Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
Koreai vb 2.0....?
dande
Eddig a bírok miben támogattak az egyiptomiakat? Dánok leeresztettek miután 3 góllal vezettek
csebi
Mondjuk hogy bármeddig járathaták, véletlenül sem jeleztek passzívot
warr_b
Azért jó párszor fenn volt a kezuk, de ez legyen a legnagyobb probléma

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 175 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Koreai vb 2.0....?
dande
Eddig a bírok miben támogattak az egyiptomiakat? Dánok leeresztettek miután 3 góllal vezettek
csebi
Mondjuk hogy bármeddig járathaták, véletlenül sem jeleztek passzívot

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Koreai vb 2.0....?
dande

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
5 mp-cel a vége előtt mi a f-nak kértek időt???
vagy rögtön vagy hagyják az egészet végig menni és oldják meg
NB2
ezt én sem értem, ráadásul valami egészen elbaszott figurát próbáltak
slowmotion
Én tudtam h szélső jön de azt hittem legalább a közeli bal szelsot

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Koreai vb 2.0....?
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
NB2
ezt én sem értem, ráadásul valami egészen elbaszott figurát próbáltak
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Mondjuk 60-100 mp-ig támadhatnak nyugodtan az egyiptomiak... ettől függetlenül ezt simán hozni kelett volna a dánoknak.
Angola-Marokkón is hosszabbítás...
warr_b
Sztem nem volt vészes a játékvezetés szvsz azt hittem tényleg meg tolják őket

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 175 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondjuk 60-100 mp-ig támadhatnak nyugodtan az egyiptomiak... ettől függetlenül ezt simán hozni kelett volna a dánoknak.
Angola-Marokkón is hosszabbítás...

több mint 3 éve
na mit mondtok? érdemes rádobni pénzt a dán-egyiptomi DV-re?
slowmotion
2000 euró
csebi
annyiért nem játszok, igyekszem korlátok között tartani a függőségemet

mondjuk ilyen rendszer mellett (nincs kedvem szabálykerülni, a tipszmiksszel szívok) élőben nem is szabad, a redesign óta szimplán szar volt a rendszer, de most már fos is

mindegy, megjinxeltem, hogy a dánok jussanak tovább

szerk: hát sajnos bejött, és ráadásul csak 2,5-nél engedte a rendszer megtenni, 3,7-ről csúszott le oda

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
slowmotion
2000 euró

több mint 3 éve
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Nyerünk, hosszabbításban 1el

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Simán nyerünk.

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Csak hogy jinxeljek megint - tükörsima vereség, 13-mal kapunk ki!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
4 mínusz

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ha nézem kikapunk, ha nem nézem nyerünk. Szerintem kihagyom és nézem az NB1et 😀
Feláldozom magam, nincs mit😌

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hat mínusz

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Estére ki mit tippűl tesák ?
(Mennyi az annyi gól hendi meg hasonlók)
VvAlekosz
10el szopunk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Estére ki mit tippűl tesák ?
(Mennyi az annyi gól hendi meg hasonlók)
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/sport/2021/01/27/kezilabda-vb-etelmergezes-mikkel-hansen/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért reméljük a srácok néhányszor meghallgatják ezt holnap estig 😊

youtu.be/1TZcFUPSbb0
több mint 3 éve
Holnap a négy negyeddöntőből három 20:30-kor kezdődik, a negyedik pedig 17:30-kor. Vajon melyik párharc lehet az? 😀 😊
warr_b
Komolyan nem hiszem el, hogy egy kézi értelmeben sehonnai ember és nemzet dirigál az egész kézi világnak.... Ha meg hagyják/hagyjuk úgy kell nekik... Ennyi érdekérvényesítő képesség nincs a franciákban spanyolokban norvégokban stb stb stb.... Vagy éljük túl valahogy oszt lesz ahogy lesz....
dande
Hátha kimaradt a torna eleje táján:

24.hu/sport/2021/01/16/kezilabda-ihf-hasszan-musztafa-korrupcio/
warr_b
Persze ezt tudom, de akkor is.... valóban ott van a kutya elásva (illetve a fáraó kincse 😛) hogy Európának így is jó, mert ettől még a pályán tudnak meghatározóak maradni, egy két apró bosszúság nem számít.... 😕
több mint 3 éve
Holnap a négy negyeddöntőből három 20:30-kor kezdődik, a negyedik pedig 17:30-kor. Vajon melyik párharc lehet az? 😀 😊
warr_b
Komolyan nem hiszem el, hogy egy kézi értelmeben sehonnai ember és nemzet dirigál az egész kézi világnak.... Ha meg hagyják/hagyjuk úgy kell nekik... Ennyi érdekérvényesítő képesség nincs a franciákban spanyolokban norvégokban stb stb stb.... Vagy éljük túl valahogy oszt lesz ahogy lesz....
dande
Hátha kimaradt a torna eleje táján:

24.hu/sport/2021/01/16/kezilabda-ihf-hasszan-musztafa-korrupcio/

több mint 3 éve
warr_b