Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Kapus barátunkat már 3szor hajazták meg ha jól számoltam 😀 kicsit tele is van már vele a töke 😛

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
Támadásban elég szenvedős egyenlőre, de várni lehetett hogy keményen védekeznek majd..védekezést viszont össze kéne kapni mert bajok lesznekHall Of Green
nagyjából sikerült , jöttek is az indításgólok...
nálunk sokan lőttek már gólt , több lábon állunk , ez
dönthet majd a végén a javunkra remélem...
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Támadásban elég szenvedős egyenlőre, de várni lehetett hogy keményen védekeznek majd..védekezést viszont össze kéne kapni mert bajok lesznek

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/nagy-kornel-maradt-ki-megvan-a-18-fos-keret-az-olimpiai-selejtezore-2124464
Huh, hát elég lyukas a balátlövő posztunk. :/
Főleg úgy, hogy az irányítóink is 50 kilók vasággyal, kemény lesz ez így. Nem is beszélve arról, hogy Ilyés mennyire sokat jelentett volna Lazarovék ellen védekezésben.

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/a-spanyol-szovetseg-szerint-nagy-laszlo-komoly-erosites-lenne-2124379

no comment.eaglesmcnabb
Ez már évek óta kész tény, kár ezen siránkozni 😊 egyébként ha spanyolnak érzi magát, menjen, én örülni fogok, ha olimpiai bajnok lesz, annyi szent, hogy ezt velünk sosem érhette volna el.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/a-spanyol-szovetseg-szerint-nagy-laszlo-komoly-erosites-lenne-2124379

no comment.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 061 — Lájkold a zsűrit!
http://www.samsungsport.hu/kezilabda/20120402/ilyes-nincs-szallithato-allapotban-de-nelkule-is-az-olimpia-a-cel/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Így legalább lesz értelme elmennem a meccsre szurkolni. 4 gólt le lehet dolgozni, de amit a második félidő elején (nem)produkáltak az egy vicc volt.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 312 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
-4 a vége. Nem leküzdhetetlen feladat, de úgy kell majd otthon 60 PERCIG játszania a Győrnek, ahogy az 1. félidőben tette. A sok idegenben lőtt gól még jól jöhet...
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 312 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A csajok tudják hogy elkezdődött a 2. félidő? Nem úgy tűnik...
több mint 13 éve
Milyen gólt dobott a Győr a félidő végén O. M. G. 😀davemayer
Ja, fantasztikus kínai figura volt. Ha tudnák tartani ezt a 4 gól előnyt, vagy még esetleg sikerülne növelni is, akkor a visszavágó gyakorlatilag formalitás lesz.

Update: A Győrnek sikerült 5 perc alatt lerombolnia, amit felépített az első félidőben...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
Milyen gólt dobott a Győr a félidő végén O. M. G. 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 057 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor most gratula így tovább 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
ez a fradi csodálatos volt, egy ilyen meccset hullámvölgy nélkül nem lehet lejátszani, a visszavágón hasonló teljesítmény kell majd a szoros vereséghez is.
Mivel nőkről van szó (kivéve Tomori 😀 ) ezért a továbbjutás még nem dőlt el teljesen, de nem hittem volna hogy a meccs után azt lehet mondani hogy a Fradi az esélyes!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
JÁTSZIK A FRADI!!! szünetbe 20-8, mégmégmég ennyi nem elég! 😊

|
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dande
Nem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...Rajna
Csak ez már a sokadik buta lövés... nyilván nem de sajnos nagyon Murphy törvényét (ami elromolhat el is romlik) kezdjük helyenként igazolni bár aztán lesznek más helyek reméljük amik meg előre törnek.dande
Ami elromolhat, az nálunk már régen rossz! 😊
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 057 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕dande
Nem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...Rajna
Csak ez már a sokadik buta lövés... nyilván nem de sajnos nagyon Murphy törvényét (ami elromolhat el is romlik) kezdjük helyenként igazolni bár aztán lesznek más helyek reméljük amik meg előre törnek.
több mint 13 éve
Nem kell nemzethalált vizionálni egy buta lövés miatt...

több mint 13 éve
Lúzer Fc :o nagyon szomorú vagyok egyébként a vívás is teljesen leépült most ez várom a vízilabdát meg a kajakot oszt helyén leszünk.... 😕
több mint 13 éve
De ilyet ááá... 15 mp van hátra a vén Perez - ki labdával a kezében született - gondol egyet, ő lesz a hős. Ha már betör, de kiszorítják, adja le a beállósnak, ne vállalja el... ez az első LOL.
kimaradt a ziccer, sprint vissza. spanyol megy a bal szélen, 3-an (!!!) kirontanak rá, hogy faltoljanak, mire az ellen beállósa üresen marad, gól... második LOL.
5 mp van hátra, a kapus meg előredobja a labdát, amiért 1. senki nem nyúl, 2. senki nem fut érte, csak gurul... harmadik LOL.JC6
És ezt minden évben végig kell néznünk. Vagy a Veszprém vagy a válogatott csinálja meg, fontos meccsen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De ilyet ááá... 15 mp van hátra a vén Perez - ki labdával a kezében született - gondol egyet, ő lesz a hős. Ha már betör, de kiszorítják, adja le a beállósnak, ne vállalja el... ez az első LOL.
kimaradt a ziccer, sprint vissza. spanyol megy a bal szélen, 3-an (!!!) kirontanak rá, hogy faltoljanak, mire az ellen beállósa üresen marad, gól... második LOL.
5 mp van hátra, a kapus meg előredobja a labdát, amiért 1. senki nem nyúl, 2. senki nem fut érte, csak gurul... harmadik LOL.
több mint 13 éve
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6
Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.Shawn84
Mondjuk az idei szezon azért más volt, idén a Veszprém borzalmas volt a Berlin elleni idegenbeli győzelem után. Ebből ez kb. egyenesen következett.

több mint 13 éve
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...JC6
Én ezen már csak röhögni tudok. Egymás után negyedik ilyen kiesés. Az első kettőt még a helyszínen láttam, de azóta már csak a TV-t kapcsolom be röhögni.
több mint 13 éve
Perez hogy lehet ennyire éretlen? Nem lett volna bonyolult megtartani a lasztit és nem őrültségeket bevállalni, és komolyan a legrutinosabb embertől...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Éljen a magyar betegség újra. Tiszta szégyen...