Kerékpár

23 feliratkozó

3 napja
bogjosi New England Patriots 1 984
MVDP dominanciája a cx-ben durvább, mint amit Pogi tol a roadon!

Tegnap volt egy első defeketje, amivel fél körön át ment (vesztett vele 30-40 másodpercet, 21 sec hátránya lett az elsőhöz képest), egy elesés az emelkedőn Nys miatt (le kellett MVDPnek szállnia, mert Nys megállt kb), és így is simán nyert, a végén már csak lazán gurult.
Ma nincs semmi problémája, harmadik körben elrúgta, adott 15-20-sec / kört a kövi háromban, most meg megkezdi a 7. kört 1 perc előnnyel...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 724 — Kinek mit intézett a kormánya
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/622390002_881068047629465_3570274369379035927_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=rq5r-W7ZnVgQ7kNvwGDWf19&_nc_oc=AdmS2uEPYBLiOmobZ8nNFbmeAT3SHU4M0y_UCfITJMNzdNcWzEWi1D945Z4pS_eTotA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=d0hieLPqO84q_j185mkaFA&oh=00_Afonns0zzAnHRLu1-mt0ORGm7vZN76FpNqh5iZfCgNF7rg&oe=697CB09F
30.917 Aufrufe · 526 Reaktionen | Na ez tényleg durva: kenguru ugrott a mezőnybe a Tour Down Under utolsó szakaszán, a narancssárga trikós Jay Vine is bukott 😲🦘 A zárónapot Brennan, a összetettet Vine nyerte. 🎥cyclingontnt/x.com | ES Bringa
Na ez tényleg durva: kenguru ugrott a mezőnybe a Tour Down Under utolsó szakaszán, a narancssárga trikós Jay Vine is bukott 😲🦘 A zárónapot Brennan, a összetettet Vine nyerte. 🎥cyclingontnt/x.com

Poloska vagyok.
3 napja
jr79 New England Patriots 117
Most megy a CX Blankával. Féltávnál 2. helyen van (1. helyezett mögött, szorosan) és nagyon jól néz ki! 😊
update: persze, amint leírom, rá kb 2 percre visszaesik 😀
update2: 9. lett vélgül, 1:25 hátránnyal
bogjosi
Úgy látszik Blanka idén 3 körre van kalibrálva...megint a felénél esett vissza látványosan..
bogjosi
Lehet, hogy a cyclocrosstt (is) el kellene hagyni.
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 724 — Kinek mit intézett a kormánya
Bálint nem szarozott! Csapata az év 2. és 3. versenyén is már a Bahrain wta csapatában indul! Neeem a devo 😳
Szar számokat hozhatott az edzőtáborban 😅
Hajrá!!!
clbass
Mihajlo Stolic is mehet egyből WT versenyt.
Az MBH meg Peák Barna felvezetésével top3-al nyitott.

Poloska vagyok.
4 napja
Most megy a CX Blankával. Féltávnál 2. helyen van (1. helyezett mögött, szorosan) és nagyon jól néz ki! 😊
bogjosi
Úgy látszik Blanka idén 3 körre van kalibrálva...megint a felénél esett vissza látványosan..

6 napja
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Bálint nem szarozott! Csapata az év 2. és 3. versenyén is már a Bahrain wta csapatában indul! Neeem a devo 😳
Szar számokat hozhatott az edzőtáborban 😅
Hajrá!!!
8 napja
Mikey Cincinnati Bengals 20 856

zacknorb
Már hegyeket is építenek?
Mikey
van nekik amúgy is
NB2
Jah, azóta utánanéztem.
Elvileg 1,527 m a teljes magassága ennek a hegynek.
A legmagasabb az UAE-ben pedig 1,746 m.
Ma is tanultam valamit.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 napja
NB2 New England Patriots 27 723 — nabege2@yahoo.com

zacknorb
Mikey
van nekik amúgy is
9 napja

zacknorb

9 napja

Poloska vagyok.
10 napja

Szerkesztette: bogjosi

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 461 — "Montoya por favor!"
Simon Yates visszavonult.

Örülök hogy ezt úgy tudja megtenni, hogy utolsó szezonjában behúzta a Giro d'Italiát.
Mikey
Főleg a 2019-es kommentje után volt szép a comeback victory, ahol végül nyolcadik lett közel nyolc perc hátránnyal: 😊
"I'm the number one favourite for the Giro d'Italia"
If he was in his rivals' position, he said, "I would be scared, I’d be shitting myself."

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
dawyd728 4 058

Örülök hogy ezt úgy tudja megtenni, hogy utolsó szezonjában behúzta a Giro d'Italiát.
Mikey
Nem volt neki feljebb. Így kerek a story. 😊
21 napja

21 napja
Valter Attila: Csalódott lennék, ha 2026-ban nem indulnék a Tour de France-on

A legkevésbé érdekes dologról sikerült címet adni, de egyébként sok érdekességet mond Ati.
Remélem újra egészséges lesz és visszatalál a '23-as formájához.

25 napja
After his crash in the cyclocross race in Mol, Wout van Aert sprained his ankle and sustained a small fracture. He will undergo surgery on Saturday, after which he will focus on his recovery. Unfortunately, this means his cyclocross season is over.

Poloska vagyok.
26 napja
WVA ELSŐ CX DNF-JE!

Poloska vagyok.
26 napja
Ez a moli ExactCross iszonyat kemény!
Alapból durva sok homokos pálya a tóstrandon, de a női verseny kétharmada környékén elkezdett szakadni a hó.
Srácoknál lesz MVDP is.
zacknorb
...és Wout is, aki visszajött most a semmiből kb, izgi!
bogjosi
Erre esik WVA.
Bár ez kb az idei cross szezonja.

Poloska vagyok.
26 napja
Alapból durva sok homokos pálya a tóstrandon, de a női verseny kétharmada környékén elkezdett szakadni a hó.
Srácoknál lesz MVDP is.
zacknorb
...és Wout is, aki visszajött most a semmiből kb, izgi!

26 napja
Srácoknál lesz MVDP is.

Poloska vagyok.
1 hónapja
 www.eurosport.hu/kerekpar/mathieu-van-der-poel-idiota-nezo-elektromos-cigaretta-doppingteszt_sto23254133/story.shtml?fbclid=IwdGRjcAO-YI9jbGNrA75ghGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHnsuobGvXBFcxBvc3-YzktyTYHud9T8eF9WruvB-60FDqJGwUgbZz1oftGZ4_aem_4QmBgcNOn0CNgD_V9M1n0g

Poloska vagyok.
1 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick

Ez a mai emelkedősebb pálya volt, mint a zolderi, szóval jó a 4. hely.

Nem tudom egyébként, mi állhat a háttérben. Lehet, hogy Blanka pont ilyen formával tud a legjobban menni, de szintesebb, meredekebb pályán ez a testzsír biztos, hogy hátrány.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Az Ineos egy komoly kis karácsonyi ajándéknak megszerezte Oscar Onleyt

Poloska vagyok.
1 hónapja
Karcag mögött is félig-meddig NER pénz állt az Épkar miatt. Epronex hasonló, ott a Magyar Turisztikai szövetségtől jött a pénz, ők pedig a Szerencsejáték Zrt-től kapták a támogatást.
balintbaba
Az Epronex megszűnt ES Bringa podcast alá írtam azt, hogy nem lepődnék meg, ha 1 év múlva a prokonti MBH-ról lenne ilyen adás.

Poloska vagyok.
1 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Karcag mögött is félig-meddig NER pénz állt az Épkar miatt. Epronex hasonló, ott a Magyar Turisztikai szövetségtől jött a pénz, ők pedig a Szerencsejáték Zrt-től kapták a támogatást.

Nekem annyira nem fáj a megszűnésük, nem kötelező középszer kerékpárosoknak felnőttként fizetett sportolóknak lenniük. Tömegsportot kéne inkább erőltetni.

Egyébként amennyi pénz elmegy itthon profi sportra, simán lehetne Mo.-nak egy WT csapata is, sokkal több értelmét látnám annak a 30-40 millió eurónak egy olyan sportban, amit szemmel láthatóan világ szinten is jegyeznek. Fura, hogy pont a kerékpár ilyen mostohagyerek, pl. fogadni mernék, hogy a fél vízilabda ob1 éhen halna, ha nem lenne Tippmix szponzoráció.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c