Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 364 — StuG Life
sztem félrehallottál valamit 😊

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Algéria-Horvátország 11-11, Románia-Dánia 15-15 a félidőben. A tegnapi polák-argentin és a mai Tunézia-spanyol után ez már tendenciúzusan szoros, pedig ez tényleg a világelit (már csak Izland és Franciaország igazán magabiztos, meg a németek).Rajna
Durva meglepetések lehetnek még itt. A spanyol-tunéziai meccsen mondott egy olyat a szakkom, hogy Tunéziának csak a németek ellen lehet esélye. Tényleg ennyire gyengék lennének, vagy én hallottam félre valamit?

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 105
jól van, azért Rogg Bahrein ellen már összegyűjtött 2-őt, nyugi 😀
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 950 — Nega Scott
Algéria-Horvátország 11-11, Románia-Dánia 15-15 a félidőben. A tegnapi polák-argentin és a mai Tunézia-spanyol után ez már tendenciúzusan szoros, pedig ez tényleg a világelit (már csak Izland és Franciaország igazán magabiztos, meg a németek).

több mint 14 éve
A spanyolok ilyen gyengék vagy Tunéziából lett hirtelen erős csapat?F.Schleck
Nem rosszak ezek a tunéziaiak amúgy, a kapusuk viszont valamiért god mode-ba kapcsolt. Kb. emiatt nincs a két csapat között legalább öt, de azért így is nyertek.

több mint 14 éve
A spanyolok ilyen gyengék vagy Tunéziából lett hirtelen erős csapat?

több mint 14 éve
Nyilván messze van a régi önmagától, de Mocsai szitnjén csak van. Legalább az Újévi Kupán ránézhettünk volna, vesztenivaló nem volt vele.Rajna
Ezért is kéne most egy nagyon jó eredmény. Mert én még bízom Nagy Laci visszatérésében, és ha egy jobb eredményt elérnénk, hátha látná ő is a reményt a 2012-es olimpiára. Nagyot dobna a játékunkon, ha az egyik leggyengébb posztunkra jönne egy kvázi világsztár.F.Schleck
Nehogy már ettől függjön, játszik-e. Ha igen, akkor köszi, inkább Mocsai hősies küzdelme a trollok ellen 24/7.Escalade
Őszintén, én leszarom mi motiválja. Ha jó formában játszik akkor felőlem fizessünk is neki zsebre. Nagyon sokat számítana ő itt.

több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Mert egy öreg puhos szar 😂Hanni
Nyilván messze van a régi önmagától, de Mocsai szitnjén csak van. Legalább az Újévi Kupán ránézhettünk volna, vesztenivaló nem volt vele.Rajna
Ezért is kéne most egy nagyon jó eredmény. Mert én még bízom Nagy Laci visszatérésében, és ha egy jobb eredményt elérnénk, hátha látná ő is a reményt a 2012-es olimpiára. Nagyot dobna a játékunkon, ha az egyik leggyengébb posztunkra jönne egy kvázi világsztár.F.Schleck
Nehogy már ettől függjön, játszik-e. Ha igen, akkor köszi, inkább Mocsai hősies küzdelme a trollok ellen 24/7.

több mint 14 éve
Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀Rajna
Ezért is kéne most egy nagyon jó eredmény. Mert én még bízom Nagy Laci visszatérésében, és ha egy jobb eredményt elérnénk, hátha látná ő is a reményt a 2012-es olimpiára. Nagyot dobna a játékunkon, ha az egyik leggyengébb posztunkra jönne egy kvázi világsztár.

több mint 14 éve
Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀Rajna
Nyilván messze van a régi önmagától, de Mocsai szitnjén csak van. Legalább az Újévi Kupán ránézhettünk volna, vesztenivaló nem volt vele.

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 448 — Poloska confirmed
Mert egy öreg puhos szar 😂
több mint 14 éve
hát ez nagy meccs volt. most néztem az ismétlést. le a kalappal testtömegkilogramm Lajos előtt a meccselésért.

ifj. Mocsai mit keres még itt? költői kérdéspetey
Még mindig balkezes.

Egyébként közvetítés alatt szóbajött Krivo. Ő tényleg miért nem volt még bő keretben sem? Átálltunk hazafi-módba vagy mi? 😀

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 463 — Csodabogár
hát ez nagy meccs volt. most néztem az ismétlést. le a kalappal testtömegkilogramm Lajos előtt a meccselésért.

ifj. Mocsai mit keres még itt? költői kérdés

több mint 14 éve
Nyertek a szamurájok, fene se érti ezt a csoportot... ha a brazilok megütnék Izlandot totál egál lenne, ez nem fog bekövetkezni 😀

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 064 — Amerikai sportok rajongója
Fantasztikus győzelmet arattunk ma, Lajos szuper érzékkel meccselt a cserékkel! Amit az uccsó 15 percben védekezésben nyújtottunk, élen Miklerrel az nagyon nagy volt! Pedig az elején (0-6) illetve az eltékozolt kettős emberelőnynél nem hittem volna hogy nyerünk! Hajrá fiúk!!
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 517 — rabszolga
Nagyon jó meccs volt.
Nem csak az NFL-ben, hanem a kézi VB-n is Suuuuuh a legjobb védő. 😀
több mint 14 éve
IHF honlapján néztétek már a statokat, ott szokott lenni általában. Csak most kurva lassú a netem, nem tudom megnézni!Bruce
Tegnap ott se volt, pedig az tényleg korrekt volt az elmúlt két vb-n. Keretek sehol.

A szövetségről meg amúgy annyit, hogy Karabaticot nem tiltották el. Boo 😛

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 564 — Salus populi suprema lex esto
IHF honlapján néztétek már a statokat, ott szokott lenni általában. Csak most kurva lassú a netem, nem tudom megnézni!
több mint 14 éve
Tegnap még nem voltak felrakva a statok. lassúak mint a szar.Rajna
én ma már néztem pl. a német meccs statjait, onnan írtam, hogy Roggisch nem kapott egy 2 perceset sem
több mint 14 éve
Tegnap még nem voltak felrakva a statok. lassúak mint a szar. És még a statok is elég nénák. Ammellett, hogy nincs lebontva, hogy ki honnan lőtt, pl. Vilovszkit beírták kapusnak 😀

több mint 14 éve
még jó h teljesen új vagyok a neten és még nem kerestem ott.briareos
akkor csak szimplán béna vagy, mert itt van 😛
http://www.handball2011.com/scheduleHurka
STATOK
nem SCHEDULE

kösz a semmit 😛briareos
ott van a csoportok mellett, hogy Group Matches 😛
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
18-21-ről 25-22 OMG ez igen, nincs itt semmiféle facepalm 😂davemayer
ha az egész meccset nézed, végig az 😊 az elején mi, ezt Mocsai nagyon jól össze is foglalta a nyilatkozatában, a norvégok pedig az előny fokozatos leadásáért és végül a vereségért 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak 1 nemmagyar van a keretben így már ez az egy győzelem is hatalmas bravúr.haromt
Ki nem magyar? Schuch itthon született és csak az anyja mongol.Rajna
hm. azt hittem hogy ő valami kirgiz honosított. Annyira nem ismerem

Mellesleg pont úgy néz ki mint a Kovács Sanyi 😛
több mint 14 éve
Szörnyűrosszak voltak a norvégok szerencsére, de nagyon örülök ennek a győzelemnek! 😊
Ahhoz képest, hogy a meccs előtt azt mondták, hogy japántól jobban félnek. 😂F.Schleck
Rosszak voltak hálisten tényleg. Erevik volt jó közülük meg esetnként Myrhol, Kjelling többet tud és Tvedten is, Lundról nem is beszélve. Nálunk mondjuk kb. Zubai meg Császár volt tényleg jó meg Mikler persze, de a végén a védekezés király lett.

több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 487 — Dolphins fan
Nyertünk ez a lényeg. 😀
A stat meg csak megjelenik valahol.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.