Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondana is."Ne ijedjünk meg! Tavasz óta megnőttek az egészségügy lehetőségei. Szlávik János főorvostól tudom, hogy a lélegeztetőgépre került betegek 50 százaléka ad absurdum meg is gyógyul."S ezt ō teljesen komolyan gondolja, hogy így el lehet mondani s nem is érti mi a probléma... oda is rendelném mindegyik temetésére aki a másik 50be volt mondjon valami szépet....
Ez jó hír, egy érmével akkor tök jól lehet szimulálni, hogy végül hányan fognak meghalni a gépre tettek közül...
FLZOLI
dande
"Soros! Libernyák migráncsok!"
több mint 5 éve
Mai külföldi hírek címei, a teljesség igénye nélkül:Félelmetes milyen kábítás megy itt. Mintha Észak Korea legsotetebb lagereben ulnenk és hallgatnak a híreket a hanyatló nyugatról, miközben várjuk az aznapi fejadagot.
„Zárlatot rendeltek el egy bajorországi járásban”
„Lombardia olasz tartomány éjszakai kijárási tilalom elrendelését kérte”
„Spanyolországban közelít az egymillióhoz a regisztrált fertőzöttek száma”
„Csehországban szerdától a köztereken is kötelező a maszk viselése”
„Katasztrofális a munkaerőhiány a holland idősotthonokban”
„Bukarestben keddtől bezárják az iskolákat, kötelezővé válik a maszkviselés”
„Péntektől csaknem teljes zárlat lép életbe Walesben”
„Lengyelországban ideiglenes kórházakat állítanak fel”
„Az EU-ban márciustól júniusig az átlagosnál 170 ezerrel több haláleset történt”
„Ismét terjed a pánikvásárlás Németországban”
„Szlovéniában éjszakai kijárási tilalmat vezetnek be”
„Ukrajnában egyetlen régióban sem lehet enyhíteni a korlátozásokon”
nagylaza
több mint 5 éve
Mai külföldi hírek címei, a teljesség igénye nélkül:Hahh, a lúzerek. Itt meg Fradi-Újpest 😎
„Zárlatot rendeltek el egy bajorországi járásban”
„Az EU-ban márciustól júniusig az átlagosnál 170 ezerrel több haláleset történt”
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mai külföldi hírek címei, a teljesség igénye nélkül:„Zárlatot rendeltek el egy bajorországi járásban”
több mint 5 éve
lehet hozni még egy embert?veszprémet meg nem jegyzik sehunse eztet mindenkituggyajólvan süti, fogunk mi még kávézni 😀
sutianap
JSanyo
ha nem akkor vannak elképzeléseim 😎

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
veszprémet meg nem jegyzik sehunse eztet mindenkituggyajólvan süti, fogunk mi még kávézni 😀
sutianap
tehát akkor végre ott tartunk, hogy van megbízható gyorsteszt is?igen
r.baggio
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan tényleg rossz a kápszi!!!Nem akarlak elkeseríteni, de a Szekszárd Független Szabad Állam működése alapdokumentum nélkül teljesen szabálytalan. Van megoldás: amennyiben a Vásárlók Könyve elveszett (nem fellelhető), kölcsön kell kérni Sólyom Lászlótól a Láthatatlan Alkotmányt, lefénymásolni, aztán a pultossal hitelesíttetni. Utána már nyugodtan lehet inni.nehogy bevedd, simaSéd, a fűvárost épp kettéosztya két egyenlő kocsmára és azállamalapítóknak joguk van belehányni, s ez nem a térképes Séd hanem a régi Séd, aminek a sarkán lemeszeltette a pinát a polgi, emiatt is kellett azállamalapítás, a többi részlet homájos mer egy idő után sikerült bevenni a pultot..Igen, bár azt nem tudtam, hogy Szekszárdi-Séd a neve. Mi csak Sédnek mondtuk mindig. Ahogy a szurdokot is szurdiknak, talán egyedül az országban....Na, rákerestem. A Séd Söröző is megvan+most már tudom, hogy Szekszárdi-séd az ottani patak neve. (Szemben a veszprémivel, ami simán csak Séd.)Mármint a patak.Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
www.facebook.com/watch/?v=837198557026085
Kérdezték a véleményem, mondtam. én csak annyit tudok, hogy azoknak a fulladozó tanároknak meg 3 hete ágyból kikelni nem tudóknak mutassák meg, nem biztos, hogy így gondolják...
Doki (ha ráér) meg esetleg Süti (érthetően megfogalmazott 😉) véleménye engem is érdekelne ezzel kapcsolatban
dande
A Gittegylet Akiknek Nemfutotta Mikrofonra meg Keverőre
nincs hozzáfűzni valóm, me nem mondtak semmitse, ami kilátszik az politikai mondanivaló a "szabadságról"
ijjet én is csináltam vagy harminc éve mikor a Séd kocsmába kikiáltottam a "Szekszárd Független Szabad Államot" - sajnos az aláírásiív valami vásárlók könyve volt, így elveszett az alapdokumentum... 😉
sutianap
csi77
nagylaza
csi77
nagylaza
nagylaza
csi77
veszprémet meg nem jegyzik sehunse eztet mindenkituggya
sutianap
nagylaza
De tényleg miket beszéltek már az egyik topicba valaki a colától ködöt lát.
Itt egy nem létező láthatatlan államról megy a disputa ezután mi lesz lilla elefánt vagy táncoló dinoszauruszok 😃
+1Én is kérek belőle
több mint 5 éve
Nem akarlak elkeseríteni, de a Szekszárd Független Szabad Állam működése alapdokumentum nélkül teljesen szabálytalan. Van megoldás: amennyiben a Vásárlók Könyve elveszett (nem fellelhető), kölcsön kell kérni Sólyom Lászlótól a Láthatatlan Alkotmányt, lefénymásolni, aztán a pultossal hitelesíttetni. Utána már nyugodtan lehet inni.nehogy bevedd, simaSéd, a fűvárost épp kettéosztya két egyenlő kocsmára és azállamalapítóknak joguk van belehányni, s ez nem a térképes Séd hanem a régi Séd, aminek a sarkán lemeszeltette a pinát a polgi, emiatt is kellett azállamalapítás, a többi részlet homájos mer egy idő után sikerült bevenni a pultot..Igen, bár azt nem tudtam, hogy Szekszárdi-Séd a neve. Mi csak Sédnek mondtuk mindig. Ahogy a szurdokot is szurdiknak, talán egyedül az országban....Na, rákerestem. A Séd Söröző is megvan+most már tudom, hogy Szekszárdi-séd az ottani patak neve. (Szemben a veszprémivel, ami simán csak Séd.)Mármint a patak.Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
Kérdezték a véleményem, mondtam. én csak annyit tudok, hogy azoknak a fulladozó tanároknak meg 3 hete ágyból kikelni nem tudóknak mutassák meg, nem biztos, hogy így gondolják...
Doki (ha ráér) meg esetleg Süti (érthetően megfogalmazott 😉) véleménye engem is érdekelne ezzel kapcsolatban
dande
nincs hozzáfűzni valóm, me nem mondtak semmitse, ami kilátszik az politikai mondanivaló a "szabadságról"
ijjet én is csináltam vagy harminc éve mikor a Séd kocsmába kikiáltottam a "Szekszárd Független Szabad Államot" - sajnos az aláírásiív valami vásárlók könyve volt, így elveszett az alapdokumentum... 😉
sutianap
csi77
nagylaza
csi77
nagylaza
nagylaza
csi77
sutianap
több mint 5 éve
nehogy bevedd, simaSéd, a fűvárost épp kettéosztya két egyenlő kocsmára és azállamalapítóknak joguk van belehányni, s ez nem a térképes Séd hanem a régi Séd, aminek a sarkán lemeszeltette a pinát a polgi, emiatt is kellett azállamalapítás, a többi részlet homájos mer egy idő után sikerült bevenni a pultot..Igen, bár azt nem tudtam, hogy Szekszárdi-Séd a neve. Mi csak Sédnek mondtuk mindig. Ahogy a szurdokot is szurdiknak, talán egyedül az országban....Na, rákerestem. A Séd Söröző is megvan+most már tudom, hogy Szekszárdi-séd az ottani patak neve. (Szemben a veszprémivel, ami simán csak Séd.)Mármint a patak.Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
csi77
nagylaza
csi77
nagylaza
nagylaza
csi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Igen, bár azt nem tudtam, hogy Szekszárdi-Séd a neve. Mi csak Sédnek mondtuk mindig. Ahogy a szurdokot is szurdiknak, talán egyedül az országban....Na, rákerestem. A Séd Söröző is megvan+most már tudom, hogy Szekszárdi-séd az ottani patak neve. (Szemben a veszprémivel, ami simán csak Séd.)Mármint a patak.Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
csi77
nagylaza
csi77
nagylaza
nagylaza
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Na, rákerestem. A Séd Söröző is megvan+most már tudom, hogy Szekszárdi-séd az ottani patak neve. (Szemben a veszprémivel, ami simán csak Séd.)Mármint a patak.Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
csi77
nagylaza
csi77
nagylaza
több mint 5 éve
Mármint a patak.Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
csi77
nagylaza
csi77
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=7g0Jh4h5E1E
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az nem.Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
csi77
nagylaza
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Séd? Az nem Veszprémben van? (De.)A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
csi77
több mint 5 éve
"Tavasszal tanár lett a szülőkből,őszre már orvos is! Undorító a magyar egészségügy! De a bérüket emelni kell,holott arra nem képesek hogy egy beteg gyermeket,embert ellássanak!"már jó ideje azok, emigránsok
FB hozzászólás az orvosokról.
És egyre több ilyen van.
Bejött Orbánék terve.
Az orvos lesz az új migráns.
Bazzani
több mint 5 éve
"Tavasszal tanár lett a szülőkből,őszre már orvos is! Undorító a magyar egészségügy! De a bérüket emelni kell,holott arra nem képesek hogy egy beteg gyermeket,embert ellássanak!"FB hozzászólás az orvosokról.
És egyre több ilyen van.
Bejött Orbánék terve.
Az orvos lesz az új migráns.
több mint 5 éve
Ok, mondjuk amikor ez a felmérés kijött, tudtommal nem volt előtte országos nagy kiterjedésű eső, utána (múlt héten sok is volt) viszont igen. Mindegy, én örültem volna, ha csökkenek az IRL számokÍrtam arra korábban, hogy elvileg számít az, hogy mennyit esik az eső, merthogy az kivédhetetlenül torzítja, stb.a kövi 2 hétben derül ki31 elhunyt. 😕Emlékszel, a múltkor (kb 2 hete) linkeltél egy kimutatást a szennyvízben leévő örökítőanyaggal kapcsolatban, hogy csökkenés, pangás várható. Most akkor mi az igazság?
a tesztek több mint 15%-a pozitív
184-en többen vannak kórházban mint tegnap :/
(vagy már ott voltak, csak megjött a teszt eredmény, tudom)
Vrij6
csi77
kb 2 héttel utána jön ki az ami ott volt
a másik gond hogy hiába stagnál a korházi esetek sztem még legalább 1 hétig felfelé mennek és utána állhat be
Negritis
De írtam, hogy ezt csak olvastam valahol, ahol ezt felvetették, és fingom sincs hogy ez valóban belejátszik, vagy független ettől, és amúgy orbitális nagy hülyeség. 😀
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Most van az a következő két hét. Szinte mindenhol csökkenést jeleztek előre, viszont, ha visszaemlékszel az elmúlt két hétre, pont az ellenkezője valósul meg. Ezért én ezt egy feleslegesen figyelembe vett vagy nem jól értelmezett tényezőnek gondolom. Egyelőre......a kövi 2 hétben derül ki31 elhunyt. 😕Emlékszel, a múltkor (kb 2 hete) linkeltél egy kimutatást a szennyvízben leévő örökítőanyaggal kapcsolatban, hogy csökkenés, pangás várható. Most akkor mi az igazság?
Vrij6
csi77
a másik gond hogy hiába stagnál a korházi esetek sztem még legalább 1 hétig felfelé mennek és utána állhat be
Negritis
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Írtam arra korábban, hogy elvileg számít az, hogy mennyit esik az eső, merthogy az kivédhetetlenül torzítja, stb.a kövi 2 hétben derül ki31 elhunyt. 😕Emlékszel, a múltkor (kb 2 hete) linkeltél egy kimutatást a szennyvízben leévő örökítőanyaggal kapcsolatban, hogy csökkenés, pangás várható. Most akkor mi az igazság?
Vrij6
csi77
Negritis
De írtam, hogy ezt csak olvastam valahol, ahol ezt felvetették, és fingom sincs hogy ez valóban belejátszik, vagy független ettől, és amúgy orbitális nagy hülyeség. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
a kövi 2 hétben derül ki31 elhunyt. 😕Emlékszel, a múltkor (kb 2 hete) linkeltél egy kimutatást a szennyvízben leévő örökítőanyaggal kapcsolatban, hogy csökkenés, pangás várható. Most akkor mi az igazság?
Vrij6
csi77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
31 elhunyt. 😕Emlékszel, a múltkor (kb 2 hete) linkeltél egy kimutatást a szennyvízben leévő örökítőanyaggal kapcsolatban, hogy csökkenés, pangás várható. Most akkor mi az igazság? Kinek higgyünk?
Vrij6
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
A Sédben állítólag ma is az az államforma......GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
dande
sutianap
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Igen épp ezen gondolkodtam én is hogy ezekkel az újabb videókkal ok is számomra csalódást okoztak.Most erre mit lehet mondani?foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
Bohócország ez. Kár erőlködni itt bármivel, amíg lesznek egyenlőbbek
FLZOLI
csipkelli
Még az az álságos Trollfoci féle pöcegödör sem képes egyszer felfogni, hogy milyen befolyása lehetne, hogy legalább a maszkviselést meg a gyülekezés mellőzést "reklámozza"
De nyílván fontosabb az épp aktuális megyei meccsen a lecsúszott alkeszt kiröhögni vagy épp valamelyik botlábút "védeni" a világ keselyűitől.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az újonnan bevizsgált antigénalapú – az aktuális fertőzöttséget kimutató – gyorstesztekről is beszélt az országos tisztifőorvos. Azt mondta, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriuma jó egyezést talált ezek, valamint az eddigi legmegbízhatóbb diagnosztikai eszközök, a PCR-tesztek eredményei között. Ezért mostantól, amennyiben valaki gyanús, és az állapota kórházi kezelést tesz szükségessé, gyorsteszttel fogják leszűrni.tehát akkor végre ott tartunk, hogy van megbízható gyorsteszt is?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal