Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem ez a fontos hanem a kommunikáció, ahogy lentebb is olvashatod. A kommunikáció alapján meg minden rendben.őőő a pótkovid kórház pótjánál vagyunk, Ajka kilőve, Győr szintén, Egerszegnél járunkSzéna vagy szalma?Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
Jelen helyzetben, mivel nincs nagyobb kapacitás a tesztekre, egyrészt már már ebben a fázisban csak erőforrásokat éget el a kontaktkutatás. Másodrészt éppen ez, a vírus már rég elrobogott attól a ponttól, hogy a felderítéssel izolálni lehessen. Tehát hót fölösleges adatsorok, persze telítődött a tesztkapacitás, de mikor telítődik a kórházi ágy és az intenzív kapacitás. Mer a horror onnatól van...
sutianap
"Müller Cecília hangsúlyozta: az egészségügyi ellátórendszert felkészítették a betegek fogadására. Kitért arra, hogy a koronavírus-betegek ellátására első körben kijelölt kórházak lassan telítődnek, ezért azokban megemelték az ágyak, és ehhez rendelve a szükséges eszközök számát is. A második vonalbeli intézmények közül is már néhány részt vesz a betegek gyógyításában, így az ellátás mindenki számára biztosított. Az egészségügyi dolgozók átvezénylése is folyamatos - mondta az országos tisztifőorvos."
nagylaza
sutianap
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
meg nem is miskolciidomár volt, de nem székely.Hát de basszus, idomár létére nem tudta, hogy a medve nem játék?Gőzöm sincs. Itt az eredeti:Basszus, ilyen halál nincs is...Olvastam már ilyesmit kutyával kapcsolatban is. Mármint, hogy nem ismerte fel a gazdit, nem azt, hogy széttépte. Namost a kutyánál tudom, hogy nem látással azonosít, hanem szaglással. Szerintem a medve is.
"A medve széttépte az idomárt, mert az elfelejtette levenni a maszkot"
propeller.hu/nagyvilag/3587712-medve-szettepte-idomart-mert-elfelejtette-levenni-maszkot?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
nagylaza
peterk2005
www.ladbible.com/news/animals-circus-trainer-killed-by-bear-after-he-forgot-to-take-off-mask-20201017?source=facebook
nagylaza
warr_b
slowmotion
www.youtube.com/watch?v=nuizLP1SuHk&ab_channel=zebimiskolc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
idomár volt, de nem székely.Hát de basszus, idomár létére nem tudta, hogy a medve nem játék?Gőzöm sincs. Itt az eredeti:Basszus, ilyen halál nincs is...Olvastam már ilyesmit kutyával kapcsolatban is. Mármint, hogy nem ismerte fel a gazdit, nem azt, hogy széttépte. Namost a kutyánál tudom, hogy nem látással azonosít, hanem szaglással. Szerintem a medve is.
propeller.hu/nagyvilag/3587712-medve-szettepte-idomart-mert-elfelejtette-levenni-maszkot?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
nagylaza
peterk2005
www.ladbible.com/news/animals-circus-trainer-killed-by-bear-after-he-forgot-to-take-off-mask-20201017?source=facebook
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Egerbol is már vezényelték el az orvosokat Balassagyarmatra.Remek.őőő a pótkovid kórház pótjánál vagyunk, Ajka kilőve, Győr szintén, Egerszegnél járunkSzéna vagy szalma?Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
Jelen helyzetben, mivel nincs nagyobb kapacitás a tesztekre, egyrészt már már ebben a fázisban csak erőforrásokat éget el a kontaktkutatás. Másodrészt éppen ez, a vírus már rég elrobogott attól a ponttól, hogy a felderítéssel izolálni lehessen. Tehát hót fölösleges adatsorok, persze telítődött a tesztkapacitás, de mikor telítődik a kórházi ágy és az intenzív kapacitás. Mer a horror onnatól van...
sutianap
"Müller Cecília hangsúlyozta: az egészségügyi ellátórendszert felkészítették a betegek fogadására. Kitért arra, hogy a koronavírus-betegek ellátására első körben kijelölt kórházak lassan telítődnek, ezért azokban megemelték az ágyak, és ehhez rendelve a szükséges eszközök számát is. A második vonalbeli intézmények közül is már néhány részt vesz a betegek gyógyításában, így az ellátás mindenki számára biztosított. Az egészségügyi dolgozók átvezénylése is folyamatos - mondta az országos tisztifőorvos."
nagylaza
sutianap
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hát de basszus, idomár létére nem tudta, hogy a medve nem játék?Gőzöm sincs. Itt az eredeti:Basszus, ilyen halál nincs is...Olvastam már ilyesmit kutyával kapcsolatban is. Mármint, hogy nem ismerte fel a gazdit, nem azt, hogy széttépte. Namost a kutyánál tudom, hogy nem látással azonosít, hanem szaglással. Szerintem a medve is.
nagylaza
peterk2005
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Remek.őőő a pótkovid kórház pótjánál vagyunk, Ajka kilőve, Győr szintén, Egerszegnél járunkSzéna vagy szalma?Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
sutianap
nagylaza
sutianap
több mint 5 éve
őőő a pótkovid kórház pótjánál vagyunk, Ajka kilőve, Győr szintén, Egerszegnél járunkSzéna vagy szalma?Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
sutianap
nagylaza

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Gőzöm sincs. Itt az eredeti:Basszus, ilyen halál nincs is...Olvastam már ilyesmit kutyával kapcsolatban is. Mármint, hogy nem ismerte fel a gazdit, nem azt, hogy széttépte. Namost a kutyánál tudom, hogy nem látással azonosít, hanem szaglással. Szerintem a medve is.
nagylaza
peterk2005
több mint 5 éve
Covidos medve nem.Basszus, ilyen halál nincs is...Olvastam már ilyesmit kutyával kapcsolatban is. Mármint, hogy nem ismerte fel a gazdit, nem azt, hogy széttépte. Namost a kutyánál tudom, hogy nem látással azonosít, hanem szaglással. Szerintem a medve is.
nagylaza
peterk2005
több mint 5 éve
Lehet Megijedt szegény, vagy csak elege lett hogy állandóan parancsolgatnak neki. Az emberek azt gondolják, hogy ők tudják hogyan gondolkodik egy vadállat, és mi a jó neki. Hát nem.
több mint 5 éve
Basszus, ilyen halál nincs is...Olvastam már ilyesmit kutyával kapcsolatban is. Mármint, hogy nem ismerte fel a gazdit, nem azt, hogy széttépte. Namost a kutyánál tudom, hogy nem látással azonosít, hanem szaglással. Szerintem a medve is.
nagylaza

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Vajh tesztelni hogy akar az allam?Ismeros csaladban a fonok elkuldte anyukat aki pozitiv lett. A csalad tobbi tagjat nem teszteli az allam mert: aki tunetet produkal azt felesleges aki meg nem azt felesleges. Az osztalytarsak ,kollegak nem jatszanak ....
Ők igy onkent 2 hetig otthon maradnak
több mint 5 éve
De megjött az áruszállító repülőgép Katarból, így újra lehet portyázni!!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Fogadni nyilván tudnak, de gyógyítani már nem, persze azt nem is említi.Széna vagy szalma?Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
sutianap
nagylaza
Decemberre várják a tetőzést de már most a tartalékokhoz és a B-tervhez nyúlnak, de nyilván nincs itt semmi baj...
több mint 5 éve
Basszus, ilyen halál nincs is..."A medve széttépte az idomárt, mert az elfelejtette levenni a maszkot"
több mint 5 éve
Széna vagy szalma?Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
sutianap
több mint 5 éve
Az elvégzett tesztek/pozitív tesztek arányszáma nem direkt mutató, ilyenkor a javaslat a kutatás felpörgetése lenne, egy nagyobb tesztszámmal. Kvázi mivel nem direktbe a fertőzés terjedésének sebességére utal, így számszakilag sok negatív lelettel ki lehet egyenesíteni.A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2020/10/18/jonnek-a-pontosabb-gyorstesztek-de-mas-problemak-is-vannak-a-hazai-tesztelesselA tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
csi77
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.Ami mit jelent? A gyanús esetek és a kontaktjaik száma 20 %? Esküszöm, nem értem a tesztelési metódust......
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A tesztek majdnem 15 szazaleka pozitiv, ilyen tempoban novemberre meglesz a 20 is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
1474/33

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Nem lenézésből mondtam, hogy a fiatalok sokan lázadnak. Persze hogy van köztük is rengeteg felelősség teljes ember. Haláltól való félelemből én úgy látom az idősebbek közül se maradnak elegen otthon, a fiatalokra ez kevésbé hat. Max nem mennek haza hétvégén a családhoz, nehogy megfertőzzék a nagyit. És inkább Neked legyen igazad, hogy a szünet után kicsit javul a helyzet (persze a statisztika biztos javulni fog, kérdés a valósággal mi lesz). Vigyázzunk magunkra 😊Két apró megjegyzés: azért a minimális értelem már az én generációm fiatal korában is megvolt, hidd el, sokan szeretnek gondolkodni, és ez manapság sincs másképp. Ámbár most nem valami elvont ideológia, vagy érdek vagy pénz miatt kényszerítik rá az emberekre a tiltást, hanem a halál miatt. Ezt még a fiatalok is beláthatnák, de erről itt már volt szó. (Az általános haláltudatról, annak teljes hiányáról, a kisistenek mindenhatóságáról nem biztos.)Az őszi szünet majd javít a helyzetenHaha... jó vicc. Nem akarlak elkeseríteni, de ne várj semmi javulást az őszi szünettől, nem fog javulni a helyzet.
Charlie Firpo
És nem ölelgetni egymást, meg titkos lakásbulikákat tartani, ilyenről is hallani szép számmal. Agyam eldobom, hogy nem lehet megállni azt a kurva bulizást.Persze, ez is így szokott menni. A fiatalok pont arról híresek, hogy a szabályokat betartják. Nem arról, hogy minden áron azokat próbálják meg kijátszani. Te lehet nem ilyen voltál fiatalon, de a nagy többség most is és évtizedekkel ezelőtt is, valamint a jövőben is ilyen lesz.
Charlie Firpo
OFF: általánosításból diplomám van 😀
Azt kell mondjam sajnos, hogy jelenleg mindenki magára van utalva. Ha beteg leszel, akkor is csak magadra, maximum a szűk környezetedre számíthatsz. Az államot nem érdekli a nép, csak szavazd meg újabb 4 évre. Az egészségügy annyira le van és még jobban le lesz terhelve, hogy a nép egyszerű fiaira már nem marad elegendő erőforrás. Nem is meglepő, eddig is volt problémájuk. Ez a vírus pedig még jobban leterheli az ellátást. Plusz kapnak hideget-meleget még mellé.
Ettemlevest
Én pedig javulást várok a szünettől, sőt, szívem szerint kitolnám még egy héttel. Ez természetesen problémás lehet a kicsiket nevelő családoknál, mert most a nagyik-papik sem jöhetenek vigyázónak, de a várható haszon miatt megérné.
Charlie Firpo
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 5 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Két apró megjegyzés: azért a minimális értelem már az én generációm fiatal korában is megvolt, hidd el, sokan szeretnek gondolkodni, és ez manapság sincs másképp. Ámbár most nem valami elvont ideológia, vagy érdek vagy pénz miatt kényszerítik rá az emberekre a tiltást, hanem a halál miatt. Ezt még a fiatalok is beláthatnák, de erről itt már volt szó. (Az általános haláltudatról, annak teljes hiányáról, a kisistenek mindenhatóságáról nem biztos.)Az őszi szünet majd javít a helyzetenHaha... jó vicc. Nem akarlak elkeseríteni, de ne várj semmi javulást az őszi szünettől, nem fog javulni a helyzet.
Charlie Firpo
És nem ölelgetni egymást, meg titkos lakásbulikákat tartani, ilyenről is hallani szép számmal. Agyam eldobom, hogy nem lehet megállni azt a kurva bulizást.Persze, ez is így szokott menni. A fiatalok pont arról híresek, hogy a szabályokat betartják. Nem arról, hogy minden áron azokat próbálják meg kijátszani. Te lehet nem ilyen voltál fiatalon, de a nagy többség most is és évtizedekkel ezelőtt is, valamint a jövőben is ilyen lesz.
Charlie Firpo
Azt kell mondjam sajnos, hogy jelenleg mindenki magára van utalva. Ha beteg leszel, akkor is csak magadra, maximum a szűk környezetedre számíthatsz. Az államot nem érdekli a nép, csak szavazd meg újabb 4 évre. Az egészségügy annyira le van és még jobban le lesz terhelve, hogy a nép egyszerű fiaira már nem marad elegendő erőforrás. Nem is meglepő, eddig is volt problémájuk. Ez a vírus pedig még jobban leterheli az ellátást. Plusz kapnak hideget-meleget még mellé.
Ettemlevest
Én pedig javulást várok a szünettől, sőt, szívem szerint kitolnám még egy héttel. Ez természetesen problémás lehet a kicsiket nevelő családoknál, mert most a nagyik-papik sem jöhetenek vigyázónak, de a várható haszon miatt megérné.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Az őszi szünet majd javít a helyzetenHaha... jó vicc. Nem akarlak elkeseríteni, de ne várj semmi javulást az őszi szünettől, nem fog javulni a helyzet.
Charlie Firpo
Charlie Firpo
touchdown..... touchdown, bears!!