Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
És azt honnan lehet tudni hogy nálunk még nem tetőzött?Mert senki sem tudja pontosan azt hogy mennyi fertőzött volt például múlt hét kedden....ez így nem igazÉn semmit.Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !és mit csinálsz ha 2 héten belül van 100ezer fertőzött?
Értsd meg ennyi volt az emberek és országok nem birják tovább a karantént.
Ujra KELL nyiitni.
És maximállisan egyet értek ezzel hisz emberek százmilliói vannak kilátástalan helyzetbe világszerte mivel nincs tartalékuk és dolgozniuk kell.
Én eljutottam arra a szintre hogy maximállisan eltudom fogadni ezt.
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
De mint látod Ausztria,Német,Olasz mindenki kezd ujra indulni.
Szerinted miért ?
Azért mert nincs más lehetőség vagy a gazdasági károk mértéke nem lesz egyenes arányos a virús okozta gebasszal.
Rózsa Sándor (betyár)
ha megnézed ott volt egy tetőzés, megvannak a konkrét SAJÁT tapasztalatok amik ahhoz kellenek hogy tudják kezelni
és az emberek is "megtanulták" hogy mit jelenet a baj, vagy alapból elég fegyelmezettek
Negritis
Felejtsétek már el ezt a bezárkózós paranoiát,mert lehet hogy 3-4 hét teljes karantén se vezetett volna sehová. Tegyük fel,elrendelik a teljes karantént,kijárási tilalommal meg mindennel.Kibekkeljük az időszakot,közben a társadalom elveszíti türelmét.Tetőzik,nincs új beteg - ami azután is kétséges volna - fasza minden.Újra nyitunk mert látszólag eltűnt,azt eltelik 2 hét,kimegy valamelyik állampolgárunk Kínába turistának,hazajön és megint telefertőzheti a társadalmat.Vagy esetleg épp egy külföldi hozza be. Mi lesz olyankor? Megint teljes karantént fogunk játszani? És meddig? Ciklikusan,hol kinyitunk,hol bezárunk ? Hagyjuk már.... Szerintetek amikor másodjára kellene teljes karantént elrendelni,ahhoz mit szólnak majd az emberek? Elmondjam? Ugyanúgy telibe fogják szarni,mint ahogy most a kijárási korlátozásokat is megszegik.Nagyon sok orvos elmondta,bármi is lesz ez a vírus köztünk marad.Ha túl jutunk a tetőzésen,ha nem,ha látszólag kevesebb fertőzött lesz,ha nem.Meddig lenne értelme szerinted bezárkózni mindenkinek a világon,októberig? És mit fogunk enni,mert ezzel együtt teljesen leállna a termelés,kereskedelem,szállítás,úgy nagyjából minden.
Hiába van anyagi tartalékod,ha aztán nem kapsz érte semmit.Láthatod,hetekbe tartott helyreállítani pl. a maszk ellátást is,pedig jó ideje minden háziasszony azt varr még otthon is.Most ezt gondold már végig mondjuk élelmiszer tekintetében....
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=I_dudzfUgss
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
ez így nem igazÉn semmit.Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !és mit csinálsz ha 2 héten belül van 100ezer fertőzött?
Ujra KELL nyiitni.
És maximállisan egyet értek ezzel hisz emberek százmilliói vannak kilátástalan helyzetbe világszerte mivel nincs tartalékuk és dolgozniuk kell.
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Szerinted miért ?
Azért mert nincs más lehetőség vagy a gazdasági károk mértéke nem lesz egyenes arányos a virús okozta gebasszal.
Rózsa Sándor (betyár)
ha megnézed ott volt egy tetőzés, megvannak a konkrét SAJÁT tapasztalatok amik ahhoz kellenek hogy tudják kezelni
és az emberek is "megtanulták" hogy mit jelenet a baj, vagy alapból elég fegyelmezettek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én semmit.Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !és mit csinálsz ha 2 héten belül van 100ezer fertőzött?
Ujra KELL nyiitni.
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Szerinted miért ?
több mint 5 éve
Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !és mit csinálsz ha 2 héten belül van 100ezer fertőzött?
Ujra KELL nyiitni.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
83 uj fertozott es elhunyt 8 idos kronikus beteg.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Józska ne már én csíplek de basszus a végén kitalálod hogy ez a vilag legveszélyesebb halálos vírusa !Az a baj, hogy nem májusban.pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...sztem kurva egyszerü, komolyan vették eleinte, nem kezdtek betegedni tömegesen és látványosan az emberek a közvetlen közelükben (tünetmentesen lehet), és pontosan nincs lóvé, feleség agyukra megy, lets take my chances and get back to business.
Janek
májusban kiderül ez hova vezet
briareos
Mivel kurva keveset tudunk a vírusról, lehetnek olyan egészségügyi következményei, ami csak jóval később realizálódik.
A fiatalok azt mondják, hogy ők nem veszélyeztetett korosztály, meg egészségesek, ha el is kapják, majd kifekszik otthon, csak hadd éljenek, hadd dolgozzanak, hadd mászkáljanak, de semmi garancia nincs arra, hogy valóban számukra annyi az egész, mint egy megfázás, vagy nátha. Az idősebb ismerőseiket visszafertőző potenciálról nem is beszélve.
pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...Ezt hívják türelmetlenségnek, ami fegyelmezetlenséghez vezet, ami pedig sajnos könnyen tragédiához és az indokoltnál több halotthoz, szükségtelenül egészségkárosodott emberhez.
Janek
Egyszerűen döbbenetes látni, hogy van egy veszélyhelyzet, amire az az egyénileg adható legjobb válasz, hogy az ember maradjon otthon és ne buzgárkodjon. Nem egy hideg légópincében kaja és váltás ruha nélkül, se nem egy napi 10 órányi favágás, vízszivattyúzás, árokásás feladattal nehezítve.
Csak maradjon otthon, ne csináljon semmit, olvasson, netezzen, nézzen filmeket, sorozatokat, edzegessen, főzöcskézzen, takarítgasson, telefonáljon, videócseteljen, csinálja az otthoni hobbijait, foglalkozzon a gyerekeivel, ha már akarta őket, vagy a párjával, ha az együttélést választotta.
Akár dolgozhat is, be is vásárolhat, de rendelhet is szinte bármit.
De nem.
Ez rengeteg ember számára kivitelezhetetlen, megoldhatatlan, végrehajthatatlan. Korosztálytól függetlenül, 19 évesen, 45 évesen, 78 évesen egyaránt.
Nem bírják. Se lelkileg, se pszichésen.
Az otthonmaradást.
És ezügyben lényegtelen, hogy felfogják e a valódi veszélyt, csak leszarják vagy ignorálják, vagy "nem hisznek a vírusban". (Ezt így ma olvastam.)
A lényeges, hogy képtelenek türelmesen, fegyelmezetten megvárni a több, a relevánsabb infót, hogy valójában mi mennyire veszélyes, egyénileg, rájuk nézve, illetve társadalmilag.
Ezt tapasztalva azon se szabad meglepődni (ha nehéz is megállni), ha egy tik-tok-on népszerű animált krokodilfigurát választanának meg a következő amerikai elnöknek.
Sobri Jóska
Ujra KELL nyiitni.
több mint 5 éve
Szemelyes tapasztalat: buszon mindenki maszkban, egy idosebb emberen nincs, de egy masik szolt neki, hogy szerezzen be mert majd megbuntetik. 3as metron ujpesti reszen mindenkin van maszk.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Az a baj, hogy nem májusban.Az a baj, hogy te folyton a saját álláspontodat szajkózod, ami a te életedre vonatkoztatva lehet, hogy stimmel is, de az emberek döntő többsége egyszerűen nem abban a helyzetben van, mint te, így ők nem tehetik meg azt, hogy otthon üljenek hónapokat jelentősebb következmények nélkül. Nyilván lehetséges, hogy ettől a vírustól később mindenkinek halálos szövődményei lesznek, de finoman szólva cseppet sem valószínű. A nehéz sorsú emberek (akikből rengeteg van az országban) nyilván nem erről az oldalról fognak elsősorban közelíteni a helyzethez, nem azért mert hülyék, hanem mert - ellentétben veled - egyszerűen nem tehetik meg.
Mivel kurva keveset tudunk a vírusról, lehetnek olyan egészségügyi következményei, ami csak jóval később realizálódik.
A fiatalok azt mondják, hogy ők nem veszélyeztetett korosztály, meg egészségesek, ha el is kapják, majd kifekszik otthon, csak hadd éljenek, hadd dolgozzanak, hadd mászkáljanak, de semmi garancia nincs arra, hogy valóban számukra annyi az egész, mint egy megfázás, vagy nátha. Az idősebb ismerőseiket visszafertőző potenciálról nem is beszélve.
pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...Ezt hívják türelmetlenségnek, ami fegyelmezetlenséghez vezet, ami pedig sajnos könnyen tragédiához és az indokoltnál több halotthoz, szükségtelenül egészségkárosodott emberhez.
Janek
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mármint Tarlós és Vitézy kvaterkázott? Ez valószínűleg abban az időszakban volt, amikor Tarlós próbálta felmérni, hogy Vitézy (fideszes+családi kapcsolatai révén) mennyire erős ember. Utána viszont elüldözte a BKK éléről (amit Vitézy talált ki és hozott létre kormányzati hátszéllel), majd a BKK-t is lefaragta, később közölte, hogy megszünteti. A 2019-es választás közbeszólt.Pedig a láttad volna milyen jól elkvaterkáztak ők ketten a városházán debrecenit majszolva... nekem volt szerencsém hozzá, ahogy anno ahhoz is, mikor demszky szó szerint a saját tenyeréből etette az újságírókatBármelyik négy évében?😊 Tarlósnak volt 1 db 4 éves + 1 db 5 éves ciklusa. Márpedig én vitatom, hogy Bp. jobban fejlődött volna. Presztízsberuházásokban, OV költözési projektjeiben és fakivágásokban: igen. Egyébként? A fonódó vill.hálózat és a töm.közl. fejlesztése tényleg nagy pozitívum, de ez annak a Vitézy Dávidnak az érdeme, akitől a homofób és autóspárti Tarlós kiütést kapott. Na, ne folytassuk, mert túlságosan off. Ez már olyan politika, aminek nincs köze a vírushoz. (A Politika topikba pedig nem kívánok visszatérni.)Tarlósnak bírom a humorát, és ő már volt, hogy önkritikát is gyakorolt, sőt azért az nem elvitathatatlan, hogy jobban fejlődött bmeik 4évében BP mint Demszky alatt 2006 és 2010 között (én ezt az egy teljes ciklusát láttam testközelből).Nem gondolom, hogy az lenne. Pedig korábban elég sok bajom volt vele. Annyi biztos: ha nyilatkozni hallom, az kész felüdülés a fidesznyikek után. (Akár Tarlós után is, aki - miközben a konzervatív úriembert próbálta játszani - egy hisztérikus öregasszony stílusában beszélt.)Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Fidesz ide vagy oda de ez a Karácsony is egy alkalmatlan figura.
"Tarlós: Karácsony nem háríthatja másra a felelősséget"
www.atv.hu/belfold/20200426-tarlos-karacsony-nem-harithatja-masra-a-felelosseget/hirkereso
nagylaza
Bazzani
Jó, én vagyok a hibás, amiért túl alacsonyra teszem a lécet.
nagylaza
csebi
nagylaza
Ezt még ahhoz, hogy ezeknek a politikusoknak azt se hidd el, amit kérdeznek
r.baggio
Az, hogy Demszky (ha nem is szó szerint😊) újságírókat etetett a tenyeréből, nem hat az újdonság erejével. Sok politikus csinálja ugyanezt, és mindig akadnak sajtómunkások, akik hajlandók fogyasztani. Kíváncsi lennék, hogy kiket tudsz név szerint: ha megírod privátban, akkor megköszönöm.
Egyébként TÉNYLEG lezárom a témát.😊
több mint 5 éve
qubit.hu/2020/04/26/bill-gates-ez-egy-vilaghaboru-csak-most-mindannyian-egy-oldalon-allunk?_ga=2.24354170.1157618289.1587860057-1617859000.1583790273Míg az iskolák újranyitása prioritást kell, hogy élvezzen, nagy sport- és szórakoztató rendezvényeket valószínűleg még sokáig nem tarthatnak meg, mivel „az élő közönség gazdasági előnyei nem érnek fel a fertőzés terjesztésének kockázatával.” Emellett sok tevékenység szürke zónába esik, így a templomi istentiszteletek vagy egy néhány tucatnyi nézőt vonzó iskolai focimeccs megtartásának kockázatai is kérdésesek.
Bill Gates
több mint 5 éve
Az a baj, hogy nem májusban.pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...sztem kurva egyszerü, komolyan vették eleinte, nem kezdtek betegedni tömegesen és látványosan az emberek a közvetlen közelükben (tünetmentesen lehet), és pontosan nincs lóvé, feleség agyukra megy, lets take my chances and get back to business.
Janek
briareos
Janek
Egyszerűen döbbenetes látni, hogy van egy veszélyhelyzet, amire az az egyénileg adható legjobb válasz, hogy az ember maradjon otthon és ne buzgárkodjon. Nem egy hideg légópincében kaja és váltás ruha nélkül, se nem egy napi 10 órányi favágás, vízszivattyúzás, árokásás feladattal nehezítve.
Csak maradjon otthon, ne csináljon semmit, olvasson, netezzen, nézzen filmeket, sorozatokat, edzegessen, főzöcskézzen, takarítgasson, telefonáljon, videócseteljen, csinálja az otthoni hobbijait, foglalkozzon a gyerekeivel, ha már akarta őket, vagy a párjával, ha az együttélést választotta.
Akár dolgozhat is, be is vásárolhat, de rendelhet is szinte bármit.
De nem.
Ez rengeteg ember számára kivitelezhetetlen, megoldhatatlan, végrehajthatatlan. Korosztálytól függetlenül, 19 évesen, 45 évesen, 78 évesen egyaránt.
Nem bírják. Se lelkileg, se pszichésen.
Az otthonmaradást.
És ezügyben lényegtelen, hogy felfogják e a valódi veszélyt, csak leszarják vagy ignorálják, vagy "nem hisznek a vírusban". (Ezt így ma olvastam.)
A lényeges, hogy képtelenek türelmesen, fegyelmezetten megvárni a több, a relevánsabb infót, hogy valójában mi mennyire veszélyes, egyénileg, rájuk nézve, illetve társadalmilag.
Ezt tapasztalva azon se szabad meglepődni (ha nehéz is megállni), ha egy tik-tok-on népszerű animált krokodilfigurát választanának meg a következő amerikai elnöknek.
több mint 5 éve
Pedig a láttad volna milyen jól elkvaterkáztak ők ketten a városházán debrecenit majszolva... nekem volt szerencsém hozzá, ahogy anno ahhoz is, mikor demszky szó szerint a saját tenyeréből etette az újságírókatBármelyik négy évében?😊 Tarlósnak volt 1 db 4 éves + 1 db 5 éves ciklusa. Márpedig én vitatom, hogy Bp. jobban fejlődött volna. Presztízsberuházásokban, OV költözési projektjeiben és fakivágásokban: igen. Egyébként? A fonódó vill.hálózat és a töm.közl. fejlesztése tényleg nagy pozitívum, de ez annak a Vitézy Dávidnak az érdeme, akitől a homofób és autóspárti Tarlós kiütést kapott. Na, ne folytassuk, mert túlságosan off. Ez már olyan politika, aminek nincs köze a vírushoz. (A Politika topikba pedig nem kívánok visszatérni.)Tarlósnak bírom a humorát, és ő már volt, hogy önkritikát is gyakorolt, sőt azért az nem elvitathatatlan, hogy jobban fejlődött bmeik 4évében BP mint Demszky alatt 2006 és 2010 között (én ezt az egy teljes ciklusát láttam testközelből).Nem gondolom, hogy az lenne. Pedig korábban elég sok bajom volt vele. Annyi biztos: ha nyilatkozni hallom, az kész felüdülés a fidesznyikek után. (Akár Tarlós után is, aki - miközben a konzervatív úriembert próbálta játszani - egy hisztérikus öregasszony stílusában beszélt.)Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Fidesz ide vagy oda de ez a Karácsony is egy alkalmatlan figura.
www.atv.hu/belfold/20200426-tarlos-karacsony-nem-harithatja-masra-a-felelosseget/hirkereso
nagylaza
Bazzani
nagylaza
csebi
nagylaza
Ezt még ahhoz, hogy ezeknek a politikusoknak azt se hidd el, amit kérdeznek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az operatív kormány védekezési stratégiája az, hogy követik az eseményeket, és azt proaktív intézkedésnek álcázva kommunikálják.Ha a többség belefáradt a karanténba, akkor lazítanak, ha az emberek maszkot akarnak, meg több tesztet, akkor az lesz. Szerencsére a súlyos esetek száma megengedi ezt. A lényeg, hogy járványügyi intézkedésként még odaszúrhassanak az ellenzéknek, meg lenyúlhassanak ezt-azt.
Most az a következő kérdés, hogy mit kíván a nép az érettségivel kapcsolatban.
Demokrácia! | =populizmus |
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Feltételezem, a "nem elvitathatatlan" helyett azt akartad írni, hogy "nem elvitatható".Bármelyik négy évében?😊 Tarlósnak volt 1 db 4 éves + 1 db 5 éves ciklusa. Márpedig én vitatom, hogy Bp. jobban fejlődött volna. Presztízsberuházásokban, OV költözési projektjeiben és fakivágásokban: igen. Egyébként? A fonódó vill.hálózat és a töm.közl. fejlesztése tényleg nagy pozitívum, de ez annak a Vitézy Dávidnak az érdeme, akitől a homofób és autóspárti Tarlós kiütést kapott. Na, ne folytassuk, mert túlságosan off. Ez már olyan politika, aminek nincs köze a vírushoz. (A Politika topikba pedig nem kívánok visszatérni.)Tarlósnak bírom a humorát, és ő már volt, hogy önkritikát is gyakorolt, sőt azért az nem elvitathatatlan, hogy jobban fejlődött bmeik 4évében BP mint Demszky alatt 2006 és 2010 között (én ezt az egy teljes ciklusát láttam testközelből).Nem gondolom, hogy az lenne. Pedig korábban elég sok bajom volt vele. Annyi biztos: ha nyilatkozni hallom, az kész felüdülés a fidesznyikek után. (Akár Tarlós után is, aki - miközben a konzervatív úriembert próbálta játszani - egy hisztérikus öregasszony stílusában beszélt.)Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Fidesz ide vagy oda de ez a Karácsony is egy alkalmatlan figura.
nagylaza
Bazzani
nagylaza
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Bármelyik négy évében?😊 Tarlósnak volt 1 db 4 éves + 1 db 5 éves ciklusa. Márpedig én vitatom, hogy Bp. jobban fejlődött volna. Presztízsberuházásokban, OV költözési projektjeiben és fakivágásokban: igen. Egyébként? A fonódó vill.hálózat és a töm.közl. fejlesztése tényleg nagy pozitívum, de ez annak a Vitézy Dávidnak az érdeme, akitől a homofób és autóspárti Tarlós kiütést kapott. Na, ne folytassuk, mert túlságosan off. Ez már olyan politika, aminek nincs köze a vírushoz. (A Politika topikba pedig nem kívánok visszatérni.)Tarlósnak bírom a humorát, és ő már volt, hogy önkritikát is gyakorolt, sőt azért az nem elvitathatatlan, hogy jobban fejlődött bmeik 4évében BP mint Demszky alatt 2006 és 2010 között (én ezt az egy teljes ciklusát láttam testközelből).Nem gondolom, hogy az lenne. Pedig korábban elég sok bajom volt vele. Annyi biztos: ha nyilatkozni hallom, az kész felüdülés a fidesznyikek után. (Akár Tarlós után is, aki - miközben a konzervatív úriembert próbálta játszani - egy hisztérikus öregasszony stílusában beszélt.)Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Fidesz ide vagy oda de ez a Karácsony is egy alkalmatlan figura.
nagylaza
Bazzani
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...És ez nem meglepő.
Janek
Ha nem lenne munkám, megtakarításom se sok és az is már fogytán, tudod mit én is a nyitás mellett lennék mint sem ez a macera.
több mint 5 éve
pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...sztem kurva egyszerü, komolyan vették eleinte, nem kezdtek betegedni tömegesen és látványosan az emberek a közvetlen közelükben (tünetmentesen lehet), és pontosan nincs lóvé, feleség agyukra megy, lets take my chances and get back to business.
Janek
több mint 5 éve
pedig szerintem nagyon ugy fest. Mármint ,hogy az emberekben már nincs pánik,sokkal inkább az ,hogy mire ez a nagy macera mikor alig van halott... nincs pénz,munka,szociális élet...
több mint 5 éve
március 07 óta először fordult elő Máltán hogy 0 új fertőzött volt mai adatközlésnél. Egyből jönnek a találgatások, hogy mikor lazítanak, de sztem nem kellene még van egy sanda gyanúm, hogy pár országban Európában most fog igazán beindulni a történet.Ez viszont érdekes.Ezért (is) kurva veszélyesek az újranyitások, miközben a vírusról még mindig alig van infó.
index.hu/techtud/egeszseg/2020/04/26/koronavirus_jarvany_sztrok_stroke_agyi_erkatasztrofa_verrog_fiatal_tunetmentes_egeszseges_betegek/
Mikey
De majd május 4-én érettségik, összejönnek százezren, átadják, széthordják a szülőknek, nagyszülőknek, utána két hét múlva gondolom megint jön a zárás (más országokban meg más türelmetlenségek, fegyelmezetlenségek miatt), és így el lehet ezzel tilitolizni jódarabig. Persze politikailag itthon ez végülis jó Orbánnak. Végre igazi, létező ellenséggel harcolhat.
Mindez eltart hónapokig 3-4 hét teljes karantén helyett...
Persze, nem lehet teljesen lezárni egy országot, de meg lehet próbálni, lehet némi eredménye:
444.hu/2020/04/25/az-elsok-kozt-kaptak-el-a-koronavirust-megsem-halt-meg-senki
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tarlósnak bírom a humorát, és ő már volt, hogy önkritikát is gyakorolt, sőt azért az nem elvitathatatlan, hogy jobban fejlődött bmeik 4évében BP mint Demszky alatt 2006 és 2010 között (én ezt az egy teljes ciklusát láttam testközelből).Nem gondolom, hogy az lenne. Pedig korábban elég sok bajom volt vele. Annyi biztos: ha nyilatkozni hallom, az kész felüdülés a fidesznyikek után. (Akár Tarlós után is, aki - miközben a konzervatív úriembert próbálta játszani - egy hisztérikus öregasszony stílusában beszélt.)Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Fidesz ide vagy oda de ez a Karácsony is egy alkalmatlan figura.
nagylaza
Bazzani
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Egyszer találkoztam Tarlóssal. Nagyon bírom, oltári jó fej!És hidd el (komolyan), hogy nagyon sok ilyen van. A hétköznapi életben nagyon rendes emberek, akiket személyesen ismerek. Nem írok neveket, de nem irónia!Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Ez a Tarlós amúgy egy annyira fasza csávó civilben,nem is értem hogy került a sötét oldalra.... 😊
nagylaza
Foresz
zemanla
több mint 5 éve
nerd-t is elérte a korona téboly 😀www.youtube.com/watch?v=E6XvCWLzDCg
több mint 5 éve
Korai lenne örülni, de...:"Lassítani látszik a koronavírus a világ legtöbb országban"
infostart.hu/kulfold/2020/04/26/lassitani-latszik-a-koronavirus-a-vilag-legtobb-orszagban
több mint 5 éve
Nem gondolom, hogy az lenne. Pedig korábban elég sok bajom volt vele. Annyi biztos: ha nyilatkozni hallom, az kész felüdülés a fidesznyikek után. (Akár Tarlós után is, aki - miközben a konzervatív úriembert próbálta játszani - egy hisztérikus öregasszony stílusában beszélt.)Remélem, Karigeri ad neki valamilyen kitüntetést:Fidesz ide vagy oda de ez a Karácsony is egy alkalmatlan figura.
nagylaza
Bazzani