Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
Két dolgot mondjuk nem értek...
-miért nem fogadjuk el más ország tesztjeit
-és miért nem jó, ha idejön egy külföldi, ha egyszer megcsinálja a tesztet ő is?
Ha a válasz az lenne, hogy mert a mi tesztünk amit az adófizetők pénzén vettünk, jól eladhatóak, akkor pont a külföldieket kellene beengedni és tesztelni, úgyis millió szám vettük a tesztet.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 830 — no es importante
Pont 4: mibol akarjak majd ellatni a sok munkanelkulit, akik a hataron tul dolgoznak naponta? Es ebbol adodik a sok uzlet akik a kulfoldi penzekbol elnek a hatarok menten? Mert a sahst gazdasagot gyengitik. Ergo kevesebb bevetel lesz...
Toto21
Ez egy nagyon jó kérdés! Gondolom biztos nem fogja megérni kint melózni, ha a többlet elmegy tesztekre. Illetve Sopron és környéki orvosok sem örülnek, nem jöhetnek a páciensek!
NB2
Elméletileg 30 km-es (!) körzetben ki/be járkálhatsz, ha van papírod a munkahelytől

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szerintetek meddig tart a bezárkózás?
bcsarli
Két hét.

🤗
warr_b
Mármint, hogy EZ a bezárkózás. Utána jön a keményebb 😛
dande
kb.

Most jön csak a hungarian fairy tale.
Amadeus
#mindmeghalunk

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 501
bcsarli
Két hét.

🤗
warr_b
dande
kb.

Most jön csak a hungarian fairy tale.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
bcsarli
Két hét.

🤗
warr_b
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 158 — nabege2@yahoo.com
Pont 4: mibol akarjak majd ellatni a sok munkanelkulit, akik a hataron tul dolgoznak naponta? Es ebbol adodik a sok uzlet akik a kulfoldi penzekbol elnek a hatarok menten? Mert a sahst gazdasagot gyengitik. Ergo kevesebb bevetel lesz...
Toto21
Ez egy nagyon jó kérdés! Gondolom biztos nem fogja megérni kint melózni, ha a többlet elmegy tesztekre. Illetve Sopron és környéki orvosok sem örülnek, nem jöhetnek a páciensek!
több mint 5 éve
Olvasgatva az egyes híroldalakon lévő kommenteket mindenki úgy meg van lepődve mintha nem 1 hete lehetne tudni hogy pontosan ez lesz
kapitnono
én már hetekkel ezelőtt vártam. Mindenki egymás arcában nyomta, maszk nélkül. Mintha nem történt volna semmi tavasszal. Az összes hely, Ötker, Raqpart, stb, fullon ment, mindenki nyaralgatott jobbra-balra. Itt az eredménye.

Úgy fest társadalmi szinten mi vagyunk az a hülye, akinek a kárából az okos tanul, miközben mi még a saját hülyeségünkből sem tanultunk. Szörnyen felelőtlen volt a nyár itthon.

Politikai elit inklúzíve.
Amadeus
Jaja, mert mindenhol máshol akkora fegyelem uralkodik. 😊
Hanni
Dél-Korea pl
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Olvasgatva az egyes híroldalakon lévő kommenteket mindenki úgy meg van lepődve mintha nem 1 hete lehetne tudni hogy pontosan ez lesz
kapitnono
én már hetekkel ezelőtt vártam. Mindenki egymás arcában nyomta, maszk nélkül. Mintha nem történt volna semmi tavasszal. Az összes hely, Ötker, Raqpart, stb, fullon ment, mindenki nyaralgatott jobbra-balra. Itt az eredménye.

Úgy fest társadalmi szinten mi vagyunk az a hülye, akinek a kárából az okos tanul, miközben mi még a saját hülyeségünkből sem tanultunk. Szörnyen felelőtlen volt a nyár itthon.

Amadeus
Jaja, mert mindenhol máshol akkora fegyelem uralkodik. 😊
több mint 5 éve
kapitnono

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
bcsarli
Két hét.

🤗

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 972
Akkor a szept 24-ei szuperkupa döntőre érkező néhányezer külföldinél is irányadó lesz a belföldi tesztelés követelménye vagy kibúvó azért bekerül ahogy szokott?
VanillaSky
Szó volt az Európai Szuperkupa-döntőről is, amit Budapesten rendeznek szeptember 24-én. Gulyás elmondta, hogy csak úgy jöhetnek a szurkolók és a játékosok Magyarországra, ha negatív koronavírus-teszttel rendelkeznek, és a repülőtérről egyenesen a stadionba viszik őket. A 64 ezres stadionnak csupán a harmadát tölthetik meg az UEFA döntése alapján, így minden harmadik helyet adnak csak el. Szigorú szabályok lesznek, és még az sem biztos, hogy szurkolók is ott lehetnek a stadionban, mondta Gulyás az ATV kérdésére.

index.hu/belfold/2020/08/28/kormanyinfo_koronavirus_kormany_gulyas_gergely_szentkiralyi_alexandra_koronavirus/
Sobri Jóska
Szóval kibúvó, thx.
VanillaSky
Gulyás azt mondta, hogy a legvalószínűbb hogy ha jöhetnek (3000-3000 jegyet kapnak elv a spanyolok + a németek), akkor két negatív teszttel rendelkezőket engedik csak be, de még a reptéren is hőmérőznek, majd direktbe a reptérről buszoztatják a stadionba azt a 6000 embert, és utána a meccs után egyből buszoztatják is őket vissza. egy ~100as buszkonvoj odabasz majd 😀
Borbinho
pedig fel lehetne tenni őket egy vonatra Ferihegyen, aztán bevinni a Keletiig (biztos meg lehet oldani, hogy egyből oda tudjon menni a szerelvény), onnan meg kis séta
slowmotion
Most akkor mi lesz a Nemzetek Ligájával, meg az európai kupaszerepléssel? Egy héttel előtte itt kell lenni már a csapatoknak, hogy 2 tesztet tudjanak csinálni? Ha hazai pályán játszunk? Kérdem én van ennek így értelme?
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 256 — Cowboys fan
Akkor a szept 24-ei szuperkupa döntőre érkező néhányezer külföldinél is irányadó lesz a belföldi tesztelés követelménye vagy kibúvó azért bekerül ahogy szokott?
VanillaSky
Szó volt az Európai Szuperkupa-döntőről is, amit Budapesten rendeznek szeptember 24-én. Gulyás elmondta, hogy csak úgy jöhetnek a szurkolók és a játékosok Magyarországra, ha negatív koronavírus-teszttel rendelkeznek, és a repülőtérről egyenesen a stadionba viszik őket. A 64 ezres stadionnak csupán a harmadát tölthetik meg az UEFA döntése alapján, így minden harmadik helyet adnak csak el. Szigorú szabályok lesznek, és még az sem biztos, hogy szurkolók is ott lehetnek a stadionban, mondta Gulyás az ATV kérdésére.

index.hu/belfold/2020/08/28/kormanyinfo_koronavirus_kormany_gulyas_gergely_szentkiralyi_alexandra_koronavirus/
Sobri Jóska
Szóval kibúvó, thx.
VanillaSky
Gulyás azt mondta, hogy a legvalószínűbb hogy ha jöhetnek (3000-3000 jegyet kapnak elv a spanyolok + a németek), akkor két negatív teszttel rendelkezőket engedik csak be, de még a reptéren is hőmérőznek, majd direktbe a reptérről buszoztatják a stadionba azt a 6000 embert, és utána a meccs után egyből buszoztatják is őket vissza. egy ~100as buszkonvoj odabasz majd 😀
Borbinho
pedig fel lehetne tenni őket egy vonatra Ferihegyen, aztán bevinni a Keletiig (biztos meg lehet oldani, hogy egyből oda tudjon menni a szerelvény), onnan meg kis séta
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 386
Amúgy nekem ez a színkódeltörlés tetszett nagyon, Magyarország zöld, az összes többi ország vörös!
Bdsrstnt!
warr_b
Egy nagy legelő, sok birkával.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 972
Pont 1: Kell a penz mert kiurultek a penztarcak a nagy nyaralasban a "Balatonon". Ezert kellenek az eladott tesztek.

Pont 2: miert most es miert nem egy honapja? Ja mert azert jo a kulfoldiek penze...

Pont 3: mi kulonbozik a kulfoldi tesztnel? Adom nemet vagy osztrak? Ja az nem a sajat kasszaba folyik...

Komolyan mondom nalam megbuktak
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Párom kolléganője most indult a pasijával Svájcba,meglátogatni a mamát.Kíváncsi vagyok,hogy kijutnak -e..
JoeyPorter
Ki miért ne jutnának? Visszafelé lesz érdekesebb 😊
warr_b
Nem az van,hogy csak úgy nem lehet utazgatni össze-vissza?Nem néztem a kormányinfót csak itt-ott olvastam pár szösszenetet..
JoeyPorter
Lehet persze. Csak be kell tartani a szabályokat.
Ha kedd (szeptember 1.) után érkeznek vissza, akkor 2 hét karantén vagy 2 Magyarországon végzett negatív PCR teszt.

Jövő vasárnap jönnek haza.Az a pláne,hogy még dicsekedett is,hogy nem szól a főnöknek,mert úgy sem lesz semmi...Sobri Jóska

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Párom kolléganője most indult a pasijával Svájcba,meglátogatni a mamát.Kíváncsi vagyok,hogy kijutnak -e..
JoeyPorter
warr_b
Nem az van,hogy csak úgy nem lehet utazgatni össze-vissza?Nem néztem a kormányinfót csak itt-ott olvastam pár szösszenetet..
JoeyPorter
Lehet persze. Csak be kell tartani a szabályokat.
Ha kedd (szeptember 1.) után érkeznek vissza, akkor 2 hét karantén vagy 2 Magyarországon végzett negatív PCR teszt.

Amúgy nekem ez a színkódeltörlés tetszett nagyon, Magyarország zöld, az összes többi ország vörös!
Bdsrstnt!
warr_b
Nekem is ez a kedvencem.
Hogy megmaradt a színkód, csak leegyszerűsödött. 😊

több mint 5 éve
JoeyPorter
warr_b

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 159
Bdsrstnt!
warr_b
Megállìtottuk Prüsszelt!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Bdsrstnt!
warr_b
le a komcsikkal!!!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bdsrstnt!

több mint 5 éve
JoeyPorter

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
VanillaSky

Sobri Jóska
Szóval kibúvó, thx.
VanillaSky
Általában egy rendelet nem mindenkire egyféleképpen alkalmazandó, különben ket sor lenne, nem több oldal.
Pl. Van, hogy más vonatkozik egy büntetett előéletűre, mint egy büntetlenre, vagy egy nyugdíjasra és egy aktív munkavállalóra. De persze ezt a specifikáltságot nevezheted kibúvónak is, ha így éled meg, és így tudod befogadni.
Sobri Jóska
Már megint jogászkodsz, pedig nem kéne!
VanillaSky
Ha te politizálhatsz, minősítgethetsz, sugalmazhatsz én jogászkodhatok. 😉

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 148 — WHO DAT!!!!
kapitnono
A teljes zár...Ausztria, Németország, dél-Korea, stb azért meglepő. Délre ne menjünk ezt tudtuk.
De mi a baj a külföldiekkel, miért nem jöhetnek mondjuk két teszttel?
Azért ez mindenképp elég kockázatos lépés, Ukrajnán kivul nem véletlen, hogy senki nem lepte még meg.
Klaci79
Lehet, mondjuk én a satu közeli állapothoz valami hasonlót vártam