Kézilabda
18 feliratkozó
több mint 5 éve
LÉKAIIIIIIIOTT VAN BAZDMEG 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Bánhidi jó nagy beast lesz ha már nem azElég komoly meccset tol.
Heisman
több mint 5 éve
Azon gondolkoztam, hogy nekünk szélsők helyett simán megérné plusz átlövőket vinni. Szélsők csak a helyet foglalják a pályán és labdát úgyis csak akkor látnak, amikor bemelegítenek.
több mint 5 éve
Szerencsétlen Sipost minden 3. támadásban annyira meghintaztatjak, csoda, hogy meg nem dobta ki a taccsot ennyi imbolygastol...
több mint 5 éve
Bánhidi jó nagy beast lesz ha már nem az
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Fasiszta brigantik ellen lehetett volna 23-20 de...
több mint 5 éve
említik hogy Máthé milyen sokat fejlődött norvégiában és hogy milyen jó lépés volt neki oda igazolniaVédekezésben is merjük benn hagyni már
és fel se merül a kérdés hogy itthon ugyan ez miért nem történhetett meg
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
említik hogy Máthé milyen sokat fejlődött norvégiában és hogy milyen jó lépés volt neki oda igazolniaés fel se merül a kérdés hogy itthon ugyan ez miért nem történhetett meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
De ő nem néz ki úgy, mint egy 190 centis zsírgombóc.Miért Selena Williamst is mindenhol 68-72 kilónak írták 😜🤣Ha ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
Dontari Poe alacsonyabb, sportosabb, sűrűbb és 150+ kilo. Csak összehasonlításképpen.
Sobri Jóska
warr_b
Szerintem az a 80 lehet az irányadó, csak elírták és 180.
De az a durva, hogy mindenhol lehozzák a kongóinál ezt a 192/110-t, ami nyilvánvalóan életszerűtlen.
több mint 5 éve
Miért Selena Williamst is mindenhol 68-72 kilónak írták 😜🤣Ha ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
Dontari Poe alacsonyabb, sportosabb, sűrűbb és 150+ kilo. Csak összehasonlításképpen.
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
😀karanténkaszt szerint eredetileg 80 kilóval nevezték 😀Ezt mondom én is.én is 120 kiló vagyok mostHa ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
Sobri Jóska
177 centi mellé
és jóval kevésbé látszik rajtam
Negritis
Ez a kongói benga legalább 160-170 kilo, kizárt, hogy 110 legyen.
Sobri Jóska
Negritis
Csak közben beebédelt, oké.
több mint 5 éve
karanténkaszt szerint eredetileg 80 kilóval nevezték 😀Ezt mondom én is.én is 120 kiló vagyok mostHa ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
Sobri Jóska
177 centi mellé
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezt mondom én is.én is 120 kiló vagyok mostHa ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
Sobri Jóska
177 centi mellé
Negritis
több mint 5 éve
én is 120 kiló vagyok mostHa ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
Sobri Jóska
177 centi mellé
több mint 5 éve
Ha ő 110 kiló, akkor én 60.telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
több mint 5 éve
RT-be elhozzuk egye a fene. Max trükkös játékoknál lehet eligible receivertelex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi
peterk2005
több mint 5 éve
sérülés nem rémlik és ha nincs covid eset akkor nem volt feltétlen problémaNah, a mi meccsünk végeredményét is törölték és 10-0-lal kaptuk meg a meccset, ez így akkor korrekt.amúgy tökömért kellett lejátszani de tényleg ...
warr_b
csebi
akklimatizálódni jó volt
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-golA testsúlyához képest kifejezetten fürge is a gyerek 😊
empty taxi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2021/01/18/mvumbi-kongo-dania-4-gol

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nah, a mi meccsünk végeredményét is törölték és 10-0-lal kaptuk meg a meccset, ez így akkor korrekt.amúgy tökömért kellett lejátszani de tényleg ...
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Akkor a gólkirályt nem mi vagy a németek adják 😊
több mint 5 éve
Nah, a mi meccsünk végeredményét is törölték és 10-0-lal kaptuk meg a meccset, ez így akkor korrekt.

több mint 5 éve
Nyilván, csak ha mondjuk nem velünk lett volna az első meccsük, hanem a németekkel, akkor szerintetek le lett volna játszva? Szerintem sem.

több mint 5 éve
Max akkor lehet gáz, ha sikerült elkapni tőlük a cuccost, az mondjuk szívás lenne, de elméletileg erre figyelt a stáb, hogy csak olyanok játszanak, akik már átestek a víruson.