Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
közben társadalmi célú reklám a tv-ben, nemzeti konzultáció az újraindításról témakörben.Nyìlt végű Konzultáció, nincs határideje, bármikor lezárható, bármeddig nyújtható.
Ezek hülyék 😊
bcsarli
Mindig igazam van alapon működik, az eredménye, ill annak kommunikálása tetszőleges.
több mint 4 éve
Én támogatom az iskolabezárást.Egy hónapja az összes (kormány-ellenzék) politikus egymást taposva, habzó szájjal üvölötte hogy NYITÁSSSS NYITÁÁÁÁÁÁS. Csak a Fidesz nem volt annyira bátor, hogy rögtön nyisson emiatt jött a konzultáció, az ellenzéknek meg annyi hatalma van mint nekem, tehát mondhatott bármit.
Viszont ezt már egy hónapja meg kellett volna lépni, amikor nem volt így elterjedve a fertőzés.
Ezek a gyerekek most hová kerülnek? Jelentős részük a mamákhoz.
Ebből baj lesz more.
Bazzani
És pont ez lett a politikai baj. Mert mikor 2-3 hete rájött mindegyik politikus (minekután vannak virológusaik - micsoda véletlen, hogy a Momentum kampány is szűk 3 hete állt le), hogy ajaj, ez a brit, ez meg fog szopatni minket, akkor hiába tudták, hogy zárni kéne, azt nem tehették meg politikailag. Se a kormány se az ellenzék nem álhatott bele 1 héttel azután, hogy NYITÁÁÁÁS abba, hogy akkor most zárjunk be mindent. Ehhez sajnos az volt a politikai racionalitás a kormány részéről, hogy akkor most várni kell 2-3 hetet, mire durvul a buli, hogy az emberek is lássák, hogy mi nyitottunk volna, csak a szemét vírus berobbant 😕 és azt is tudták, hogy az ellenzék nem ugorhat nekik, mert elég csak a Momentum meg az MSZP 3 héttel (!!) ezelőtti posztjait előszedni arról, hogy nyitás. Ez van, amikor nincs senkinek konzekvens álláspontja egy témáról. Ha az ellenzék folytatta volna a ZÁRÁÁÁÁÁS kampányát, amit Szabó Tímea veszettül tolt még 3 hónapja, akkor bizony most kurvára igazuk lenne, dehát fontosabb volt a pillanat uralása mint, hogy képesek legyenek pár hónapon keresztül ugyanazt mondani - és ez mindkét félre igaz.
Nézd egy győri szalagmunkás, vagy debreceni napszámos szemszögéből (ők a többség). Egy hónapja bárhova nézett, bárhova kapcsolt mindenhonnan azt mondták neki, hogy itt az ideje, hogy nyissunk - és lássuk be, Ő is inná már a sörét a haverokkal. Ezután 1 héttel meg bassza haza a gyereket a kormány a suliból meg az asszony se mehessen fodrászhoz? Az van, hogy a vírus legyőzte a 21. századi politikai kommunikációt - és ezt szívjuk most meg.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
közben társadalmi célú reklám a tv-ben, nemzeti konzultáció az újraindításról témakörben.Gondolod ma délután szerkesztették az adásmenetbe? Nem, legalább két hete.
Ezek hülyék 😊
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
közben társadalmi célú reklám a tv-ben, nemzeti konzultáció az újraindításról témakörben.ki van fizetve, le kell adni 😊
Ezek hülyék 😊
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
közben társadalmi célú reklám a tv-ben, nemzeti konzultáció az újraindításról témakörben.Ezek hülyék 😊
több mint 4 éve
Népszerűtlen leszek, de a mai postok 90%-át szerintem át lehetne simán rakni a gyűlölködjünk topicba., mert léleknyugtató anyázásnak valók. 😊Ott kell ülni a gyerekkel távoktatásnál reggel? Otthon? Hátbazmeg, a világ végetér. El kell menni bevásárolni két hétre előre, hogy tudjunk majd dolgozni? Hát bazmeg a világ végetér. Otthon lesz a hét éves is a 15 éves mellett aki már hónapok óta otthon van? Hát bazmeg a világ végetér.
Persze, értem én, szar dolgok ezek. De szar dolgok minden nap történnek. Elbassza a munkát a kollégám, és hétvégézek éjszaka is, hogy hétfőre meglegyen a projekt. Hazamenet belém tolat egy ökör a piros lámpánál. A gyerek leesik a hintáról, rohanhatok sürgősségire. Jön egy vihar, kicsavarja az udvaron a fát és rádől az autóra. És a komolyabb bajokat nem is említem, egy súlyos betegség ésatöbbi, nem is mondom tovább...
Krízis van. Társadalmi. Éppen összerogyóban az egészségügyünk. Mégis ki mire számított, nyaralásra koktéllal? Igen, szívunk. Van aki jobban, van aki kevésbé. A legjobban az, aki éppen az utolsó levegőket veszi valamelyik lélegeztető gépen a hatszázötvenből. Hozzá képest minden bajunk csip csup apróság.
Szidom én is Orbánt, persze. Sok mindent csinálhatnának jobban, csinálhattak volna jobban, néha egyenesen fölháborító amit művelnek. De tényleg az van, ha két hete zárnak az a baj, ha most zárnak az a baj, ha nem zárnak, az a baj.
Ússzuk ezt meg valahogy, más nem fontos. VIssza kell ezt a szart szorítani, mert ha nem, ez nem fogja elszégyelni magát, hogy eddig is sokat ártottam, ennyi elég volt. Ha nem fogjuk meg, akkor rövidesen olyan mutációk jönnek, hogy beledöglik a fiatal is. Az lenne ám a szép, ha nem a hetven pluszosokat raknák tízből kilenc gépre, hanem a pici gyerekeket. Mert van olyan betegség (actually, rengeteg), ami a picik között aratott, és aratna ma is, ha nem lenne ellene oltás, gyógyír, stb. Szóval ne játszadozzunk a természettel, mert ő az erősebb.
(Ezért is agymenés még a húszévesektől is, hogy nem vészes ez baszod, az öregek maradjanak otthon, rajtunk meg hadd menjen át. Jaja. Hadd menjen át, hadd szaporodjon annyit, hogy szarrá mutálja magát, és visszajöjjön valami ebola képességekkel. Hadd menjen át...)
Sorry, senkinek nem szántam személyesen, csak kétszáz szentségelő posttól egy adagban az ember befárad. Megyek én is a dühöngő topicba. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én támogatom az iskolabezárást.Felelősen egy hónapja sem lehetett hosszútávon rájuk bízni egy közösségből jövő, potenciális vírushordozó gyereket. Nincs jó megoldás.
Viszont ezt már egy hónapja meg kellett volna lépni, amikor nem volt így elterjedve a fertőzés.
Ebből baj lesz more.
Bazzani
több mint 4 éve
Dehogy vannak.Én támogatom az iskolabezárást.Azok már be vannak oltva, ez volt a mesterterv
Ebből baj lesz more.
Bazzani
bcsarli
És ami "vicces" , hogy amire a fiatalokat beoltják addigra az idősebbeket már újra kell majd.
Soha nem lesz olyan, hogy megfelelő átoltottság.
több mint 4 éve
de nincsenek, illetve a nagyon idősek igen, de 80 fölött kisgyerekkel vajmi keveset tudnak kezdeni. A náluk fiatalabbak jellemzően most kapják/kapták meg, annak még kell egy-két hét, hogy hasson. Így ez nem igazán opció.....Én támogatom az iskolabezárást.Azok már be vannak oltva, ez volt a mesterterv
Ebből baj lesz more.
Bazzani
bcsarli
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Én támogatom az iskolabezárást.Azok már be vannak oltva, ez volt a mesterterv
Ebből baj lesz more.
Bazzani
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pumpás autonak szoljHát ja, 70 négyzetmétert támadtam, jó agyagos föld a Hernád mellett, 40-50 cm-s tükör került kiszedésre.25 köbméter földet a házból?Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Basszus másfél hónapja güriztem (szabadság és minden hétvége) és kihordtam furikkal 25 köbméter földet a házból mert nőnapkor jön a kavics. Utána megbeton. Hát nem jön.
Semmi nem lesz nyitva ahol anyagot tudnának venni.
Bazzani
Tactful Cactus
nagylaza
Szálkásítottam na.
Tactful Cactus
(Mixere gondoltam)
Hetfon meg vannak
több mint 4 éve
Én támogatom az iskolabezárást.Viszont ezt már egy hónapja meg kellett volna lépni, amikor nem volt így elterjedve a fertőzés.
Ebből baj lesz more.
több mint 4 éve
"Szálkásítottam"...😊Hát ja, 70 négyzetmétert támadtam, jó agyagos föld a Hernád mellett, 40-50 cm-s tükör került kiszedésre.25 köbméter földet a házból?Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Basszus másfél hónapja güriztem (szabadság és minden hétvége) és kihordtam furikkal 25 köbméter földet a házból mert nőnapkor jön a kavics. Utána megbeton. Hát nem jön.
Bazzani
Tactful Cactus
nagylaza
Szálkásítottam na.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Egy jobb horoggal földre vitte az országot.Mentem a lányomért angolra.Visszatámadt, na.
A szembe festékbolt előtt (!) akkora sor volt amit nem nagyon láttam még.
Csináljuk a lakást. Dolgozik nálunk egy srác. Mondja, hogy a főnöke őrjöngött, mert most minimum 3hétre előre meg kell venniük minden anyagot. De minden szirszart is, bármi kellhet kb....
Két kis példa mekkora káoszt okoz ez az idióta döntés.
Egy hete már mi támadtunk meg földre vittük a vírust, most meg bezárunk mindent.
Bazzani
Mikey
több mint 4 éve
Mentem a lányomért angolra.Visszatámadt, na.
Csináljuk a lakást. Dolgozik nálunk egy srác. Mondja, hogy a főnöke őrjöngött, mert most minimum 3hétre előre meg kell venniük minden anyagot. De minden szirszart is, bármi kellhet kb....
Egy hete már mi támadtunk meg földre vittük a vírust, most meg bezárunk mindent.
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mé nem? Fölpakolja szombaton teherre, hétfő hajnalban kigurul, telep bezár.Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Basszus másfél hónapja güriztem (szabadság és minden hétvége) és kihordtam furikkal 25 köbméter földet a házból mert nőnapkor jön a kavics. Utána megbeton. Hát nem jön.
Bazzani
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Megvan a szöveg és inkább kihúztak belőle dolgokat, pl a maszkot isBiztos vagyok benne, ha azonnali hatályú, úgy most fordított előjelekkel ismétlődne meg ugyanez a kommentsor...Hnap reggelre lesznek meg a részletek, így sztem minden hétfőtől jön.Ez is mi... úgy hirdetnek ki kormányszinten valamit, hogy fogalmuk sincs a részletekről, majd még kitalálják.
Beki
Chargers LT
clbass
több mint 4 éve
Hát ja, 70 négyzetmétert támadtam, jó agyagos föld a Hernád mellett, 40-50 cm-s tükör került kiszedésre.25 köbméter földet a házból?Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.Basszus másfél hónapja güriztem (szabadság és minden hétvége) és kihordtam furikkal 25 köbméter földet a házból mert nőnapkor jön a kavics. Utána megbeton. Hát nem jön.
Bazzani
Tactful Cactus
nagylaza
Szálkásítottam na.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Szlovákiában amúgy nem az volt, hogy a nagykereskedelmi egységeket kötelezték rá, hogy FFP2 maszkot ingyen/fix áron biztosítsanak? Ausztriában tuti, hogy a bevásárlóközpontok bejáratánál osztogatták, meg jöttek át a nyuggerek felvásárolni őket óccón.
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kb. a 6. hozzászólásomat törlöm ki egy-egy reakcióra...nem számít!Úgy érzem engem végül bedarált ez a szar!
Nem! A legkevésbé sem az aktuál-politikáról, de még nem is csak a vírusról beszélek... 😕
több mint 4 éve
Elsős pulyával marha jó lesz az online oktatás, főleg hogy interaktívra tervezik, tehát rendesen reggel 8kor kezdődik és 45 perces órák, ott kell ülnie a gyereknek. Közben nyilván ülnöm kell mellette, segíteni neki. Hogy mellette meg nekik kaja csinálva mikor lesz, meg az ovis tesó mit csinál addig, azt nem tudom. Kösz a sok idióta gyökérnek, akik a legalapvetőbb szabályokat is basztak betartani.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Vagy csak betoltuk harmadik párra az allint, a nuts flush meg nem dobta el. Ilyen gyakrabban van. Nem sült a blöff. De ha mutatással nem lehet nyerni, dobni meg nem akarsz, akkor blöffölni kell.Mentem a lányomért angolra.A virusnak feljott a vegen a royal flush, hat na, van ilyen.
Bazzani
Vrij6
több mint 4 éve
Mentem a lányomért angolra.A virusnak feljott a vegen a royal flush, hat na, van ilyen.
Bazzani
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil