Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Holnap a négy negyeddöntőből három 20:30-kor kezdődik, a negyedik pedig 17:30-kor. Vajon melyik párharc lehet az? 😀 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
kedvenc pizzarendelésem Egyiptomban vmi csirkés pizza volt, aminek olyan szinten halszaga volt, hogy nem bírtam megenni. első és utolsó papa john's pizzám.telex.hu/sport/2021/01/25/szlovenia-panasz-kezi-vb-egyiptom-hanyas-hasmenes😛
"A dánok közül is kiestek már többen gyomorrontás vagy ételmérgezés miatt."
holnap kikkel is játszanak majd az egyiptomiak? 😊
csebi
Mondjuk a szlovénokról már azt cikkezték, hogy a szállodán kívülről rendeltek pizzát, ebben az esetben jó hülyék ők is...
Egyébiránt a dánoknak fél csapattal és fosvahányva is illene legyőzni az egyiptomiakat...
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/01/25/szlovenia-panasz-kezi-vb-egyiptom-hanyas-hasmenes😛
"A dánok közül is kiestek már többen gyomorrontás vagy ételmérgezés miatt."
csebi
Mondjuk a szlovénokról már azt cikkezték, hogy a szállodán kívülről rendeltek pizzát, ebben az esetben jó hülyék ők is...
Egyébiránt a dánoknak fél csapattal és fosvahányva is illene legyőzni az egyiptomiakat...
Szerkesztette: warr_b
több mint 3 éve
A német/lengyel meccs után kellett volna, de nem voltam néhány napig, így jobb híján beírom most... mea culpa csebinek/másnak aki megjósolta + nyilván a csapatnak - mert nem vártam hogy nyolcba megyünk. Innentől már ajándék a dolog (azért ne kapjunk ki 15-tel), és igazából a jövő a fontosabb továbbra is jól kéne építkezni.. meglátjuk.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/01/25/szlovenia-panasz-kezi-vb-egyiptom-hanyas-hasmenes"A dánok közül is kiestek már többen gyomorrontás vagy ételmérgezés miatt."
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Azért mondjuk az is kemény, hogy se a dánok, se a horvátok nem játszottak még eddig a tornán európai ellenféllel.
több mint 3 éve
Ez mondjuk kb az összes EB-n, VB-n így van a házigazda javára. Mindig van aki kicsit többet pihen.csak a megfelelő kofta kell ...Hát a dánok ellen kiváncsi leszek mit fundálnak ki, megfosatják őket is, mint a szlovéneket? 😀Egyiptom csak kihúzta ikszre, és ezzel nyolc között van, szöprájz szöprájz...Nem gondoltad Egyiptomban, egyiptomi elnökkel, ilyen ággal nem jutnak be a 8ba, írtam is h benn lesznek, sőt simán összejöhet egy elődöntő is csak kell egy jó páros
warr_b
csebi
warr_b
amúgy ez a lebonyolítás megér egy misét, hogy a tegnapi csapatok egy nappal többet pihenhetnek. nehéz lett volna elkészíteni úgy, hogy a negyeddöntőben azok találkoznak egymással, akik egy napon játszották a meccseiket ...
csebi
Argentín-katari vége elég kemény volt, eggyel csak behúzták a sejkek...
Kiváncsi leszek a dánok is lelazázzák-e a horvátok ellen, szerintem nem...
több mint 3 éve
Tudtam, hogy lesz egy meccs, amit totál feladunk.Nekem ez amúgy nem tetszik, hogy ennyire beletojtunk.
több mint 3 éve
csak a megfelelő kofta kell ...Hát a dánok ellen kiváncsi leszek mit fundálnak ki, megfosatják őket is, mint a szlovéneket? 😀Egyiptom csak kihúzta ikszre, és ezzel nyolc között van, szöprájz szöprájz...Nem gondoltad Egyiptomban, egyiptomi elnökkel, ilyen ággal nem jutnak be a 8ba, írtam is h benn lesznek, sőt simán összejöhet egy elődöntő is csak kell egy jó páros
warr_b
csebi
warr_b
amúgy ez a lebonyolítás megér egy misét, hogy a tegnapi csapatok egy nappal többet pihenhetnek. nehéz lett volna elkészíteni úgy, hogy a negyeddöntőben azok találkoznak egymással, akik egy napon játszották a meccseiket ...
több mint 3 éve
Bekezdtünk 😀 Közben az argentínok szépen fű alatt még nyolcba mennek a végén 😮
több mint 3 éve
Hát a dánok ellen kiváncsi leszek mit fundálnak ki, megfosatják őket is, mint a szlovéneket? 😀Egyiptom csak kihúzta ikszre, és ezzel nyolc között van, szöprájz szöprájz...Nem gondoltad Egyiptomban, egyiptomi elnökkel, ilyen ággal nem jutnak be a 8ba, írtam is h benn lesznek, sőt simán összejöhet egy elődöntő is csak kell egy jó páros
warr_b
csebi
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Kell a pihenés és lássuk mit tudnak a fiatalok a spanyolok ellen. Egyszer meg úgyis játszunk velük remélhetőleg.
több mint 3 éve
Bánhidi, Mikler, Lékai és Pedro maradt ki.
több mint 3 éve
Én is a norvégoktól tartok jobban. Nem szeretjük a rohanós stílusukat. A nőknél és férfiaknál is meg szokott ezzel gyűlni a bajunk. És szerintem folyamatosan javuló a játékuk is. Első meccset lepihenték, azóta csak nyernek.Szerintem nagyobb esélyünk lenne döntőbe jutni, ha túljutnánk a nyolcaddöntőn, mint a nyolcaddöntőben nyerni.
- Bánhidi top class beálló, sztem most világ legjobb e poszton és írtunk rá sok begyakorlott figurát.Bánhidi engem kiidegel. 😊 Miközben tényleg abszolút világklasszis, egyszerűen a hajam kihullik attól, hogy olyan, mint Gál Gyula volt: minél nagyobb helyzetben van, annál nagyobb eséllyel rontja el. 😊
Willie Parker
Világos, hogy hatalmas darab, a karja is egy emelőgép, nem kifejezetten alkalmas trükközgetésre, leolvasná a kapus. Valószínűleg tudatosan úgy építették fel őt, hogy a legjobb esélye akkor van, ha azonnal eldobja. De ettől nem lesz kevésbé frusztráló amikor két méterről ajtó-ablaknál telibedurrantja a kapust. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Azért ha lehet, a norvégokat inkább megúsznám, ez a rohanós tempó nekünk rohadtul nem fekszik a villanypóznáinkal 3-as védőben... Valószínűleg a franciáktól is kikapnánk, de ott el tudom képzelni, hogy lehet keresnivalónk.
több mint 3 éve
Nem látom, hogy bármelyiküket meg tudnánk verni, de hátha....
több mint 3 éve
Ha veszítünk akkor a franciákkal játszunk, minden más esetben a norvégokkal. Lehet a franciák jobban fekszenek nekünk, mint a norvégok...igen alapból ők bár a norvégok most nem remekeltek ezen a tornán főleg az elején bár kezdenek belelendülni. viszont a norvégok hatalmas lélektani előnnyel vannak felettünk (2 éve vertek ránk 9et, tavaly 7 gól volt közte) míg a franciák talán kevésbé.
Bruce
több mint 3 éve
Ha veszítünk akkor a franciákkal játszunk, minden más esetben a norvégokkal. Lehet a franciák jobban fekszenek nekünk, mint a norvégok...
több mint 3 éve
Hat persze azon ahol legkisebb esélyünk lenne ...Mi melyik ágról kapunk ellenfelet?III-as csoport, norvég-francia-portugál asszem.
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Mi melyik ágról kapunk ellenfelet?III-as csoport, norvég-francia-portugál asszem.
csebi
több mint 3 éve
Egyiptom csak kihúzta ikszre, és ezzel nyolc között van, szöprájz szöprájz...Nem gondoltad Egyiptomban, egyiptomi elnökkel, ilyen ággal nem jutnak be a 8ba, írtam is h benn lesznek, sőt simán összejöhet egy elődöntő is csak kell egy jó páros
warr_b
több mint 3 éve
Mi melyik ágról kapunk ellenfelet?
több mint 3 éve
Szlovénoknak mondjuk csalódás, hogy nincsenek nyolcban, főleg egy ilyen relatíve gyengébb csoportból. Kíváncsi leszek maradhat-e Vranjes.
több mint 3 éve
Egyiptom csak kihúzta ikszre, és ezzel nyolc között van, szöprájz szöprájz...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Valaki röviden tesák összefoglalná egy k9ca szurkolnak hogy most mitől ilyen szuper a férfi kézi csapat.(pl.Női kézi)Nem vagyok nagy szaki, csak saját nézőpontom:
Mi tököm történt velük az elmúlt világ verseny óta plusz itt hogy hogy nincsenek az edzők úgy lemaradva.
Előre pacsi.
VvAlekosz
- Nagyon bejött ez az osztott felelősségi kör az edzői stábban.
- Gulyás mindig is híresen stabil, kemény védelmeket rakott össze, fegyelmezettséget is megkövetel.
- Nagy Laci hatalmas tapasztalatot tud átadni a fiataloknak.
- Chema sztem totál modern, egyedi támadósémát játszat, halad a korral és jól meccsel. Sokszor reagáltunk az ellenfél védekezésváltásait, pl már nem pánikolunk nyitott Def ellen.
- Mikler TOP 3 formában véd.
- Lékait nem amortizálta le a Veszprém, elég fitt állapotban van.
- Bánhidi top class beálló, sztem most világ legjobb e poszton és írtunk rá sok begyakorlott figurát.
- Máthe mindig nagy tehetség volt, de Norvégiában megtanították felelősséget vállalni. Hezitálás nélkül magára vállalja a kulcsmegoldásokat.
- Hármasban védekezésünk top5 szint a vb-n, szélről pedig Mikler sokat fog.
- Sok lerohanásgólt szerzünk, ami pl Mocsai alatt mindig neuralgikus pont volt.
- Vannak nagy lövőink: Bodó, Máthé, Ancsin
Hiányérzet:
- Egy kiemelkedő szélső kellene (sztem Varsandánt kár volt otthon hagyni), mert a meglévők hullámzóak.
- Miklert keveset merjük rotálni, rem Székely Marci bizonyít
-Emberelőnyben néha döcögünk, a kettő- kettőink sokszor megakadnak, szélre keveset játsszuk ki
- Belső posztokon kellene rotálás (Balogh nettó emberhátrány, de amúgy Lékai is sok labdát elad a sok plusszos megoldása mellett)