Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A képen szereplo hölgy tipik Steznek valo kis menyecske 😃Ja.A Bmi sztem is hülyeség ...www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372A lead első mondata:
rokaur
A koronavírus-járvány Magyarországon jelenleg a lefojtott szakaszában van, köszönhetően a korlátozó intézkedéseknek és azok nagy mértékű betartásának.
a baj az hogy mint korábban említve volt: hol az extrém elhízás határa?www.eletmodorvosikozpont.hu/elhizas-fogyas
sokkal pontosabb lenne ha nem csak annyi lenne hogy extrém elhízás hanem tényleg szív és érrendszer vagy valami közelebbi
és esetleg megemlíteni az extrém elhízást
főleg hogy ez ugyanaz mint az hogy ki veszélyeztetett?
áh én nem hiszen egészséges vagyok mint a makk
van egy 30 kiló + rajtam, de az nem extrém, iszok-dohányzok de ki nem?
Negritis
Ezzel szoktak számolni.
Ha pl 165 centi magas, akkor 109 kilo fölött már extrém elhízott.
(Mondjuk én nem szeretem ezt a leegyszerűsített BMI számolást, mert eszerint 30,7-elhízás volt még a gimis, napi szinten aktívan sportoló énem, -mondjuk sovány akkor se voltam-, de valamiféle viszonyításnak megteszi.)
Valamint a szív- és érrendszerrel mivel lennél beljebb?
Mindenki azért hal meg, mert megáll a szíve.
Akinek nem áll meg az él, akinek megáll, az meghal.
Ebben mi lenne a plusz infó?
Pláne ha nem volt még 37 évesen semmi konkrét problémája, csak a koronavírus okozta terhelést nem bírta el az amúgy egészséges, de túlterhelődött szíve.
Sobri Jóska
csebi
Csak egyfajta egzakt szempont az extrém elhízás határának megállapítáhatóságához.
Vagy lehet ezt látták, és nem is méricskéltek:
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Durva, hogy még ehez is ért 😊Ez ki ?
Szerintem arra használják, hogy az összes NER féleség szarul érezze magát..
www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/videos/231675091445436/
FLZOLI
több mint 5 éve
Csak szív...de az meg egészséges.Már két éve nem iszik. 😊Keith Richards itthon tuti túlzott mennyiségű alkohol fogyasztása miatt halna meg...koronavírusnak köze se lenne hozzá.En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
Egyébként az extrém elhízás, az hány kg súlyfelesleget jelent? Honnan kezdődik ez a fogalom?
kristóf17
NB2
kristóf17
Es igen, amellett, hogy ezt szarhazi dolognak velem, amellett azt az erzetet kelti bennem, hogy mindenkepp oda akartak eroltetni valami kamuindokot, mert ha nem igy lenne, akkor eleg lett volna a majproblema vagy a szivproblema (etc.).
Stez
Solymi
Sobri Jóska
😊
több mint 5 éve
Már két éve nem iszik. 😊Keith Richards itthon tuti túlzott mennyiségű alkohol fogyasztása miatt halna meg...koronavírusnak köze se lenne hozzá.En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
Egyébként az extrém elhízás, az hány kg súlyfelesleget jelent? Honnan kezdődik ez a fogalom?
kristóf17
NB2
kristóf17
Es igen, amellett, hogy ezt szarhazi dolognak velem, amellett azt az erzetet kelti bennem, hogy mindenkepp oda akartak eroltetni valami kamuindokot, mert ha nem igy lenne, akkor eleg lett volna a majproblema vagy a szivproblema (etc.).
Stez
Solymi
több mint 5 éve
Keith Richards itthon tuti túlzott mennyiségű alkohol fogyasztása miatt halna meg...koronavírusnak köze se lenne hozzá.En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
NB2
kristóf17
Stez
több mint 5 éve
a sobri által linkelt képről nekem a Kés/Alatt jut eszembeaz a rész amit rendszeresen felemlegetek mert téynleg csak erős idegzetűeknek van
www.youtube.com/watch?v=KKJfovpprxA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egészséges életmódot élő sportos középkorú emberekkel is tele van a temető, és beteg öreg sovány/kövér dohányzó alkeszekkel is a kocsma.Ez egyrészt igaz, csak ugye nem mindegy melyikből mennyi van hol.
Genetika
😊 😊
ozibozi
Egy egészséges életmódot élő sportos középkorú ember sokkal kisebb valószínűséggel hal meg egészségügyi okokból, mint egy idős, túlsúlyos, dohányzó alkesz.
több mint 5 éve
Ja.A Bmi sztem is hülyeség ...www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372A lead első mondata:
rokaur
A koronavírus-járvány Magyarországon jelenleg a lefojtott szakaszában van, köszönhetően a korlátozó intézkedéseknek és azok nagy mértékű betartásának.
a baj az hogy mint korábban említve volt: hol az extrém elhízás határa?www.eletmodorvosikozpont.hu/elhizas-fogyas
sokkal pontosabb lenne ha nem csak annyi lenne hogy extrém elhízás hanem tényleg szív és érrendszer vagy valami közelebbi
Negritis
Ezzel szoktak számolni.
(Mondjuk én nem szeretem ezt a leegyszerűsített BMI számolást, mert eszerint 30,7-elhízás volt még a gimis, napi szinten aktívan sportoló énem, -mondjuk sovány akkor se voltam-, de valamiféle viszonyításnak megteszi.)
Pláne ha nem volt még 37 évesen semmi konkrét problémája, csak a koronavírus okozta terhelést nem bírta el az amúgy egészséges, de túlterhelődött szíve.
Sobri Jóska
csebi
Csak egyfajta egzakt szempont az extrém elhízás határának megállapítáhatóságához.
Vagy lehet ezt látták, és nem is méricskéltek:
több mint 5 éve
Egészséges életmódot élő sportos középkorú emberekkel is tele van a temető, és beteg öreg sovány/kövér dohányzó alkeszekkel is a kocsma.Genetika
😊 😊
több mint 5 éve
A Bmi sztem is hülyeség ...www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372A lead első mondata:
rokaur
Negritis
Ezzel szoktak számolni.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Durva, hogy még ehez is ért 😊Szerintem arra használják, hogy az összes NER féleség szarul érezze magát..
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372A lead első mondata:
rokaur
Negritis

Ezzel szoktak számolni.
több mint 5 éve
a baj az hogy mint korábban említve volt: hol az extrém elhízás határa?Szerintem meg pont az lenne a káros, ha mindenhová azt írnák, hogy krónikus beteg és passz. Hagyjuk már ezt a PC marhaságot, hogy állandóan arra kell törekedni, hogy meg ne sértsd valaki galamb lelkét vagy személyiségi jogait, pláne dögvész idején. Nyilván ésszerű keretek között, de minnél több infót be kell gyűjteni és közzé kell tenni a betegekről és a halottakról, csak így lehet kiismerni a vírust.En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
NB2
kristóf17
Stez
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintem meg pont az lenne a káros, ha mindenhová azt írnák, hogy krónikus beteg és passz. Hagyjuk már ezt a PC marhaságot, hogy állandóan arra kell törekedni, hogy meg ne sértsd valaki galamb lelkét vagy személyiségi jogait, pláne dögvész idején. Nyilván ésszerű keretek között, de minnél több infót be kell gyűjteni és közzé kell tenni a betegekről és a halottakról, csak így lehet kiismerni a vírust.En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
NB2
kristóf17
Stez
több mint 5 éve
De 37 évesen honnan tudod, hogy volt érrendszeri problémája? Illetve nehogy már baj legyen megjelölni, hogy mi miatt lehetett májproblémája. Gáz, ha biztatnak az italozás, dohányzás, zabálás ellen? Nyilván nem ez a céljuk vele, de ebben így érzésem szerint semmi rossz nincsen. Végre igazat írnak, erre az sem jó. (Akaratukon kívül valószínűleg)En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
NB2
kristóf17
Stez
Bennem nem keltette, mert nem rögtön a kifogások keresésére gondoltam. Persze, nem zárom ki, (sőt!!) hogy ki van adva, fogalmazzanak szép dolgokat mellé ha kell, de ezek pont azok az igenis komoly negatív élettani hatásokkal járó dolgok, amik rohadtul befolyásolhatják egy-egy betegség lefolyását és komolyságát. Csak ugye még manapság sincs meg ez a fejekben. (Legalábbis a kaja nagyon keveseknél)
Persze nem célom erről bárkit meggyőzni, de ezzel most kivételesen pont semmi probléma nincsen szerintem.
több mint 5 éve
En nem is igy nezem, nekem az alkoholos jelzo utan ez a masodik, ami zavaro. Es nem azert, mert nem igaz, biztos valoban pialt a faszi, biztos dagadt volt a 37 eves valaki, de bunkosagnak erzem es tiszteletlennek. Semmi sem indokolja, hogy ezeket hozza kelljen fuzni, ha odairod, hogy majproblema xy, vagy odairod, hogy sziv es errendszeri gond, elfogadom, de baszki, ne azt, hogy dagadt volt meg ivott.Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
NB2
kristóf17
több mint 5 éve
Hát, ne mindet próbáld ilyen szemmel nézni, aztán nincs ilyen érzés, csak amikor tényleg ez történik.Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
NB2
több mint 5 éve
Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem voltsemmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.alapban igazad van, csak az embereknek tele van a hócipőjük, hogy az összes halálesetet kimagyarázzák, mintha bárki is felelősségre akarná őket vonni
kristóf17
több mint 5 éve
kicsit off:néztem a draftot kb minden otthon lévő draftolt családja bőven túlsúlyos volt és ezek profi sportolók csaladjai... voltam párszor kint borzasztóan el vannak kényeztetve és lustulva az amcsi átlagemberek.Én meg azt néztem, hogy senkin nem látok maszkot (csak a szpotokban, reklámokban).😊
Janek
több mint 5 éve
kicsit off:néztem a draftot kb minden otthon lévő draftolt családja bőven túlsúlyos volt és ezek profi sportolók csaladjai... voltam párszor kint borzasztóan el vannak kényeztetve és lustulva az amcsi átlagemberek.
több mint 5 éve
És majd érkezik Norbi, aki másfél órás élő videóban elmagyarázza, hogy az ápdét életmód legyőzi a covidot.hvg.hu/itthon/20200426_Egy_37_eves_no_a_koronavirus_271_halottja_MagyarorszagonExtrem elhizas. Szoval alkoholistakat es dagadtakat ol a covid.
Negritis
Neha eleg erosen ugy tunik, nem talalnak kello betegseget, amire rakenhetig, es ilyen baromsagokkal probaljak mosni a dolgot. Miert nem eleg annyi, hogy majkarosodas, miert kell hozzatenni peldaul, hogy alkohol kovetkezteben?
De ez az elhizas sem indok nekem. Akkor irjak oda, ami a durvan elhizottaknal gyakori, sziv errendszeri problema, stb, de konyorgom, kis tiszteletet mutathatnanak az emberek irant, meg akkor is, ha halottak es nem tudnak visszautni.
Altalaban normalisan megjelolik ezeket az alapbetegsegeket, de 1-2 alkalommal atmennek szamomra izlestelenbe.
Oda lehetne irni, hogy egy dagadt diszno volt, mivel egesz nap a kanapen zsibbadt az oriasi segge, es megallas nelkul tomte magaba a gyorskajat.
Stez
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
"...a BCG-vel kötelezően oltó országokban a jelek szerint alacsony a tesztelési ráta, és csak az alacsony ismert esetszámból vonták le a téves következtetést, hogy ennek a BCG-oltáshoz lehet köze."www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372röviden hosszas elemzés után kiderült, hogy többet kell tesztelni.. mily meglepő.
rokaur
Szesze
444.hu/2020/04/26/ugy-tunik-a-bcg-oltasnak-valojaban-nincs-hatasa-a-koronavirusra?fbclid=IwAR0D2JTHc_iL1qr9I30vsXtsL0p3yQdNniFVU2hpDs-aAwUr7iBYgPY6VLk
több mint 5 éve
Hát, én kicsit kőszívű vagyok, szóval nem mérvadó a véleményem, de figyelemfelkeltésnek sokkal jobb, mint a szív és érrendszeri betegség, ha tényleg volt rajta 50 kg plusz, és 37 évesen még nem volt semmi baja elvileg csak néha magas vérnyomás. Éppen ideje lenne rájönni, hogy nem játék dagadt disznónak lenni. Bár nekem ugye teljesen mindegy, szerencsére nem zavarnak az életben.Egyébként az extrém elhízás, az hány kg súlyfelesleget jelent? Honnan kezdődik ez a fogalom?
Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200426_Egy_37_eves_no_a_koronavirus_271_halottja_MagyarorszagonExtrem elhizas. Szoval alkoholistakat es dagadtakat ol a covid.
Negritis
Neha eleg erosen ugy tunik, nem talalnak kello betegseget, amire rakenhetig, es ilyen baromsagokkal probaljak mosni a dolgot. Miert nem eleg annyi, hogy majkarosodas, miert kell hozzatenni peldaul, hogy alkohol kovetkezteben?
De ez az elhizas sem indok nekem. Akkor irjak oda, ami a durvan elhizottaknal gyakori, sziv errendszeri problema, stb, de konyorgom, kis tiszteletet mutathatnanak az emberek irant, meg akkor is, ha halottak es nem tudnak visszautni.
Altalaban normalisan megjelolik ezeket az alapbetegsegeket, de 1-2 alkalommal atmennek szamomra izlestelenbe.
Oda lehetne irni, hogy egy dagadt diszno volt, mivel egesz nap a kanapen zsibbadt az oriasi segge, es megallas nelkul tomte magaba a gyorskajat.
több mint 5 éve
rokaur
876
Azért ennél jóval több derül ki belőle, ott a magyarázat az emlegetett 8000 lélegeztetőgépre (most független attól, hogy lesz e ennyi vagy sem), kicsit árnyalja az index és társai értetlenkedését, hogy nincs mögötte kutatás, modellezés. Persze biztos vannak szakértők akik ezekkel vitatkoznának de van szakmai háttere a döntéseknek még ha hibás is a végén.www.portfolio.hu/gazdasag/20200426/koronavirus-magyarorszagon-kiderult-mi-a-legrosszabb-forgatokonyv-428372röviden hosszas elemzés után kiderült, hogy többet kell tesztelni.. mily meglepő.
rokaur
Szesze
Ahogy az elején is mondtam idő kell, hogy elegendő adat álljon rendelkezésre. A mostani állás szerint soha nem is lesz 8000 lélegeztetőgép, de nem is lesz rá szükség. Mostmár van egy kezdetleges kép arról milyen intézkedések milyen következménnyel járnak és lehet aszerint intézkedni.
A teljes előadás elérhető:
www.youtube.com/watch?v=q7vnYyzm00g
Szerkesztette: rokaur