Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
tényleg, mondjuk az érdekes lesz hogy azt mennyire tudják felfuttatni és ha igen mikor veszik el 😀MLBA Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
Kemény idők elé néznek Ricsiék.
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
ami sztem sokat számít a lipcse miatt
olasz kupa - német kupa
ufc
vmi rally vagy más autó verseny is rémlik
vagy lehet csak motor verseny, a karanténcast-ban volt róla szó
de amúgy igen sztem se lesz könnyű dolguk mer tuti h a kézi eb-vb népszerű volt
Negritis
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
MLBA Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
olasz kupa - német kupa
ufc
Negritis

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
jah linkeltem is a covid topikba a cikketismerve Egyiptomot, nem lepődnék meg, ha a saját tesztjeikkel machinálnának ...Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
somoskovig
amúgy jó kis hely Egyiptom, épp a múlt héten láttam videót a kórházból, ahogy COVID-os betegek azért halnak meg, mert szó szerint elfogyott az oxigén a kórházból. sorra egyenesedtek ki a vonalak ...
csebi
több mint 5 éve
ismerve Egyiptomot, nem lepődnék meg, ha a saját tesztjeikkel machinálnának ...Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
somoskovig
amúgy jó kis hely Egyiptom, épp a múlt héten láttam videót a kórházból, ahogy COVID-os betegek azért halnak meg, mert szó szerint elfogyott az oxigén a kórházból. sorra egyenesedtek ki a vonalak ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?Rendes vb némi COVID survivor extra fűszerrel, jelenleg van 12 hadrafogható amerikai játékos, a csapat másik fele már kidőlt, a többek között velünk is egy csoportban lévő Zöld-foki szigeteki csapatból meg 5 játékos és 2 stábtag pozitív, így egyelőre oda se utaztak Egyiptomba.
Nem vagyok képben.
alatriste
több mint 5 éve
Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna?rendes, de végül nem követtem, hogy mennyire lesznek teljes keretek.
Nem vagyok képben.
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Boccs az offért, ez most rendes világbajnokság lesz szerdától? Vagy csak selejtező torna? Nem vagyok képben.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
legalább ott is hálálkodhat majd Kubinak.m4-en gundi van, nem? 😀lassan 3 éve nincs 😊
Negritis
majd jön Jenő😊
NB2
több mint 5 éve
m4-en gundi van, nem? 😀lassan 3 éve nincs 😊
Negritis
majd jön Jenő😊
több mint 5 éve
m4-en gundi van, nem? 😀
több mint 5 éve
Arról nem beszélve, hogy a sporttv az esetek 90%-ban törekedett arra, hogy minden meccset adjon. Bartha sem rossz, de Méhes tényleg csúcszsuper, velük jó volt nézni. Hát a királyin nem tudom kapunk-e ennyi meccset és a kommentálás sem lesz olyan.
több mint 5 éve
Méhes Gábornál kezdődik a kézilabda kommentálása és ott is végződik. Hatalmasat veszítünk mi nézők azzal, hogy nélküle megy majd a vb 😔
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
A Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts?www.sport1tv.hu/tv-musor/
peterk2005
kézi bl sztem maradt
bundás liga
olasz kupa - német kupa
ufc
több mint 5 éve
A Sport TV-nél az NBA-n kívül mi maradt? A darts? Kemény idők elé néznek Ricsiék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
index.hu/sport/kezilabda/2021/01/12/elkerulnek_a_sport_tv-rol_a_kezilabda_vilagesemenyek/:s
Toca
fasza
több mint 5 éve
Elek a kézilabda Mezey Györgye úgy tűnik. Csak egy 20-30 éves rombolást kell kibekkelni hozzá
több mint 5 éve
Danyi amúgy vajon kinek és mit szólhatott be a háttérben, hogy most a rendszer éppen látványosan csicskítja?valszeg közölte hogy a mostani rendszer nem túl jó és a jövőre nem bíztató
peach
több mint 5 éve
Danyi amúgy vajon kinek és mit szólhatott be a háttérben, hogy most a rendszer éppen látványosan csicskítja?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Szerszám (vagy hasméret) méregetés.....www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-marad-az-elek-danyi-paros-de-valtozik-a-hierarchia-2804305Legalja, baszki, milyen szakmai elemzés mehetett a háttérben, ami azt hozta ki, hogy Eleket kell előtérbe tolni??
mikor azt hiszed végre meglépik az értelmes lépést, rájösz hogy ez magyarszki
Negritis
somoskovig
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-marad-az-elek-danyi-paros-de-valtozik-a-hierarchia-2804305Legalja, baszki, milyen szakmai elemzés mehetett a háttérben, ami azt hozta ki, hogy Eleket kell előtérbe tolni??
mikor azt hiszed végre meglépik az értelmes lépést, rájösz hogy ez magyarszki
Negritis
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-marad-az-elek-danyi-paros-de-valtozik-a-hierarchia-2804305mikor azt hiszed végre meglépik az értelmes lépést, rájösz hogy ez magyarszki
több mint 5 éve
Ez esetben kb. le sem kell játszani a szezont, nyugodtan oda lehet adni a BL-serleget a Győrnek.www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-danyi-az-ideny-vegen-tavozik-gyorbol-siofokon-folytatja-hivatalos-2803279Ugye-ugye Ambros Martin és Anna Vyakhireva is jönni fog! 😉
Negritis
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-danyi-az-ideny-vegen-tavozik-gyorbol-siofokon-folytatja-hivatalos-2803279Ugye-ugye Ambros Martin és Anna Vyakhireva is jönni fog! 😉
Negritis

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!