Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
 index.hu/kulfold/2020/10/17/koronavirus_romania_egeszsegugy_kulfold_jarvany/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Most, hogy Fletó is ráment a tesztelésre, mint tyúk a takonyra, csak egy megjegyzés:
a saját lányom betegen is negatív tesztet kapott, a baráti körömben egy beteg lány testvérpár (egy háztartásban élnek) egyik tagja pozitív, a másik negatív lett.
A háziorvosok mindegyik esetben otthon tartották a gyerekeket.
Saját tapasztalat a családban, baráti körben szintén: ha felnőtt kapja el, azt úgyis megérzed.
Ha tünet nélkül megy át rajtunk, akkor elvileg lenne értelme: megtudjuk, hogy pont akkor betegek vagyunk-e. De ebben az esetben mindenkit, egyidőben kellene letesztelni. Persze, értem én, hogy törekedjünk a tökéletességre, de ezt max. San Marino szintjén lehetne így megoldani. Bár, ha sok a beteg, csak a bezárás, leállás jöhet.

Az őszi szünet majd javít a helyzeten, a fiataloknak meg fel kell venni azt a kib...ott maszkot, mindenhol, és nem azért, mert kell, hanem azért, mert védekeznek.
És nem ölelgetni egymást, meg titkos lakásbulikákat tartani, ilyenről is hallani szép számmal. Agyam eldobom, hogy nem lehet megállni azt a kurva bulizást.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 877 — Apu ökölbeszorított keze
1700-an vannak korhazban es 185-en lelegeztetogepen.
Beki
Veszesen kozelitunk a 4k-hoz

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Remelem nem látta a mini duce a tegnapi számokat. Magyarország 33 elhunyt, Németország 26...🤔
Klaci79
Talán nem minden ország egyszerre van ugyanazon fázisban. 🤔
Pár hónap múlva lesz olyan, hogy nálunk napi 80 halott, németeknél 600.

index.hu/gazdasag/2020/10/16/who_szegenyseg_koronavirus/

Na tessék, a nagyszerű who nem támogat semmilyen lezárást, korlátozást. Jóska, mit szólsz te ehhez? 😆
warr_b
Szarok én rá, hogy a kínaiak bábszervezete mit mond.
Már év elején elvesztették a bizalmamat, amikor még időben jelezhették volna a veszélyt.

haver most küldte
 parameter.sk/mintha-valasztani-mennenk-ugy-fognak-bennunket-tesztelni-koronavirusra-jelezte-matovic
Negritis
Antigén teszt. Ennek pontatlanságáról sokat olvasni, valamint nem is lesz kötelező.
De őszintén örülök neki, hogy be fog bizonyosodni, hogy szart se ér egy teljes, átfogó tesztelés, mint megoldás, mert legjobb esetben megmutat (pontatlanul) egy pillanatképet, amivel semmit se tudnak kezdeni, és ami pár hét alatt teljesen megváltozik.
Talán leesik sokaknak, hogy nem tesztelni kell, hanem otthonmaradni, nem tudni kell, hogy ki a fertőző, hanem abból kiindulva, hogy bárki lehet az, 3 hétre felfüggeszteni a bóklászást.

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
haver most küldte
 parameter.sk/mintha-valasztani-mennenk-ugy-fognak-bennunket-tesztelni-koronavirusra-jelezte-matovic
Negritis
Ez nagyon kemeny.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician
haver most küldte

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Gondolkodtam, leírjam e, de aztán úgy érzem, tanulságnak jó.
Múlt pénteken hívott a feleségem, aztán a nagyobbik lányom, hogy az iskolájukban egy tanár néni koronás lett, ezért hazakülték őket. A nagyobbik lányomnak azon a héten hétfőn volt vele órája, ezért a 10 napból hátralavő időre, azaz csütörtök éjfélig karanténba kell menni. Ez egyébként egy teljes osztályt, a lányomék majdnem teljes osztályát és még pár gyereket érintett. A röhej, hogy akinek nem volt vele órája, az nem érintett (lányom két osztálytársa otthon volt a héten, egy kislánynak pedig nem volt vele órája), mehetett iskolába.

Kérdeztem a főnökséget, mi a helyzet, mondták a protkoll szerint, ha a gyermek tünetmentes, kontakt kontaktja nem kontakt, jöhetek hétfőn. A hétvége során megegyeztünk, hogy mi nem megyünk hétfőn és a kisebbik lányom sem megy suliba. Annyiban változott ez közben, hogy senkinek nem volt tünete, ezért én már szerdán mentem dolgozni, mert múltkor is otthon voltam a kisebbikkel (aztán saját jogon is, mert betaknyosodtam). Feleségem azonban otthon volt velük és pénteken mentek először.

A járványügy hamar telefonált, a határozatot is megkaptuk, a piros cetlit szeencsére nem, a rendőrök sem voltak nálunk, de sokaknál igen (állítólag rossz névsort kaptak).

Ja, kb mi voltunk az egyetlenek, akik otthon maradtak, szinte mindenki, akiről tudok, hétfőn mentek dolgozni, a tesók meg suliba......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 062 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/gazdasag/2020/10/16/who_szegenyseg_koronavirus/

Na tessék, a nagyszerű who nem támogat semmilyen lezárást, korlátozást. Jóska, mit szólsz te ehhez? 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1700-an vannak korhazban es 185-en lelegeztetogepen.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 909
Remelem nem látta a mini duce a tegnapi számokat. Magyarország 33 elhunyt, Németország 26...🤔
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
"KÖTELEZŐVÉ TENNÉK – MÁR PERSZE HA A SZÜKSÉGES TECHNIKAI FELTÉTELEK ADOTTAK – A KARANTÉNELLENŐRZÉST A TÁVOLBÓL LEHETŐVÉ TEVŐ SZOFTVERT TELEPÍTÉSÉT ÉS HASZNÁLATÁT IS A KARANTÉNBA KÉNYSZERÜLŐKNEK – ÉS NEMCSAK A KÜLFÖLDRŐL BEUTAZÓK, HANEM AZ EGÉSZSÉGÜGY ÁLTAL ELRENDELT HATÓSÁGI HÁZI KARANTÉNBAN ÜLŐKNEK IS.

Ha azonban máshogy nem ellenőrizhető a szabály betartása, köteles beengedni a lakásba a helyszíni ellenőrzést tartó rendőrt. "

index.hu/belfold/2020/10/16/koronavirus_jarvanyvedelem_kormany_torvenymodositas/

nem is kell szoftver.ott a sok okos tv, okostelefon, xbox kinect stb...
YoungZeeZee
A cégünktől fognak menni Malajziába a közeljövőben.
Ott a beutazási feltételek része, hogy a belépő külföldi telepíti a mobiljára az ottani egészségügyi minisztérium applikációját, ahonnan folyamatosan figyelemmel kísérhetik.
Ja és persze ott 14 napos a karantén, még a hazatérő malájoknak is, és nincs kiskapu.
Kampman
Fasza innen mar csak egy lepes a kinai kredites rendszer.
 m.hvg.hu/tudomany/20180919_kina_tarsadalmi_kreditrendszer_hogyan_mukodik_pontszam_megfigyeles_digitalis_diktatura
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
1791(!?)/24

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Máshol is az a kommunikáció a lakosság felé, hogy minden rendben van?
Borbinho
És akkor neked, vagy a halottaknak, vagy nekem aki itthon van pozitívan karanténban jobb lesz? Tipikusan azok a hozzászólások jönnek tőled a kormány irányába, hogy teljesen mindegy mit nyilatkoznak szar. Ha meg nem nyilatkoznak, az is szar. Imádom Sobrit, hogy van kitartása az ilyen hozzászólásokra való reagálásra. 😊
kristóf17
A halottaknak nem, de egyébként persze. Lehet, hogy engem drótoztak be rosszul, de én a civil életemet is úgy élem, hogy ha valaki valamit elkúr, akkor ha nincs főbe lőve, de legalább ki van mondva, hogy elkúrta. Még saját magammal kapcsolatban is azt szeretem, hogy ha elbaszok egy tárgyalást és elbukunk emiatt egy munkát, akkor kimondjam, hogy elbasztam. Ha másért nem, akkor azért, hogy tiszta víz legyen a pohárban, és legközelebb tudjam, hogy nem kéne ugyanazt ismét elkúrni ugyanúgy.

Egyébként ha én pozitív lennék és karanténban ücsörögnék, akkor kifejezetten elvárnám, hogy ha már így jártam, akkor legalább álljanak ki a döntéshozatalokban felelősök, és mondják azt, hogy ez nem volt így jó. Nem csak covid ügyben, hanem bármi más ügyben is. Gazdasági, egészségügyi, bármi. Már csak választópolgárként is, hiszen hogy a rákba várjuk el, hogy bármi jobban működjön valamikor is a jövőben, ha polgárként csak megvonjuk a vállunkat, ha megszívjuk? A politikusnak éppen ez az álma. A vállát megvonó birka választó, aki rálegyint, hogy úgyis ilyen az élet, itt is, máshol is.
peterk2005
Teljesen igazad van.
És ezzel a gondolkodással lefeded az emberek kb. 0,5 százalékát.
A többi jobban szeret birka lenni.
Légy rájuk is tekintettel.
Sobri Jóska
Mindennel egyetértek, kivéve a kiemelt részt. Mert azt bizony Én csesztem el, nem Ők nem csinálták jól. 😊
kristóf17
Na látod, te is bevállalod a civil életben, hogy elcseszted. 😊 Innen már csak 1 pici lépés, hogy elvárjuk, hogy a fejünk fölött döntők is - ha mást nem is, de legalább - bevállalják.
(És persze jobbulást!)
peterk2005
Elvárhatnám ez igaz, de semmivel nem érezném magamat jobban ha megtennék. (szigorúan Covidról beszélek egyébként ezzel az elmondom nem mondom dologgal kapcsolatban) Ha viszont nem várom el, nincsen nem teljesült kívánságom. Nem kiabál az igazságérzetem. Az elején én sem értettem, de hamar rájöttem, semmivel nem lesz jobb ha hivatalosan elmondják, amit amúgy is tudok. 😊 Hogy ezt senki nem kezeli jól, mert nem lehet stb. de ezt már Józska leírta.
kristóf17
Mondjuk az, hogy senki nem kezeli jól vagy a lehetne jobban kezelni között azért van egy szakadék...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
riley South Alabama Jaguars 66 — .
Borbinho
És akkor neked, vagy a halottaknak, vagy nekem aki itthon van pozitívan karanténban jobb lesz? Tipikusan azok a hozzászólások jönnek tőled a kormány irányába, hogy teljesen mindegy mit nyilatkoznak szar. Ha meg nem nyilatkoznak, az is szar. Imádom Sobrit, hogy van kitartása az ilyen hozzászólásokra való reagálásra. 😊
kristóf17
A halottaknak nem, de egyébként persze. Lehet, hogy engem drótoztak be rosszul, de én a civil életemet is úgy élem, hogy ha valaki valamit elkúr, akkor ha nincs főbe lőve, de legalább ki van mondva, hogy elkúrta. Még saját magammal kapcsolatban is azt szeretem, hogy ha elbaszok egy tárgyalást és elbukunk emiatt egy munkát, akkor kimondjam, hogy elbasztam. Ha másért nem, akkor azért, hogy tiszta víz legyen a pohárban, és legközelebb tudjam, hogy nem kéne ugyanazt ismét elkúrni ugyanúgy.

Egyébként ha én pozitív lennék és karanténban ücsörögnék, akkor kifejezetten elvárnám, hogy ha már így jártam, akkor legalább álljanak ki a döntéshozatalokban felelősök, és mondják azt, hogy ez nem volt így jó. Nem csak covid ügyben, hanem bármi más ügyben is. Gazdasági, egészségügyi, bármi. Már csak választópolgárként is, hiszen hogy a rákba várjuk el, hogy bármi jobban működjön valamikor is a jövőben, ha polgárként csak megvonjuk a vállunkat, ha megszívjuk? A politikusnak éppen ez az álma. A vállát megvonó birka választó, aki rálegyint, hogy úgyis ilyen az élet, itt is, máshol is.
peterk2005
Sobri Jóska

Szerkesztette: riley
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 681
"KÖTELEZŐVÉ TENNÉK – MÁR PERSZE HA A SZÜKSÉGES TECHNIKAI FELTÉTELEK ADOTTAK – A KARANTÉNELLENŐRZÉST A TÁVOLBÓL LEHETŐVÉ TEVŐ SZOFTVERT TELEPÍTÉSÉT ÉS HASZNÁLATÁT IS A KARANTÉNBA KÉNYSZERÜLŐKNEK – ÉS NEMCSAK A KÜLFÖLDRŐL BEUTAZÓK, HANEM AZ EGÉSZSÉGÜGY ÁLTAL ELRENDELT HATÓSÁGI HÁZI KARANTÉNBAN ÜLŐKNEK IS.

Ha azonban máshogy nem ellenőrizhető a szabály betartása, köteles beengedni a lakásba a helyszíni ellenőrzést tartó rendőrt. "

index.hu/belfold/2020/10/16/koronavirus_jarvanyvedelem_kormany_torvenymodositas/

YoungZeeZee
A cégünktől fognak menni Malajziába a közeljövőben.
Ott a beutazási feltételek része, hogy a belépő külföldi telepíti a mobiljára az ottani egészségügyi minisztérium applikációját, ahonnan folyamatosan figyelemmel kísérhetik.
Ja és persze ott 14 napos a karantén, még a hazatérő malájoknak is, és nincs kiskapu.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 706 — Lucas Scott
Ez kicsit kusza, minden esetben kell a maszk? 100 méteres körzetben nincs senki akkor is kötelező? Ha futni megyek? Az erdőben vagyok?

Nem vagyok a maszk ellen, de ennek nem sok értelmét látom.
Nomac
ha vannak kivételek lesznek kiskapuk, egyszerűbb megelőzni
Negritis
Tudom, ezért tűnik az egész egy hatalmas hülyeségnek. Nem is értem ezt hogy gondolják, ki fogja betartani.
Nomac
Pár kivétel van:
Otthon
Futás v bicikli közben
Étteremben ha eszel/iszol
Ha vki szájról olvasva ért kizárólag
Ha egyedül ülsz autóban
Gyerekek.

De munkahelyen is kötelező tehát én is hiába ülök egyedül az irodában a shift rendszer miatt, elvileg kötelező. Vkinek van tapasztalata h a mikrofont bezavarjae a maszk online meeting miatt?
Szerk. Mégsem kell annak aki egyedül ul az irodában de van olyan kollegám aki nem, nekik vicces lesz ..,

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509

több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
Ez kicsit kusza, minden esetben kell a maszk? 100 méteres körzetben nincs senki akkor is kötelező? Ha futni megyek? Az erdőben vagyok?

Nomac
Negritis
Tudom, ezért tűnik az egész egy hatalmas hülyeségnek. Nem is értem ezt hogy gondolják, ki fogja betartani.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 613 — The Mathematician

Nomac

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com

több mint 5 éve
Na Máltán is bevezetik h lényegében mindenhol mindig maszkot kell hordani

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
 nepszava.hu/3095789_jarvany-hetfon-szigorit-a-kormany
Beki
Jelenleg üzletekben és a tömegközlekedésben (az állomásokon is) kötelező a maszk viselése, ha ezt valaki elmulasztja kizárható az utazásból, vagy megtagadhatják a belépését egy kereskedelmi helyiségbe. Ha a felszólításra sem hajlandó maszkot felvenni, rendőri intézkedés kérhető ellene, ami 10-50 ezer forintos bírsággal járhat.

Mennyire életszerű, hogy Mókamiki bemegy a cigiboltba a tokáján lifegő maszkkal, majd szól neki az eladó, hogy legyen kedves felhúzni, mire megkapja, hogy "anyád!", majd az eladó rendőrt hív, és fél órán át szépen együtt, lehúzott maszkkal megvárják a hatóságot?
Ha neadjisten így is történik, akkor meg mire a rendőr kiér egyszerűen felhúzza, és akkor mi lesz? Megy bíróságra az ügy?
Vagy az a valószínűbb, hogy megkapja a doboz Bondját, aztán menjen mielőbb a gyíkba?

Ezt így csebinek a
Nálunk a bevezetett intézkedéseket nem kényszerítik ki, és ez a baj.
csebi
felvetésére is válaszul.
Sobri Jóska
Amúgy a dohány boltokban kötelező a kamera, megmutatod a rendőrnek.

Én nem erre gondoltam feltétlenül. Főleg a szárazföldi határzarrol ami vicc. Meg az este 11kor bezár minden miközben nem.
csebi
Nem bizonyítóerejű egy kamerafelvétel.
De ha mondjuk Mókamiki meg is várja a rendőrt, az meg is bünteti, az is fellebbezhető, és el lehet vele huzakodni évekig.
De nem erre gondoltál.

Hanem olyan kommunikációs fogásokra, amit még te is tévesen "intézkedésnek" gondolsz. Pedig az csak kommunikáció. Hogy határzár meg esti bezárás.
Biri néni az ország közepén a kis falujában megnyugszik, ahogy már attól se fél, hogy jön a migráns és megerőszakolja vagy Soros és elveszi amije van. Főként nekik szól, nem azon keveseknek, akik látják mi van nyitva, mi nincs lezárva.
Politika.
Sobri Jóska
Mai napon megtudhattuk azt is h egy jogszabályban kihirdetett intézkedés az nem intézkedés. Bravó.
csebi
Túl merev vagy.
Mintha nem Magyarországon élnél, éltél volna.
Itt a "megoldjuk okosba" se túl okos, vagy a "mester" se mester, és még sorolhatnám.
Kommunikációs politikában meg pláne nem egyezik a hangalak a tartalommal.

több mint 5 éve
 nepszava.hu/3095789_jarvany-hetfon-szigorit-a-kormany
Beki
Jelenleg üzletekben és a tömegközlekedésben (az állomásokon is) kötelező a maszk viselése, ha ezt valaki elmulasztja kizárható az utazásból, vagy megtagadhatják a belépését egy kereskedelmi helyiségbe. Ha a felszólításra sem hajlandó maszkot felvenni, rendőri intézkedés kérhető ellene, ami 10-50 ezer forintos bírsággal járhat.

Mennyire életszerű, hogy Mókamiki bemegy a cigiboltba a tokáján lifegő maszkkal, majd szól neki az eladó, hogy legyen kedves felhúzni, mire megkapja, hogy "anyád!", majd az eladó rendőrt hív, és fél órán át szépen együtt, lehúzott maszkkal megvárják a hatóságot?
Ha neadjisten így is történik, akkor meg mire a rendőr kiér egyszerűen felhúzza, és akkor mi lesz? Megy bíróságra az ügy?
Vagy az a valószínűbb, hogy megkapja a doboz Bondját, aztán menjen mielőbb a gyíkba?

Ezt így csebinek a
Nálunk a bevezetett intézkedéseket nem kényszerítik ki, és ez a baj.
csebi
felvetésére is válaszul.
Sobri Jóska
Amúgy a dohány boltokban kötelező a kamera, megmutatod a rendőrnek.

Én nem erre gondoltam feltétlenül. Főleg a szárazföldi határzarrol ami vicc. Meg az este 11kor bezár minden miközben nem.
csebi
Nem bizonyítóerejű egy kamerafelvétel.
De ha mondjuk Mókamiki meg is várja a rendőrt, az meg is bünteti, az is fellebbezhető, és el lehet vele huzakodni évekig.
De nem erre gondoltál.

Hanem olyan kommunikációs fogásokra, amit még te is tévesen "intézkedésnek" gondolsz. Pedig az csak kommunikáció. Hogy határzár meg esti bezárás.
Biri néni az ország közepén a kis falujában megnyugszik, ahogy már attól se fél, hogy jön a migráns és megerőszakolja vagy Soros és elveszi amije van. Főként nekik szól, nem azon keveseknek, akik látják mi van nyitva, mi nincs lezárva.
Politika.
Sobri Jóska
Mai napon megtudhattuk azt is h egy jogszabályban kihirdetett intézkedés az nem intézkedés. Bravó.

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Hogy mennyit számít a kommunikáció? Én pl kutya könnyen át tudnám állítani az irodámat távmunkavégzésre, de kellene fentről egy kis rásegítés, mert így nehezen tudnám irodán kívül tartani az ügyfeleket, akikből élek. De ha elhangzana egy "aki tud, dolgozzon otthonról", máris kint lennék a vízből.

Ennyit miért nem lehet megtenni? Ettől nem dőlne be a gdp...
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Borbinho
kristóf17

peterk2005
Teljesen igazad van.
Légy rájuk is tekintettel.
Sobri Jóska
Mindennel egyetértek, kivéve a kiemelt részt. Mert azt bizony Én csesztem el, nem Ők nem csinálták jól. 😊
kristóf17
Na látod, te is bevállalod a civil életben, hogy elcseszted. 😊 Innen már csak 1 pici lépés, hogy elvárjuk, hogy a fejünk fölött döntők is - ha mást nem is, de legalább - bevállalják.
(És persze jobbulást!)
peterk2005
Elvárhatnám ez igaz, de semmivel nem érezném magamat jobban ha megtennék. (szigorúan Covidról beszélek egyébként ezzel az elmondom nem mondom dologgal kapcsolatban) Ha viszont nem várom el, nincsen nem teljesült kívánságom. Nem kiabál az igazságérzetem. Az elején én sem értettem, de hamar rájöttem, semmivel nem lesz jobb ha hivatalosan elmondják, amit amúgy is tudok. 😊 Hogy ezt senki nem kezeli jól, mert nem lehet stb. de ezt már Józska leírta.