Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
wordometer-t nézve olaszoknál szép lassan elindult lefelé az active cases
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200426_Egy_37_eves_no_a_koronavirus_271_halottja_Magyarorszagon
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372röviden hosszas elemzés után kiderült, hogy többet kell tesztelni.. mily meglepő.
rokaur
több mint 5 éve
jelenNem akarom visszakeresni megint, senki nem Kincsesrol irt, minden poszt Kamarai allasfoglalasrol irt, amire te ezeket valaszoltad. Valaki meg valszkent le is irta, hogy a teljes elnokseg alairta irta nem csak Kincses, tehat nem kene gyurcsanyoznod ( ha magata ismer megerosit, de nincs kedvem kikeresni). Azt meg nem tudom milyen jogon gondolod, hogy a virushelyzetben kiadott onallo velemenye butasag? O minden megnyilvanulasat a Kamara neveben tette, maganemberkent nem nyilatkozott ( mondjuk onalloan kamarai elnokkent sem, mindig minimum 3- an voltak jelen az elnoksegbol)Ha már ilyen alapos voltál, akkor a fentiekből szerinted melyik az, ami a kamarai vélemény baromságként való aposztrofálása?Elnézést nem szó szerint idéztelek, így igazad van nem így történt. Máskor jobban figyelek.És ezért voltam oda, amikor a Kamara véleményét mint gyurcsányista politikus doki baromságaként aposztrofáltad.Nem így történt. 😊
diverdoc
Azt mondtam miért veszi semmibe a kormány.
Nem azt, hogy maga a kamarai vélemény milyen.
Bele akarsz tolni egy szerepbe, aminél azért árnyaltabban kommunikálok.
Sobri Jóska
a csatornatalálást nem könnyiti meg, hogy gyurcsányista politikus válsztanak elnöknek
Sobri JóskaA MOK vezetője Gyurcsány államtitkára volt, most is DK-s politikus. Engem nem zavar, ha gyurcsányista vagy, csak erősen elfogultnak látom
Sobri JóskaKincses egy karrierpolitikus, aki most pusztán politikai okokból harsogja a butaságaitEzeket a kamarai állásfoglalásokra írt kommentjeidből szedtem. És ezekből vontam le azt a téves következtetést, hogy úgy gondoltad, hogy amit mond az egy "gyurcsányista politikus doki
Sobri Jóskabaromságabutasága"
Nem is tudom, hogy értettem ennyire félre, hisz annyira egyértelműen nem így írtál 😊
diverdoc
Mert én úgy gondolom az első kettő az emberről szól, aki meglepődik ha az ő multjával nem kezeli partnerként a kormányzat, a harmadik meg az ő butaságairól.
És egyiksem a kamarai véleményről.
Csak azért kérdem, mert érdekel, hogy ha elfogultan olvassa valaki, amit írok, akkor hol történik meg az általam írt és az általa olvasott között a jelentéstartalom torzulása.
Sobri Jóska
Az meg dajcstomi, vagy rezsiszilveszter szintu, hogy valaki ugy gondolja es le is irja, hogy a virushelyzet kapcsan tett kommunikeik politikai haszonszerzesbol puffogtatott butasagok ( varjal csak meg van ezt az Operativ Torzs sajtotajekoztatojan hallottad Kovacs urtol, nem a Te hibad). Es aki ezt komolyan gondolja azzal nincs mit tenni,
Amigyis befejeztem, rohadtul nincs kedvem veled vitatkozni.
Tudod mit lezarom: igazad van. Kormanyunk es dicso vezetonk munkassaganak hala, az ellenzek hatraltatasa es askalodasa, az orvosi kamara, ezen belul is gyurcsanyista elnokuk szakmaisagot nelkulozo politikai haszonszerzés celjabol javasolt butasagai ellenere, a komoly megfontolt es kovetkezetes szakmai ( egeszseg es gazdasagpolitikai) elvek menten kiakitott tevekenysegevellapos jarvanygorbet sikerult elernie az orszagnak. A jarvany majus 3-an 24:00- kor tetozik, majus 4- tol igy sikeul elernunk hogy lazitsunk a kormanyzati intezkedeseken.
Es ezzel megint kiszalltam egy idore ebbol topikbol. A barom kormanypropaganda igyis omlik ram, a valosagot meg ugyis atelem nap mint nap. Rohadtul nem hianyzik hogy turaztassam magam azon, hogy megvitassam hogy az a doglott vereb nem alszik
diverdoc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez igaz is 😊Mármint a liberális migráns/simogató sokkal nagyobb valoszinuseggel kapja el.Most akkor az osszes elhizott jobban eletveszelyben van? Jo, igen, tudom, az alapbol nem eletbiztositas.Valamire rá kell fogni. Lassan jön majd hogy liberális volt, meg szemüveges, és ezek is szerepet játszottak a halálában.
Vrij6
Mikey
Az Origo megirta.És ha az leírja akkor igy is van hiszen már nem egyszer mondtam ma Mo. Az a legszubjektivebb orgánum😊
több mint 5 éve
Van az úgy, hogy nem bírja az ember elviselni tovább a hülyeséget szótlanul.sajna dokit megint elvesztettük 😕Nem azért, de mintha nem ismerné Sobrit, belemegy a vitába, turáztatja meg még jobban lefárasztja magát, aztán besokall, majd jön a lenti reakció...
NB2
Bele sem kellett volna mennie.
LoveSobri
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Most akkor az osszes elhizott jobban eletveszelyben van? Jo, igen, tudom, az alapbol nem eletbiztositas.Valamire rá kell fogni. Lassan jön majd hogy liberális volt, meg szemüveges, és ezek is szerepet játszottak a halálában.
Vrij6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Most akkor az osszes elhizott jobban eletveszelyben van? Jo, igen, tudom, az alapbol nem eletbiztositas.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
"a doglott vereb nem alszik"😄😄😄😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Gondolkodom, hogy direkt adsz ilyen magaslabdákat? 😀sajna dokit megint elvesztettük 😕Nem azért, de mintha nem ismerné Sobrit, belemegy a vitába, turáztatja meg még jobban lefárasztja magát, aztán besokall, majd jön a lenti reakció...
NB2
LoveSobri
több mint 5 éve
A katonaságról szerepvállalásáról:Igen, nem vették át az irányítást.
index.hu/gazdasag/2020/04/25/nem_masiroznak_katonak_a_cegudvaron_ez_inkabb_egy_egysegesitett_jarvanykontakt/
A magyar vállalatok szerint semleges, vagy inkább pozitív számukra, hogy katonák érkeztek hozzájuk.
A vállalkozások és az állam közötti egycsatornás, „pandémiás” kapcsolattartás a legtöbb cégnél hatékony.
Az üzemek, cégek biztonsági védelmére igazán sehol nem volt szükség, de a védőfelszerelés- és alapanyag-beszerzések, a logisztika, a zavartalan működés biztosításában többen kaptak már hasznos segítséget.
A képzett, nem ritkán gazdasági végzettségű, nyelveket beszélő „alezredesek” segítőkészek, az első beköszönések, bemutatkozások után a legtöbb cégnél ma már online módon, de napi rendszerességgel tartják a kapcsolatot a kinevezett kontaktszeméllyel, céges operatív törzzsel, vagy kríziscsapattal.
Ugyanakkor azt is észleltük, hogy miközben itthon és külföldön is összemosódott a Magyarországról szóló tudósításokban a koronavírus törvény, a rendkívüli, rendeleti kormányzás és a katonák jelenléte, a cégeknek nincsenek rossz tapasztalatai a katonákkal.
Sobri Jóska
Viszont a kormány közeli / állami cégek megkapják segítséget , míg a többi nem kap maszkot / nem kap tesztet, hogy visszatudja állítani a munkavállalóit hanem ugyanúgy saját pénzből kell finanszíroznia.
Szépen ki lehet tölteni a lapot az igényekről aztán az operatív törzs egyik fiókjában landol.
Emellett azért plusz erőforrást is égetnek a cégekből.
Amúgy azzal nincs gond , hogy a stratégiailag fontos cégekben jobban ügyködnek. Csak az a gond a többinek púp a hátukon és amiben ők tudnának segíteni se segítenek. Persze ez kommunikáció szinten úgy megy, hogy mindent megteszünk az OT részéről.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sobrit basszuk ki.Miért akarod hogy kibasszanak ? 🤔
vagy engem
Janek
több mint 5 éve
Kérésem meghallgatásra talált, végre olyan disputa, ahol van értelmes, nem ellenzéki résztvevő.www.youtube.com/watch?v=VXZo5vWwwDo
több mint 5 éve
A valóságban vagy a kommunikációban?Szerintem az elmúlt pár hét pont arról szólt, hogy az eü.-t már ne tudja hazavágni a túlterheltség, legfeljebb a hülyék közül többen halnak meg, de legalább korházi ágyban.Haza tudja vágni, ha nem lesz eü. személyzet hozzá.
Aminek nyílván politikai és gazdasági haszna van, nem egészségügyi vagy emberiességi.
Sobri Jóska
(Szerintem ne kezdj áldozathibáztatásba, bár tény, hogy nem mindenki tartja be a tízparancsolatot az egészsége érdekében.)
| Az említett "társadalmi hasznosság"-ról meg Sánta, Fukadzava, eszkimók, ... meg persze Thanos jut eszembe. |
Atari
több mint 5 éve
A katonaságról szerepvállalásáról:index.hu/gazdasag/2020/04/25/nem_masiroznak_katonak_a_cegudvaron_ez_inkabb_egy_egysegesitett_jarvanykontakt/
A magyar vállalatok szerint semleges, vagy inkább pozitív számukra, hogy katonák érkeztek hozzájuk.
A vállalkozások és az állam közötti egycsatornás, „pandémiás” kapcsolattartás a legtöbb cégnél hatékony.
Az üzemek, cégek biztonsági védelmére igazán sehol nem volt szükség, de a védőfelszerelés- és alapanyag-beszerzések, a logisztika, a zavartalan működés biztosításában többen kaptak már hasznos segítséget.
A képzett, nem ritkán gazdasági végzettségű, nyelveket beszélő „alezredesek” segítőkészek, az első beköszönések, bemutatkozások után a legtöbb cégnél ma már online módon, de napi rendszerességgel tartják a kapcsolatot a kinevezett kontaktszeméllyel, céges operatív törzzsel, vagy kríziscsapattal.
Ugyanakkor azt is észleltük, hogy miközben itthon és külföldön is összemosódott a Magyarországról szóló tudósításokban a koronavírus törvény, a rendkívüli, rendeleti kormányzás és a katonák jelenléte, a cégeknek nincsenek rossz tapasztalatai a katonákkal.
több mint 5 éve
Szerintem az elmúlt pár hét pont arról szólt, hogy az eü.-t már ne tudja hazavágni a túlterheltség, legfeljebb a hülyék közül többen halnak meg, de legalább korházi ágyban.Haza tudja vágni, ha nem lesz eü. személyzet hozzá.
Aminek nyílván politikai és gazdasági haszna van, nem egészségügyi vagy emberiességi.
Sobri Jóska
(Szerintem ne kezdj áldozathibáztatásba, bár tény, hogy nem mindenki tartja be a tízparancsolatot az egészsége érdekében.)
| Az említett "társadalmi hasznosság"-ról meg Sánta, Fukadzava, eszkimók, ... meg persze Thanos jut eszembe. |
Szerkesztette: Atari
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
aha és ezt el is hiszed, oképersze, csak az olasz, usa, spanyol szitu mutatja mi van ha az emberek hülyékSzerintem az elmúlt pár hét pont arról szólt, hogy az eü.-t már ne tudja hazavágni a túlterheltség, legfeljebb a hülyék közül többen halnak meg, de legalább korházi ágyban.
márpedig azok, és nem hiszem hogy megteheti a kormány hogy hagyja teljesen elszabadulni
ha az EÜ-t hazavágja a túlterheltség akkor ugyanúgy megroppan a gazdaság, sőt
Negritis
Sobri Jóska
én meg nem
több mint 5 éve
sajna dokit megint elvesztettük 😕Nem azért, de mintha nem ismerné Sobrit, belemegy a vitába, turáztatja meg még jobban lefárasztja magát, aztán besokall, majd jön a lenti reakció...
NB2
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=5Z_kFAXHtWk
több mint 5 éve
nekem a legmegdöbbentőbb, hogy ők is valahol értetlenül állnak az esetszámok előtt (gondolom nem sírnak emiatt)sajna dokit megint elvesztettük 😕pedig jó volt néhány új infót magunkba szívnunk ...
NB2
csebi
több mint 5 éve
sajna dokit megint elvesztettük 😕pedig jó volt néhány új infót magunkba szívnunk ...
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
sajna dokit megint elvesztettük 😕
több mint 5 éve
Nem akarom visszakeresni megint, senki nem Kincsesrol irt, minden poszt Kamarai allasfoglalasrol irt, amire te ezeket valaszoltad. Valaki meg valszkent le is irta, hogy a teljes elnokseg alairta irta nem csak Kincses, tehat nem kene gyurcsanyoznod ( ha magata ismer megerosit, de nincs kedvem kikeresni). Azt meg nem tudom milyen jogon gondolod, hogy a virushelyzetben kiadott onallo velemenye butasag? O minden megnyilvanulasat a Kamara neveben tette, maganemberkent nem nyilatkozott ( mondjuk onalloan kamarai elnokkent sem, mindig minimum 3- an voltak jelen az elnoksegbol)Ha már ilyen alapos voltál, akkor a fentiekből szerinted melyik az, ami a kamarai vélemény baromságként való aposztrofálása?Elnézést nem szó szerint idéztelek, így igazad van nem így történt. Máskor jobban figyelek.És ezért voltam oda, amikor a Kamara véleményét mint gyurcsányista politikus doki baromságaként aposztrofáltad.Nem így történt. 😊
diverdoc
Azt mondtam miért veszi semmibe a kormány.
Nem azt, hogy maga a kamarai vélemény milyen.
Bele akarsz tolni egy szerepbe, aminél azért árnyaltabban kommunikálok.
Sobri Jóska
a csatornatalálást nem könnyiti meg, hogy gyurcsányista politikus válsztanak elnöknek
Sobri JóskaA MOK vezetője Gyurcsány államtitkára volt, most is DK-s politikus. Engem nem zavar, ha gyurcsányista vagy, csak erősen elfogultnak látom
Sobri JóskaKincses egy karrierpolitikus, aki most pusztán politikai okokból harsogja a butaságaitEzeket a kamarai állásfoglalásokra írt kommentjeidből szedtem. És ezekből vontam le azt a téves következtetést, hogy úgy gondoltad, hogy amit mond az egy "gyurcsányista politikus doki
Sobri Jóskabaromságabutasága"
Nem is tudom, hogy értettem ennyire félre, hisz annyira egyértelműen nem így írtál 😊
diverdoc
Mert én úgy gondolom az első kettő az emberről szól, aki meglepődik ha az ő multjával nem kezeli partnerként a kormányzat, a harmadik meg az ő butaságairól.
És egyiksem a kamarai véleményről.
Csak azért kérdem, mert érdekel, hogy ha elfogultan olvassa valaki, amit írok, akkor hol történik meg az általam írt és az általa olvasott között a jelentéstartalom torzulása.
Sobri Jóska
Az meg dajcstomi, vagy rezsiszilveszter szintu, hogy valaki ugy gondolja es le is irja, hogy a virushelyzet kapcsan tett kommunikeik politikai haszonszerzesbol puffogtatott butasagok ( varjal csak meg van ezt az Operativ Torzs sajtotajekoztatojan hallottad Kovacs urtol, nem a Te hibad). Es aki ezt komolyan gondolja azzal nincs mit tenni,
Amigyis befejeztem, rohadtul nincs kedvem veled vitatkozni.
Tudod mit lezarom: igazad van. Kormanyunk es dicso vezetonk munkassaganak hala, az ellenzek hatraltatasa es askalodasa, az orvosi kamara, ezen belul is gyurcsanyista elnokuk szakmaisagot nelkulozo politikai haszonszerzés celjabol javasolt butasagai ellenere, a komoly megfontolt es kovetkezetes szakmai ( egeszseg es gazdasagpolitikai) elvek menten kiakitott tevekenysegevellapos jarvanygorbet sikerult elernie az orszagnak. A jarvany majus 3-an 24:00- kor tetozik, majus 4- tol igy sikeul elernunk hogy lazitsunk a kormanyzati intezkedeseken.
Es ezzel megint kiszalltam egy idore ebbol topikbol. A barom kormanypropaganda igyis omlik ram, a valosagot meg ugyis atelem nap mint nap. Rohadtul nem hianyzik hogy turaztassam magam azon, hogy megvitassam hogy az a doglott vereb nem alszik

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P