NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen, köszi csak ma már nem hívhatóak mert pííííntek van, gondoltam megkérdezem 😛 messze még a hétfő 😉Nem tudom van-e itt adószakértő vagy jártas a dologban: alanyi adómentesként de napelem energia többlet kiszámlázása után, kell-e adót fizetni, nem magánszemély, de önálló jogi személy HKME 8 kw-s rendszer? Bárhogy próbálok neten utána nézni, nem találok normális egyértelmű választ....Nav 1819.ingyenesen hivhato es korrektul tajekoztatnak.
dande
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Nem tudom van-e itt adószakértő vagy jártas a dologban: alanyi adómentesként de napelem energia többlet kiszámlázása után, kell-e adót fizetni, nem magánszemély, de önálló jogi személy HKME 8 kw-s rendszer? Bárhogy próbálok neten utána nézni, nem találok normális egyértelmű választ....Nav 1819.ingyenesen hivhato es korrektul tajekoztatnak.
dande
több mint 2 éve
Nem tudom van-e itt adószakértő vagy jártas a dologban: alanyi adómentesként de napelem energia többlet kiszámlázása után, kell-e adót fizetni, nem magánszemély, de önálló jogi személy HKME 8 kw-s rendszer? Bárhogy próbálok neten utána nézni, nem találok normális egyértelmű választ....
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Rokonomnak segítettünk lecserélni a kanapéágyát, szörnyű volt az előző, mindene fájt, de anyaglag nem engedhetett meg magának nagyobbat és kényelmesebbet. Amit vettünk nagyon kényelmes neki, nem fáj a deraka sem, de rosszul alszik.Szerintem sokaknak segített már ilyen paplan+párna+lepedő kombó, minőségi, ami segíti a jó alvást, de közületek van esetleg valaki, aki valamelyik márkára esküszik? Nem tudunk dönteni.
Köszi.
több mint 2 éve
De, nagyon rossz. Tapasztalatból mondom, hogy a legszarabb bankok egyike, és az összeolvadás után sem lesz jobb. Ez csak a kormány fejében él, hogy ha 3 szar bankot összegyúrsz, akkor kapsz egy normálisat.Most olvadnak össze és lesznek MO 2. legnagyobb bankja. Nem biztos, hogy rossz dolog ott maradni. 😊Sehol nem találtam erre vonatkozó infót (miért is lenne így 2022-ben), nem tudja esetleg valaki, hogy a Takarék Banknak hol van Budapesten olyan ATM-e, ahol készpénzt lehet befizetni bankszámlára?Menekülj a takaréktól ahogy lehet
Sebii
Amúgy elméletileg két év alatt 1-ről 60-ra emelkedett a befizetős atm-jeik száma, ami a második legtöbb az otp mögött (az mkb-nak pl egy sincs), szóval érdemes lehet random is próbálkozni
r.baggio
kristóf17
Egyetlen előnye, hogy sok fiókja lesz (kb minden miniatűr településen is), de ennyi.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Most olvadnak össze és lesznek MO 2. legnagyobb bankja. Nem biztos, hogy rossz dolog ott maradni. 😊Sehol nem találtam erre vonatkozó infót (miért is lenne így 2022-ben), nem tudja esetleg valaki, hogy a Takarék Banknak hol van Budapesten olyan ATM-e, ahol készpénzt lehet befizetni bankszámlára?Menekülj a takaréktól ahogy lehet
Sebii
Amúgy elméletileg két év alatt 1-ről 60-ra emelkedett a befizetős atm-jeik száma, ami a második legtöbb az otp mögött (az mkb-nak pl egy sincs), szóval érdemes lehet random is próbálkozni
r.baggio
több mint 2 éve
Sehol nem találtam erre vonatkozó infót (miért is lenne így 2022-ben), nem tudja esetleg valaki, hogy a Takarék Banknak hol van Budapesten olyan ATM-e, ahol készpénzt lehet befizetni bankszámlára?Menekülj a takaréktól ahogy lehet
Sebii
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Köszi főni. Volt náluk, habár nem biztos, hogy elég, de talán jók leszünk vele. 😊venni akarsz v eladni,Árfolyam van, de pl. egy sima árkádos váltónál sem láttam. Meg csak úgy féloldalasan meglestem másiknál is, ott sem volt.Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?sztem bármelyik komolyabb pénzváltónál, legalábbis most egy villámgyors google alapján találtam árfolyamot az első 5 találatnál
kristóf17
briareos
kristóf17
de mindegy is ha nem azonnal/holnap hajnalban kell, felhivod pl primachange-et.
Hello pesot vennék eladnék (minél többet annál jobb nyilván) oszt megmondják h ok gyere holnap.
briareos
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Sehol nem találtam erre vonatkozó infót (miért is lenne így 2022-ben), nem tudja esetleg valaki, hogy a Takarék Banknak hol van Budapesten olyan ATM-e, ahol készpénzt lehet befizetni bankszámlára?Takarékos vagyok évek óta, de fogalmam sincs 😃 körbejártam már a várost…
Sebii
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Sehol nem találtam erre vonatkozó infót (miért is lenne így 2022-ben), nem tudja esetleg valaki, hogy a Takarék Banknak hol van Budapesten olyan ATM-e, ahol készpénzt lehet befizetni bankszámlára?
több mint 2 éve
grundon is volt régebben meccsnézés, de lehet csak playoff?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Akkor a Kandallót tudom ajánlani a Kertész utcában, az fk-sok is oda szoktak járnibelváros jó lenne, köszönömSziasztok! Mennék 1-2 cimbivel megnézni Vasárnap a Colts-Jaguarst, és beülnénk valamilyen erre specializálódott pub-ba Budapesten! Tudnátok segíteni? Köszi előre is!BP melyik része? Belváros vagy mindegy?
Stoki
r.baggio
Stoki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
belváros jó lenne, köszönömSziasztok! Mennék 1-2 cimbivel megnézni Vasárnap a Colts-Jaguarst, és beülnénk valamilyen erre specializálódott pub-ba Budapesten! Tudnátok segíteni? Köszi előre is!BP melyik része? Belváros vagy mindegy?
Stoki
r.baggio
több mint 2 éve
Sziasztok! Mennék 1-2 cimbivel megnézni Vasárnap a Colts-Jaguarst, és beülnénk valamilyen erre specializálódott pub-ba Budapesten! Tudnátok segíteni? Köszi előre is!@BigL kocsmája dunakeszin van hol 😀
Stoki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Sziasztok! Mennék 1-2 cimbivel megnézni Vasárnap a Colts-Jaguarst, és beülnénk valamilyen erre specializálódott pub-ba Budapesten! Tudnátok segíteni? Köszi előre is!BP melyik része? Belváros vagy mindegy?
Stoki
---
több mint 2 éve
Sziasztok! Mennék 1-2 cimbivel megnézni Vasárnap a Colts-Jaguarst, és beülnénk valamilyen erre specializálódott pub-ba Budapesten! Tudnátok segíteni? Köszi előre is!
több mint 2 éve
Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?Mindegyik arab tulajdonú váltóban váltanak. (Bástya mozi, New York Palace stb). Még az Ibuszban is. Xe.com árfolyamból indulnak ki, nézd azt te is.
kristóf17
több mint 2 éve
Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?Nocsak! Hová, hová?!
kristóf17
Utazunk, utazunk?https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dario_Antonio_%C3%9Asuga
😄😄😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?Keleti palyaudvaron a parkoloban..vicceltem.telefonalj korbe illetve az mnb arfolyamot nezd meg elotte. Ahhoz tudsz viszonyitani
kristóf17
több mint 2 éve
venni akarsz v eladni,Árfolyam van, de pl. egy sima árkádos váltónál sem láttam. Meg csak úgy féloldalasan meglestem másiknál is, ott sem volt.Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?sztem bármelyik komolyabb pénzváltónál, legalábbis most egy villámgyors google alapján találtam árfolyamot az első 5 találatnál
kristóf17
briareos
kristóf17
de mindegy is ha nem azonnal/holnap hajnalban kell, felhivod pl primachange-et.
Hello pesot vennék eladnék (minél többet annál jobb nyilván) oszt megmondják h ok gyere holnap.
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Árfolyam van, de pl. egy sima árkádos váltónál sem láttam. Meg csak úgy féloldalasan meglestem másiknál is, ott sem volt.Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?sztem bármelyik komolyabb pénzváltónál, legalábbis most egy villámgyors google alapján találtam árfolyamot az első 5 találatnál
kristóf17
briareos
több mint 2 éve
Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?sztem bármelyik komolyabb pénzváltónál, legalábbis most egy villámgyors google alapján találtam árfolyamot az első 5 találatnál
kristóf17
több mint 2 éve
Srácok, fővárosban tudjátok esetleg hol lehet Peso-t váltani bankon kívül?
több mint 2 éve
Vagy szembe is a New York Palace mellettBástya mozi...🙂Blahán aTudja valaki, hogy pénzváltónál milyen összeghatár fölött másolják le a személyit? (300 eHUF rémlik, de nem vagyok benne biztos.)van olyan hely ahol jobb arfolyamat kapsz ha mondod elore hogy nagyobb osszeget akarsz valtani.....
nagylaza
YoungZeeZee
Bástya mozi mellett. Külön terem, vihetsz sokat mert ők megoldják hogy azt nem te vitted egyben és megkapod a jobb árfolyamot.
ozibozi
nagylaza
több mint 2 éve
Bástya mozi...🙂Blahán aTudja valaki, hogy pénzváltónál milyen összeghatár fölött másolják le a személyit? (300 eHUF rémlik, de nem vagyok benne biztos.)van olyan hely ahol jobb arfolyamat kapsz ha mondod elore hogy nagyobb osszeget akarsz valtani.....
nagylaza
YoungZeeZee
Bástya mozi mellett. Külön terem, vihetsz sokat mert ők megoldják hogy azt nem te vitted egyben és megkapod a jobb árfolyamot.
ozibozi