Kerékpár
22 feliratkozó
33 perce
.........Igazi seggfejek. Mindezt úgy, hogy a trikósokat eleve minden nap ellenőrzik automatikusan.
bogjosi
3 órája
Ne viccelj. Azzal, hogy felvezeted Pogit a hegyen már feladtad.nem viccelek. amikor vgg nyert, pogi minden négyzetméteren támadott és az utolsó utáni pillanatig sem adta fel. soha nem tudhatod mitől és mikor jön a kalapácsos ember, hiába van rá tízezred százaléknyi esély, főleg egy ufó ellen. most az jobb lenne, ha a 13. szakasz után bedobná a törölközőt? arról nem beszélve, hogy verseny van a második helyért. ha feltételezzük, hogy regenerációban vgg elit, akkor határig kell hajtania magát és ezzel mindenkit, hogy jövő hét péntek/szombat learathassa azt a melót, amit most bele tettek. én pogacaron sem láttam, hogy olyan nagy sétabiciklizésekben lett volna tegnap
Mondjuk szerintem lesimázza a mögötte lévőket a maradék szakaszokon.
Toca
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 órája
Ne viccelj. Azzal, hogy felvezeted Pogit a hegyen már feladtad.get rich or die tryinPogacar diktátor ma nem adta át a szökésnek 😀Inkább Jonas ment, de nem értem miért.
Heisman nádor
Toca
fake.id
Mondjuk szerintem lesimázza a mögötte lévőket a maradék szakaszokon.
14 órája
get rich or die tryinPogacar diktátor ma nem adta át a szökésnek 😀Inkább Jonas ment, de nem értem miért.
Heisman nádor
Toca
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
15 órája
Pogacar diktátor ma nem adta át a szökésnek 😀Inkább Jonas ment, de nem értem miért.
Heisman nádor
20 órája
Pogacar diktátor ma nem adta át a szökésnek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Na, az eddigi kánikula után most megkapták a szakadó esőt.
2 napja
www.facebook.com/share/v/195AA33nYd/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
Annyival jobb az aerodinamikája a többieknél, hogy ha odafér a sprinthez akkor lesimázza😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Merlier hat-trick, másik ligában mozog
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 napja
Wærenskjold szépen megrajzolta a többieket.Sárga trikó után szakaszgyőzelem az Uno-X-nek. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
Norvégoknak elég komoly évük van sportokban
Szerkesztette: Heisman nádor
4 napja
Remco tolt egy reverse TV2-t. Meghalt, mégis túlélte!
4 napja
Meg se próbálnak már menni Pogacarral. 400 méter alatt adott majdnem 1 percet Carapaznak, az is kemény.
5 napja
Az alapvetően mindenképpen jó, hogy az állami tv rétegsportokat ad és így népszerűsít. Másrészt nem biztos, hogy értelmes dolog adófizetői százmilliókat beletenni egy olyan verseny közvetítési jogára, amely gyakorlatilag bárki számára elérhető egy kereskedelmi csatornán. Ezt a pénzt inkább költhették volna mondjuk az OB színvonalasabb gyártására (az körülbelül botrányos volt), vagy akár valamelyik nem közvetített verseny leadására (mondjuk V4).444.hu/2026/07/09/kozpenzbol-utazza-vegig-a-tour-de-france-ot-a-koztevet-tizenhat-evig-teljhatalommal-iranyito-varhegyi-attila-fiaGondolom nem tetszenek nekik a nézettségi adatok.
Nomac
Mert amúgy értem és abból a nézőpontból teljesen jogos.
De az itthoni kerékpársportban is a méretéhez képest óriási a széthúzás. Ha onnan nézem, hogy az M4 miatt sokkal nagyobb az elérése a TdF-nek és pont ott fut bele valaki, megtetszik neki, gyerekének, követi, elkezd biciklizni. Vagy ha csak annyit tesz, hogy sofőrként emiatt előzésnél vár 20 másodpercet, hogy biztonságosan ki tudja kerülni a kerékpárost már megéri. Plusz hátha 10 év múlva több, jobb kerékpárút lesz, ha több ember kezd el rendeszeresen biciklizni.
Mint csatorna igazgató értem a "sírást", de ha szereti a kerékpárt, akkor szerintem ennek örülni kellene.
SZG-ék a nagy budapesti atlétika vb-t is beharangozták, hogy milyen fasza lesz a közvetítés. (Én nagy ES fan vagyok.) Majd magyar nézői szemmel értékelhetetlen volt, ment a mosdatás, hogy nekik nincs szabad kezük abban, hogy mikor mit adnak, de holnaptól jobb lesz. Majd még 2 napig ugyanolyan szarul közvetítették. (10 km futás végig, közben mindegy, hogy a magyar kalapácsvető pont dob.)
Ha ott nem lett volna M4 sport, akkor csomó magyar dologról lemaradsz élőben.
Decemberben én is inkább arra fogadtam volna, hogy inkább kint lesz Valter a TdF-en, minthogy nem.
Székely Dávidék tavaly is kimentek többszőr élőben Valter versenyére és miután nem jöttek az eredmények, mondta, hogy nekik is azért át kell gondolni, hogy mire mennyit költenek az adófizetők pénzétből, mert ők kimondottan csak azért mennek el a helyszínre (Strade és hasonlók) és kísérik Atit, hogy ha Valter nyerne (dobogó) WT szinten, akkor egyből ott tudjanak lenni élőben.
Szakmailag/kerékpáros youtube videók alapján ES magasan veri őket, valamint a versenyzőkkel is sokkal jobb, bensőségesebb a kapcsolat (legalábbis ami látszik), de simán elképzelhetőnek tartom, hogy az M4 meg tud szólítani, be tud vonzani új embereket, olyanokat akik alapból nem is néznék, mert azt se tudnák, hogy van ilyen.
Valamint a magyar ES meg tud élni csak a magyar piacból? Sima kereskedelmi tv-ként? Mert, ha igen akkor le a kalappal, de ha ők is kapnak az anyavállalattól pénzt, akkor megint más a leányzó fekvése, miközben másokra mutogat a pénzek miatt.
Lehet szidni Székely Dávidot is, de ha Ő nem lenne ekkora atlétika és kerékpárbuzi, akkor nem lenne semmi ilyen az M4-en. És mivel én szeretem, mind az atlétikát, mind pedig a kerékpársportot, ezért én személyszerint örülök. 😀
Mindenesetre a TdF-et továbbra is ES-en/HBOMax-on követem.
Arról nem is beszélve, hogy sajnos Szabó Gáborék atlétikatv-je se tudott életképes maradni a magyar piacon.
Szóval szerintem, aki szereti a kerékpárt örüljön, hogy legalább ez a pénz nem focira ment. 😀
Bébé
5 napja
Could be worse, this is ours 🤣 pic.twitter.com/ijPNxKc69Y
— Anders H. Johannessen (@AndersHJohanne2) July 13, 2026
— Anders H. Johannessen (@AndersHJohanne2) July 13, 2026
6 napja
Ebből a versenyből egy jó egynapos lesz. Pogiék nem engednek el semmit.
7 napja
7 napja
Brutális sprint 😮Azt honnan húzta be?!
bogjosi
7 napja
Merlier másik szint