Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha már a Szentkirályi utcát szóba hoztam: megvan valakinek, hogy kik vitték azt a helyet? Anno tudtam egy-két nevet, de úgy elfelejtettem, mint a pinty. Sőt: már abban se vagyok biztos, hogyan hívták magát a helyet. End Zone? Vagy Red Zone?Emlékszem, egyik Pittsburgh-drukker haverom hívott oda, hogy nézzük meg együtt a Packers elleni meccsüket (alapszakasz, késő esti idősáv, a PIT-GB SB utáni évek valamelyikében). Kiderült, hogy a különterem kb. 30-40 fős közönségének elsöprő többsége Steelers-szurkoló. Jó részük mezbe öltözött, néhányan még a hülye törölközőjüket is lengették. Ráadásul még ki is kaptunk. Remekül éreztem magam.😊
több mint 2 éve
Az már teljesen általános manapság...2-3000 körül van a legtöbb főétel, szerintem pesthez képest nem vészesEzt nagyon adom, bár a nem drágával vitatkoznék 😃Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Kakas Étterem 18.kerület, szerintem hangulatos hely és nem is drága, van külön termük is.
kristóf17
kapitnono
#JC6
kapitnono
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
2-3000 körül van a legtöbb főétel, szerintem pesthez képest nem vészesEzt nagyon adom, bár a nem drágával vitatkoznék 😃Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Kakas Étterem 18.kerület, szerintem hangulatos hely és nem is drága, van külön termük is.
kristóf17
kapitnono
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Ezt nagyon adom, bár a nem drágával vitatkoznék 😃Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Kakas Étterem 18.kerület, szerintem hangulatos hely és nem is drága, van külön termük is.
kristóf17
kapitnono
több mint 2 éve
Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Kakas Étterem 18.kerület, szerintem hangulatos hely és nem is drága, van külön termük is.
kristóf17
több mint 2 éve
hú, amikor a "spéci amcsifocis helyek" halmazba még csak a Boxutca tartozott...Az a baj, hogy a spéci amcsifocis helyek (Szentkirályi utca, utána Klauzál tér) bezártak. Az "amcsifocibarát" helyek közül a Neked Csak Dezső is kiesett, marad a Kandalló (a listán is rajta van), de ott még nem jártam.A Lánchíd söröző meg a Rizmajer is fasza, de szerintem 20-25 főnek kicsik, meg elég sokan is szoktak lenni.welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 2 éve
nfl =/= amerikai foci
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
vannak olyan emberek a világon?Gondoltam, ha lúd, legyen kövér. Fel se merült bennem, hogy az osztályból esetleg nem mindenkit érdekel az amerikai foci.Osztálytalálkozót írt Kristóf, szerintem nem akarnak majd közben nfl-t nézni 😉Az a baj, hogy a spéci amcsifocis helyek (Szentkirályi utca, utána Klauzál tér) bezártak. Az "amcsifocibarát" helyek közül a Neked Csak Dezső is kiesett, marad a Kandalló (a listán is rajta van), de ott még nem jártam.A Lánchíd söröző meg a Rizmajer is fasza, de szerintem 20-25 főnek kicsik, meg elég sokan is szoktak lenni.welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Gondoltam, ha lúd, legyen kövér. Fel se merült bennem, hogy az osztályból esetleg nem mindenkit érdekel az amerikai foci.Osztálytalálkozót írt Kristóf, szerintem nem akarnak majd közben nfl-t nézni 😉Az a baj, hogy a spéci amcsifocis helyek (Szentkirályi utca, utána Klauzál tér) bezártak. Az "amcsifocibarát" helyek közül a Neked Csak Dezső is kiesett, marad a Kandalló (a listán is rajta van), de ott még nem jártam.A Lánchíd söröző meg a Rizmajer is fasza, de szerintem 20-25 főnek kicsik, meg elég sokan is szoktak lenni.welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 2 éve
Osztálytalálkozót írt Kristóf, szerintem nem akarnak majd közben nfl-t nézni 😉Az a baj, hogy a spéci amcsifocis helyek (Szentkirályi utca, utána Klauzál tér) bezártak. Az "amcsifocibarát" helyek közül a Neked Csak Dezső is kiesett, marad a Kandalló (a listán is rajta van), de ott még nem jártam.A Lánchíd söröző meg a Rizmajer is fasza, de szerintem 20-25 főnek kicsik, meg elég sokan is szoktak lenni.welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 2 éve
Az a baj, hogy a spéci amcsifocis helyek (Szentkirályi utca, utána Klauzál tér) bezártak. Az "amcsifocibarát" helyek közül a Neked Csak Dezső is kiesett, marad a Kandalló (a listán is rajta van), de ott még nem jártam.A Lánchíd söröző meg a Rizmajer is fasza, de szerintem 20-25 főnek kicsik, meg elég sokan is szoktak lenni.welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 2 éve
A Lánchíd söröző meg a Rizmajer is fasza, de szerintem 20-25 főnek kicsik, meg elég sokan is szoktak lenni.welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
nagylaza
több mint 2 éve
welovebudapest.com/toplista/hova-uljunk-be-nagyobb-tarsasaggal-budapesten-21-izgalmas-tipp-ha-tanacstalanok-lennenkTudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
warr_b
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Neked ez miert ragadt be?Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Muzsikus cigányok parkja, 0/24.
kristóf17
😀
#JC6
több mint 2 éve
Köszi srácok!
több mint 2 éve
Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.branco steakhouse, érd
kristóf17
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Torockó Kőbányán, Harapó Mókus Óbudán, Trombitás a Moszkván esetleg? Vagy Trófea, jah.
kristóf17
több mint 2 éve
Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.egy trófeával abszolválható a legkönnyebben szerintem a feladat (pl az újbudaival)
kristóf17
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.Muzsikus cigányok parkja, 0/24.
kristóf17
😀
több mint 2 éve
Tudtok kellemes de nem méregdrága helyeket, ahol olyan 20-25 fős létszámmal tudnánk osztálytalálkozót szervezni? Elkülönített helyiség, kaja, pia, beszélgetési lehetőség ennyi ember között. Lokáció Budapest. Szívesen fogadnék ajánlásokat, mint szervező.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Van valakinek masszazsfotellel kapcsolatban tapasztalata/informacioja?Haver üzeni, h a farkadat ne dugd bele semmiképpen!😃😄😁
Akar adott termekkel, vagy uzlettel kapcsolatban, barmi info jol jonne.
Anyumnak vennenk, karacsonykor lesz 60.szulinapja.
Vmi olyat szeretnenk, ami maradando meg amit tenyleg hasznalna (tabletet amit par eve vettem kb csak en hasznalom amikor epp otthon vagyok 😀).
Par szaz ezres kategoriaban gondolkozunk (100-400 kozt kb).
Koszi elore is!
Borbinho
Kyokey nagyon állat, csak sajnos 7 kiló és egymillió között kapsz, alatta nem nagyon!
Beurer van 400 környékén, azt sokan dicsérték.
Magyar gyártó pl a Bionwell, ott 3-500 között vannak, de talán könnyebb beszerezni, garanciát érvényesíteni stb
A másik talán a Komoder, de én azt nem ismerem.
több mint 2 éve
Van valakinek masszazsfotellel kapcsolatban tapasztalata/informacioja?Akar adott termekkel, vagy uzlettel kapcsolatban, barmi info jol jonne.
Anyumnak vennenk, karacsonykor lesz 60.szulinapja.
Vmi olyat szeretnenk, ami maradando meg amit tenyleg hasznalna (tabletet amit par eve vettem kb csak en hasznalom amikor epp otthon vagyok 😀).
Par szaz ezres kategoriaban gondolkozunk (100-400 kozt kb).
Koszi elore is!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Elvileg Ausztriában ki tudod váltani a kocsi papírjai alapján előre a rendszámot és akk nem kell magyar Z-rendszám, ami olyan 20 rongy.Használt lesz, körülbelül egy olyan 8 évesTud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?Ehhez több info kéne.
Brotesz
1. Új autót veszel vagy használtat?
2. Melyik országba vinnéd?
empty taxi
Ausztria lesz majd a célország. Azt tudom, hogy itt mit kell majd csinálnom, hogy megkapjam az osztrák rendszámot, csak otthon körülbelül 3 maximum 4 napot lesz velem, s ezért nem szeretnék a teljes procedúrán végigmenni
Brotesz
Én 3 éve vettem Magyarországon úgy kocsit (mondjuk újat), h mikor mentem átvenni felcsattintottam rá az osztrák rendszámot és azzal vittem ki.
Itt fontos megjegyezni h az osztrák rendszám nagyobb, mint a magyar, nem fér bele az itthon kapható rendszámtartókba.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Brotesz
123
Használt lesz, körülbelül egy olyan 8 évesTud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?Ehhez több info kéne.
Brotesz
1. Új autót veszel vagy használtat?
2. Melyik országba vinnéd?
empty taxi
Ausztria lesz majd a célország. Azt tudom, hogy itt mit kell majd csinálnom, hogy megkapjam az osztrák rendszámot, csak otthon körülbelül 3 maximum 4 napot lesz velem, s ezért nem szeretnék a teljes procedúrán végigmenni
Miért veszel magyarban autót ha kint használod? Max ha hiteles stb konstrukció van értelme, különben pénz kidobása szerintem./részleteket nem ismerve/Azért mert itt jelenleg a kínálat minimális, viszont nekem most nincs túl sok lehetőségem hónapokat várni hogy normalizálódjon a helyzet.
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 170
Miért veszel magyarban autót ha kint használod? Max ha hiteles stb konstrukció van értelme, különben pénz kidobása szerintem./részleteket nem ismerve/