Kerékpár
24 feliratkozó
18 órája
Utolsó dombon remconak menni kellett volna, na mindegy a forma bíztató.Szerintem fosott hogy visszakínálja Pogi, pedig látszott rajta hogy elfogyott.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
18 órája
túl okoskodták 2-en 😊
18 órája
És Pogi nem ért haza egyedül
Poloska vagyok.
1 napja
Some stories are just too good to end.
— Team Visma | Lease a Bike Women (@visma_lab_women) April 19, 2025
Team Visma | Lease a Bike 🤝 Marianne Vos
2021 - forever pic.twitter.com/utsebYbaA8
Poloska vagyok.
2 napja
ha addig nem töri össze magát akkor az a célRemco! Jó visszatérés 😊Én most néztem meg. Nem is akárhogy nyert, hanem sprintben! Van Aert ellen!
Szép volt így, pont a másik kedvenc playámmal meccselt a győzelemért.
eaglesmcnabb
Touron indul?
Őszentsége Sobri Jóska
Remélem Valterrel egyetemben az L-B-L-en is jövőhéten, ha már kimegyünk. 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Remco! Jó visszatérés 😊Én most néztem meg. Nem is akárhogy nyert, hanem sprintben! Van Aert ellen!
Szép volt így, pont a másik kedvenc playámmal meccselt a győzelemért.
eaglesmcnabb
Touron indul?

2 napja
Remco! Jó visszatérés 😊 Szép volt így, pont a másik kedvenc playámmal meccselt a győzelemért.
6 napja
Ötlet gyanánt felvetem egy fórumos tekerés lehetőségét! Tatyin, kerékpáron egy csapatlogós sapivalÉn a legkeményebb contival a gator hardshellel megyek, 28-as. Olyan kemény keverékű, hogy látszatra semmit sem kopik. Igaz emiatt bukok vagy 25 wattot a felmérések alapján, de azt a részét leszarom, azt visszahozom a bringán meg a kerékszetten.Ezt a pechet.Vittoriát egy vészfékezéssel textilre raktam. Magyar utakra Schwalbe G-ONE Allround. 35ös, de kiváló átmenet 😉
Az is érdekes hogy országútis csoportban csomóan fikázzak a contit, hogy a vittoria mennyivel jobb, aztán valahogy mindig a vittoriások meg a pirellisek szopják be a defektekkel. Csoda hogy a vismásoknak eddig még nem volt defekt.
Szrrk.: astana mondjuk contival megy
eaglesmcnabb
MVDP meg megmutatta h Pogi is ember! Tegnap 800m-t választottam Vác leghosszabb macskaköves útján egy 75 kilis szezonnyitó után. Ezek tuti elmebetegek. Egy ilyen út mindenhogy fáj. Talán MVDP-ről volt tavaj egy vidi h ő hátból tartja magát és tehermentesíti a kezét. Működik! bírtam 400 métert 😀
clbass
Eddig mióta felraktam mentem vele kb 2000 km-t, még a futófelületen gyárilag rajtelevő kilógó gumicafat sem kopott le róla 😀
eaglesmcnabb
7 napja
Én a legkeményebb contival a gator hardshellel megyek, 28-as. Olyan kemény keverékű, hogy látszatra semmit sem kopik. Igaz emiatt bukok vagy 25 wattot a felmérések alapján, de azt a részét leszarom, azt visszahozom a bringán meg a kerékszetten.Ezt a pechet.Vittoriát egy vészfékezéssel textilre raktam. Magyar utakra Schwalbe G-ONE Allround. 35ös, de kiváló átmenet 😉
Az is érdekes hogy országútis csoportban csomóan fikázzak a contit, hogy a vittoria mennyivel jobb, aztán valahogy mindig a vittoriások meg a pirellisek szopják be a defektekkel. Csoda hogy a vismásoknak eddig még nem volt defekt.
eaglesmcnabb
MVDP meg megmutatta h Pogi is ember! Tegnap 800m-t választottam Vác leghosszabb macskaköves útján egy 75 kilis szezonnyitó után. Ezek tuti elmebetegek. Egy ilyen út mindenhogy fáj. Talán MVDP-ről volt tavaj egy vidi h ő hátból tartja magát és tehermentesíti a kezét. Működik! bírtam 400 métert 😀
clbass
Eddig mióta felraktam mentem vele kb 2000 km-t, még a futófelületen gyárilag rajtelevő kilógó gumicafat sem kopott le róla 😀
7 napja
Szerintem már megtekertem vác összes macskakövét...de ez még kocsival is fáj 😀 szóval szar... de legalább sík. van egy utca ami kb 6-8% 200 méteren, de az nem rázza ki a vesekövem mert nincs tempóés az a váci cucc gyanítom lenne max 2 csillagos szektor 🙂 mons-en-pévéle ahhoz képest meg hosszú is és állítólag messze a legtropább állapotú, mert ott csak marhákat hajtanak egész évben és még mezőgazdasági gépekkel se mennek rá annyira rottyon van az útburkolatEzt a pechet.Vittoriát egy vészfékezéssel textilre raktam. Magyar utakra Schwalbe G-ONE Allround. 35ös, de kiváló átmenet 😉
eaglesmcnabb
clbass
fake.id
7 napja
és az a váci cucc gyanítom lenne max 2 csillagos szektor 🙂 mons-en-pévéle ahhoz képest meg hosszú is és állítólag messze a legtropább állapotú, mert ott csak marhákat hajtanak egész évben és még mezőgazdasági gépekkel se mennek rá annyira rottyon van az útburkolatEzt a pechet.Vittoriát egy vészfékezéssel textilre raktam. Magyar utakra Schwalbe G-ONE Allround. 35ös, de kiváló átmenet 😉
eaglesmcnabb
clbass
7 napja
Ezt a pechet.Vittoriát egy vészfékezéssel textilre raktam. Magyar utakra Schwalbe G-ONE Allround. 35ös, de kiváló átmenet 😉
eaglesmcnabb
7 napja
Hatalmas gratula MVDP. Jövőre rámehet a 4.re is zsinórban.
7 napja
260 kilométert utaztak a cigányok! matyifiam nem lazsált 1-2-15 szektoron keresztül! hát ne hülyéskedjetek gyerekek, ki nyerjen? aki tudott menni vagy aki nem tud menni, mert helyette az árokban fetreng?
7 napja
És MVDP is megáll. Mi van itt? Mondjuk a győzelme Pogi 2. kerékpár cseréje miatt nincs veszélyben.
7 napja
Pogi belengette a fehér zászlót attól tartok.
7 napja
Lehet ismerik Pierre bácsit akié a föld, ott lakik tőlük 2 utcára.nem is értem itt miért nem marhaszarral dobálóznak, lenne hozzá ammo bőven xdAz kategóriákkal undorítóbbEkkora faszt.Ez kb akkor parasztság, mint amikor Froome-ot(?) pisivel öntötték le.
(Valaki fejbedobta MVDP-t egy kulaccsal)
zacknorb
iktriad
zacknorb
fake.id
Poloska vagyok.
7 napja
Ne adj nekik ötleteket. Tudod, MINDENKI olvassa stikába a fórumot. 😀nem is értem itt miért nem marhaszarral dobálóznak, lenne hozzá ammo bőven xdAz kategóriákkal undorítóbbEkkora faszt.Ez kb akkor parasztság, mint amikor Froome-ot(?) pisivel öntötték le.
zacknorb
iktriad
zacknorb
fake.id
7 napja
nem is értem itt miért nem marhaszarral dobálóznak, lenne hozzá ammo bőven xdAz kategóriákkal undorítóbbEkkora faszt.Ez kb akkor parasztság, mint amikor Froome-ot(?) pisivel öntötték le.
zacknorb
iktriad
zacknorb
7 napja
ebből a legultimatebb a 99es alpe d'huez-es guerini-féle agyhalál volt, azt azóta sem hiszem el amit akkor láttamEkkora faszt.Ez kb akkor parasztság, mint amikor Froome-ot(?) pisivel öntötték le.
zacknorb
iktriad
7 napja
Az kategóriákkal undorítóbbEkkora faszt.Ez kb akkor parasztság, mint amikor Froome-ot(?) pisivel öntötték le.
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
7 napja
Ekkora faszt.(Valaki fejbedobta MVDP-t egy kulaccsal)
Poloska vagyok.
7 napja
Utol fogja erniSzerintem is. 😀
eaglesmcnabb