Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
én azért remélem Árpa a kövi superbowl alatt is hasonlóan rottyon lesz 😀Úristen vazze, szinte napra pontosan 1 év után ismétlődik minden 😀Igen, erre céloztam kb.. hogy már elfogyott valszeg.Élesztőt, lisztet ki nem felejtsük.
Nem baj, jöhet a WC-papír/maszkroham sokadik hulláma.
Igor
Meg a tonikot!
warr_b
bcsarli
Én nem akarok még egy Brady Tampás super bowl győzelmet. :/
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Úristen vazze, szinte napra pontosan 1 év után ismétlődik minden 😀Igen, erre céloztam kb.. hogy már elfogyott valszeg.Élesztőt, lisztet ki nem felejtsük.
Igor
Meg a tonikot!
warr_b
bcsarli
Én nem akarok még egy Brady Tampás super bowl győzelmet. :/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem érted, ezzel csak Sobrit akartam cinkelni, akinek ez a vesszőparipája és még mindig nem minden ország vezetője olvassa gondolatait....😊De. Csakhogy 1, nem marad mindenki otthon 3 hétig (élni kell stb), 2. határok nyitva maradnakHűha, ezután még inkább elolvasom peterk minden szösszenetét, lehet, hogy orákulum....😊Peterk2005 beírta kb. két hete, hogy itthon is ez lesz, érdemes előre beszerezni ilyen maszkokat.Nincs egy darab sem mifelénk. Hiánycikk.Akkor ezt hogyan? Nem megyünk boltba egy hónapig? Sobri csettintene a nyelvével, de egyébként ez jó dolog?És amúgy március 22ig mi oldódik meg?Kizárt, hogy 22-én nyitás legyen olyan értelemben, ahogy most azt beleképzelik az emberek. Max a mostani korlátozásokból lesz egy-kettő kivezetve, így kellene ezt értelmezni.
Beoltanak Xezer embert.
És?
Én az iskolabezárásokkal egyetértek. De azzal, hogy egy kibaszott virágboltban (stb) nem lehet benn mondjuk egy ember na ezekkel kurvára nem.
Bazzani
De a pff2 bevezetése a valószínűbb, mert akik tegnap, ma és holnap fertőződtek/fertőződnek meg, azok két hét múlva, még nem biztos, hogy a kórházban, vagy lélegeztetőn lesznek. Szóval ebbe a 22-én nyitunk dologba én nem élném bele magam. Az eheti fertőződések, majd akkor kezdenek számok formájában bekerülni a rendszerbe.
topin
csi77
Átgondoltam, teljesen logikus volt, vettem egy adagot "mi bajom lehet belőle?" alapon.
Vagy te nem így gondoltad?
Szerinted poénkodott, viccelt vagy csak unalmában írta?
Hihetetlen, hogy ha valaki előre megkap egy releváns infót, amit más kigondolt helyette, de ami nem illik a vágyaiba, prekoncepcióiba, még akkor is képes ignorálni, ha egyébként teljesen logikus.
Én ráadásul nem is bóklászom, és eddig is ilyen KN95-t hordtam ha nagyritkán kimentem, ezért magamtól ebbe az irányba nem gondolkodtam, de ha jön egy releváns infó, akkor azt beépítem, lereagálom.
Ha ő nem írja be ide, akkor nem is agyalok ezen, így meg könnyedén hasznosítottam.
És annyiban jó dolog, hogy a sima szövetmaszkok szart se védenek téged, a hordót, csak a belőled kiáramló cseppeket fogják meg kifele, de befele szerintem lófaszt se véd.
Persze lehet a KN95 se, de ha csak kicsivel jobban, már megéri.
Sobri Jóska
Amúgy olvastam eme sorait, emlékszem.
Ezt azonban meghasonulásnak érzem tőled, ha senki nem megy sehová, akkor nem kell maszk, mert a vírus 3 hét alatt eltűnik, vagy nem? Esetleg mutálódik vagy mi a fene, de ki gondol bajjal bizakodás idején?
csi77
Teabee
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mondjuk ez bőven jogelleneshvg.hu/gazdasag/20210304_FFP2_maszk_eMAGfel is nyomtak az arat duplara. reggel valami 1800 volt, most 3500 10db
Az eMAG arról tájékoztatta a hvg.hu-t: náluk egyetlen óra alatt annyi maszkot vásároltak, mint előtte februárban egy teljes hónap alatt.Beki
way3
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
jah az emag közelebb van az amazonhoz ebből a szempontbólAmúgy nincs az eMAG-nak FFP2-es maszkja, szóval akik "felnyomták az árat" maximum a hulladék marketplace-es partnerek lehetnek.hvg.hu/gazdasag/20210304_FFP2_maszk_eMAGfel is nyomtak az arat duplara. reggel valami 1800 volt, most 3500 10db
Az eMAG arról tájékoztatta a hvg.hu-t: náluk egyetlen óra alatt annyi maszkot vásároltak, mint előtte februárban egy teljes hónap alatt.Beki
way3
Hanni
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mikor lesz info hogy melyik szektorok zárnak ? (Épitőipar érdekelne)
több mint 4 éve
Amúgy nincs az eMAG-nak FFP2-es maszkja, szóval akik "felnyomták az árat" maximum a hulladék marketplace-es partnerek lehetnek.hvg.hu/gazdasag/20210304_FFP2_maszk_eMAGfel is nyomtak az arat duplara. reggel valami 1800 volt, most 3500 10db
way3
több mint 4 éve
hvg.hu/gazdasag/20210304_FFP2_maszk_eMAGfel is nyomtak az arat duplara. reggel valami 1800 volt, most 3500 10db
több mint 4 éve
Nekem is üzletem van, nem lesz bevétel, de az adót, stb azt fizessem be nekik... patkány egy társaság ez.SZO-LI-DA-RI-TÁS
Chargers LT
Valaki már egy éve szív, vedd meg az ffp2-es maszkot százszoros feláron, zárd magadra otthon az ajtót két hétre, aztán csend legyen, mert pandémia van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nyugi.És amúgy március 22ig mi oldódik meg?Nagyon egyetértek... ezek teljesen hülyék.
Beoltanak Xezer embert.
És?
Én az iskolabezárásokkal egyetértek. De azzal, hogy egy kibaszott virágboltban (stb) nem lehet benn mondjuk egy ember na ezekkel kurvára nem.
Bazzani
Nekem is üzletem van, nem lesz bevétel, de az adót, stb azt fizessem be nekik... patkány egy társaság ez.
Chargers LT
Ha a nép úgy konzultál akkor I. Orbán Viktor király feloldá népét hamarosan.
Először Lölöland szabadul fel, azután szép lassan minden, legvégül az ellenzékhez köthető helyek.
Nincs gond, az egészségügy jól teljesít. Az 5500 távozó átcsoportosítással pótolható.
2 nap múlva teljes zár.
Nem lenne az ember dühös ha nem a kibaszott lopásról szólna az egész vírushelyzet.
több mint 4 éve
És amúgy március 22ig mi oldódik meg?Nagyon egyetértek... ezek teljesen hülyék.
Beoltanak Xezer embert.
És?
Bazzani
Nekem is üzletem van, nem lesz bevétel, de az adót, stb azt fizessem be nekik... patkány egy társaság ez.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Úristen vazze, szinte napra pontosan 1 év után ismétlődik minden 😀Igen, erre céloztam kb.. hogy már elfogyott valszeg.Élesztőt, lisztet ki nem felejtsük.
Igor
Meg a tonikot!
warr_b
több mint 4 éve
Igen, erre céloztam kb.. hogy már elfogyott valszeg.Élesztőt, lisztet ki nem felejtsük.
Igor
Meg a tonikot!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Igen, erre céloztam kb.. hogy már elfogyott valszeg.én vettem most WC papírt, mondjuk amúgy is vettem volna mer fogyóban volt
Igor
több mint 4 éve
Igen, erre céloztam kb.. hogy már elfogyott valszeg.Nem baj, jöhet a WC-papír/maszkroham sokadik hulláma.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/gazdasag/20210304_FFP2_maszk_eMAGAz eMAG arról tájékoztatta a hvg.hu-t: náluk egyetlen óra alatt annyi maszkot vásároltak, mint előtte februárban egy teljes hónap alatt.
több mint 4 éve
Úgy látom időközben megindult a roham ezekért..Átküldtem a linkeket, neki is, neked is.Hány napja rendelted?Most kicsit aggódom érted, mert nekem a google első helyen hozza és mint mondtam én vásároltam onnan. Megrendeltem és másnap jött az üzi, hogy cammoghatok be érte a Sugárba. És csodák csodájára ott volt.rákerestem edigitalon és ott nincs ffp2, csak sima eldobható és többen is azt hozták itt feledigitalon hol van ffp2 maszk? 😀google egész biztosan neked is kiadja 😉
Negritis
topin
emagon amúgy van
Negritis
topin
Kíváncsiságból, most én is kerestem rá edigital-on (ffp2 / szájmaszk szavakra külön-külön) - sztem Negritisnek van igaza, nincs semmi FFP2. Van egy háromrétegű eldobható, meg a Photofast AM-9500.
Ha van konkrét linked, másold be pls - lehet h mindketten vakok vagyunk, mostmár kíváncsi vagyok én is...
Persze van emag, meg árukereső, meg 80ezer gyógyszertár meg kínaipiac meg faszomtudja... nem is ez a gond. Max szólok a főnöknek, hogy kiveszek fél napot maszkkeresésre... én még ezt is meg tudom oldani 😊
Ettől még nem gondolom hogy szerencsés lenne ilyen specifikumokat rendeletbe rakni, ha még a városokba se fogják tudni betarta(t)ni, mert nincs ilyen maszk... pláne hogy eddig arra is nagy ívben tettek az emberek, h maszkot hordjanak, nemhogy FFP2-t.
Mindegy, az lesz amit mondanak, és valahogy megoldom.
Ettől még szerintem ez elég vicces lenne, ilyen rendeletet írni. Nem lepne meg - de vicces és irreális lenne.
Igor
3 napja vettem át anyámék adagját. A többit meg kb másfél hete,
topin
több mint 4 éve
Átküldtem a linkeket, neki is, neked is.Hány napja rendelted?Most kicsit aggódom érted, mert nekem a google első helyen hozza és mint mondtam én vásároltam onnan. Megrendeltem és másnap jött az üzi, hogy cammoghatok be érte a Sugárba. És csodák csodájára ott volt.rákerestem edigitalon és ott nincs ffp2, csak sima eldobható és többen is azt hozták itt feledigitalon hol van ffp2 maszk? 😀google egész biztosan neked is kiadja 😉
Negritis
topin
emagon amúgy van
Negritis
topin
Kíváncsiságból, most én is kerestem rá edigital-on (ffp2 / szájmaszk szavakra külön-külön) - sztem Negritisnek van igaza, nincs semmi FFP2. Van egy háromrétegű eldobható, meg a Photofast AM-9500.
Ha van konkrét linked, másold be pls - lehet h mindketten vakok vagyunk, mostmár kíváncsi vagyok én is...
Persze van emag, meg árukereső, meg 80ezer gyógyszertár meg kínaipiac meg faszomtudja... nem is ez a gond. Max szólok a főnöknek, hogy kiveszek fél napot maszkkeresésre... én még ezt is meg tudom oldani 😊
Ettől még nem gondolom hogy szerencsés lenne ilyen specifikumokat rendeletbe rakni, ha még a városokba se fogják tudni betarta(t)ni, mert nincs ilyen maszk... pláne hogy eddig arra is nagy ívben tettek az emberek, h maszkot hordjanak, nemhogy FFP2-t.
Ettől még szerintem ez elég vicces lenne, ilyen rendeletet írni. Nem lepne meg - de vicces és irreális lenne.
Igor
3 napja vettem át anyámék adagját. A többit meg kb másfél hete,
több mint 4 éve
Ettől még nem gondolom hogy szerencsés lenne ilyen specifikumokat rendeletbe rakni, ha még a városokba se fogják tudni betarta(t)ni, mert nincs ilyen maszk... pláne hogy eddig arra is nagy ívben tettek az emberek, h maszkot hordjanak, nemhogy FFP2-t.Nem szerencsés, de nem is árt.
Ettől még szerintem ez elég vicces lenne ilyen rendeletet írni. Nem lepne meg - de vicces és irreális lenne.
Igor
Beleírják, páran beszerzik, ennyivel beljebb vagyunk.
Az a gond, hogy a politika működését sokan úgy veszik, mint egy számítógépét vagy egy zárt, egzakt, hibátlan rendszerét.
Ez annyiban érthető, hogy így lenne jó, meg aki munkája, szemléletmódja révén ehhez szokott annak furcsa is lehet, de a politika egyszerűen nem így működik.
Nem konzekvens, nem következetes, nem logikus hétköznapi mércével mérve.
több mint 4 éve
Hány napja rendelted?Most kicsit aggódom érted, mert nekem a google első helyen hozza és mint mondtam én vásároltam onnan. Megrendeltem és másnap jött az üzi, hogy cammoghatok be érte a Sugárba. És csodák csodájára ott volt.rákerestem edigitalon és ott nincs ffp2, csak sima eldobható és többen is azt hozták itt feledigitalon hol van ffp2 maszk? 😀google egész biztosan neked is kiadja 😉
Negritis
topin
emagon amúgy van
Negritis
topin
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
4 kibaszott hónap. Dolgozok reggel, dolgozok este amikor már mindenki bekényszerül a kaptárjába. Hordom a retkes maszkot. Regisztrálok szájbakúrt oltásra. Fogcsikorgatva kibekkeltem. Erre kiderül, hogy az egész szart sem ért, mert nyakunkon a 3. hullánk. ezatuti.blogstar.hu/pages/ezatuti/contents/blog/33994/pics/14874200562098777_800x600.jpg
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Kijárási korlátozásról nem esett szó? Marad a 20-05 tilalom? Mert ha mondjuk a boltok 80%-a zárva, akkor ennek sincs így túl sok értelme

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hűha, ezután még inkább elolvasom peterk minden szösszenetét, lehet, hogy orákulum....😊öööö... Attól, hogy szerintem mit kéne csinálni, még nem az történik.
Ezt azonban meghasonulásnak érzem tőled, ha senki nem megy sehová, akkor nem kell maszk, mert a vírus 3 hét alatt eltűnik, vagy nem? Esetleg mutálódik vagy mi a fene, de ki gondol bajjal bizakodás idején?
csi77
Ha senki nem menne sehova, akkor valóban, megoldódna ez a helyzet, de megy.
Illetve attól, hogy én nem megyek, még lehetek előrelátó.
És pont bizakodás idején kell bajjal gondolni, hiszen baj idején már késő.
Ez a prevenció.
Nem hiszem, hogy peterk2005 orákulum lenne, beírta egy gondolatát, nekem ez nem jutott eszembe, logikus volt, felhasználtam, ennyi.
Végülis erre is való egy fórum, nem csak arra, hogy mindenki kiventillálja a saját nyomorát, az egészért a mindenkori kormányzatot hibáztatva, nem?
több mint 4 éve
De. Csakhogy 1, nem marad mindenki otthon 3 hétig (élni kell stb), 2. határok nyitva maradnakHűha, ezután még inkább elolvasom peterk minden szösszenetét, lehet, hogy orákulum....😊Peterk2005 beírta kb. két hete, hogy itthon is ez lesz, érdemes előre beszerezni ilyen maszkokat.Nincs egy darab sem mifelénk. Hiánycikk.Akkor ezt hogyan? Nem megyünk boltba egy hónapig? Sobri csettintene a nyelvével, de egyébként ez jó dolog?És amúgy március 22ig mi oldódik meg?Kizárt, hogy 22-én nyitás legyen olyan értelemben, ahogy most azt beleképzelik az emberek. Max a mostani korlátozásokból lesz egy-kettő kivezetve, így kellene ezt értelmezni.
Beoltanak Xezer embert.
És?
Bazzani
De a pff2 bevezetése a valószínűbb, mert akik tegnap, ma és holnap fertőződtek/fertőződnek meg, azok két hét múlva, még nem biztos, hogy a kórházban, vagy lélegeztetőn lesznek. Szóval ebbe a 22-én nyitunk dologba én nem élném bele magam. Az eheti fertőződések, majd akkor kezdenek számok formájában bekerülni a rendszerbe.
topin
csi77
Átgondoltam, teljesen logikus volt, vettem egy adagot "mi bajom lehet belőle?" alapon.
Vagy te nem így gondoltad?
Szerinted poénkodott, viccelt vagy csak unalmában írta?
Hihetetlen, hogy ha valaki előre megkap egy releváns infót, amit más kigondolt helyette, de ami nem illik a vágyaiba, prekoncepcióiba, még akkor is képes ignorálni, ha egyébként teljesen logikus.
Én ráadásul nem is bóklászom, és eddig is ilyen KN95-t hordtam ha nagyritkán kimentem, ezért magamtól ebbe az irányba nem gondolkodtam, de ha jön egy releváns infó, akkor azt beépítem, lereagálom.
Ha ő nem írja be ide, akkor nem is agyalok ezen, így meg könnyedén hasznosítottam.
És annyiban jó dolog, hogy a sima szövetmaszkok szart se védenek téged, a hordót, csak a belőled kiáramló cseppeket fogják meg kifele, de befele szerintem lófaszt se véd.
Persze lehet a KN95 se, de ha csak kicsivel jobban, már megéri.
Sobri Jóska
csi77
több mint 4 éve
Hűha, ezután még inkább elolvasom peterk minden szösszenetét, lehet, hogy orákulum....😊Ez mondjuk csak kákán is csomó keresés. Mert akadhat olyan teendő amiért csak kimozdul az ember és a 2ezer forint 10 maszkért nem egy vállalhatatlan beruházás, hogy ne kelljen hisztizni érte, ha esetleg bevezették, hogy jaj most mi lesz, honnan szerezzek.
csi77