Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Átlövésnél felugrani/kezet feltenni, emberelőnyben esetleg kimenni a lövőkre? A taktika az vajon mi?
Tipikus, leírhatatlanul ostoba magyar női kézilabda eddig.. pedig Görbe kifejezetten jól játszik (mostanában ennek is örülni kell), nélküle kb. -5 lenne.Igor
Szerintem mindenidők leggyengébb szövetségi kapitányával ez nem meglepő sajnos. És persze erre még rájönnek a tipikus női sportra jellemző dolgok és ez a végeredmény.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 309 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Átlövésnél felugrani/kezet feltenni, emberelőnyben esetleg kimenni a lövőkre? A taktika az vajon mi?
Tipikus, leírhatatlanul ostoba magyar női kézilabda eddig.. pedig Görbe kifejezetten jól játszik (mostanában ennek is örülni kell), nélküle kb. -5 lenne.Igor
Hát -4et visszahozni 30 perc alatt szép emberes feladat. Mondanám, hogy ez női sport így benne van simán, de a németek az ellenfeleink, akik professzionális mentalitása gondolom a női kézilabda válogatottukra is igaz..
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Tipikus, leírhatatlanul ostoba magyar női kézilabda eddig.. pedig Görbe kifejezetten jól játszik (mostanában ennek is örülni kell), nélküle kb. -5 lenne.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
Szerintem itthon meg lehet a továbbjutás, más kérdés, hogy a Vb-n mire lesz esélyünk, mert ez a válogatott bár a korábbiak erősebbek voltak, egy motivált és erős edzővel simán kettős győzelemmel jutott volna tovább.
De tényleg elég gyengus Mátéfi, bár játékosként kiváló volt, edzőnek nem annyira. Változtatni kellene.
Tomorinak élete meccse lehetett volna, ha nem felejtik a padon a 2. félidőben...

A visszavágón ki kell izzadni a győzelmet!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
-2 a németek ellen...első félidőbe pedig jól ment a Fradi tengellyel, de aztán jöttek Bulathék Ferling-el az élen...vki megmondhatná utólag Mátéfinak, h ez nem edzőmeccs volt....

necces lesz itthon...nagyon necces 😕

|
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 229 — Ajmo Vatreni
Egy csomószor megígértem már magamnak, hogy nem nézek női kézilabdát, de sajnos ismét megszegtem.
Mindig meg kell, hogy állapítsam, hogy a magyar női kézilabdáscsajok 90-95 % fogyatékos. A taktikai érzékük konkrétan nulla, amiben nem marad le a kapitány sem. A helyzetfelismerésük is egy autistához hasonló. (Elnézést az autistáktól.)

Ja és valaki szóljona Mátéfinak, hogy ha egy kapus a hajrá 10-15 percében nem lát labdát, azt le kell cserélni. Akkor is, ha az történetesen a világ egyik legjobbja.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Eldőlt a Szabella-kupára érkező csapatok listája. Ugye a torna augusztus végén lesz Győrben, két napig fog tartani, állítólag lesz majd TV-s közvetítés is. A csapatok a következőek:
Lavrik (Bajnokok Ligája győztese), Midtjylland (EHF győztes), Ferencváros (KEK győztes), Győri ETO.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Hát ebből látszik, hogy mennyire nem volt gáz a Veszprém kiesése. A hamburg pl. bement a Final Fourba, holtot a csoportban simán jobb volt a Veszprém és az egyenes kiesés során is gyenge csapatokat vertek (Valladolid, Csehov). Sokat számít a sorsolás.

több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Egyelőre ez a BL-döntő is a Barcának áll, 14-10-re mennek a félidőben.

Szerk.: be is húzták. Saric a meccs embere, még gólt is szerzett.

több mint 14 éve
Buday is hazatér...fasza h Kelecevic és Matic után ő is elmegy, pedig milyen jó kis csapatunk volt. 😕

|
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Peric jövőre a Celje kapusa lesz. Hazatér 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Gratula, csajok!
Sansza nem volt az Alicanténak, megérdemelten miénk a kupa 😊

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mennyire szánalmasak voltak a végén a spanyolok, omg... A Fradinak grat a KEK-hez!

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
megvan a kupa!!szép volt csajok!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez már régi.Rajna
Sorry. Akkor átsiklottam felette, vagy elfelejtettem. De legalább interjút olvastam vele 😀
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ez már régi.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Újabb sztár érkezik Győrbe, Jovanka Radicevis személyében! 2 évre írt alá, és ki is jelenti, egyértelműen BL-t nyerni jött. http://www.infogyor.hu/hirek/helyi_hirek/ujabb_sztar_a_gyori_audi_eto-nal_ket_evre_szerzodott_jovanka_rad/
több mint 14 éve
Truffán szépen meglepett mkit(még Elek Gabit is), nem gondoltam volna, h a spanyolok jobban elfáradnak mint, mi...tomorizsoltika meg egy vicc...............

összességében szerintem jó ez, lehetett volna több is kevesebb is, így legalább biztos, h kint is küzdeni fogunk, de szép is lenne kettős győzelemmel KEK-et nyerni. HAJRÁ CSAJOK! TÁBOR megint nagyon odatette magát!

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, mondom belenézek ebbe a KEK-döntőbe.
Egyszer csak azt veszem észre - az izgalmas meccs ellenére - hogy csukódik le a szemem. Nem tudtam rájönni, miért.
Aztán a végén leesett, hogy a kommentátor csaj úgy nyomta, mint aki mesét olvas...juj...

Grat a Fradinak, kár az utolsó 5 percért...remélem nem üt vissza.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
Létetzik,h egyik tv se adja a KEK döntőt??Szesze
digi

itt van stream:
http://tv.stream.com.ru/Joci
Köszi.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Létetzik,h egyik tv se adja a KEK döntőt??Szesze
digi

itt van stream:
http://tv.stream.com.ru/

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
Létetzik,h egyik tv se adja a KEK döntőt??
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 005 — Axel Foley
Teljesen felesleges Mo.-on kézilabda döntőt rendezni (férfi és női).
Előre oda kell adni az aranyat a Veszprémnek és a Győrnek.
A második helyért lehetne egy paprikás csata.

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ez a Léderer mindennek a legalja, úgy sugárzik belőle h Veszprém szurker, h az már botrányos.empty taxi
ennek ellenére Iváncsik Tomit simán le Gergőzi... 😀Divat
persze, mert mellé ostoba is

több mint 14 éve
Ez a Léderer mindennek a legalja, úgy sugárzik belőle h Veszprém szurker, h az már botrányos.empty taxi
ennek ellenére Iváncsik Tomit simán le Gergőzi... 😀

|