Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Tudom, én is köztük voltamKurva sokan megtették, ezért nem lett kijárási tilalom bevezetve.Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki.Le kell szerelni, külföldre kell menni, ennél nem lehet okosabbat írni. Minden tiszteletem az olyan embereké, mint diverdoc, viszont van az a szint (mint a rezidens bére, mikor tudjuk, egyesek milyen pénzeket raknak el a semmiért), amikor vagy mi vesszük a kezünkbe a saját sorsunkat, vagy ne csodálkozzunk, ha baleknak néznek (mert azok is vagyunk). Ez az ország az ilyen emberek hátán (vérén/verítékén) marad valahogy, valamennyi ideig talpon, de előbb-utóbb csak elérjük azt a helyzetet, hogy összedől a kártyavár. Mert itt is csak a görbét laposítjuk, elodázva a nagy problémákat amennyire csak lehet, várva hogy egyszer csak megoldódik valahogy magától.
Just sayin'...
warr_b
r.baggio
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
slate.com/news-and-politics/2020/04/trump-angry-media-tweetstorm-noble-hamberger.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szóval Zorbán és sleppje takarodj... a baj, hogy nincs ki jöjjön a helyükre, mert ezektől Szabó féle nyomoroncoktól sem lesz jobb....Mondjuk Kásler takarodhatna is. Egyébként úgy látom, hogy a május 3 az inkább politikai váltás lesz. Jelenleg a vizilabdás (ezt azért írom, mert Orbánnál ez fontosabb érv, mint az amúgy kiválló manageri és orvosi kvalitása) Merkelyt gondolom úgy, hogy sokkal nagyobb szerepet fog kapni. Az hogy a prostisrácoknál nyíltan kritizálhatta íKáslert azt jelenti, hogy megvan a kilövési engedély rá, és az elsődleges bűnbak szerep (természetes Soros és Karigeri után) is elkelt. Horváth doktornővel nem tudom mi lesz, az ő szerepvállalása (kivéve a kórházszövetséggel vivott csörtéje Cserháti kapcsán, ami undorító volt) nagy kérdőjel nekem.
dande

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
amikor ezek az emberek leszerelnek/felmondanak és elmennek nyugatra, akkor valahol benne van, hogy nekik jobb lesz, de collateral damage-ként a családjuk meg rosszabb helyzetbe kerül, mert nem látják el a kórházban, nem lesz olyan bűnüldőzés a környéken stb.Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki.Le kell szerelni, külföldre kell menni, ennél nem lehet okosabbat írni. Minden tiszteletem az olyan embereké, mint diverdoc, viszont van az a szint (mint a rezidens bére, mikor tudjuk, egyesek milyen pénzeket raknak el a semmiért), amikor vagy mi vesszük a kezünkbe a saját sorsunkat, vagy ne csodálkozzunk, ha baleknak néznek (mert azok is vagyunk). Ez az ország az ilyen emberek hátán (vérén/verítékén) marad valahogy, valamennyi ideig talpon, de előbb-utóbb csak elérjük azt a helyzetet, hogy összedől a kártyavár. Mert itt is csak a görbét laposítjuk, elodázva a nagy problémákat amennyire csak lehet, várva hogy egyszer csak megoldódik valahogy magától.
Just sayin'...
warr_b
r.baggio
hacsak nem egyke árvák, mert akkor tényleg itt hagyhatják a faszba az egészet, a kollégákat meg sajnálják, de meg kell érteniük nekik is.
több mint 5 éve
Jelen helyzetben szerinted engedik őket leszerelni?Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki.Le kell szerelni, külföldre kell menni, ennél nem lehet okosabbat írni. Minden tiszteletem az olyan embereké, mint diverdoc, viszont van az a szint (mint a rezidens bére, mikor tudjuk, egyesek milyen pénzeket raknak el a semmiért), amikor vagy mi vesszük a kezünkbe a saját sorsunkat, vagy ne csodálkozzunk, ha baleknak néznek (mert azok is vagyunk). Ez az ország az ilyen emberek hátán (vérén/verítékén) marad valahogy, valamennyi ideig talpon, de előbb-utóbb csak elérjük azt a helyzetet, hogy összedől a kártyavár. Mert itt is csak a görbét laposítjuk, elodázva a nagy problémákat amennyire csak lehet, várva hogy egyszer csak megoldódik valahogy magától.
Just sayin'...
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kurva sokan megtették, ezért nem lett kijárási tilalom bevezetve.Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki.Le kell szerelni, külföldre kell menni, ennél nem lehet okosabbat írni. Minden tiszteletem az olyan embereké, mint diverdoc, viszont van az a szint (mint a rezidens bére, mikor tudjuk, egyesek milyen pénzeket raknak el a semmiért), amikor vagy mi vesszük a kezünkbe a saját sorsunkat, vagy ne csodálkozzunk, ha baleknak néznek (mert azok is vagyunk). Ez az ország az ilyen emberek hátán (vérén/verítékén) marad valahogy, valamennyi ideig talpon, de előbb-utóbb csak elérjük azt a helyzetet, hogy összedől a kártyavár. Mert itt is csak a görbét laposítjuk, elodázva a nagy problémákat amennyire csak lehet, várva hogy egyszer csak megoldódik valahogy magától.
Just sayin'...
warr_b
r.baggio
több mint 5 éve
Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki.Le kell szerelni, külföldre kell menni, ennél nem lehet okosabbat írni. Minden tiszteletem az olyan embereké, mint diverdoc, viszont van az a szint (mint a rezidens bére, mikor tudjuk, egyesek milyen pénzeket raknak el a semmiért), amikor vagy mi vesszük a kezünkbe a saját sorsunkat, vagy ne csodálkozzunk, ha baleknak néznek (mert azok is vagyunk). Ez az ország az ilyen emberek hátán (vérén/verítékén) marad valahogy, valamennyi ideig talpon, de előbb-utóbb csak elérjük azt a helyzetet, hogy összedől a kártyavár. Mert itt is csak a görbét laposítjuk, elodázva a nagy problémákat amennyire csak lehet, várva hogy egyszer csak megoldódik valahogy magától.
Just sayin'...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki.és ők sem mondhatnak fel.
Just sayin'...
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szóval Zorbán és sleppje takarodj... a baj, hogy nincs ki jöjjön a helyükre, mert ezektől Szabó féle nyomoroncoktól sem lesz jobb....
több mint 5 éve
Amúgy pl a rendőrök sem mehetnek másodállásba, és ők sem keresnek többet, sőt. Értük valahogy mégsem emel szót senki. Just sayin'...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Erre is reagálok.Amit a pulmonológus rezidens gyerek leírt valószínű igaz.
Ja lehet, hogy azért nincs tartaléka mert "pinamágnes" autóval villog. 15 éves autónak simán lehet 60 ezres kötelezője éves szinten. Mondjuk magam is felháborítónak tartom, hogy mit képzel a szaros magáról??? Hogy gondolja, hogy joga van 30 évesen, orvosként egy 15 éves autóra????
Releváns, igaz adatok tőlünk, amik megerősítik a srác írását.
Jelenleg a kényszerszabimat töltöm ma itthon. Utasítás van, hogy minden lehetséges napot ki kell vennünk kötelezően, ez nálam azt jelenti, ha nem operálok hivatalosan szabin kell lennem, hogy fogyjon (ne maradjon a nyárra, amikor a mostani ellátatlanságból és a virus eszkalálásából adódóan lesz vészhelyzet. Ezt természetesen úgy, hogy pl teljes oktatási feladataimat így is el kell látnom, tartom az on line előadásokat és gyakorlatokat. )És természetesen 7/24 behívós vagyok a CoVid műtéti teamben (értitek szabadság, de behívós ügyeletes 7/24 már 6 .hete!!!). Mondjuk hálisten adminisztratív terhet ez nem jelent, hiszen a behívós CoVidos ügyeletért SEMMI juttatás nem jár, így nem kell bérszámfejtésnél sakkozni, hogy szabadságon lévő nem kaphat plusz juttatást.
Direkt felhívtam most B.B.-t aki a legidősebb rezidensünk és hat hete a Covid központban van. 190.000-et vitt haza és slussz. Még veszélyességi pótlékot sem kapják meg. (mondjuk mi sem de ezt már korábban eldöntötték, hogy röntgen sugárban állva, könyékig véresen, hugyosan dolgozni nem kiemelt kockázat). Mindegyik fiatal srácunk vagy mentőzik, vagy ( főleg) hétvégi ügyeleteket vállal (tudjátok kell az a pinamágnes autó). Én fiatalabb koromban azokon a hétvégeken, amikor nem urológuskodtam a sikondai bányász rehabiluitáción ügyeltem. Ez így működik. Azaz működött. Rektori utasításra ezek a "PTE közalkalmazotti" munkán túlmutató tevékenységek meg lettek tiltva. Nekem a 4 különböző formában végzett "állásom" közül 3 ugrott. Ebből a magánrendelésem szarom le (nem anyagilag, de ez a legkisebb betegellátási kár), de pl csinálok (tam) olyan spec szakrendelést, amiből kettő van az egész országban. 2-3 hete enyhítettek kicsit, állami ellátási feladatba tartozó "másodállást" elláthatok, így egy szomszédos megyei kórházban operálhatok.
A védőfelszerelés kérdése. Rendes szkafandert és FFP3 maszkot én és a Covid központban dolgozó kollégáim, eddig csak Orbán Viktoron és kisérőin láttunk, amikor a hatályos rendelkezéseket megszegve látogatták propaganda célból az Eü intézményeket. Szakrendelésünkre s[b]aját pénzből vettük pl az FFP 2-t és a plexi védőket[/b]. Teszteket kérésre sem csinálnak a dolgozókon. (elviekben lassanként jövő héttől elkezdik a PTE dolgozók tesztelését, ez az igéret)
Ezek azok a tények innen tőlünk, amik megerősítik az ominózus cikkben leírtak.
És ennek van még egy vetülete amiről a gyerek nem ír, mert őt valószínű nem érinti (pulmonológus rezidensként, pulmonológiát csinál jelenleg is) . A szakképzés problémája. A szakorvos képzésnek nagyon szigorú, hetekre lebontott curriculuma van. A miénk összeállításában benne voltam a PTE Urológiai Grémiumnak a tagja vagyok, és mielőtt az Orbán kormány kiherélte és megszüntette a szakmai kollégiumokat addig a kollégium részéről a minisztérium oktatási tanácsadója voltam az urológián belül (azóta már azt a minisztériumot is megszüntették) Tehát abszolút rálátásom van a képzésre. Ezek alapján az elvezényelt, nem szakorvosok nem tudják a képzési protokolljukat teljesíteni. Pl az említett B.B. sehogy nem tudja ezeket a hónapokat beszámítatni. Jó, hogy COPD-st kezel (amihez nem ért) és szélesítí a tudását, de neki most éppen hólyag endoszkópiát kellene megtanulnia. Két lehetőség van Késler és a Führer hoz egy határozatot és az oktatási törvényt megváltozattják és a szakvizsgára bocsáthatóságnak nem lesz feltétele a szakmai képzés, ha letelt az idő szakvizsgázhat (és mi meg majd ott állunk vizsgáztatóként, hogy akkor ezt most át kell engednem???), vagy pedig ennyivel csúszik a szakképzés ideje és mondjuk egy évvel később lesz szakorvos. Ennek nagyon sok következménye van (financiális, egzisztenciális, munkaszervezési,presztizs stb). Minden szakmának a képzésébe kormányszintű utasításra bele kellett venni pl a sürgösségin letöltendő minimum 3 hónapot (tekintve, hogy máskülönben nem lenne ott ember). Ezért a mi elvezényeltjeink közül egy srác "jól" járt, mert még nem volt sürgin és őt nem a CoVid osztályra, hanem a sürgire vezényelték, ő legalább ezt be tudja számítani, neki ezek a hónapok nem "vesznek kárba" (csak a 3 hónap túliak majd)
Szóval ebből a cikkből szerintem nem a pinamágnes autó (btw ha a srácnak, miután kidolgozza a belét az a prioritása, hogy egy cabrio Mercije legyen és ezt a másodállásaival, azzal, hogy heti 7 nap dolgozik és ebben van két 24 óra, tudja (ta) finanszírozni, akkor miért ne tehetné (nekem más prioritásaim vannak, neki lehet ez)) a lényeg hanem, hogy kibasznak rendszerszinten az ellátó személyzettel, veszélyeztetik az ellátó személyzetet rendszer szinten, anyagilag és egzisztenciálisan rossz helyzetbe hozzák az ellátórendszerben dolgozókat, és ez mellett még hazudnak is, információáramlást blokkolják, teljes bizonytalanságban tartanak mindenkit.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=WaM-x8AZeiw
több mint 5 éve
Mivel erről szól a topik kb másfél hónapja, evidens dolgokat nem tartottam fontosnak még1x megemlíteni 😊Persze értem én. 😊ezt pont sikerült átugranom meló közben 😊ha megnézem 200 a nettójanem, csak kiragadtam egy részt😊Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
NB2
szóval jah, nem minimál bér, de annyira nincs is messze
Negritis
(de mielőtt félreérthető lennék, nem sajnálom tőle, tököm gürizne ott ilyen körülmények között)
NB2
Nekem ebből ez jött le egyből: nincs elég védőfelszerelés és erről még hazudnak is erről nem kaptak semmi kompenzációt.
Bár ez tényleg nem újdonság.
hden
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=b-nYEOp7BRA&feature=youtu.be
több mint 5 éve
Persze értem én. 😊ezt pont sikerült átugranom meló közben 😊ha megnézem 200 a nettójanem, csak kiragadtam egy részt😊Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
NB2
Negritis
(de mielőtt félreérthető lennék, nem sajnálom tőle, tököm gürizne ott ilyen körülmények között)
NB2
Nekem ebből ez jött le egyből: nincs elég védőfelszerelés és erről még hazudnak is erről nem kaptak semmi kompenzációt.
Bár ez tényleg nem újdonság.
több mint 5 éve
hát ez az.amúgy tényleg elképesztő h ez jön le embereknek.Vicces egyébként, hogy az egész cikkből két dolgot szűrtetek le.Milyen verdára és milyen bonusz sávban? Csak mert én éves 25-öt fizetek egy 1,6-os benzinesre.Nekem is közel annyi, mert évest fizetek. Lehet hogy neki is annyi, és épp most kell befizetnie.60000 a kötelezője? Vagy idén vette a kocsiját és még soha nem volt neki, de még úgyis ez valami böszme gép lesz. Bocs, hogy geci vagy (am nem is bocs), de nekem ez szemet szúrt.Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
Amúgy jó az interjú! Köszi
Eazzy
bcsarli
Arra utaltam, hogy ha 200 nettóm van, nem biztos, hogy kéne járni egy 3 literes 4 éves dízellel.
Ahogy NB2 írta, persze sajnálni nem sajnálnék tőle 3-szor ennyi fizetést se, mert valóban "tököm gürizne ott ilyen körülmények között"
Aztán az is lehet, hogy nem látom jól a kötelezők költségeit, de a környezetemben az fizet ilyen "sokat" itthon, akinek nem kis kategóriájú az autója, vagy legrosszabb bónusz besorolása van.
Bocs a téma terelésért.
Eazzy
1. Hát miért nem tesz félre ( ami nem derült ki a cikkből csak az hogy a pénz kevés)
2. Miért ekkora a kötelezője.
1. Honnan tudod a hátterét? Lehet van 3 gyerkőce, most költöztek nagy ingatlanba emiatt kevesebb a félretett pénz. Történhetett bármi, beszakadt a tető, fűtést kellett cserélni akármi ami miatt éppen nincs akkora félretett pénze.
2. Lehet okozott egy balesetet ami miatt nagyobb a kötelezője, lehet nagyon régi verdával jár amellett. Lehet pár indok.
Kifejezetten rossz indulatunak gondolom ezeket a megjegyzéseket és ezen nem sokat csorbít, hogy ja persze én nem sajnálnám tőle a több pénzt, meg nem bántásból mondom címke.
Toca
2004es 1.4 benzin polo 0 balesettel, 32 éves férjezett nő nevén, 60ezer ft alatt éppen.
baszki az fel sem merül bennetek, hogy mennyire elbaszott egy rendszer ahol egy orvos aki COVIDos betegekkel foglalkozik 183ezer forintot kap kézhez? vagy h alaphelyzetben 203ezer a fizetése?? egy orvosnak!
csebi
(nekünk 2005 végi 1.6-os benzines Focus nulla priusszal, tíz éve asszony nevén, az minimum bónusz 9-es besorolás, évi 56e magyar forint.
és tényleg nem éri meg orvosnak menni, ha ennyi munkával, majd öt év után bruttó 305e forint fizetésig sikerül ejutni. akkor inkább menjen el egy SSC-be, hivatása nem lesz, csak pénze.
több mint 5 éve
amúgy tényleg elképesztő h ez jön le embereknek.Elképesztő, hogy egy embernek tényleg csak annyi jöhet le, mint amennyiről kommentel is. Elképesztő egy világ ez.
2004es 1.4 benzin polo 0 balesettel, 32 éves férjezett nő nevén, 60ezer ft alatt éppen.
baszki az fel sem merül bennetek, hogy mennyire elbaszott egy rendszer ahol egy orvos aki COVIDos betegekkel foglalkozik 183ezer forintot kap kézhez? vagy h alaphelyzetben 203ezer a fizetése?? egy orvosnak!
csebi
Elképzelhető, hogy a fizetés meg covid része is lejött? Vagy csak amit leír az ember?
De akkor tessék:
- De keveset keresnek itthon az orvosok, jajhaj
- Micsoda körülmények vannak a kórházakban 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
amúgy tényleg elképesztő h ez jön le embereknek.Vicces egyébként, hogy az egész cikkből két dolgot szűrtetek le.Milyen verdára és milyen bonusz sávban? Csak mert én éves 25-öt fizetek egy 1,6-os benzinesre.Nekem is közel annyi, mert évest fizetek. Lehet hogy neki is annyi, és épp most kell befizetnie.60000 a kötelezője? Vagy idén vette a kocsiját és még soha nem volt neki, de még úgyis ez valami böszme gép lesz. Bocs, hogy geci vagy (am nem is bocs), de nekem ez szemet szúrt.Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
Eazzy
bcsarli
Arra utaltam, hogy ha 200 nettóm van, nem biztos, hogy kéne járni egy 3 literes 4 éves dízellel.
Ahogy NB2 írta, persze sajnálni nem sajnálnék tőle 3-szor ennyi fizetést se, mert valóban "tököm gürizne ott ilyen körülmények között"
Aztán az is lehet, hogy nem látom jól a kötelezők költségeit, de a környezetemben az fizet ilyen "sokat" itthon, akinek nem kis kategóriájú az autója, vagy legrosszabb bónusz besorolása van.
Bocs a téma terelésért.
Eazzy
1. Hát miért nem tesz félre ( ami nem derült ki a cikkből csak az hogy a pénz kevés)
1. Honnan tudod a hátterét? Lehet van 3 gyerkőce, most költöztek nagy ingatlanba emiatt kevesebb a félretett pénz. Történhetett bármi, beszakadt a tető, fűtést kellett cserélni akármi ami miatt éppen nincs akkora félretett pénze.
2. Lehet okozott egy balesetet ami miatt nagyobb a kötelezője, lehet nagyon régi verdával jár amellett. Lehet pár indok.
Kifejezetten rossz indulatunak gondolom ezeket a megjegyzéseket és ezen nem sokat csorbít, hogy ja persze én nem sajnálnám tőle a több pénzt, meg nem bántásból mondom címke.
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
twitter.com/police_HU/status/1254687238862114817
több mint 5 éve
sztem erre is megvan a terv. pl addig eü személyzet nem mondhat fel a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel amíg azok a helyek nem töltődnek be más országok személyzete által (húh de szépen fogalmaztam).I3as vagy I4es közalkalmazotti, közbe javították a cikket, nem pulmo szakorvos, csak orvos. Valszeg fiatal doki pinamágnes kiskocsival.ha megnézem 200 a nettójanem, csak kiragadtam egy részt😊Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
NB2
Negritis
1. persze alacsonyak az alapfizetések
2. nyilván nincs másod, hogy ne az eü. cincálja szét
3. hogy a viharba kerül egyből képbe, hogy mik a kiadásai, nemtökmindeggy
a lényeget nem írta le, ha lement a covid, itt olyan orvos kiáramlás lesz, hogy csak az jöjjön majd be aki folyékony ukránból, arabból, pezsából....
sutianap
nem fognak olyan könnyen engedni titeket kiáramolni ...
több mint 5 éve
Sőt. Te is meg én is abban vagyunk érdekeltek. Mert egy világjárvány kiirtásának leghatékonyabb módja az oltás.qubit.hu/2020/04/26/bill-gates-ez-egy-vilaghaboru-csak-most-mindannyian-egy-oldalon-allunk?_ga=2.24354170.1157618289.1587860057-1617859000.1583790273Gates be akarja oltani az egész világot, mert abban érdekelt.
Míg az iskolák újranyitása prioritást kell, hogy élvezzen, nagy sport- és szórakoztató rendezvényeket valószínűleg még sokáig nem tarthatnak meg, mivel „az élő közönség gazdasági előnyei nem érnek fel a fertőzés terjesztésének kockázatával.” Emellett sok tevékenység szürke zónába esik, így a templomi istentiszteletek vagy egy néhány tucatnyi nézőt vonzó iskolai focimeccs megtartásának kockázatai is kérdésesek.
Bill Gates
Sobri Jóska
bcsarli

több mint 5 éve
3. hogy a viharba kerül egyből képbe, hogy mik a kiadásai, nemtökmindeggyMert mi magyarok az "oszt mibű" elv mentén éljük nyomorult életünket.
sutianap
több mint 5 éve
Kifejezetten rossz indulatunak gondolom ezeket a megjegyzéseket és ezen nem sokat csorbít, hogy ja persze én nem sajnálnám tőle a több pénzt, meg nem bántásból mondom címke.Az is rossz indulatú, hogy azt szűröd le két kiemelésből, hogy mi csak ennyit szürtünk le. Lehet leszűrtünk többet is, csak az nem kommenteltük be.
Toca
több mint 5 éve
I3as vagy I4es közalkalmazotti, közbe javították a cikket, nem pulmo szakorvos, csak orvos. Valszeg fiatal doki pinamágnes kiskocsival.ha megnézem 200 a nettójanem, csak kiragadtam egy részt😊Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
NB2
Negritis
1. persze alacsonyak az alapfizetések
2. nyilván nincs másod, hogy ne az eü. cincálja szét
3. hogy a viharba kerül egyből képbe, hogy mik a kiadásai, nemtökmindeggy
a lényeget nem írta le, ha lement a covid, itt olyan orvos kiáramlás lesz, hogy csak az jöjjön majd be aki folyékony ukránból, arabból, pezsából....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Vicces egyébként, hogy az egész cikkből két dolgot szűrtetek le.Milyen verdára és milyen bonusz sávban? Csak mert én éves 25-öt fizetek egy 1,6-os benzinesre.Nekem is közel annyi, mert évest fizetek. Lehet hogy neki is annyi, és épp most kell befizetnie.60000 a kötelezője? Vagy idén vette a kocsiját és még soha nem volt neki, de még úgyis ez valami böszme gép lesz. Bocs, hogy geci vagy (am nem is bocs), de nekem ez szemet szúrt.Neked ez jött le az interjúból?444.hu/2020/04/27/egy-koronaosztalyon-dolgozo-orvos-meglatta-a-marciusi-fizetesi-papirjat-es-elszakadt-nala-a-cernaHm... Most csúnya vagyok, ha azt mondom, ha előtte egy hónap alatt kereset sokat, akkor esetleg abból valamit félretenni nehéz napokra? Gondolom nem minimálbélről beszélünk...
Negritis
NB2
hden
Eazzy
bcsarli
Bocs a téma terelésért.
Eazzy