónapja ugyanilyen témában kérdezett meg egy haverom, csak ott tv volt a termék. Mondtam neki, hogy nézze meg a kommentelők profilját. Ha 1-2 kép van, meg viszonylag friss profilok, akkor ott is van a válasz. Egyébként látatlanban is 99%-ra mondom, hogy kamu.700 magyar forint. Több oldal is felhozza, kommentek és képek is vannak. Viszonylag hihetőnek is tűnik pont ezért kérdezem.A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?wtf?! ha tényleg 700 akkor tuti kamu, ha 700k akkor már nem kéne hogy az legyen
Matthew99
Negritis
Matthew99
több mint 2 éve
nemtom ezeket a fizess be 1$_t hogy nyerj valami dolgokat sztem 15 éve még levélbe küldték és akkor is átbaszások voltak700 magyar forint. Több oldal is felhozza, kommentek és képek is vannak. Viszonylag hihetőnek is tűnik pont ezért kérdezem.A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?wtf?! ha tényleg 700 akkor tuti kamu, ha 700k akkor már nem kéne hogy az legyen
Matthew99
Negritis
Matthew99
több mint 2 éve
700 magyar forint. Több oldal is felhozza, kommentek és képek is vannak. Viszonylag hihetőnek is tűnik pont ezért kérdezem.A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?wtf?! ha tényleg 700 akkor tuti kamu, ha 700k akkor már nem kéne hogy az legyen
Matthew99
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?wtf?! ha tényleg 700 akkor tuti kamu, ha 700k akkor már nem kéne hogy az legyen
Matthew99
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
A facebook feldob rendszeresen Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t 700 Ft-ért. Próbálta már valaki? Mi a trükk benne, kamu?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Csak többet vegyél, mert ha nem tudja kinyírni a poloskát, akkor szeppukut követ el.www.agrarszektor.hu/noveny/szamuraj-darazs-hazank-kozeleben-is-megjelent-a-poloskak-osellensege.23396.html?ampItt elég sok a madár, de a poloska is. 😀 Mondjuk lehet Putinnak kéne szólni, hogy dobjon egy atomot a padlásra, mert egyszer amikor felmásztam, akkor úgy 1-3 millió közé tettem a döglött egyedek számát 😀Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Bar lehet ezt havonta/hetente/naponta meg kell ismetelni.
Plusz gyerekkel/kutyaval/macskaval lehet veszelyes.
Hosszutavon ultessetek bokros novenyeket amikbe tudnak feszket rakni enekesmadarak es azok lehentelik oket 😀
Nalunk otthon feszkel tobb rigopar is a kertben, poloska nagyon ritkan van.
Viszont bodobacs kurva sok 😀
Borbinho
dugo93
Akkor probalj beszerezni ilyet 😀
Mar a neve is kurva meno, szerintem kemenyen is nez ki, es emberre artalmatlan.
(mondom ezt en, aki egy mehecsketol is kepes berohanni a hazba, egy dongotol meg kb be is fosnek 😀)
Borbinho
több mint 2 éve
www.agrarszektor.hu/noveny/szamuraj-darazs-hazank-kozeleben-is-megjelent-a-poloskak-osellensege.23396.html?ampItt elég sok a madár, de a poloska is. 😀 Mondjuk lehet Putinnak kéne szólni, hogy dobjon egy atomot a padlásra, mert egyszer amikor felmásztam, akkor úgy 1-3 millió közé tettem a döglött egyedek számát 😀Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Hosszutavon ultessetek bokros novenyeket amikbe tudnak feszket rakni enekesmadarak es azok lehentelik oket 😀
Borbinho
dugo93
Akkor probalj beszerezni ilyet 😀
Mar a neve is kurva meno, szerintem kemenyen is nez ki, es emberre artalmatlan.
(mondom ezt en, aki egy mehecsketol is kepes berohanni a hazba, egy dongotol meg kb be is fosnek 😀)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
egyszer láttam egy Mythbusters részt, ahol azt ecsetelték, hogy a csótányok még egy atomtámadást is simán túlélnének. szerintem ezek a rohadt kis poloskák ugyanilyenek😊Itt elég sok a madár, de a poloska is. 😀 Mondjuk lehet Putinnak kéne szólni, hogy dobjon egy atomot a padlásra, mert egyszer amikor felmásztam, akkor úgy 1-3 millió közé tettem a döglött egyedek számát 😀Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Borbinho
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Itt elég sok a madár, de a poloska is. 😀 Mondjuk lehet Putinnak kéne szólni, hogy dobjon egy atomot a padlásra, mert egyszer amikor felmásztam, akkor úgy 1-3 millió közé tettem a döglött egyedek számát 😀Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Borbinho
több mint 2 éve
Ezzel a retekkel pont az a baj, hogy nincs természetes ellensége. Az kurva isten, hogy se a rigó se más madár meg nem eszi.Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
Borbinho
Amúgy a protect tényleg jó ellenük és egy darabig vissza se jönnek ha befújsz vele...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Az szokott mukodni az ilyen vegyszerekkel, ha kivulrol lefujod vegig azokat a feluleteket ahol be tudnak jonni. Ablakok/ajtok keretei ahol csukodnak.De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
dugo93
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
dugo93
4 225
De akkor ez arra jó csak, hogy ha bent rohangál, akkor lefújom és megdöglik? Ha nem lesz jobb ez sem rossz, de olyan dolgot keresek, ami elriasztja őket és nem is igazán jönnek be.Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
Matthew99
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Ezek lassan az ISS-re is kijutnak. A szúnyogháló, mintha ott se lenne 😀Ahhhhhh..Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Szúnyogháló.
dugo93
KoporShow
Rafkósak. Akkor is bejönnek...😬
zemanla
több mint 2 éve
Bízok és tudok is angolul ettől még érzékenyen érintett eme veszteség. Nem szeretem ha úgy változnak meg dolgok hogy nem tudom mitől volt és nek tudom visszacsinálni.Már úgy érzi a Twitter, hogy jól beszélsz angolul.A Megjelenítés nyelve magyar. A További nyelvek magyar. Az általad ismert nyelvek magyar. És még ki és vissza is jelentkeztem, de semmi.akkor elvesztetted az anyanyelvedDe. Be vagyok jelentkezve.Mit nyomkodhattam el a twitteren, mert eddig volt egy kék Fordítás megtekintése gomb minden tweet alatt, ami lefordította az angol bejegyzéseket?nem jelnkeztélbe
Matthew99
sutianap
Matthew99
sutianap
Matthew99
Bízz magadban.
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ahhhhhh..Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Szúnyogháló.
dugo93
KoporShow
Rafkósak. Akkor is bejönnek...😬
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Van most már a Protectnek poloskairtó sprayje. Mi a Lidlben vettük és tényleg öli őket.
dugo93
több mint 2 éve
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.Szúnyogháló.
dugo93
több mint 2 éve
Itt a tavasz és már jönnek is a komáink, a poloskák. Van valakinek valami jól bevált módszere a távoltartásukra? Olvastam különböző házi permetekről ecettel vagy fokhagymával, de nem kísérleteznék, ha van valakinek tuti módszere. A lényeg az lenne, hogy a házba ne nagyon jöjjenek be.pedig az milyen jó is, amikor ecet- meg fokhagymaszag terjeng a lakásban. a poloskákat tuti nem riasztja el, csak a bent lakókat.
dugo93