NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
azért ennyi nincsen a 2 csapat között , ilyen szarul még egyszer nem tudunk védekezni..peach
Van köztünk 5-6 gól. Ekkora különbség még mindig reállisabb mint mondjuk egy pontszerzés.

Iváncsik pedig nem szá százalékos ezen a vb-n. És azért oly keveset nem játszik.

több mint 14 éve
Tokione Green Bay Packers 12
Látva a tegnapi Spanyol - Norvég és Német - Izlandi meccset úgy gondolom nincs reális esélyünk a 8-ba jutni. Bár az is igaz hogy mindenki foghat ki gyenge napot így így spanyolok és a németek is, és hát azért Charlie is bemutatkozik a válogatottban a világbajnokságon.

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
azért ennyi nincsen a 2 csapat között , ilyen szarul még egyszer nem tudunk védekezni..

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
de akkor Iváncsik miért játszik ilyen keveset?
több mint 14 éve
Skaliczki volt. Ezek szerint nincs ott a témában... full magyar mentalitás, ami egyenlő a nullával. Bukott szövkap...JC6
Hát azért olimpiai negyedik, vb-6. volt a cspattal, és az egy nagyon szerethető válogatott volt 😊

Gál sajna kiégett, de azért messze a legjobb beállónk. Katzirz pedig a válogatottban mindig szar, de nézzétek meg a Szegedben milyen hasznos, főleg védekezésben. Ettől még ez a csapat bitang gyenge. Mint már mondtam a korábban, a norvég győzelemmel és a gyengébb csapatok leverésével többet hoztunk, mint ami elvárható. Nem érdemes sírni, ha tönkrevernek minket a világ legjobbjai, a franciákhoz az egész csapatból max Iváncsik Gergő kerülhetne be. A keretbe. Esetleg Ilyés percembernek.

Sajna a német győzelemmel nekünk kampec. Ha kettőből kettőt nyerünk akkor azért néznék egyet, de nem fogunk sajna. Na mindegy, az Eb-n is kiadó két hely a kvalitornákra.

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 574 — Poloska confirmed
Skaliczki volt. Ezek szerint nincs ott a témában... full magyar mentalitás, ami egyenlő a nullával. Bukott szövkap...JC6
Hát akkor nem tudom mi lelte, én egész jó szakembernek tartom,(ez a "válogatott" pedig mennyi és mennyi szövetségi kapitányt bedarált már...) lehet szarik már ő is az egészre. Igazából tök mind1, egy ilyen macskajancsi csapat mellett nekem sem lenne kedvem kiállni, mert azt azért mégsem mondhatja élő adásban hogy "látszik rajtuk hogy szarnak az egészre" ennél azért az ő verziója némiképp diplomatikusabban hangzik.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Skaliczki volt. Ezek szerint nincs ott a témában... full magyar mentalitás, ami egyenlő a nullával. Bukott szövkap...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 574 — Poloska confirmed
Ki a szakkomentátor? Eszem megáll b+! Ilyet mondani, hogy "páran már a következő meccsre gondoltak"....ez mi a rák? Én nem gondolok a következő meccsre, amikor ki vagyunk kapva bazzeg... eszem megáll, komolyan mondom. Ennyi hülye, buta, ingyenélő OKOSKODÓ embert... beszarás..JC6
Szakkometátor vagy a stúdióban ülő szaGértő? Mert nem mindegy, ugyanis a szakkommentátor Skaliczki volt aki azért eléggé otthon van a témában, ellenben a stúdióban ülő 200x válogatott félhülyével aki szerint a mezőkövesd NB1/b.s csapat(bár ez más téma hogy odavalók lennének 😛 )
több mint 14 éve
Geronimo 151 — Kickoff
ez a realitás... fényévekre vagyunk a világelittől... lehet itt hitegetni magunkat, hogy még mindig meghatározók vagyunk, de ez van, utánpótlás nincs, olyan lesz mint a foci...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ki a szakkomentátor? Eszem megáll b+! Ilyet mondani, hogy "páran már a következő meccsre gondoltak"....ez mi a rák? Én nem gondolok a következő meccsre, amikor ki vagyunk kapva bazzeg... eszem megáll, komolyan mondom. Ennyi hülye, buta, ingyenélő OKOSKODÓ embert... beszarás..
több mint 14 éve
sikerült ezen a meccsen is felbasznom magamat...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Láttam már jónéhány meccset, de Mocsait még nem láttam jól játszani. Ma jól megy neki, erre ül a padon.Sanco
Szar volt a keze. De nagyon rossz nézni, hogy hány tehetségtelen játékosunk van. Katzirz ugyanez a kategória nálam.

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Láttam már jónéhány meccset, de Mocsait még nem láttam jól játszani. Ma jól megy neki, erre ül a padon.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vajon tudnánk Gálnál rosszabb játékost találni??
Egyébként támadásban egész tűrhetően játszunk, később egy normális védekezéssel ez még jól jöhet.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...Hurka
sztem eddig is ugy volt h nekunk a spanyolok es nemetek kozul az egyiket mindenkepp megkell csapni
most sztem mar mindkettot esetleg meg vmi troger korbeveressel kijohet nekunk
h az eleg lehet ha "csak" a germanokat verjuk es a spanyolok levernek mindenkit velunk egyutt
ha jol gondolom
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...Hurka
német win mindig jó 😊

több mint 14 éve
na akkor ez a német győzelem jó nekünk? mert így kérdésessé vált a csoport 4. helye is...
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Németek nagyon jók Izland ellen, bár szerintem a második félidőre el fognak fáradni. Attól függetlenül izgalmas meccs. 😊

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 431 — Amerikai sportok rajongója
spanyolok 32-27-re verték a norvégokatHurka
Jólvan, tippmixmeccs volt😊 Ahogy este a dán-lengyel is az lesz. 😊
több mint 14 éve
spanyolok 32-27-re verték a norvégokat
több mint 14 éve
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.Rajna
csak az első 7 hely ad olimpiai kvalifikációra jogot , a 8. ugyanolyan szopó mint a 15. pl...peach
Persze, csak ugye ehhez azis kell, hogy ne az első hétből kerüljön ki az Európa-bajnok. Mert az ugye egyenes ágon kijut és a helyére beugrik a kvalitornára a vb-8.

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.Rajna
csak az első 7 hely ad olimpiai kvalifikációra jogot , a 8. ugyanolyan szopó mint a 15. pl...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ha már volt, bocs: norvég-izlandin szakkomm: "amerikai fociból az ék alakzatot juttatja eszembe, amit Myrhol csinál néha" 😂

több mint 14 éve
A helyosztó mindegy. Kivéve persze ha az ötödik helyért játszunk de az elég valószínűtlen. A lényeg a nyolcbakerülés lenne.

több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ha komolyabban vettük volna az első félidőben simábban nyertünk volna.
Szilágyi játéka tetszett a túloldalról, kár, hogy a szomszédokat választotta...

Viszont remélem a stúdióban ülő Borsos Attila szavait nem veszi komolyan senki aki nyíltan kijelentette, hogy a franciák ellen akár fel is adhatjuk, mert mi lesz később a németek ellen...
Ez aztán a mentalitás a "szakértő" úrtól...

Remélem Csárlinak 3+1 meccse lesz mert akkor a helyosztón is játszhat 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!