Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Annyit, hogy ostoba németek, nem tudnak leszokni a sörről és mivel alkoholt isznak már terjed a járvány.Most erre mit lehet mondani?foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
Bohócország ez. Kár erőlködni itt bármivel, amíg lesznek egyenlőbbek
FLZOLI
csipkelli
Még az az álságos Trollfoci féle pöcegödör sem képes egyszer felfogni, hogy milyen befolyása lehetne, hogy legalább a maszkviselést meg a gyülekezés mellőzést "reklámozza"
De nyílván fontosabb az épp aktuális megyei meccsen a lecsúszott alkeszt kiröhögni vagy épp valamelyik botlábút "védeni" a világ keselyűitől.
FLZOLI
De hát nem lehet korlátozni őket, mert a sörnek folynia kell.
Bezzeg mi jól alkalmazkodunk megint!
több mint 5 éve
"Ne ijedjünk meg! Tavasz óta megnőttek az egészségügy lehetőségei. Szlávik János főorvostól tudom, hogy a lélegeztetőgépre került betegek 50 százaléka ad absurdum meg is gyógyul."S ezt ō teljesen komolyan gondolja, hogy így el lehet mondani s nem is érti mi a probléma... oda is rendelném mindegyik temetésére aki a másik 50be volt mondjon valami szépet....
Ez jó hír, egy érmével akkor tök jól lehet szimulálni, hogy végül hányan fognak meghalni a gépre tettek közül...
FLZOLI
több mint 5 éve
"Ne ijedjünk meg! Tavasz óta megnőttek az egészségügy lehetőségei. Szlávik János főorvostól tudom, hogy a lélegeztetőgépre került betegek 50 százaléka ad absurdum meg is gyógyul."Ez jó hír, egy érmével akkor tök jól lehet szimulálni, hogy végül hányan fognak meghalni a gépre tettek közül...
több mint 5 éve
Régi szép időkben meccs előtt, után az ellen szurkolóit gyepálta a sportszerető úri közönségAddig, amíg nem jöttek a rendőrök, utána mind2 szurkolótábor a kékeket.
kittli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Régi szép időkben meccs előtt, után az ellen szurkolóit gyepálta a sportszerető úri közönség, most az új időkhöz alkalmazkodva a vírust szórja a saját táborában.foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
FLZOLI
csipkelli
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Most erre mit lehet mondani?foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
FLZOLI
csipkelli
Még az az álságos Trollfoci féle pöcegödör sem képes egyszer felfogni, hogy milyen befolyása lehetne, hogy legalább a maszkviselést meg a gyülekezés mellőzést "reklámozza"
De nyílván fontosabb az épp aktuális megyei meccsen a lecsúszott alkeszt kiröhögni vagy épp valamelyik botlábút "védeni" a világ keselyűitől.
több mint 5 éve
Focimeccsen nem fertőz, hányszor mondjuk?Ez lesz a "mi Atalanta-Valenciánk". :/foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
FLZOLI
csipkelli
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ez lesz a "mi Atalanta-Valenciánk". :/foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
FLZOLI
csipkelli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanHétvégén Fradi-Újpest, 18k felett az eladott jegyek.
FLZOLI
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanNah de Németországban még így is többen halnak meg!!!4444!!!4!!4!4!!4!4
FLZOLI
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/10/19/keressunk-egyutt-maszkokat-az-nbi-es-szurkolotaborokbanBohócország ez. Kár erőlködni itt bármivel, amíg lesznek egyenlőbbek
több mint 5 éve
Seres Mária...GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
www.facebook.com/watch/?v=837198557026085
Kérdezték a véleményem, mondtam. én csak annyit tudok, hogy azoknak a fulladozó tanároknak meg 3 hete ágyból kikelni nem tudóknak mutassák meg, nem biztos, hogy így gondolják...
Doki (ha ráér) meg esetleg Süti (érthetően megfogalmazott 😉) véleménye engem is érdekelne ezzel kapcsolatban
dande
A Gittegylet Akiknek Nemfutotta Mikrofonra meg Keverőre
nincs hozzáfűzni valóm, me nem mondtak semmitse, ami kilátszik az politikai mondanivaló a "szabadságról"
ijjet én is csináltam vagy harminc éve mikor a Séd kocsmába kikiáltottam a "Szekszárd Független Szabad Államot" - sajnos az aláírásiív valami vásárlók könyve volt, így elveszett az alapdokumentum... 😉
sutianap
több mint 5 éve
Akkor jól értettem én is kõszi 😊
több mint 5 éve
GANMKwww.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
Kérdezték a véleményem, mondtam. én csak annyit tudok, hogy azoknak a fulladozó tanároknak meg 3 hete ágyból kikelni nem tudóknak mutassák meg, nem biztos, hogy így gondolják...
Doki (ha ráér) meg esetleg Süti (érthetően megfogalmazott 😉) véleménye engem is érdekelne ezzel kapcsolatban
dande
A Gittegylet Akiknek Nemfutotta Mikrofonra meg Keverőre
nincs hozzáfűzni valóm, me nem mondtak semmitse, ami kilátszik az politikai mondanivaló a "szabadságról"
ijjet én is csináltam vagy harminc éve mikor a Séd kocsmába kikiáltottam a "Szekszárd Független Szabad Államot" - sajnos az aláírásiív valami vásárlók könyve volt, így elveszett az alapdokumentum... 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201019/europa-vesztesre-all-a-koronavirus-elleni-harcban-mi-lesz-a-magyar-gazdasaggal-453430
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201019/koronavirus-magyarorszagon-uj-rekordon-a-mutato-amibol-a-jarvany-elszallasat-sejthetjuk-453452
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNem tudom volt e már, hozzám FB messengeren keresztül küldték ezt el:
Negritis
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.htmlNa mi van, megjött a kilövési engedély Gődényre és Lenkeire? 😀
Negritis
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201014-virustagado-celebek-orvosok.html
több mint 5 éve
31 elhunyt. 😕a tesztek több mint 15%-a pozitív
184-en többen vannak kórházban mint tegnap :/
(vagy már ott voltak, csak megjött a teszt eredmény, tudom)
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/jdm7z4/miskolci_kand%C3%B3_k%C3%A1lm%C3%A1n_technikum_koron%C3%A1s_di%C3%A1kokkal/
több mint 5 éve
itten nem e felelős gondolkodás a tét, hanem azt hogy mindenki akinek úgyteccik fogja azt átír bármijen rendelkezést, mer szerinteLehet azon vitatkozni,hogy mi az amit,muszáj,mi az amit ki lehet bírni,de neharagudj,ha focimeccsre járhattok 20ezren,akkor mégis hogy várja el bárki azt,hogy az emberek felelősen gondolkodjanak?Tulajdonképpen ki várja el, hogy az emberek felelősen gondolkodjanak?
LeviPoki
Én nem látom az igényt senkiben, semmiben erre.
Sobri Jóska
én egész nap a bolygó hollandit vetíteném a tévébe, hátha leesik..
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Lehet azon vitatkozni,hogy mi az amit,muszáj,mi az amit ki lehet bírni,de neharagudj,ha focimeccsre járhattok 20ezren,akkor mégis hogy várja el bárki azt,hogy az emberek felelősen gondolkodjanak?Tulajdonképpen ki várja el, hogy az emberek felelősen gondolkodjanak?
LeviPoki
Én nem látom az igényt senkiben, semmiben erre.
több mint 5 éve
Most, hogy Fletó is ráment a tesztelésre, mint tyúk a takonyra, csak egy megjegyzés:Magyarországon okos ez a Covid,hisz focimeccsen/esküvőkön/iskolában nem fertőz,viszont titkos lakásbulikon meg szabadtéri koncerteken igen. Fura. Szerinted ezt a mentalitást,ha egy 16-18éves fiatal látja,akkor nem szarja telibe,hogy nem kéne házibulizni? És tök jogosan teszi.
a saját lányom betegen is negatív tesztet kapott, a baráti körömben egy beteg lány testvérpár (egy háztartásban élnek) egyik tagja pozitív, a másik negatív lett.
A háziorvosok mindegyik esetben otthon tartották a gyerekeket.
Saját tapasztalat a családban, baráti körben szintén: ha felnőtt kapja el, azt úgyis megérzed.
Ha tünet nélkül megy át rajtunk, akkor elvileg lenne értelme: megtudjuk, hogy pont akkor betegek vagyunk-e. De ebben az esetben mindenkit, egyidőben kellene letesztelni. Persze, értem én, hogy törekedjünk a tökéletességre, de ezt max. San Marino szintjén lehetne így megoldani. Bár, ha sok a beteg, csak a bezárás, leállás jöhet.
Az őszi szünet majd javít a helyzeten, a fiataloknak meg fel kell venni azt a kib...ott maszkot, mindenhol, és nem azért, mert kell, hanem azért, mert védekeznek.
És nem ölelgetni egymást, meg titkos lakásbulikákat tartani, ilyenről is hallani szép számmal. Agyam eldobom, hogy nem lehet megállni azt a kurva bulizást.
Charlie Firpo
Lehet azon vitatkozni,hogy mi az amit,muszáj,mi az amit ki lehet bírni,de neharagudj,ha focimeccsre járhattok 20ezren,akkor mégis hogy várja el bárki azt,hogy az emberek felelősen gondolkodjanak?
több mint 5 éve
Antigén teszt. Ennek pontatlanságáról sokat olvasni, valamint nem is lesz kötelező.A mintavétel pontatlansága nagyobb probléma, mint a teszt pontossága.
Sobri Jóska