Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?Rajna
Teljesen más story a kettő.

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Az a "legszebb" hogy ezek után jó magyar szokás szerint sokan inkább a válogatott bukásának fognak "szurkolni" ,
csak azért hogy láthassák N.Laci személyes kudarcát...

mert azt nehezen tudom elképzelni hogy a csapatnak igen ,Lacinak meg nem ! egyszerűen nem jön ki sehogy ez a felállás!
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?Rajna
pedig számtalanszor meg lett válaszolva.
nem az a gond, amit csinált, hanem ahogyan csinálta. most pl azt mondja, hogy végig az volt a terv, hogy hazajönnek a feleségével, két éve még arról áradozott, hogy micsoda otthonra leltek barcelonaban, és igazán megértheti mindenki, hogy kint akar maradni, hiszen számítanak rá már 10+ éve.
az ember három éve hazudik, vagy nem vállalja az döntést / az arcát. számomra ezért egy jellemtelen ember, és nem azért mert elment volna spanyolországba. az ilyet pedig - ha én csapatvezető vagyok - messze távol tartok egy egységtől.

we are not collecting talents, we are building a team - hogy autentikus legyek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Szerintem Veszprémben se sokan örülnek, hogy itt fog játszani. Ha nézek Veszprém meccseket a következő szezonban az nem miatta lesz az biztos. Egy újabb ember a sok közül akinek a pénztárcája a hazája. Gratulálok a szövetségnek, hogy lefeküdt Nagy Laci előtt.
több mint 13 éve
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!
Nagy Laci kiharcolta? Nem rémlik...
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...JC6
Azért vegyük már figyelembe, hogy kurvára szükségünk van rá. Ha lenne a helyén egy másik olyan szintű játékos mint ő azt mondanám hagyjuk ki, de így kell nekünk ha tetszik ha nem. Hozzá teszem nekem sem tetszik, hogy válogatott lett.FViktor93
Vele sem leszünk előrébb.
De mindegy, én nem nézem a meccseinket miatta.

több mint 13 éve
Heh, megmondta a frankót a spanyol tréner: ő olyat visz ki, aki kiharcolta a részvételt!
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...JC6
Vitte volna ő is szívesen , csak végül nem ment!Most meg mit is mondhatna mást...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért vegyük már figyelembe, hogy kurvára szükségünk van rá. Ha lenne a helyén egy másik olyan szintű játékos mint ő azt mondanám hagyjuk ki, de így kell nekünk ha tetszik ha nem. Hozzá teszem nekem sem tetszik, hogy válogatott lett.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezért tartunk ott ahol. Ha gerinces lett volna a szövetség, akkor szartak volna rá. Hiszen pár éve ő is szarik ránk...
több mint 13 éve
Remélem jól leköpködik majd a magyar drukkerek Londonban.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 400 — #neverpunt

Úgy mutogatja maga előtt a mezt, mintha most igazolta volna le őt a válogatott 😀

Bár kvázi ez is történt 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
a hányinger kerülget.gabtsi
Most hogy jócskán megfizetik most már vállalja a válogatottságot. 😉
Minő Nemes gesztus ez tőle, menjünk nyaljuk ki a seggét. 😊
Nem, én nem teszem 😐

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 316 — Saturday Night Lights
A profi sportba érzelmeket vinni nagy hiba. Előre Lacival az olimpiai 8-ba!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a hányinger kerülget.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
lehet kivívom a köcsög titulust újfent, de szerintem le kéne köpni ezt az embert... ez az egész cirkusz ezzel a befejezéssel nagyon átlátszó lett.

(tudjátok jól, hogy nem vagyok nagy magyar patrióta)
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Én is örülök, de igazán akkor fogok örülni, ha a játékával is rászolgál a dologra! Attól az egytől azért félek, hogy nem az az "összetöröm magam a meccsen" fajta játékos. Remélem rámcáfol és az olimpián egy szép eredményt szállít nekünk a Magyar válogatott! 😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ufficiale

több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Én sajnálom, hogy ezzel valszeg Ancsin nem megy az olimpiára. Megérdemelte volna 😕
több mint 13 éve
Szépen kivártak az utolsó pillanatig !Gondolom a spanyol bajnokság miatt.
Ezek után az lenne logikus ha a Veszprémbe is idén jönne!
Örülök a hazatérésnek (mind2 fronton) , de Pick mezben azért még jobb lett volna látni!
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Lenézhettek, de én ennek iszonyúan örülök most! 😊Schleck
Abszolút egyetértek,világklasszis játékos.
Nem a mi dolgunk ,szurkolóknak megsértődni .
Nagyon rosszul esett,amikor lemondta,most örülök,hogy visszatért.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 316 — Saturday Night Lights
Az biztos, hogy a "tehetség alárendelése"-bullshitnek nem ő lesz a tananyaga. Most éppen a spanyolok fújnak rá, hogy bukták a honosítást, de ez legyen az ő bajuk! 😊

Nagy Laci a nemzeti összetartozás napján, parlamenti látogatás után érkezik az edzőtáborba. Ez az előhype mondjuk sok a jóból...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 312 — Vikings fan
Szerintem rohadt nagy erosites ez a vallogatotnak, vedelemben, tamadasban egyarant. Raadasul sok parharcot megelt mar.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Lenézhettek, de én ennek iszonyúan örülök most! 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
NL magyar válogatott lesz:
http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/06/kezilabda-nagy-laszlo-megis-magyar-valogatott-lesz.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
sztem továbbmegyünk... :cool:

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...