Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Akár így is lehet 😁Jah, csak van olyan külföldi ország (pl. Ausztria), ahol a kocsi papírjai alapján forgalomba tudják hozni előre az autót és haza tudja hozni az ember az előre kiváltott rendszámot, azt felpattintja a kereskedőnél így meg lehet spórolni azt a kb. 20 ezer Ft-ot, ami a Z rendszám kiváltásának díja.Tud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?Z rendszám van erre a célra, de ki kell vonatni a gépjárművet a forgalomból kérelemre külföldre történő értékesítés céljából, mert ha csak simán rárakod a kocsira és esetleg megfognak vele akkor egyedi azonosító megjamisítása miatt felelősségre vonhatnak.
Brotesz
kapitnono
empty taxi
több mint 3 éve
Jah, csak van olyan külföldi ország (pl. Ausztria), ahol a kocsi papírjai alapján forgalomba tudják hozni előre az autót és haza tudja hozni az ember az előre kiváltott rendszámot, azt felpattintja a kereskedőnél így meg lehet spórolni azt a kb. 20 ezer Ft-ot, ami a Z rendszám kiváltásának díja.Tud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?Z rendszám van erre a célra, de ki kell vonatni a gépjárművet a forgalomból kérelemre külföldre történő értékesítés céljából, mert ha csak simán rárakod a kocsira és esetleg megfognak vele akkor egyedi azonosító megjamisítása miatt felelősségre vonhatnak.
Brotesz
kapitnono
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?Z rendszám van erre a célra, de ki kell vonatni a gépjárművet a forgalomból kérelemre külföldre történő értékesítés céljából, mert ha csak simán rárakod a kocsira és esetleg megfognak vele akkor egyedi azonosító megjamisítása miatt felelősségre vonhatnak.
Brotesz
több mint 3 éve
Tud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?Ehhez több info kéne.
Brotesz
1. Új autót veszel vagy használtat?
2. Melyik országba vinnéd?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Brotesz
123
Tud valaki nekem segíteni, ha Magyarországon vennék autót, de egyből külföldre vinném(lábon) s ott kerülne használatba, átpapirozva minden, akkor van valami ideiglenes lehetőség, rendszám itthon, hogy abban a pár napban használhassam, illetve az országot elhagyhassam vele?
több mint 3 éve
well... nem is vagyok annyira lemaradva, csak két hónappal 😊Ööö, már elköltöztek onnan a 22-beA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?a Kopaszi-gáton van valami hasonló cucc, érdemes lehet megnézni
r.baggio
Mese-öböl asszem a neve, de nem vagyok benne biztos
Szerk: hülye voltam, Kölyök-öböl
slowmotion
r.baggio
több mint 3 éve
Ööö, már elköltöztek onnan a 22-beA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?a Kopaszi-gáton van valami hasonló cucc, érdemes lehet megnézni
r.baggio
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én igen. 😊Ilyen covid helyzetben én nem vinném nyugodt szívvel zárt helyre ha nem muszáj, ahol másik kismillió gyerek és család megfordul naponta.Minden pálya, a gyerek imád autóban is ülni 😊 szóval bármilyen hely jöhet, ahova az ember nyugodt szívvel vihet el egy 14 hónapost mászni-játszaniA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?Mi Budakalászra meg Dunakeszire jártunk át, de gondolom az neked a 11-ből nem annyira pálya 😊
r.baggio
warr_b
r.baggio
zavi27
Szerkesztette: kristóf17
több mint 3 éve
Ilyen covid helyzetben én nem vinném nyugodt szívvel zárt helyre ha nem muszáj, ahol másik kismillió gyerek és család megfordul naponta.Minden pálya, a gyerek imád autóban is ülni 😊 szóval bármilyen hely jöhet, ahova az ember nyugodt szívvel vihet el egy 14 hónapost mászni-játszaniA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?Mi Budakalászra meg Dunakeszire jártunk át, de gondolom az neked a 11-ből nem annyira pálya 😊
r.baggio
warr_b
r.baggio
több mint 3 éve
Akkor ha pici baba, inkább a Fantasyland játszóház Kalászon, az Omszki tó mellett. Amúgy a tó mellett is jó sétálni, szoktak lenni kacsák, meg wakeboardosok (na jó, ők télen talán nem 😀). Van szabadtéri játszótér meg egy kisebb fitnesz park vagy mi is (kondipálya, nem tudom mi a hivatalos neve).Minden pálya, a gyerek imád autóban is ülni 😊 szóval bármilyen hely jöhet, ahova az ember nyugodt szívvel vihet el egy 14 hónapost mászni-játszaniA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?Mi Budakalászra meg Dunakeszire jártunk át, de gondolom az neked a 11-ből nem annyira pálya 😊
r.baggio
warr_b
r.baggio
Ott van direkt babaszoba.
A dunakeszii sem rossz, de az nagyobb az egész és ott inkább 3-4 éves kor fölött vannak jó cuccok.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?a Kopaszi-gáton van valami hasonló cucc, érdemes lehet megnézni
r.baggio
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Minden pálya, a gyerek imád autóban is ülni 😊 szóval bármilyen hely jöhet, ahova az ember nyugodt szívvel vihet el egy 14 hónapost mászni-játszaniA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?Mi Budakalászra meg Dunakeszire jártunk át, de gondolom az neked a 11-ből nem annyira pálya 😊
r.baggio
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én csak Lőrincen tudok egyet, ami jóoszinten mi nem, csak latom, hogy elvileg 2 ev alatt is beengednek ingyen gyereket. azert nem art utanakerdezni.Én eddig abban a tudatban éltem, hogy az nagyobb gyerekeknek van, mentetek oda kicsivel is? Hanna már mindenhova felmászik, de járni még nem tudA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?ott van a kozeletekben az eleven park, az nem tetszett?
r.baggio
csebi
r.baggio
csebi
tengerkincsjatszohaz.hu/
illetve a Kökibe a Kac-kac se rossz.
több mint 3 éve
A téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?Mi Budakalászra meg Dunakeszire jártunk át, de gondolom az neked a 11-ből nem annyira pálya 😊
r.baggio
több mint 3 éve
oszinten mi nem, csak latom, hogy elvileg 2 ev alatt is beengednek ingyen gyereket. azert nem art utanakerdezni.Én eddig abban a tudatban éltem, hogy az nagyobb gyerekeknek van, mentetek oda kicsivel is? Hanna már mindenhova felmászik, de járni még nem tudA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?ott van a kozeletekben az eleven park, az nem tetszett?
r.baggio
csebi
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy az nagyobb gyerekeknek van, mentetek oda kicsivel is? Hanna már mindenhova felmászik, de járni még nem tudA téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?ott van a kozeletekben az eleven park, az nem tetszett?
r.baggio
csebi
---
több mint 3 éve
A téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?ott van a kozeletekben az eleven park, az nem tetszett?
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
A téli napokra keresek játszóházat 14 hónapos gyereknek, van esetleg valakinek tippje?
---
több mint 3 éve
Nagyobb adag kiselejtezett ruhától, cipőtől, ágyneműhuzattól szeretnék megszabadulni. Egy része teljesen normális állapotban van, egy része viszont inkább csak újrahasznosításra alkalmas már. Tudja esetleg valaki, hoy a VIII., IX., XI. kerültetek valamelyikében hova tudnám vinni őket?Körbenéztem a neten, de a legtöbb helyről elég vegyesek a tapasztalatok, hátha itt van valakinek személyes infója. Köszi.Én a Baptistákhoz szoktam vinni ilyesmit. X.kerületbe. Hajléktalan szálló... Kolozsvári utca, a Bánya utca irányából balra. Nagy vaskapu. Mindig megköszönik, segítenek bepakolni is.
Sebii
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Sebii
3 535
Nagyobb adag kiselejtezett ruhától, cipőtől, ágyneműhuzattól szeretnék megszabadulni. Egy része teljesen normális állapotban van, egy része viszont inkább csak újrahasznosításra alkalmas már. Tudja esetleg valaki, hoy a VIII., IX., XI. kerültetek valamelyikében hova tudnám vinni őket?Körbenéztem a neten, de a legtöbb helyről elég vegyesek a tapasztalatok, hátha itt van valakinek személyes infója. Köszi.
több mint 3 éve
azokat átvették a "jobb" kínai cuccokÁh, kár a Panáért 😕Szeretnék venni egy TV-t kb 100 - 150k ársávban.Hasonló cipőben jártunk a nyáron, és nálunk is az LG/Samsung volt a befutó. (Mi Samsungot vettünk, másvalaki a családban LG-t.) Amit biztosan mondhatok: Philipset semmiképp.
Nincsennek különleges igényeim, legyen okos és megbízható, kb ennyi a kritérium.
Annyira (semennyire) nem vagyok képben a különböző verziók OLED, QLED, UHD etc sajátosságaival, így ha valaki épp túl van egy ilyen procedúrán vagy jobban képben van, attól szívesen veszem az ajánlásokat.
Márkák között sincs kedvencem én magamtól LG-t vagy Samsungot vennék, de meggyőzhető vagyok másról is.
ervinator
Csak úgy: a Panasonic leáll a tévégyártással.
forbes.hu/uzlet/panasonic-tv-gyartas-vege/?fbclid=IwAR3JZeEImW_wFcqwCyr1Em3Ewv_vCGcso4TIQA6iSzSoAf-7EdQsfKCBStE
nagylaza
De hát ez van, nincs igény a minőségre 😔
Amúgy már jó ideje az a helyzet sajnos, hogy nagyjából eltűnt az úgynevezett középkategória, van a híg fos tengere, meg a prémium luxus cuccok.
warr_b
hisense-t páran dícsérik pl
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Áh, kár a Panáért 😕Szeretnék venni egy TV-t kb 100 - 150k ársávban.Hasonló cipőben jártunk a nyáron, és nálunk is az LG/Samsung volt a befutó. (Mi Samsungot vettünk, másvalaki a családban LG-t.) Amit biztosan mondhatok: Philipset semmiképp.
Nincsennek különleges igényeim, legyen okos és megbízható, kb ennyi a kritérium.
Annyira (semennyire) nem vagyok képben a különböző verziók OLED, QLED, UHD etc sajátosságaival, így ha valaki épp túl van egy ilyen procedúrán vagy jobban képben van, attól szívesen veszem az ajánlásokat.
Márkák között sincs kedvencem én magamtól LG-t vagy Samsungot vennék, de meggyőzhető vagyok másról is.
ervinator
Csak úgy: a Panasonic leáll a tévégyártással.
forbes.hu/uzlet/panasonic-tv-gyartas-vege/?fbclid=IwAR3JZeEImW_wFcqwCyr1Em3Ewv_vCGcso4TIQA6iSzSoAf-7EdQsfKCBStE
nagylaza
De hát ez van, nincs igény a minőségre 😔
Amúgy már jó ideje az a helyzet sajnos, hogy nagyjából eltűnt az úgynevezett középkategória, van a híg fos tengere, meg a prémium luxus cuccok.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nincs ezekkel az emojikkal semmi gond, ha normálisan van használva. Hörinél is szoktam látta, ott pl. vicces.Nem, egyáltalán nem jön be, és a magam részéről nem is használom. A tartalmat azonban fontosabbnak tartom az emojiknál. Attól még, hogy valaki ilyen idegesítő biszbaszokkal díszíti a posztjait, még nem feltétlenül ír hülyeséget. És attól még, hogy valaki giccses karácsonyfaként tálalja a szövegét, a tartalom nem lesz minőségibb. Most éppen ez a trendi, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Majd elmúlik.Mivel nem vagyok fent a facebookon pont leszarom mi van ott. Lehet ezért nem vagyok ott.Megírod az FK-soknak, hogy agyhalottak? Mivel nem vagy fönt a Facsén, bemásolok néhány posztot az elmúlt pár órából:...miközben a saját szakterületemen vitatkozik velem.Nem gondolom, hogy a politika vagy a hatalomtechnika egy orvos szakterülete lenne.
...
slowmotion
És attól, hogy valaki a szakterületéhez ért, ha egy egyértelműen politikai témában nyilvánít véleményt, akkor az egy politikai vélemény, nem egy szakmai megállapítás.
Lehetek a világ legjobb orvosa, történésze, közgazdásza vagy hidegburkolója, ha mondjuk a foci a téma, akkor egy Ronaldo vs Messi vitába ha belelépek, akkor az, hogy mi vagyok egyébként irreleváns. Ha meg belelépek, akkor nem érv, hogy orvos, történész, közgazdász vagy hidegburkoló vagyok. Legfeljebb egy érdekes adalék vagy egy szükségtelen arcoskodás.
Sobri Jóska
Lezárult egy korszak Seattle-ben? 💁♂️
A 49ers könnyedén lépett át a Jaguarson. ⛏️
A Browns csak kínkeservesen verte a Lionst. 🟤
A Bengals jutott közelebb a wild cardhoz a Raiders ellen. 🐅
Nem tudott Flaccóval nyerni a Jets. ✈️
·
🤷♂️ Valaki magyarázza el nekünk ezt a Titanst, mintha 5 évesek lennénk
🏃 Az Eagles úgy tűnik mostantól mindenkit szét fog futni
😈 A Ravens csereirányítóval is nyerni tudott
🦸 Cam Newtonnak pedig nem sikerült a győzelem a visszatérésén.
Bolond forduló volt a 11. játékhét is az NFL-ben.
🤪 Őrült meccset hozott a Los Angeles-i éjjel
🔫 Pisztolypárbajt láttunk Minnesotában
🤷♂️ Furcsa mód védőfoci lett a Cowboys@Chiefs derbiből
👔 A Bills hazai pályán alapos zakót kapott
nagylaza
De amikor pl. Maka erre a fórumra hasonlóan gyermeteg, óvodásoknak emojizó írást linkel, akkor azt skippelem, és visszarakom a vizespohárba az üvegszemeimet.
Amikor meg a Wolton így ír a diszpécser, akkor elküldöm a kurva anyjába, igen. Azzal a magyarázattal, hogy az ő emojijai bennem tourette-szindromás verbális kiegészítők használatát indukálják, de bocsánat érte, ha zavarja.
Neked bejön ez a fajta dedós/szájbarágós/agyhalott kommunikáció?
Sobri Jóska
nagylaza
Itt se lenne rossz, viszont a felsorolás miatt már tömény, hacsak ez nem valami gyűjtemény.
Amúgy én se vagyok nagy emojis, de néha jó használni, mert lehet vicces is vagy adott esetben egyetlen egy ikonnal ki tudom fejezni az állapotomat vagy ilyesmi. 😉
több mint 3 éve
Nem, egyáltalán nem jön be, és a magam részéről nem is használom. A tartalmat azonban fontosabbnak tartom az emojiknál. Attól még, hogy valaki ilyen idegesítő biszbaszokkal díszíti a posztjait, még nem feltétlenül ír hülyeséget. És attól még, hogy valaki giccses karácsonyfaként tálalja a szövegét, a tartalom nem lesz minőségibb. Most éppen ez a trendi, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Majd elmúlik.Mivel nem vagyok fent a facebookon pont leszarom mi van ott. Lehet ezért nem vagyok ott.Megírod az FK-soknak, hogy agyhalottak? Mivel nem vagy fönt a Facsén, bemásolok néhány posztot az elmúlt pár órából:...miközben a saját szakterületemen vitatkozik velem.Nem gondolom, hogy a politika vagy a hatalomtechnika egy orvos szakterülete lenne.
...
slowmotion
És attól, hogy valaki a szakterületéhez ért, ha egy egyértelműen politikai témában nyilvánít véleményt, akkor az egy politikai vélemény, nem egy szakmai megállapítás.
Lehetek a világ legjobb orvosa, történésze, közgazdásza vagy hidegburkolója, ha mondjuk a foci a téma, akkor egy Ronaldo vs Messi vitába ha belelépek, akkor az, hogy mi vagyok egyébként irreleváns. Ha meg belelépek, akkor nem érv, hogy orvos, történész, közgazdász vagy hidegburkoló vagyok. Legfeljebb egy érdekes adalék vagy egy szükségtelen arcoskodás.
Sobri Jóska
Lezárult egy korszak Seattle-ben? 💁♂️
A 49ers könnyedén lépett át a Jaguarson. ⛏️
A Browns csak kínkeservesen verte a Lionst. 🟤
A Bengals jutott közelebb a wild cardhoz a Raiders ellen. 🐅
Nem tudott Flaccóval nyerni a Jets. ✈️
·
🤷♂️ Valaki magyarázza el nekünk ezt a Titanst, mintha 5 évesek lennénk
🏃 Az Eagles úgy tűnik mostantól mindenkit szét fog futni
😈 A Ravens csereirányítóval is nyerni tudott
🦸 Cam Newtonnak pedig nem sikerült a győzelem a visszatérésén.
Bolond forduló volt a 11. játékhét is az NFL-ben.
🤪 Őrült meccset hozott a Los Angeles-i éjjel
🔫 Pisztolypárbajt láttunk Minnesotában
🤷♂️ Furcsa mód védőfoci lett a Cowboys@Chiefs derbiből
👔 A Bills hazai pályán alapos zakót kapott
nagylaza
De amikor pl. Maka erre a fórumra hasonlóan gyermeteg, óvodásoknak emojizó írást linkel, akkor azt skippelem, és visszarakom a vizespohárba az üvegszemeimet.
Amikor meg a Wolton így ír a diszpécser, akkor elküldöm a kurva anyjába, igen. Azzal a magyarázattal, hogy az ő emojijai bennem tourette-szindromás verbális kiegészítők használatát indukálják, de bocsánat érte, ha zavarja.
Neked bejön ez a fajta dedós/szájbarágós/agyhalott kommunikáció?
Sobri Jóska
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Szeretnék venni egy TV-t kb 100 - 150k ársávban.Fater ezt vette, teljesen jó, amire kell neki. Okos tv, jó a képátló, neki jók a sznek, és könnyen is kezelhető:
ervinator
www.mediamarkt.hu/hu/product/_toshiba-58ua2063dg-4k-uhd-android-smart-telev%C3%ADzi%C3%B3-149-cm-1354791.html