NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
61
10
2:20, ARENA4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
hát tizenöt-húsz éve még nem varratták tele a karjukat a lányok, akkoriban maximum a ribancrendszám volt a menő 😀Ezek a generációs különbségek, mi? 😛ez már a következő generáció, itt már az számít deviánsnak, ha nincs tetkódMondjuk nem értem egy csajnak miért kell szétvarratnia magát...Helembai még nem rossz, főleg annak fényében, hogy posztján (beálló) általában nem a szépségek szoktak játszaniIgen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Heisman
| www.instagram.com/p/By-KNl5HsAl/ |
deyell
warr_b
slowmotion
Pedig csak 40 vagyok...
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Ezek a generációs különbségek, mi? 😛ez már a következő generáció, itt már az számít deviánsnak, ha nincs tetkódMondjuk nem értem egy csajnak miért kell szétvarratnia magát...Helembai még nem rossz, főleg annak fényében, hogy posztján (beálló) általában nem a szépségek szoktak játszaniIgen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Heisman
deyell
warr_b
slowmotion
Pedig csak 40 vagyok...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
ez már a következő generáció, itt már az számít deviánsnak, ha nincs tetkódMondjuk nem értem egy csajnak miért kell szétvarratnia magát...Helembai még nem rossz, főleg annak fényében, hogy posztján (beálló) általában nem a szépségek szoktak játszaniIgen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Heisman
deyell
warr_b
több mint 5 éve
Mondjuk nem értem egy csajnak miért kell szétvarratnia magát...miért ne?, sőt 😀
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mondjuk nem értem egy csajnak miért kell szétvarratnia magát...Helembai még nem rossz, főleg annak fényében, hogy posztján (beálló) általában nem a szépségek szoktak játszaniIgen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Heisman
deyell

több mint 5 éve
A magyarnak! Mi a kérdés?? 😉Románt verni mindíg öröm!!!Es mondjuk egy ping-pong meccsen, ahol a román válogatott játékos magyar származású, a magyar pedig vietnámi, kinek szurkolsz ott?
nagir
Sobri Jóska

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Románt verni mindíg öröm!!!Es mondjuk egy ping-pong meccsen, ahol a román válogatott játékos magyar származású, a magyar pedig vietnámi, kinek szurkolsz ott?
nagir
több mint 5 éve
Románt verni mindíg öröm!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Helembai még nem rossz, főleg annak fényében, hogy posztján (beálló) általában nem a szépségek szoktak játszaniIgen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Heisman
buhloone mindstate
több mint 5 éve
Igen, nekem Lukács és Háfra a lieblingjeim 😀Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
deyell
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
utolsó 7 percet láttam, mintha egy középiskolás meccs lett volnaborzasztó volt a színvonal 😕
több mint 5 éve
Lakatos, Zácsik és Helembai is jó volt most, illetve Tomori védekezésben. ennyi jó játék kell legalább, hogy meccset nyerjunk,1-2 jo teljesitmény nem elég.Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
Blanin meg Nadinon kívül.
warr_b
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁Faluvégi helyett Lukács és stimmel.
tüsi91
buhloone mindstate
több mint 5 éve
🇭🇺W
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én már csak azt nem értem, miért néztek magyar női kézilabdát....butts
zemanla
több mint 5 éve
Én már csak azt nem értem, miért néztek magyar női kézilabdát....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ezt a baszott sikoltozást 😂jah, kéne a közöünség
gordon
több mint 5 éve
Ezt a baszott sikoltozást 😂Nekem bejön 🤭
gordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ő nem ér, neki amúgy is a pasik közt kéne játszania 🤣neagu? 😀Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
Ezt a baszott sikoltozást 😂
több mint 5 éve
A románok faszabbak mint mi ami nem kis szófalcons-chargers
peach
több mint 5 éve
A románok faszabbak mint mi ami nem kis szó
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ez a Schatzl-Zácsik-Helembai-Lakatos-Háfra-Faluvégi 6os offense ha nem is a legjobb kezilabda offense, de az egyik legszebb az tuti 😁
több mint 5 éve
neagu? 😀Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius
warr_b
több mint 5 éve
Egyébként Háfra Nonit se értem, miért eroltetjuk, mélyen tudása alatt játszik (ma is)Van valaki, aki jó ma? 🙄😆
Antonius