NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Off: Milyen idős? (nem az anyósra gondolok 😀) Mi március elejére várjuk, de szivesen mennénk valahova külföldre vele már idén, akár repülővel is.Ez lesz a gyerek első repülőútja (viszont jön velünk az anyós is bébiszitterkedni), úgyhogy nem tervezzük azért keresztül-kasul autózni a régiót, inkább csak kényelmi szempontból kelleneMalaga nalam top, mivel kocsit akartok berelni mondanam h menjetek el granadaba es sevilla is megeri az utat, de nyaron gyilkos odamenni a meleg miatt .Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?A reptéri kölcsönzők egyikében az hombre a vadiúj gyerekülést nem tudta, hogy kell berakni 😀
r.baggio
De azért kva jó volt ott
Gergőbácsi
Persze gondolom megnezitek rhondat, cesarest, marbellat es talan estapona es gibraltari is a listan van. De ezeke kozul ami igazan kulonleges arrafele az gib rhonda es cesares
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 2 éve
Ez lesz a gyerek első repülőútja (viszont jön velünk az anyós is bébiszitterkedni), úgyhogy nem tervezzük azért keresztül-kasul autózni a régiót, inkább csak kényelmi szempontból kelleneMalaga nalam top, mivel kocsit akartok berelni mondanam h menjetek el granadaba es sevilla is megeri az utat, de nyaron gyilkos odamenni a meleg miatt .Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?A reptéri kölcsönzők egyikében az hombre a vadiúj gyerekülést nem tudta, hogy kell berakni 😀
r.baggio
De azért kva jó volt ott
Gergőbácsi
Persze gondolom megnezitek rhondat, cesarest, marbellat es talan estapona es gibraltari is a listan van. De ezeke kozul ami igazan kulonleges arrafele az gib rhonda es cesares
YoungZeeZee
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Malaga nalam top, mivel kocsit akartok berelni mondanam h menjetek el granadaba es sevilla is megeri az utat, de nyaron gyilkos odamenni a meleg miatt .Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?A reptéri kölcsönzők egyikében az hombre a vadiúj gyerekülést nem tudta, hogy kell berakni 😀
r.baggio
De azért kva jó volt ott
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?A reptéri kölcsönzők egyikében az hombre a vadiúj gyerekülést nem tudta, hogy kell berakni 😀
r.baggio
De azért kva jó volt ott
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Igy van.rogyasig van magyarral a costa del sol.Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?esetleg probald ki a helyi fb-s magyar csoportokat. itt a maltaiban is jo paran vannak, akik adnak berbe autot, de sima keresessel nehezen talalnad meg oket maskulonben.
r.baggio
csebi
Amit tudok h aktiv csoport az a gibraltari magyarok.ott tutti fognak segiteni mert malaga az kb kozpontja ott mindeb magyarnak.
több mint 2 éve
Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?esetleg probald ki a helyi fb-s magyar csoportokat. itt a maltaiban is jo paran vannak, akik adnak berbe autot, de sima keresessel nehezen talalnad meg oket maskulonben.
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
A del paso?Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?Mi anno ott kis helyi kolcsonzonel bereltunk és nem volt vele gond.
r.baggio
Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?Mi anno ott kis helyi kolcsonzonel bereltunk és nem volt vele gond.
r.baggio
több mint 2 éve
Nyáron megyünk majd Malagába és autót is akarunk bérelni, de gyors keresés alapján kissé meg vannak őrülve az árakkal, valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol érdemes nézelődni?
---
több mint 2 éve
Ennyiért szerintem tényleg senki nem megy oda 😊Purhabot fújjárá, azt kész 😊
több mint 2 éve
Normális ablakost tud valaki? 17. ker vagy közelében. Igazából megvannak a műanyag nyílászárók, csak nem tökéletesek, jön be a hideg. Szóval csak igazítani, beállítani kéne.
Volt egy jó ablakosunk a 3. kerületben, de ő ennyi miatt nem jön el ide 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Pár napja ledaráltam a kezem Nagyújjamon lett egy elég szép roncsolódás
Na már most az a kérdésem tapasztalt e már valaki ilyen fóliás nedves saját levében hagyni gyógyulni dolgot ?
Sajna kicsit szivárog és valami eszméletlen büdös ez a trutyi vagy nedv vagy minek hívjam.
Pénteken volt az első kontrol nem is értettem miért nem veszi le róla ?!
Csak annyit mondott szép aztán majd pénteken menjek újra.
több mint 2 éve
Nem. Más is használható.Adnak hozzá tisztítófolyadékot, OK. De csak az használható bele?Na, tegnap megjött, ki is próbáltuk a fürdőszobai tükrökön. Nagyon jónak tűnik a cucc, tényleg gyorsan végeztünk vele. Még ahhoz is kedvet kaptam, hogy a hétvégén az összes ablakot megtakarítsuk vele. 😀tegnap megrendeltem közben amúgy 😀
Köszi a tippet!
dugo93
de köszi a megerősítést 😀
Negritis
Teabee
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Teabee
718
Adnak hozzá tisztítófolyadékot, OK. De csak az használható bele?Na, tegnap megjött, ki is próbáltuk a fürdőszobai tükrökön. Nagyon jónak tűnik a cucc, tényleg gyorsan végeztünk vele. Még ahhoz is kedvet kaptam, hogy a hétvégén az összes ablakot megtakarítsuk vele. 😀tegnap megrendeltem közben amúgy 😀
Köszi a tippet!
dugo93
Negritis
több mint 2 éve
ugyanaz van nekunk.Az Air Purifier 3H-t néztem. Egész szimpatikus. Többet tud mint a Philips és olcsóbb.Nekem most levegőtisztító géppel kapcsolatban kéne tapasztalat. Néztem Xiaomit is meg Philipset.nekunk Xiami van otthon, egesz jo, megvagyunk vele elegedve. korabban Kairoban Delonghi volt, az se volt rossz, de a Xiami jobb azert.
Matthew99
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Az Air Purifier 3H-t néztem. Egész szimpatikus. Többet tud mint a Philips és olcsóbb.Nekem most levegőtisztító géppel kapcsolatban kéne tapasztalat. Néztem Xiaomit is meg Philipset.nekunk Xiami van otthon, egesz jo, megvagyunk vele elegedve. korabban Kairoban Delonghi volt, az se volt rossz, de a Xiami jobb azert.
Matthew99
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nekem most levegőtisztító géppel kapcsolatban kéne tapasztalat. Néztem Xiaomit is meg Philipset.nekunk Xiami van otthon, egesz jo, megvagyunk vele elegedve. korabban Kairoban Delonghi volt, az se volt rossz, de a Xiami jobb azert.
Matthew99
több mint 2 éve
Nekem most levegőtisztító géppel kapcsolatban kéne tapasztalat. Néztem Xiaomit is meg Philipset.
több mint 2 éve
Na, tegnap megjött, ki is próbáltuk a fürdőszobai tükrökön. Nagyon jónak tűnik a cucc, tényleg gyorsan végeztünk vele. Még ahhoz is kedvet kaptam, hogy a hétvégén az összes ablakot megtakarítsuk vele. 😀tegnap megrendeltem közben amúgy 😀
Köszi a tippet!
dugo93
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Na, tegnap megjött, ki is próbáltuk a fürdőszobai tükrökön. Nagyon jónak tűnik a cucc, tényleg gyorsan végeztünk vele. Még ahhoz is kedvet kaptam, hogy a hétvégén az összes ablakot megtakarítsuk vele. 😀nemtom megvárjam-e mit mondasz vagy behúzzam-e én is 😀Köszi! Meg is rendeltem 😊Óh, basszus a link lemaradt!!!🤬Mármint melyik? Az ablakporszívó? 😀Mivel a házunkon rengeteg a nagy üvegfelület, így be kellett látnom, hogy erre kell valami eszkösz 😀Nekünk ilyen van 3db a családban és remek... Asszony 18 ablakot, 3 erkély ajtót és 4db tüktös gardrób ajtót takarít vele...
Két dolgot néztem ki rá, az egyik a robotablaktisztító, a másik pedig az ablakporszívó.
Pl.:
Ablaktisztító:
www.emag.hu/mamibot-w110-f-fekete-ablaktisztito-robot-agdmabros0008/pd/DP1B79MBM/
Ablakporszívó:
www.emag.hu/vileda-windomatic-elektromos-ablakporszivo-4023103182141/pd/D4Q8KMBBM/?ref=most_wished_product_4_1&provider=rec&recid=rec_41_999e7b4c71b82b5e3d8f7ae3dcd281fb49cf12d3e7ec1b12e40bc778221c49bc_1643612595&scenario_ID=41
Ezek csak példák, viszont sokkal többet nem biztos, hogy rá szeretnék költeni. A kérdés, hogy kb 35m2 üvegre melyik eszközt ajánlanátok és azon belül melyik típust? A robot mennyire jó? Megéri a többszörös árat? Valaki használja valamelyiket (nem a típusra gondolok).
Előre is köszi!
dugo93
nagir
dugo93
www.bestbyte.hu/Nedves/K%C3%A4rcher-1-633-177-0-WV-Easy-Plus-akkumulatoros-ablaktisztito-keszlet-p312130.html?gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5waiRV2iQehhiumyVNzU4Vk9GxBlw4FFb-QX9uhlSnB-L7Y7-46faqzEaAhLOEALw_wcB
nagir
dugo93
Negritis
Köszi a tippet!
több mint 2 éve
Amúgy, ha már így kisegítettetek. Esetleg van javaslat ár/érték bajnok mosogatógépre is? Különálló, keskeny kivitel kellene. Tehát kb ezek legyenek a méretei: szélesség 45cm, magasság 85cm, mélység 60cm.tesztek.tudatosvasarlo.hu/mosogatogepek-2021
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Várnom kellett volna vele egy hetet 😀Amúgy, ha már így kisegítettetek. Esetleg van javaslat ár/érték bajnok mosogatógépre is? Különálló, keskeny kivitel kellene. Tehát kb ezek legyenek a méretei: szélesség 45cm, magasság 85cm, mélység 60cm.Ne feszítsd túl a húrt! 😀
dugo93
Matthew99
több mint 2 éve
Amúgy, ha már így kisegítettetek. Esetleg van javaslat ár/érték bajnok mosogatógépre is? Különálló, keskeny kivitel kellene. Tehát kb ezek legyenek a méretei: szélesség 45cm, magasság 85cm, mélység 60cm.Ne feszítsd túl a húrt! 😀
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 225
Amúgy, ha már így kisegítettetek. Esetleg van javaslat ár/érték bajnok mosogatógépre is? Különálló, keskeny kivitel kellene. Tehát kb ezek legyenek a méretei: szélesség 45cm, magasság 85cm, mélység 60cm.
több mint 2 éve
Hát pedig én nagyon örülnék ha minél előbb bebizonyítanád, hogy nem hazudok 😊Az azért ne legyen már elvárás, hogy egyből dolgozzak is vele! Vagy talán azt várod el, hogy a 8 hónapos terhes feleségem ugorjon neki??!?!!! 😀nemtom megvárjam-e mit mondasz vagy behúzzam-e én is 😀Köszi! Meg is rendeltem 😊Óh, basszus a link lemaradt!!!🤬Mármint melyik? Az ablakporszívó? 😀Mivel a házunkon rengeteg a nagy üvegfelület, így be kellett látnom, hogy erre kell valami eszkösz 😀Nekünk ilyen van 3db a családban és remek... Asszony 18 ablakot, 3 erkély ajtót és 4db tüktös gardrób ajtót takarít vele...
Két dolgot néztem ki rá, az egyik a robotablaktisztító, a másik pedig az ablakporszívó.
Pl.:
Ablaktisztító:
www.emag.hu/mamibot-w110-f-fekete-ablaktisztito-robot-agdmabros0008/pd/DP1B79MBM/
Ablakporszívó:
www.emag.hu/vileda-windomatic-elektromos-ablakporszivo-4023103182141/pd/D4Q8KMBBM/?ref=most_wished_product_4_1&provider=rec&recid=rec_41_999e7b4c71b82b5e3d8f7ae3dcd281fb49cf12d3e7ec1b12e40bc778221c49bc_1643612595&scenario_ID=41
Ezek csak példák, viszont sokkal többet nem biztos, hogy rá szeretnék költeni. A kérdés, hogy kb 35m2 üvegre melyik eszközt ajánlanátok és azon belül melyik típust? A robot mennyire jó? Megéri a többszörös árat? Valaki használja valamelyiket (nem a típusra gondolok).
Előre is köszi!
dugo93
nagir
dugo93
www.bestbyte.hu/Nedves/K%C3%A4rcher-1-633-177-0-WV-Easy-Plus-akkumulatoros-ablaktisztito-keszlet-p312130.html?gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5waiRV2iQehhiumyVNzU4Vk9GxBlw4FFb-QX9uhlSnB-L7Y7-46faqzEaAhLOEALw_wcB
nagir
dugo93
Negritis
Ha minden jól megy amúgy, akkor hétvégén szerintem kipróbálom. Majd írok 😀
dugo93