Kerékpár

22 feliratkozó

33 perce
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 602 — Chiefs GM
.........

bogjosi
Igazi seggfejek. Mindezt úgy, hogy a trikósokat eleve minden nap ellenőrzik automatikusan.

39 perce
bogjosi New England Patriots 2 321
.........

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 órája
fake.id 2 049 — sixseveeeeeen
Ne viccelj. Azzal, hogy felvezeted Pogit a hegyen már feladtad.
Mondjuk szerintem lesimázza a mögötte lévőket a maradék szakaszokon.
Toca
nem viccelek. amikor vgg nyert, pogi minden négyzetméteren támadott és az utolsó utáni pillanatig sem adta fel. soha nem tudhatod mitől és mikor jön a kalapácsos ember, hiába van rá tízezred százaléknyi esély, főleg egy ufó ellen. most az jobb lenne, ha a 13. szakasz után bedobná a törölközőt? arról nem beszélve, hogy verseny van a második helyért. ha feltételezzük, hogy regenerációban vgg elit, akkor határig kell hajtania magát és ezzel mindenkit, hogy jövő hét péntek/szombat learathassa azt a melót, amit most bele tettek. én pogacaron sem láttam, hogy olyan nagy sétabiciklizésekben lett volna tegnap

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 órája
Toca Minnesota Vikings 20 848 — Vikings fan
Pogacar diktátor ma nem adta át a szökésnek 😀
Heisman nádor
Inkább Jonas ment, de nem értem miért.
Toca
get rich or die tryin
fake.id
Ne viccelj. Azzal, hogy felvezeted Pogit a hegyen már feladtad.
Mondjuk szerintem lesimázza a mögötte lévőket a maradék szakaszokon.
14 órája
fake.id 2 049 — sixseveeeeeen
Heisman nádor
Toca
get rich or die tryin

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
15 órája
Toca Minnesota Vikings 20 848 — Vikings fan
Heisman nádor
20 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 210 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 998 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Na, az eddigi kánikula után most megkapták a szakadó esőt.
2 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 240 — Saturday Night Lights
 www.facebook.com/share/v/195AA33nYd/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 558 — je suis poloska
Annyival jobb az aerodinamikája a többieknél, hogy ha odafér a sprinthez akkor lesimázza😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Merlier hat-trick, másik ligában mozog

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 882
Wærenskjold szépen megrajzolta a többieket.

Sárga trikó után szakaszgyőzelem az Uno-X-nek. ☺️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
Norvégoknak elég komoly évük van sportokban

Szerkesztette: Heisman nádor

4 napja
Remco tolt egy reverse TV2-t. Meghalt, mégis túlélte!

4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 982 — LIGHTS OUT!
Evenepoel felért. Pedig nagyon szorítottam Lipowitznak.

4 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 602 — Chiefs GM
Meg se próbálnak már menni Pogacarral. 400 méter alatt adott majdnem 1 percet Carapaznak, az is kemény.

5 napja
jr79 New England Patriots 155
 444.hu/2026/07/09/kozpenzbol-utazza-vegig-a-tour-de-france-ot-a-koztevet-tizenhat-evig-teljhatalommal-iranyito-varhegyi-attila-fia
Nomac
Gondolom nem tetszenek nekik a nézettségi adatok.
Mert amúgy értem és abból a nézőpontból teljesen jogos.

De az itthoni kerékpársportban is a méretéhez képest óriási a széthúzás. Ha onnan nézem, hogy az M4 miatt sokkal nagyobb az elérése a TdF-nek és pont ott fut bele valaki, megtetszik neki, gyerekének, követi, elkezd biciklizni. Vagy ha csak annyit tesz, hogy sofőrként emiatt előzésnél vár 20 másodpercet, hogy biztonságosan ki tudja kerülni a kerékpárost már megéri. Plusz hátha 10 év múlva több, jobb kerékpárút lesz, ha több ember kezd el rendeszeresen biciklizni.

Mint csatorna igazgató értem a "sírást", de ha szereti a kerékpárt, akkor szerintem ennek örülni kellene.

SZG-ék a nagy budapesti atlétika vb-t is beharangozták, hogy milyen fasza lesz a közvetítés. (Én nagy ES fan vagyok.) Majd magyar nézői szemmel értékelhetetlen volt, ment a mosdatás, hogy nekik nincs szabad kezük abban, hogy mikor mit adnak, de holnaptól jobb lesz. Majd még 2 napig ugyanolyan szarul közvetítették. (10 km futás végig, közben mindegy, hogy a magyar kalapácsvető pont dob.)
Ha ott nem lett volna M4 sport, akkor csomó magyar dologról lemaradsz élőben.
Decemberben én is inkább arra fogadtam volna, hogy inkább kint lesz Valter a TdF-en, minthogy nem.

Székely Dávidék tavaly is kimentek többszőr élőben Valter versenyére és miután nem jöttek az eredmények, mondta, hogy nekik is azért át kell gondolni, hogy mire mennyit költenek az adófizetők pénzétből, mert ők kimondottan csak azért mennek el a helyszínre (Strade és hasonlók) és kísérik Atit, hogy ha Valter nyerne (dobogó) WT szinten, akkor egyből ott tudjanak lenni élőben.

Szakmailag/kerékpáros youtube videók alapján ES magasan veri őket, valamint a versenyzőkkel is sokkal jobb, bensőségesebb a kapcsolat (legalábbis ami látszik), de simán elképzelhetőnek tartom, hogy az M4 meg tud szólítani, be tud vonzani új embereket, olyanokat akik alapból nem is néznék, mert azt se tudnák, hogy van ilyen.

Valamint a magyar ES meg tud élni csak a magyar piacból? Sima kereskedelmi tv-ként? Mert, ha igen akkor le a kalappal, de ha ők is kapnak az anyavállalattól pénzt, akkor megint más a leányzó fekvése, miközben másokra mutogat a pénzek miatt.

Lehet szidni Székely Dávidot is, de ha Ő nem lenne ekkora atlétika és kerékpárbuzi, akkor nem lenne semmi ilyen az M4-en. És mivel én szeretem, mind az atlétikát, mind pedig a kerékpársportot, ezért én személyszerint örülök. 😀
Mindenesetre a TdF-et továbbra is ES-en/HBOMax-on követem.

Arról nem is beszélve, hogy sajnos Szabó Gáborék atlétikatv-je se tudott életképes maradni a magyar piacon.
Szóval szerintem, aki szereti a kerékpárt örüljön, hogy legalább ez a pénz nem focira ment. 😀
Bébé
Az alapvetően mindenképpen jó, hogy az állami tv rétegsportokat ad és így népszerűsít. Másrészt nem biztos, hogy értelmes dolog adófizetői százmilliókat beletenni egy olyan verseny közvetítési jogára, amely gyakorlatilag bárki számára elérhető egy kereskedelmi csatornán. Ezt a pénzt inkább költhették volna mondjuk az OB színvonalasabb gyártására (az körülbelül botrányos volt), vagy akár valamelyik nem közvetített verseny leadására (mondjuk V4).
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 998 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

6 napja
Nomac New England Patriots 4 611 — balazs.t85@gmail.com
Ebből a versenyből egy jó egynapos lesz. Pogiék nem engednek el semmit.
7 napja

Szerkesztette: zacknorb
7 napja
NB2 New England Patriots 29 547 — nabege2@yahoo.com
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/745144592_18608634466003041_1488267749012174159_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=8K7xNqULYzkQ7kNvwH9BeOw&_nc_oc=Adp0f7w7HbFMTr8cAM3W6NIz-gOymSFHAyntSK1Lt57CPxGBlzEe805Itoun81hcubM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=kCdvVcH5rbZRRxHAawhROw&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQBpZFNuGPAjxhkO3HojRWZhtZwCfLJjhWfmWZw12EIrFA&oe=6A6190D8
Tour de France™ on Instagram: "⚠️ Change to the route of Stage 9 as the department of Corrèze passes on red alert for a heatwave ⚠️ Météo-France has placed the department of Corrèze on red alert due to an exceptionally intense heatwave. In light of this, it has been decided to adjust the route of Stage 9 of the Tour de France, from Malemort to Ussel, on Sunday 12 July 2026. This decision has been made necessary by the exceptional weather conditions. It aims to ensure that the race can take place under conditions compatible with the red heatwave alert. Consequently, it has been decided that: • the route for Stage 9 will be reduced to 155.5 km, compared with the 185.5 km originally planned, representing a shortening of 30 km • the start is scheduled for 1.45 pm • he change to the route means the race will divert from the original route in the neutral zone, taking the D921 and heading from Brive-la-Gaillarde straight to Lanteuil, 147.8 km from the finish in Ussel • the riders are now expected to finish at around 5.30 pm. Information regarding this route change, including its impact on traffic and road closures, is available on the website of the government offices in Corrèze. All government offices, local authorities, security forces, emergency and health services, accredited civil protection organisations, volunteers and other stakeholders remain fully committed to ensuring that this stage runs smoothly. In these exceptionally hot conditions, everyone is urged to take the necessary precautions to protect themselves and the most vulnerable members of the community. It is recommended to drink plenty of fluids regularly, reduce physical activity during the hottest part of the day, and follow the guidance issued by the authorities. In case of an emergency, call 15 or 112. ⚠️ Adaptation du parcours de la 9ᵉ étape en raison du passage du département de la Corrèze en vigilance rouge canicule ⚠️ Météo-France a placé le département de la Corrèze en vigilance rouge canicule en raison d’un épisode de chaleur d’une intensité exceptionnelle. Dans ce contexte, il a été décidé d’adapter le parcours de la 9ᵉ étape du Tour de France, reliant Malemort à Ussel, le dimanche 12 juillet 2026."
7,583 likes, 45 comments - letourdefrance on July 11, 2026: "⚠️ Change to the route of Stage 9 as the department of Corrèze passes on red alert for a heatwave ⚠️ Météo-France has placed the department of Corrèze on red alert due to an exceptionally intense heatwave. In light of this, it has been decided to adjust the route of Stage 9 of the Tour de France, from Malemort to Ussel, on Sunday 12 July 2026. This decision has been made necessary by the exceptional weather conditions. It aims to ensure that the race can take place under conditions compatible with the red heatwave alert. Consequently, it has been decided that: • the route for Stage 9 will be reduced to 155.5 km, compared with the 185.5 km originally planned, representing a shortening of 30 km • the start is scheduled for 1.45 pm • he change to the route means the race will divert from the original route in the neutral zone, taking the D921 and heading from Brive-la-Gaillarde straight to Lanteuil, 147.8 km from the finish in Ussel • the riders are now expected to finish at around 5.30 pm. Information regarding this route change, including its impact on traffic and road closures, is available on the website of the government offices in Corrèze. All government offices, local authorities, security forces, emergency and health services, accredited civil protection organisations, volunteers and other stakeholders remain fully committed to ensuring that this stage runs smoothly. In these exceptionally hot conditions, everyone is urged to take the necessary precautions to protect themselves and the most vulnerable members of the community. It is recommended to drink plenty of fluids regularly, reduce physical activity during the hottest part of the day, and follow the guidance issued by the authorities. In case of an emergency, call 15 or 112. ⚠️ Adaptation du parcours de la 9ᵉ étape en raison du passage du département de la Corrèze en vigilance rouge canicule ⚠️ Météo-France a placé le département de la Corrèze en vigilance rouge canicule en raison d’un épisode de chaleur d’une intensité exceptionnelle. Dans ce contexte, il a été décidé d’adapter le parcours de la 9ᵉ étape du Tour de France, reliant Malemort à Ussel, le dimanche 12 juillet 2026.".
7 napja
7 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 560 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Brutális sprint 😮
bogjosi
Azt honnan húzta be?!

7 napja
bogjosi New England Patriots 2 321
Brutális sprint 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 napja
Merlier másik szint