NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
scheisse 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak annyit írok: gratula.
Erről beszéltem tegnap.
Csak így tovább!
több mint 14 éve
Tokione Green Bay Packers 12
Grat a csapatnak! Nagyszerűen nyomták a 2. félidőben.
Remélem holnap a spanyolok nem veszik komolyan a meccset ellenünk. Ha jobban belegondolok akkor
a helyükben baromi nagy gondban lennék amiatt hogy kivel mérkőzzek meg az elődöntőben.

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Mellesleg magyar-francia sikerkombó esetén ugye az ötödik helyért játszunk, ami rohadtjó. Akkor ugyanis a hármas tornára kerülünk papírforma alapján, ahol nem lesz csak egy európai ellenfél (ott lenne az ázsiai második és az afrikai harmadik csapat, ezt azért illene megoldani), ráadásul ha azt is nyernénk, akkor akár rendezhetnénk is a tornát.Rajna
Uh, azért ez nagyon szép lenne. 😊
Ha kikapunk akkor van még esélyünk a kvalira egyenes ágon kijutni?F.Schleck
Ha holnap a német-spanyol-francia trió nyer akkor nem jutunk ki. Ha bármi más történik akkor hacsak nem történnek egetrengető dolgok az Eb-n akkor biztosan ott vagyunk a kvalitornán.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mellesleg magyar-francia sikerkombó esetén ugye az ötödik helyért játszunk, ami rohadtjó. Akkor ugyanis a hármas tornára kerülünk papírforma alapján, ahol nem lesz csak egy európai ellenfél (ott lenne az ázsiai második és az afrikai harmadik csapat, ezt azért illene megoldani), ráadásul ha azt is nyernénk, akkor akár rendezhetnénk is a tornát.Rajna
Uh, azért ez nagyon szép lenne. 😊
Ha kikapunk akkor van még esélyünk a kvalira egyenes ágon kijutni?

több mint 14 éve
Mellesleg magyar-francia sikerkombó esetén ugye az ötödik helyért játszunk, ami rohadtjó. Akkor ugyanis a hármas tornára kerülünk papírforma alapján, ahol nem lesz csak egy európai ellenfél (ott lenne az ázsiai második és az afrikai harmadik csapat, ezt azért illene megoldani), ráadásul ha azt is nyernénk, akkor akár rendezhetnénk is a tornát.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Mocsai 4 Prez!

spanyolok ellen nem ment rosszul az utóbbi időben, bár Puki már nem szedi szét őket. nyerni kell.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Spanyolok ellen kell egy bunda. Nem szokott összejönni. De ez a csapat két W-vel többet hozott az elvárt háromnál, ami lenyűgöző. Charlie a második félidőre király lett, és Zubai is hasznossá tette magát. De az egész csaat nagyon jó volt, egy sokkal jobb erőkből álló együttest vertünk le. Megint.

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 672 — Salus populi suprema lex esto
Fajin meccs volt, durva volt a végjáték 😊

Kis Iváncsik a végén ahogy elszedte a labdát, az nagyon kellett 😊
több mint 14 éve
Annyira király ez a csapat. Limitált képességeik vannak, de szívük az óriási. 😊 😊

több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
VÉGE MEGVAN!!!!
EZAZAZ!!!

Elképesztően kiizadtuk, hatalmas volt
Fazék kivédte a szemüket és védekezésünk parádé!!! 😀 😀

Holnap győzni kell a spanyolok ellen!!
Hajrá Magyarok!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Olvastam, hogy számolgatnak a magyarok, meg hogy le akarják verni a németeket.

Nos. Számolgatni fölös, és a németek ellen sincs sok esély... nem érettem soha, hogy miért ámítják nem csak egymást, de a szurkolókat is.JC6
😊

több mint 14 éve
Nekem nem tűnik egyáltalán valami nagy számnak ez a német csapat. Ha nem lennénk a világ balfaszai támadásban, akkor ez még meg lehet. Egyébként valaki érti, hogy Mocsai miért kért időt akkor, mikor lendületben voltunk?F.Schleck
Figurát mondott be amiből labdavesztés lett kettős emberelőnyben.

A németek meg valóban nem az igaziak de ez már látszik 2007 óta. Nem rosszak de nem is contender csapat. Viszont a fél csapatnak tiszta Waffen SS-feje van (élen Bitterrel és Kaufmannal), ezért nagyon bírom őket 😀 mellesleg Gensheimer két kihagyott lövése vicc, kb szezononként van neki ennyi, szóval azért nekünk is szerencsénk van eggyel s mással.

több mint 14 éve
Teljesen jó ez, az kb. mák, amivel vezetnek. Charlienak kell kicsit belejönnie meg Ilyésnek és akkor helyben vagyunk. Lajos meg szokásos meccselési hiba, hogy amikor jó szériánk van, időt kér és elbaszunk mindent, a rossz szériára meg nem marad idő. De ezt megszoktuk, nem ez az erőssége. Schuch ne játsszon ennyit elöl mert annyi haszna nincs mint amennyit vesztünk a fáradtságával hátul. Meglehet ez simán, ha jobban pattannak a labdák és jobb a helyzetkihasználásunk.

több mint 14 éve
Nekem nem tűnik egyáltalán valami nagy számnak ez a német csapat. Ha nem lennénk a világ balfaszai támadásban, akkor ez még meg lehet. Egyébként valaki érti, hogy Mocsai miért kért időt akkor, mikor lendületben voltunk?

több mint 14 éve
Jó lenne már góólt lőni!!! 4-1 után

Hajrá Magyarok!!

több mint 14 éve
Eddig nagyon pörög a csapat, Fazékkal az élen. Csak Mocsai ne lenne 😊 de Schuch elég kemény eddig elöl is, Charlie pedig hátul. Van ebben potenciál.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
Mai Magyar Nemzet: "HUN-GER, éhség magyarul is"

A büntető szóvicceket kiagyaló sportfirkászokat pályaelhagyással büntetném.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Egy élmény nézni a horvát válogatottat. Majdnem annyi technikai hibával játszanak mint mi szoktunk. 😀Gabesz92
2,8as szorzóért kötelező volt emgrakni a svédeket 😊

több mint 14 éve
Ég és Föld volt a különbség tegnapi francia meccs már amennyit láttam belőle a kocsmában, persze hangot nem halottam, de talán jobb feltéve ha ilyen szakértők voltak, mint múltkor is pl. Borsos...
Nem számolgatni kell, hanem kimenni és harcolva, küzdve győzni a németek ellen.
Sajnos az izlandi vereség nekünk baromi rosszul jött...

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Egy élmény nézni a horvát válogatottat. Majdnem annyi technikai hibával játszanak mint mi szoktunk. 😀

több mint 14 éve
Kit érdekel mit hisznek? Hinni a templomban kell. Azt mondom, h gyenge csapattól ne várjanak már csodát... Az első idézetben elhangzott skaliczki mondat meg vérlázító... Adott meccsen az adott meccsre koncentrálj 60 percig, és játssz teljes erődből, vagy amíg bírod. De ez, hogy a németek elleni meccsre koncentrálnak már a 40. percben... ez mi ez?? Úgyis esélytelenek... utálom ezt a szánalmas magyar hozzáállást. Közhely, de szakadjanak csak meg a címeres mezért. Akkor a siker sem marad el....JC6
Én még mindig ellentmondónak látom ezt. Minek kocncentráljanak, ha gyengébb csapatként nincs esélyünk? Mellesleg a németek nem franciák. Abszolút verhetőek attól, hogy jobbak. Szerintem igenis úgy kell belemenni minden meccsbe, hogy nyerni akarunk, maximum az értékelésnél kell a realitások talaján maradni.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kit érdekel mit hisznek? Hinni a templomban kell. Azt mondom, h gyenge csapattól ne várjanak már csodát... Az első idézetben elhangzott skaliczki mondat meg vérlázító... Adott meccsen az adott meccsre koncentrálj 60 percig, és játssz teljes erődből, vagy amíg bírod. De ez, hogy a németek elleni meccsre koncentrálnak már a 40. percben... ez mi ez?? Úgyis esélytelenek... utálom ezt a szánalmas magyar hozzáállást. Közhely, de szakadjanak csak meg a címeres mezért. Akkor a siker sem marad el....
több mint 14 éve

Nos. Számolgatni fölös, és a németek ellen sincs sok esély... nem érettem soha, hogy miért ámítják nem csak egymást, de a szurkolókat is.JC6
Ki a szakkomentátor? Eszem megáll b+! Ilyet mondani, hogy "páran már a következő meccsre gondoltak"....ez mi a rák? JC6
Te most akkor azt szeretéd ha hinnének a nehéz (akár lehetetlennek tűnő) dolgokban vagy azt ha nem?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Nos. Számolgatni fölös, és a németek ellen sincs sok esély... nem érettem soha, hogy miért ámítják nem csak egymást, de a szurkolókat is.