Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Oké. De: ha az adott fórumon van 1 ember, aki folyton beleköt abba, amiket írsz, ezzel szemben van 99, aki lesi a szavaidat, maximális tisztelettel és szeretettel beszél rólad (pénzgyűjtést is indít), akkor mennyiben méltányos úgy kilépned onnan, hogy közlöd, azt is szeretnéd elfelejteni, hogy valaha ott voltál?Ja, írtam is neki hogy utalja vissza a pénzt, még nem válaszolt..
nagylaza
több mint 3 éve
Emag: ha már szidtam, akkor azt is megemlítem, hogy tegnap fél10-kor rendelt holmi már ma egykor az easyboxban volt! És nem csak nekem rengeteg ember kapta meg a tegnapi BF rendelését.Remek, viszont az én rendelésem egyik fele a jövő héten, a másik feléről semmi hír ... 🥴
NB2
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Oké. De: ha az adott fórumon van 1 ember, aki folyton beleköt abba, amiket írsz, ezzel szemben van 99, aki lesi a szavaidat, maximális tisztelettel és szeretettel beszél rólad (pénzgyűjtést is indít), akkor mennyiben méltányos úgy kilépned onnan, hogy közlöd, azt is szeretnéd elfelejteni, hogy valaha ott voltál?Bedobta a törülközőt? LOL....defetista hangulatkeltés......Ebben az esetben nem biztos, hogy a cinizmus a jó kifejezés, de amúgy egyetértek. Már csak azért is, mert amikor a doki bedobta a törölközőt, hasonlót írtam.Nem ismerem a sztorit, de általánossagban, akit cinizmussal, szarkazmussal, iróniával (ezek egy tőről fakadnak) el lehet üldözni bárhonnan, annál azért van egyéb baj is. Van némítás funkció, vagy simán figyelmenkívül hagyod, nem reagálsz rá stb. De hogy elmenjek egy fórumról ahol egyébként jól érzem magam, bárki miatt…nem tudom, nekem furcsa.Van itt orvos a fórumon ??volt, de Sobri elüldözte a végtelen cinizmusával
Lenne kérdésem
VvAlekosz
slowmotion
MC12
nagylaza
Nem gond, ahelyett, hogy első kézből közvetített volna valaki a frontvonalból megkaptuk Sobritól a "minden oltás ugyanolyan jó" populista maszlagot....
gordon
több mint 3 éve
Bedobta a törülközőt? LOL....defetista hangulatkeltés......Ebben az esetben nem biztos, hogy a cinizmus a jó kifejezés, de amúgy egyetértek. Már csak azért is, mert amikor a doki bedobta a törölközőt, hasonlót írtam.Nem ismerem a sztorit, de általánossagban, akit cinizmussal, szarkazmussal, iróniával (ezek egy tőről fakadnak) el lehet üldözni bárhonnan, annál azért van egyéb baj is. Van némítás funkció, vagy simán figyelmenkívül hagyod, nem reagálsz rá stb. De hogy elmenjek egy fórumról ahol egyébként jól érzem magam, bárki miatt…nem tudom, nekem furcsa.Van itt orvos a fórumon ??volt, de Sobri elüldözte a végtelen cinizmusával
Lenne kérdésem
VvAlekosz
slowmotion
MC12
nagylaza
Nem gond, ahelyett, hogy első kézből közvetített volna valaki a frontvonalból megkaptuk Sobritól a "minden oltás ugyanolyan jó" populista maszlagot....
több mint 3 éve
instant banNegri a zsánerem, te meg az öribarim. De Stez a király❤️Nekem Sobri a legjobb jóbarátom a fórumon🥰Negri nem fog megsértődni? 😁
#JC6
warr_b
#JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Negri a zsánerem, te meg az öribarim. De Stez a király❤️Nekem Sobri a legjobb jóbarátom a fórumon🥰Negri nem fog megsértődni? 😁
#JC6
warr_b
több mint 3 éve
nem 😀Nekem Sobri a legjobb jóbarátom a fórumon🥰Negri nem fog megsértődni? 😁
#JC6
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nekem Sobri a legjobb jóbarátom a fórumon🥰Negri nem fog megsértődni? 😁
#JC6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Nekem Sobri a legjobb jóbarátom a fórumon🥰
több mint 3 éve
Aztán lehet nem is így történt...Nem ismerem a sztorit, de általánossagban, akit cinizmussal, szarkazmussal, iróniával (ezek egy tőről fakadnak) el lehet üldözni bárhonnan, annál azért van egyéb baj is. Van némítás funkció, vagy simán figyelmenkívül hagyod, nem reagálsz rá stb. De hogy elmenjek egy fórumról ahol egyébként jól érzem magam, bárki miatt…nem tudom, nekem furcsa.Van itt orvos a fórumon ??volt, de Sobri elüldözte a végtelen cinizmusával
Lenne kérdésem
VvAlekosz
slowmotion
MC12
több mint 3 éve
Ebben az esetben nem biztos, hogy a cinizmus a jó kifejezés, de amúgy egyetértek. Már csak azért is, mert amikor a doki bedobta a törölközőt, hasonlót írtam.Nem ismerem a sztorit, de általánossagban, akit cinizmussal, szarkazmussal, iróniával (ezek egy tőről fakadnak) el lehet üldözni bárhonnan, annál azért van egyéb baj is. Van némítás funkció, vagy simán figyelmenkívül hagyod, nem reagálsz rá stb. De hogy elmenjek egy fórumról ahol egyébként jól érzem magam, bárki miatt…nem tudom, nekem furcsa.Van itt orvos a fórumon ??volt, de Sobri elüldözte a végtelen cinizmusával
Lenne kérdésem
VvAlekosz
slowmotion
MC12
több mint 3 éve
Emag: ha már szidtam, akkor azt is megemlítem, hogy tegnap fél10-kor rendelt holmi már ma egykor az easyboxban volt! És nem csak nekem rengeteg ember kapta meg a tegnapi BF rendelését.
több mint 3 éve
MC12
6 374
Nem ismerem a sztorit, de általánossagban, akit cinizmussal, szarkazmussal, iróniával (ezek egy tőről fakadnak) el lehet üldözni bárhonnan, annál azért van egyéb baj is. Van némítás funkció, vagy simán figyelmenkívül hagyod, nem reagálsz rá stb. De hogy elmenjek egy fórumról ahol egyébként jól érzem magam, bárki miatt…nem tudom, nekem furcsa.Van itt orvos a fórumon ??volt, de Sobri elüldözte a végtelen cinizmusával
Lenne kérdésem
VvAlekosz
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
- JC6
6 988
😀 😀 😀gyakori kérdések pont huTesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
VvAlekosz
Negritis
több mint 3 éve
Van itt orvos a fórumon ??volt, de Sobri elüldözte a végtelen cinizmusával
Lenne kérdésem
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Danke tesaFacebook üzenőfal, ott széles lehetőségekből lehet válogatni a kezelési módszereket illetően 😊 különösen a 60+os nénik tanácsait érdemes figyelembe venni!Még valami elmés baromság ?gyakori kérdések pont huTesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
VvAlekosz
Negritis
VvAlekosz
MC12
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=BRX8uMwC4_kFacebook üzenőfal, ott széles lehetőségekből lehet válogatni a kezelési módszereket illetően 😊 különösen a 60+os nénik tanácsait érdemes figyelembe venni!Még valami elmés baromság ?gyakori kérdések pont huTesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
VvAlekosz
Negritis
VvAlekosz
MC12
www.youtube.com/watch?v=omIkZn7SmaI
több mint 3 éve
MC12
6 374
Facebook üzenőfal, ott széles lehetőségekből lehet válogatni a kezelési módszereket illetően 😊 különösen a 60+os nénik tanácsait érdemes figyelembe venni!Még valami elmés baromság ?gyakori kérdések pont huTesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
VvAlekosz
Negritis
VvAlekosz
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Még valami elmés baromság ?gyakori kérdések pont huTesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
VvAlekosz
Negritis
több mint 3 éve
gyakori kérdések pont huTesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tesa ott nincs orvos csak diszpécserVan itt orvos a fórumon ??104
Lenne kérdésem
VvAlekosz
#JC6
Az meg nem fain
Gyanázod szíp testvírem
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Van itt orvos a fórumon ?? Lenne kérdésem
több mint 3 éve
Korrektség...Neeem. Ilyenkor csak adott mennyiségű terméket áraznak le ennyiért. Nem a teljes áru készletet. Tavaly amikor vettem a Garmin Venumat akkor is külön cikkszámon szerepelt a BF-es óra és az ugyanolyan, de nem BF-es óra. Ezért figyelni kellett melyiket teszem a kosárba.
Ez volt tegnap az Emag egyik terméke:
www.emag.hu/asus-tuf-gaming-monitor-23-8-ips-full-hd-1-ms-144hz-freesync-hdmi-d-sub-dp-vg249q/pd/D85CMMMBM/?ref=graph_profiled_similar_1_1&provider=rec&recid=rec_49_9b0e1fb895bbe3efc6d62eda333fc857853e38742abda6e25d8eccc9b3a93f8b_1637368607&scenario_ID=49
Egy 70e-s monitort adtak 40-ért. Ez jó ajánlat. 7.02-kor már egy darab se volt! De mit ad isten ma éjjel befutott egy nagy hajó és hirtelen megint lett... 70e-ért!
NB2
több mint 3 éve
Korrektség...Ez volt tegnap az Emag egyik terméke:
www.emag.hu/asus-tuf-gaming-monitor-23-8-ips-full-hd-1-ms-144hz-freesync-hdmi-d-sub-dp-vg249q/pd/D85CMMMBM/?ref=graph_profiled_similar_1_1&provider=rec&recid=rec_49_9b0e1fb895bbe3efc6d62eda333fc857853e38742abda6e25d8eccc9b3a93f8b_1637368607&scenario_ID=49
Egy 70e-s monitort adtak 40-ért. Ez jó ajánlat. 7.02-kor már egy darab se volt! De mit ad isten ma éjjel befutott egy nagy hajó és hirtelen megint lett... 70e-ért!