Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
 hvg.hu/itthon/20200928_hatarzar_oktober_szijjarto

"a vírus utánpótlását el kívánják ezzel vágni."

Kérem, ne röhögjenek.
Vrij6
Röhögnék, ha nem a repülőtéren dolgoznék... éljen a fidesz! Ezek tényleg minden nap képesek lapot húzni a tegnapi orbitális hülyeségükre
r.baggio
A reptér kivéreztetése a fő céljuk vagy mi a kisfaszom?
Vrij6
Az a ki nem mondott cél, amúgy meg sima propaganda, hogy Megvédjük a határainkat! Eddig a migráncsoktól, aztán a vírustól, de mivel mindkettő átjött, az utánpótlástól... agyrém

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed

Kérem, ne röhögjenek.
Vrij6
Röhögnék, ha nem a repülőtéren dolgoznék... éljen a fidesz! Ezek tényleg minden nap képesek lapot húzni a tegnapi orbitális hülyeségükre
r.baggio
Vrij6
Kell a spanoknak valami új business.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!

Kérem, ne röhögjenek.
Vrij6
r.baggio

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante

Kérem, ne röhögjenek.
Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

Kérem, ne röhögjenek.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 387
A szerencsés megfejtő, aki megmondja, hogy miért 37,8-tól küldik haza a gyereket a suliból, az kap egy kaparós sorsjegyet.
Amadeus
mert az már nem hőemelkedés hanem láz?
briareos
2019 novemberében 37-8-ra kapott ki a Packers a 49ers-től.
Elég megrázó volt az is és haza is lettek küldve.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A szerencsés megfejtő, aki megmondja, hogy miért 37,8-tól küldik haza a gyereket a suliból, az kap egy kaparós sorsjegyet.
Amadeus
Mert Viktor így látja jónak.
zinedine5
37,8 C = 100 F
Amadeus
tehát fárenhejtbe mérnek, egy faktort nem árt figyelembe venni, miszerint ez csak akkor van, ha Tim Tebow nincs jelen a mérésnél, merha jelen van 37nél hazaküldik a pi..-ba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 508
Amadeus
zinedine5
37,8 C = 100 F
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Amadeus
több mint 5 éve
Mielőtt a gyerek bejönne a lakásba, hipós vízzel töröljük át alaposan!

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Amadeus
briareos
Elvileg 37,5ig hőemelkedés, 37,5től 38ig magas hőemelkedés, 38-38,5ig láz, 38,5+ magas láz.

Amúgy szerintem ezek a digitális szarok valami olyan mérés hibával dolgoznak, hogy valaki megfejtette, hogy ha 37,8at mutat akkor meg kell nyomni a vészjelző gombot...

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 676 — "Montoya por favor!"
Amadeus
briareos
Banálisabb. Sokkal.
Amadeus
Kimondom : kormány = bad

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Amadeus
briareos
Banálisabb. Sokkal.
több mint 5 éve
Amadeus
de hát idén már nem is lesz 37,8 fokos hőség, haha!

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Amadeus

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Erről ennyit.
 hvg.hu/itthon/20200927_orban_palinka
empty taxi
én mindegyik ilyen hírnek örülök. Egyszer csak majd jó helyre köhög valaki

több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
73-an kerültek kórházba tegnap óta, 6-an lélegeztetőre, és 13 elhunyt, gyönyörű. 😕

7065 tesztből bazdmeg, 10% pozitív...
Vrij6
Illetve valószínűleg 19-en kerültek lélegeztetőre, a növekmény 6 fő, de sanszos, hogy a 13 elhunyt is onnan került ki, így az ő "helyükre" is került 13 fő.

A tesztelés meg szánalmas.
somoskovig
Én is így számolom 😕
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Erről ennyit.
 hvg.hu/itthon/20200927_orban_palinka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 178 — Chiefs GM
73-an kerültek kórházba tegnap óta, 6-an lélegeztetőre, és 13 elhunyt, gyönyörű. 😕

Vrij6
Illetve valószínűleg 19-en kerültek lélegeztetőre, a növekmény 6 fő, de sanszos, hogy a 13 elhunyt is onnan került ki, így az ő "helyükre" is került 13 fő.

A tesztelés meg szánalmas.

több mint 5 éve

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

több mint 5 éve
702/13

több mint 5 éve
Jó látni hogy a Honvéd-Újpest meccsen a nézők egymástól tisztes távolságot tartva, de az esetleges érintkezés esetén biztos ami biztos maszkot is hordanak. | Nem |
Heisman Trophy
Vírusállóak a stadionjaink.
Mikey
nem isznak így nem kell félni
Negritis
Akkor én most elbasztam, mert vacsora mellé ittam egy kis mogyorós Royalt.
Mikey
Hát, ha bármilyen Royalt iszol az azt jelenti valamit biztosan elbasztál.
Toca
Nem írhattam volna én sem szebben.

Az nem ital.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
Jó látni hogy a Honvéd-Újpest meccsen a nézők egymástól tisztes távolságot tartva, de az esetleges érintkezés esetén biztos ami biztos maszkot is hordanak. | Nem |
Heisman Trophy
Vírusállóak a stadionjaink.
Mikey
nem isznak így nem kell félni
Negritis
Akkor én most elbasztam, mert vacsora mellé ittam egy kis mogyorós Royalt.
Mikey
Hát, ha bármilyen Royalt iszol az azt jelenti valamit biztosan elbasztál.
Toca
Nem szeretem én sem. Apám kapta születésnapjára. Én meg kíváncsi voltam hogy tényleg mogyoró ízű-e, mert az ilyen ízesített dolgokat én nagyon ritkán érzem olyan ízűnek, mint amilyennek kellene. Ennyi a sztori. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Peterk Sutinap!
A mondandom nem arra irányult hogy mi lenne orvosi ellátás nélkül
Hanem Jozska azon állitására hogy aréna 4 nélkül meg mobil nélkül meg élelmiszer bolt nélkül az elsőként halnák meg ☝️
De ez tényleg csak játék a gondolatokkal
Meg ha be is következik valami hasonló ilyen gondolom nem egyből az erdőbe gombát szedni meg vadászni kellene menni.
Gondolom lenne egy átmenet pl. Nem lenne áram vezetékes víz mobil aréna 4 😄 autó meg hasonlók.
Na ezeket dolgokat otthon vidéken gond nélkül áttudnám hidalni de nem csak én hanem még rengeteg falusi ember is.
Na de az erkélyen ülők akik ekte Pöstiek azok már igen csak gondba lennének hogy most nincs se víz se áram se fűtés se közért az aréna 4-ről nem is beszélve (Nem személyes Jozska csak nem hagyhattam ki😘)
Rózsa Sándor (betyár)
ha nincs vezetékes víz meghalsz 1 hónapon belül
nem csak te a nyugati világ 90%a
Negritis
Hát nem
Nálunk a kút tökéletesen iható a mai napig azt használjuk (minden évben bevan méretve) ugyebár ez egy fúrt kút ami karsztvizet ad és engedélyeztetve is van.
Ja és van napkollektor is (volt erre egy fasza kis pályázat évekkel ezelőtt)
Plusz ahol én lakom két patak is ered az erdőben én nem nagyon hiszem hogy a forrásánal olyan rossz lenne a víz minősége főleg forralás után! De kitudja talán sutinap jobban megtudja mondani
Rózsa Sándor (betyár)
Szerinted hányadik napon vennék el tőletek szomjazó emberek a kút használati jogát?
Most szofisztikáltan megfogalmaztam hogy kurvagyorsan agyonvernének a vizetekért. 😀
Mikey
Ok igazad van
Ezt adom tehát igazuk van az amcsiknak kellenek azok a fegyverek ☝️😄
De visszaterve a patakra szerintem az opció lehetne mivel tényleg ott ered.
És jól emlékszem Kőszegnél a hetforrásbol is lehetett inni igaz már rég voltam ott.
Rózsa Sándor (betyár)
Vagy építs valamit gyorsan a kutad köré, hogy ne annak látsszon 😊