NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Nah, kihoztuk ebből a csapatból a maximumot. Megelőztünk legalább három, nálunknál keretben erősebb csapatot (Németország, Lengyelország, Norvégia), ráadásul mindhármat le is győztük, olimpia kvalifikációs torna lefixálva, és feltehetően a kettes torna jön össze. Évek óta a legjobban sikerült világverseny bármelyik nem kézicsapatának.

Franciák időközben nyertek, úgyhogy velük sem kell találkozni a kvalitornán 😊Rajna
miért? nem a vb 2.-al játszunk majd ott?Hurka
Jah, amennyiben nem a jelenlegi top 6-ból kerül ki az Európa-bajnok. Erre van kis sansz (lengyelek, németek), de azért nagy összegben nem tennék rá.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Nah, kihoztuk ebből a csapatból a maximumot. Megelőztünk legalább három, nálunknál keretben erősebb csapatot (Németország, Lengyelország, Norvégia), ráadásul mindhármat le is győztük, olimpia kvalifikációs torna lefixálva, és feltehetően a kettes torna jön össze. Évek óta a legjobban sikerült világverseny bármelyik nem kézicsapatának.

Franciák időközben nyertek, úgyhogy velük sem kell találkozni a kvalitornán 😊Rajna
miért? nem a vb 2.-al játszunk majd ott?
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Nagy győzelem, szép volt fiúk!! Úgy gondolom, hogy ez a siker részben Mocsai érdeme is, jól összerakta lélekben a csapatot. Nagyon nagy akarat erő volt most bennük. 😊 Én személy szerint nem vártam ennyit, de nagyon örülök, hogy így sikerült. :cool:

több mint 14 éve

Franciák időközben nyertek, úgyhogy velük sem kell találkozni a kvalitornán 😊

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
mit nekünk ladislao grande, mikor itt van ifj. Mocsai Tamás 😊

|
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
Vége, MEGVAN A 7.HELY!!!
Szép volt Fiúk!

Hatalmas gratuláció!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 291 — "Grammar maci"
nagy győzelem volt ez is, nagyon pozitív volt ez a VB én személy szerint nem is vártam még hasonlót se, akaratból jeles és a szívük is a helyén volt - ez igen!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
otttvaaaannn...SZÉP VOLT FIÚK!!!!

|
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a Jaszka undoritoan sokat fetreng.. pedig aszittem a kezi meg kemeny sportnak szamit.Igor
Ez tény, de ez a Mocsai kiállítás most teljesen jogos volt szerintem.F.Schleck
Nagyon visszaakarjak hozni oket a meccsbe (csak utoso 15 percet lattam) - kb. ket perc alatt adtak nekunk harom ketpercest.. azert ez sem gyakori uccso 5 percben.
(ez kb. ugyanaz volt mint mocsaie szvsz..)Igor
Szerintem inkább ez volt a hiba, hogy nem zavarta le a lengyelt.

De már kit érdekel ez? 😀 Nyerünk! 😊

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Ez a Jaszka undoritoan sokat fetreng.. pedig aszittem a kezi meg kemeny sportnak szamit.Igor
Ez tény, de ez a Mocsai kiállítás most teljesen jogos volt szerintem.F.Schleck
Nagyon visszaakarjak hozni oket a meccsbe (csak utso 15 percet lattam) - kb. ket perc alatt adtak nekunk harom ketpercest.. azert ez sem gyakori uccso 5 percben.
(ez kb. ugyanaz volt mint mocsaie szvsz..)

Na, csak meglett.. aszittem noi modra fejezik be a veget. :/

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ez tény, de ez a Mocsai kiállítás most teljesen jogos volt szerintem.

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Ez a Jaszka undoritoan sokat fetreng.. pedig aszittem a kezi meg kemeny sportnak szamit.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Nagy hülye vagyok, hogy lemaradtam az első félidőről. Bár mióta itt vagyok alázunk. 😀

több mint 14 éve
neten 3,10 volt? ajándék (kopp-kopp) 😂davemayer
A szerbek 2,9-e még jobbnak tánt, aztán csak elcseszték 😊

több mint 14 éve
neten 3,10 volt? ajándék (kopp-kopp) 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Mocsai lol 😀 Császár és Perez viszont nagy homály eddig. Ha vissza tudunk rendeződni annyira nem vészes a helyzet, Bielecki nem az igazi az idén (nem meglepő...), a többiek pedig nem képviselnek nagy lövőerőt. Rendezetlen vagy beállógól volt a góljaik legalább fele. De tetszik, remélem a szerbekkel ellentétben mi hozzuk a három körüli (3,1-es) szorzót 😊

több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó volt a félidő, eddig Mocsai a legjobb, de mellette az Iváncsik tesók és Ilyés is remek
Nándi is jól védett.
Eddig remek a félidő, csak legyen ilyen jó a folytatás!!!

Hajrá Magyarok!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
tarthatott volna még pár percig ez a félidő ha így jövünk ki belőle... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Lékai nem rossz, de egyrészt ugye védekezni nem tud, másrészt nem olyan jó irányító (nem passzol jól), harmadrészt pedig egyelőre nem egy nemzetközi szinten félórát tudó játékos... de jobb híján megfelel.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nem tud lőni? 😊 meglövi még a maga 4-5 gólját meccsenként, azt elfogadnám bárkitől, nagy meccsei meg akadnak egyébként is, nyert ő tavaly meccset csak a góljaival. Nem sok irányító tud így lőni a világon. Emellett tényleg tud irányítani, és a válogatottban védekezik is (annyira nem rosszul, de a Veszprémbe ez valóban kevés). Most az idei szezonja nem mérvadó lévén sérült de nagyon, de szerintem nagyon jó ő még. Nehéz lesz pótolni.Rajna
Szerintem egyáltalán nem lesz nehéz, ha sérült az is egy hiba sajnos egy játékosnál! És ő inkább fineszes irányító, ami néhány évvel ezelőtt még jó volt, meg a magyar bajnokságban még elmegy, de nemzetközi porondon már kevés!
De ezen nem veszünk össze 😊Bruce
Mondj egy neked tetsző irányítót, aki elsősorban átlő, de mellé még remekül irányít is. Balics pl. nem ilyen, mégsem hagynám ki a világklasszisok sorából 😊 namindegy. Lényeg, hogy én azért aggódom a szitu miatt, Császár nagyon kevéske.Rajna
http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/26/jr_All_Star_2011/
de szép is lenne innen vkit elhozni
mondjuk Lékai tényleg jó lenne, de egy páran elférnének ebből a jr All starból Veszprémben.
mondjuk az kémény, hogy állítólag az AG Koppenhagen csapatának jövő évi költségvetése 14 millió euró lesz. Olafur Steffanson is odamegy.
Lauge v Lékai lenne a legjobb.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem tud lőni? 😊 meglövi még a maga 4-5 gólját meccsenként, azt elfogadnám bárkitől, nagy meccsei meg akadnak egyébként is, nyert ő tavaly meccset csak a góljaival. Nem sok irányító tud így lőni a világon. Emellett tényleg tud irányítani, és a válogatottban védekezik is (annyira nem rosszul, de a Veszprémbe ez valóban kevés). Most az idei szezonja nem mérvadó lévén sérült de nagyon, de szerintem nagyon jó ő még. Nehéz lesz pótolni.Rajna
Szerintem egyáltalán nem lesz nehéz, ha sérült az is egy hiba sajnos egy játékosnál! És ő inkább fineszes irányító, ami néhány évvel ezelőtt még jó volt, meg a magyar bajnokságban még elmegy, de nemzetközi porondon már kevés!
De ezen nem veszünk össze 😊Bruce
Mondj egy neked tetsző irányítót, aki elsősorban átlő, de mellé még remekül irányít is. Balics pl. nem ilyen, mégsem hagynám ki a világklasszisok sorából 😊 namindegy. Lényeg, hogy én azért aggódom a szitu miatt, Császár nagyon kevéske.

több mint 14 éve
Lengyelek eléggé arcosan nyilatkoznak. Jó lenne elkenni azt a nagy pofájukat.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 672 — Salus populi suprema lex esto
De ezen nem veszünk össze 😊
több mint 14 éve
Ez így vb előtt elsikkadt: http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/eklemovics-nyartol-a-wisla-plockban-folytatja-2059782/

Nagy kár. Az új horvát srác és Császár nemzetközi porondon kevésnek ígérkezik.Rajna
a napokban beszéltem egy veszprém drukkerrel, aki mondta, hogy a Horvát srác nem írt alá. Egyszer edzett a csapattal, másnap már vissza sem tért, orvosokhoz ment mert megsérült. Azóta pedig nem nagyon volt arról hir, hogy Vedran aláírt volna, szóval eddig csak Csaszi van.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Idióta szerbek csak elszórakozták az előnyüket a végére, csak, hogy bukjam a fogadásomat, pedig valami érthetetlen oknál fogva 2,9es szorzó volt rájuk.