Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Irja meg má valaki lehet dolgozni az epitoiparban vagy sem ?
"Faszomat"
Mert komolyan itt mindenrül megy az agytagitas de senki nem tud valoszolni egy kerdesre ami engem erintene
VvAlekosz
Építésvezető barátom délután azt kapta utasításba a cég tulajától, hogy szerezzen be 2 hétre anyagot amit csak tud. Nem magánhátakat építenek maradjunk annyiban.
peach
Koszi a valaszt
Bocsi de nekem ez a fontos
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
"Faszomat"
Mert komolyan itt mindenrül megy az agytagitas de senki nem tud valoszolni egy kerdesre ami engem erintene
VvAlekosz
Építésvezető barátom délután azt kapta utasításba a cég tulajától, hogy szerezzen be 2 hétre anyagot amit csak tud. Nem magánhátakat építenek maradjunk annyiban.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"Faszomat"
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Mentem a lányomért angolra.
A szembe festékbolt előtt (!) akkora sor volt amit nem nagyon láttam még.
Csináljuk a lakást. Dolgozik nálunk egy srác. Mondja, hogy a főnöke őrjöngött, mert most minimum 3hétre előre meg kell venniük minden anyagot. De minden szirszart is, bármi kellhet kb....

Két kis példa mekkora káoszt okoz ez az idióta döntés.
Egy hete már mi támadtunk meg földre vittük a vírust, most meg bezárunk mindent.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 www.youtube.com/watch?v=R9GngX6aY6k
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 929
Mostantól a Qr
Azoknak is jó akik épp belevágtak a lakásfelújításba.
Semmi nem lesz nyitva ahol anyagot tudnának venni.
Bazzani
Basszus másfél hónapja güriztem (szabadság és minden hétvége) és kihordtam furikkal 25 köbméter földet a házból mert nőnapkor jön a kavics. Utána megbeton. Hát nem jön.
Tactful Cactus
Jön az, nem mindenki tartja ezt a bármit. A tüzépes is nyitva lesz, max . hátul mész be és utalsz 5 perc alatt. Pesten és a Balcsin is így van, vidéken parasztfalván dimán lehet másképp. Nem mindenhol hagyják szétqrni az életük, amíg a Tesco Lidl stb tömve.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bazzani
Basszus másfél hónapja güriztem (szabadság és minden hétvége) és kihordtam furikkal 25 köbméter földet a házból mert nőnapkor jön a kavics. Utána megbeton. Hát nem jön.
Tactful Cactus
25 köbméter földet a házból?
nagylaza
Mi olyan furcsa ezen? Őssze behordta, hogy ne fagyjon meg, most meg kihordta. Jön a márciusi enyhülés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
 444.hu/2021/03/04/orban-viktor-legrosszabb-dontese
Nyilván egy velemenycikket nem kell ajnározni, de szerintem egesz jol osszeszedte a szuper itthoni allapotot.
Amúgy már várom Sobri válaszát, hogy a kocsog cikkiro legalább annyira hibás ebben, mint Orbán és a kormány, és amúgy is hatalomtechnikai szempontból mindent kibebaszott jól csináltak.
roberto23
Évek óta tudjuk, hogy Orbán / a Fidesz úgy kormányoz, hogy kb. minden reggel az asztalán van ötven féle felmérés a lakossági reakciókról. Ha a magyar aznap úgy kel, hogy az S betűre néz görbén, aznap Sorozosnak. Ha a B betűre, akkor Brüsszeleznek. Ha meleg rekord van, akkor jégkrém gyárból jelentkeznek, ha hidegrekord, akkor bundásk kesztűs meleg napokat kívánnak.

Általában faszán működött, működik nekik a dolog. Olyankor van baj, amikor meg kellene előzni a döntéssel a pógár véleményét.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 300 — beers & Packers
Bazzani
Tactful Cactus
25 köbméter földet a házból?
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
A kaszinók is zárnak elvileg

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2021%2F03%2F04%2Fnyitva-maradhatnak-a-dohanyboltok-koronavirus-zarlak%2F

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 385
Bazzani

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Hnap reggelre lesznek meg a részletek, így sztem minden hétfőtől jön.
Beki
Ez is mi... úgy hirdetnek ki kormányszinten valamit, hogy fogalmuk sincs a részletekről, majd még kitalálják.
Chargers LT
Biztos vagyok benne, ha azonnali hatályú, úgy most fordított előjelekkel ismétlődne meg ugyanez a kommentsor...
clbass
Mivel az (is) abszolút hülyeség volna, max azért. 1 éve folyamat találgatnak csak, de, ha már kijelentenek valamit, mint ma, akkor legalább legyen már tiszta egy ország lakossága számára, mivel ettől sokak megélhetése függ. Ok, ok az őket nem érdekli, de nah.
Chargers LT
Ebben tévedsz.
Mivel a fidesznyikek, NER-lovagok, oligarchikus entitások (szerintetek) elloptak minden szektort, ágazatot, ők vendéglátnak, építenek, üzemeltetik a turizmust, az üzletek nagyrészét stb., őket érinti, őket érdekli legjobban.

De a következetességed díjazandó.
Faszság, hogy hétfőtől, abszolút hülyeség, hogy azonnal, hülyeség, ha találgatnak, köcsögseg ha határozottak. Csak az az egy biztos, hogy orbánegygeci. Ez a proletariátus kovásza és a bölcsek köve egyaránt.

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
Beki
Ez is mi... úgy hirdetnek ki kormányszinten valamit, hogy fogalmuk sincs a részletekről, majd még kitalálják.
Chargers LT
Biztos vagyok benne, ha azonnali hatályú, úgy most fordított előjelekkel ismétlődne meg ugyanez a kommentsor...
clbass
Mivel az (is) abszolút hülyeség volna, max azért. 1 éve folyamat találgatnak csak, de, ha már kijelentenek valamit, mint ma, akkor legalább legyen már tiszta egy ország lakossága számára, mivel ettől sokak megélhetése függ. Ok, ok az őket nem érdekli, de nah.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!

Nyilván egy velemenycikket nem kell ajnározni, de szerintem egesz jol osszeszedte a szuper itthoni allapotot.

Amúgy már várom Sobri válaszát, hogy a kocsog cikkiro legalább annyira hibás ebben, mint Orbán és a kormány, és amúgy is hatalomtechnikai szempontból mindent kibebaszott jól csináltak.
roberto23
Én az eleje óta nem értek egyet Orbán vírusvédekezésével, ergyának tartom, többször leírtam, hogy rendesen zárni kéne, meg racionálisan viselkedni. Vagy azt, hogy kötelezővé kéne tennie az oltást, és azt, hogy kurva szarul csinálják ők is, más is a nyugati világban, meg azt, hogy Extremisztánban is átlagisztáni logikával dolgoznak, és ez gyér, kevés.
És mégis, átlátom, hogy ők politikusok, így szart se várok tőlük és azt is megosztom, hogy számukra ez miért hasznos, mi benne a logikájuk és miért mozognak kényszerpályán, miért hatalomtechnikai ismérvek és szempontok alapján döntenek.
És még csak ez a két látszólag egymásnak ellentmondó dolog is megfér bennem egyszerre, mert mint írtam, az én életemre ez nem hat ki. A járvány, az én egzisztenciám alakulása, a szeretteimé, az én vírusvédekezésem, az én kényelmetlenségeim, kellemetlenségeim igen, de ezeket megoldani igyekszem, nem felelőst keresni.
Sobri Jóska
Nincs vírusvédekezés szerintem, vannak látszat intézkedések.
Pl. fosig van tömve emberrel jó időben az összes park.
10-15 cm-re vannak egymástól nem 1,5 méterre. Értem, hogy levegőn vannak, de nem volt mindenkin maszk, de kontaktálnak az emberek.
Erre mit zárnak be, a konditermeket. Még jobban! Mert ugye már bevoltak, de mostmár dupla zár van rajtuk.

Másik:
Akinél lehetséges legyen home-office.
Akinél lehetett és a főnök engedte már van. Akinél meg ez nem állt fent annál nem lesz.
Mondjuk kötelező is lehetne és akkor senki nem kérdezné és mondaná, hogy nálunk nincs.

Innen látszik, hogy nem megoldani akarják a szitut hanem csak odadobni valamit, hogy mi indézkedtünk, nesztek.
Toca
Nalunk minden esetben ment a vergodes hogy legyen e, mert az az alap hozzaallasuk, hogy aki otthon van, az ugyse dolgozik egesz nap semmit. Hiaba volt kimutatas utana, hogy pedig de, az nem szamit. Osszel volt HO, iden nincs, de a zarlat miatt kivancsi vagyok, hogy holnap meglepik e. A tippem az, hogy nem, mert meg a heten is kepes volt az egyik azt kommunikalni hogy nem indokolt a jelen helyzetben. Gyökér. Bar ugye gyorsan nezopontot valthat. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Beki
Chargers LT
több mint 4 éve

roberto23
Én az eleje óta nem értek egyet Orbán vírusvédekezésével, ergyának tartom, többször leírtam, hogy rendesen zárni kéne, meg racionálisan viselkedni. Vagy azt, hogy kötelezővé kéne tennie az oltást, és azt, hogy kurva szarul csinálják ők is, más is a nyugati világban, meg azt, hogy Extremisztánban is átlagisztáni logikával dolgoznak, és ez gyér, kevés.
És mégis, átlátom, hogy ők politikusok, így szart se várok tőlük és azt is megosztom, hogy számukra ez miért hasznos, mi benne a logikájuk és miért mozognak kényszerpályán, miért hatalomtechnikai ismérvek és szempontok alapján döntenek.
És még csak ez a két látszólag egymásnak ellentmondó dolog is megfér bennem egyszerre, mert mint írtam, az én életemre ez nem hat ki. A járvány, az én egzisztenciám alakulása, a szeretteimé, az én vírusvédekezésem, az én kényelmetlenségeim, kellemetlenségeim igen, de ezeket megoldani igyekszem, nem felelőst keresni.
Sobri Jóska
10-15 cm-re vannak egymástól nem 1,5 méterre. Értem, hogy levegőn vannak, de nem volt mindenkin maszk, de kontaktálnak az emberek.
Erre mit zárnak be, a konditermeket. Még jobban! Mert ugye már bevoltak, de mostmár dupla zár van rajtuk.

Másik:
Akinél lehetett és a főnök engedte már van. Akinél meg ez nem állt fent annál nem lesz.
Mondjuk kötelező is lehetne és akkor senki nem kérdezné és mondaná, hogy nálunk nincs.

Innen látszik, hogy nem megoldani akarják a szitut hanem csak odadobni valamit, hogy mi indézkedtünk, nesztek.
Toca
Pontosan.
Ilyen a politikai kommunikáció.
Mint amikor a részeg férj belengeti a feleségének, hogy "demegbaszlak", majd hortyogva elalszik, és másnap büszkén és fennhangon kommunikálja, hogy "demegbasztam".

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan

roberto23
Sobri Jóska

Másik:

Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Várom, hogy a hétvégén az összes élelmiszer boltosnak tartsanak egy online továbbképzést, hogy egyből felismerjék ha nem ffp2es maszkban tolom be a pofámat a boltba a jól megérdemelt parizeremért. Amúgy 3 oldalon volt ez a téma, mikor szó se volt róla gulyi geri infóján.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve

roberto23

több mint 4 éve
Cilike: Most sajnos helyzet van, ez azt jelenti, hogy rendkívül magasak a járványügyi adatok. Február 18-án jelentettük be a harmadik hullámot, és azóta 2533-mal nőtt a kórházban ápoltak száma. A jelenleg terjedő variánsok jóval fertőzőképesebbek, jóval több embert tudnak megfertőzni. A mai reprodukciós ráta 1,3, és ez folyamatosan nő

Pont onnantól!
Látszott a két hullám között egy pillanatnyi törés.
Bohócok.
Bazzani
Ebből pont az látszik csak, hogy megint 2 héttel késve jött minden szigorítás. Cilike Jr. már múlt pénteken nyomta a sulibezárást. Ez pont arra lesz elegendő csúszás, hogy megint lesz 8-10.000 fertőzött naponta, 200 halott, meg rottyon az összes kórház, érdemes volt tökörészni.
somoskovig
Február elején meg ugye ugyanez a személy arról beszélt, hogy "hátradőlhetünk". Lehet itt logikus gondolkodást kérni az emberektől, csak hát ahhoz minimális ráció sugárzása szükségeltetne a felsőbb szinteken is.

Egy évük volt már arra, hogy legalább kommunikációs szinten pozitívan kezeljék a helyzetet, de cili néni kb annyira segít, mint a sportszeletes rasztacsávó
r.baggio
De a te logikus gondolkodásodnak mi köze a kormányzat faszságaihoz vagy bármiéhez is?
Nem függhetsz ennyire se Orbántól, se senkitől, pláne nem gondolkodási szinten.
Beszippantott a politikai buborék, ha mindent annak relációjában nézel.
Én nem azért vagyok óvatos mert a kormányzat azt mondja, nem azért élek ahogy élek, nem azért van tartalékom, vagy veszek párezerért előre maszkot vagy kaját itthonra, mert Orbán erre utasít. És éjszaka 2-4 között ugyanúgy sétálok a full kihalt Zuglóban, ahogy eddig, mert teljesen biztonságos, pedig Orbán nem ezt mondja, sőt, még tiltja is a kijárkálást.
Az a politika legnagyobb bűne ha elhiteti még veled is, hogy nem te irányítod az életedet, hanem a politika.
Ne dőlj be ennek a dichotómiának, hogy Orbán vs. nemOrbán. Nem ez az élet.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Biztos meglepő volt a 6000s szám csak ép nem mulatságos.....
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 524 — The Mathematician
Beki
Chargers LT
haver véleménye:
Amúgy visszatérve az előzőhöz. Megint azt mondom, ezek a szigorítások megint olyanok, mintha ma reggel kezdtek volna el agyalni ezen, és ameddig 10-ig eljutottak, azt bejelentették.
Bő egy évük volt felkészülni a szigorításra, erre bejelentenek egy még szinte kezdetlegesnek sem mondható csomagot.
Ez olyan, mint óra előtti szünetben megcsinálni a házit.
óra előtt írják a leckét, és ott derül ki, hogy egy több oldalas esszét kéne írni, egy könyvből, amit el kellett volna olvasni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Nekem is üzletem van, nem lesz bevétel, de az adót, stb azt fizessem be nekik... patkány egy társaság ez.
Chargers LT
SZO-LI-DA-RI-TÁS

Valaki már egy éve szív, vedd meg az ffp2-es maszkot százszoros feláron, zárd magadra otthon az ajtót két hétre, aztán csend legyen, mert pandémia van
r.baggio
De akinek ez túl sötét, az vidáman rinyálhat, kórusban kiabálhatja, hogy "lopás, lölőőőő, orbánegygeciiii, stadion-stadi-on-staaaa-diiii-off", kampányolhat az oltakozás ellen, mert "a kínai rossz, értem?!", nyafoghat a maszkviselés ellen, mert izé, kellemetlen, és mókás tüntetéseken és megmozdulásokon vehet részt Rumcájsszal a NORMÁLIS ÉLET reményében.
Sobri Jóska
Ugyan már... ezek tényleg felesleges csúnya dolgok. Golyó a fejbe és kész 😉
Chargers LT
Vaaaagy, például lehet ám logikusan is gondolkodni.
Hogy van egy veszélyhelyzet, egy pandémia, ami a világon mindenkit érint, és vajon mi az, amit módomban áll megtenni, hogy ténylegesen közelebb hozzam a végét, hogy kevesebb kellemetlenségnek tegyem ki magamat, a szeretteimet, miként éljük túl úgy, hogy ne a "műtét sikerült, a beteg meghalt" szerű kimenetel legyen végül, meg egy csomó ilyen csacskaság, amihez semmi szükség érzelmekre, belelovallásra, hisztire, nyafogásra, picsogásra, hanem csak értelmesen, logikusan, racionálisan kell gondolkodni.
Persze csak annak, aki tud.
Aki nem tud, az nyugodtan nyavajogjon, pikírtkedjen, hibáztasson valaki mást, akár egyéneket, akár intézményeket, vagy -toljuk be az allint- államot, kormányzatot, a kurvaúristent is akár, csak az a fontos, hogy ő az áldozat, és nem proaktív szereplő.
Sobri Jóska
A vastagon kiemelt rész után írtaknak semmi értelme, nem is olvasom tovább. 😊
Mikey
Elmagyarázom: csak olyanok pampognak, akik a politikai kommunikáció mögött képtelenek meglátni a releváns, akár inkoherens folyamatokat is szintetizáló – részben redisztribúciós, részben hatalomtechnikai – metódusokat, amelyek pedig Orbán működésének fundamentumát alkotják.
nagylaza
Ez gyönyörű lett. Orvos, ügyvéd vagy politikus vagy? 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
A kaszinók is bezárnak, végre több idő lesz templomba járni
r.baggio
Még nem biztos 😛 Várjuk ezügyben az iránymutatást. 😊