Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerinted a fenti példák szereplői közül hányan támaszkodnak a döntéseik során a kormány kommunikációjára? Hányan támaszkodnak bármire, az ösztöneiken és ostobaságukon kívül? Hányan döntenek egyáltalán tudatosan, és nem csak sodródnak, mint szar a vizen? Hányan tudják egyáltalán mi a kormánykommunikáció? Hányan tudják egyáltalán ki a kormány?Én tényleg nem hiszem el egyébként ami a fővárosban történik, hadsereget kéne bazdmeg kivezényelni minden nagyobb térre kb, mert mindenki azt és úgy csinál, ahogy akar, bármiféle következmény nélkül.Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...Mennyi maszkost láttál, de őszintén?😊 Biztos őket is megbüntetik.
FLZOLI
Jerico
Példának okéárt az elmúlt pár nap termése:
- Örs vezér tere aluljáró bejárátánál egy idősebb mozdonyszőke úriember úgy ordított 5 fiatal rendőrrel akik igazoltatni próbálták őt, hogy amerikában ezért ott helyben kivégezték volna egyből. A rend büszke őrei konkrétan meghátráltak és inkább visszamentek az aluljáróba, tehát a hangos dominancia egy viable option ilyen esetben. A 6 résztvevő közül senkin nem volt maszk emlékeim szerint.
- az eseményt tudomásul véve mentem tovább a metróhoz, ahol egy fiatal srác jött mellettem egyik kezében gördeszkával, másikban mobil. A BKK ellenőr (akik szerintem valami külsős szolgáltató emberi lehetnek, mert most rohadt sok lett belőlük hirtelek) kérte a srácot, hogy bérlet ÉS "MASZKOT legyenszíves". A srác bólintott, hogy persze, majd a bérlet felmutatása mellett jött tovább, fel a metróra. Keletinél szálltam le, addig eszébe nem jutott a maszkot még csak keresni sem, senki nem szólt rá az úton.
- Keletinél valamelyik délután egy 5 tagú család tagjai tagadták meg a bérlet mutatást, mondván ők "sietnek". Az ellenőr csajszi még próbálta őket egyszer megkérni, de esélytelen volt. A 2 felnőtt + gyerek közül senkin nem volt maszk.
- 1-es villamos, anyuka jön babakocsival + 1 extra gyerekkel. Arrébb állok az ajtóból, hogy fel tudjanak szállni. Mivel lépcsős régi vili volt, ezért egyedül nem tudott volna feljönni a kocsival, de mivel egy láthatóan félrészeg csávó állt a megállóban aki látványosa felajánlotta, hogy segít nekik felszállni ezért én csak arrébb álltam. Feljött a csávó először kezében még egy fél doboz bontott kőbányaival amit lerakott a padlóra addig, míg felhúzta a kocsit és leült az egyik üres helyre, itta tovább a sört. Nah az anyuka ahogy felszállt, egyből betolta a kocsit a kialakított helyre, megköszönte a részeg csávónak a segítséget és megkezdte a "rákos magyarok nem segítenek mer rasszisták" szólóját Zugló vasútállomásig, kb minden mellette 2m-res körben álló utasnak az arcába tolva. Az említett résztvevőkön természetesen se maszk - de tippelek bérlet se nagyon.
- talán a 74-es járaton igazoltattak az ellenőrök, a maszk le volt húzva az orráról az egyiknek (mikor már elvileg büntethettek a helytelen maszkviselésért.
- melóhelyen céges konyhán dolgozó szakács-kiszolgáló kantinos kolléga úgy osztogatja a kaját a pult mögül, hogy az orra kint van a maszkból (de legalább gumikesztyű van rajta)
- másik kolléga meg szimplán megtagadja a maszkviselést munkahelyen, mert szerinte hoax (de basznak fegyelmit adni neki).
- a tömegközlekedő fiatalok (12-16 körüliek) több mint fele kilógó orral hordja azt a szart.
Alapvetően én egy türelmes, elfogadó ember vagyok, de komolyan felbasz ami megy itthon, zéró felelősségtudat van és ezért bőven a kormány kommunikáció a felelős az ilyen "11-ig van bulika + focimeccsek" döntésekkel.
MarioAna
“Nekem ne tíccsa be senki micsinájjak!” És ennyi a viszonyulásuk az univerzumhoz.
De persze ha szerinted a fent leírtak a kormánykommunikáció következményei, akkor te legalább tudod miért van ennyi felelőtlen agyhalott, nyugodtabban alhatsz, hogy az egyes ember végtelen ostobasága mögött megtaláltad Orbánt. Végülis nem kell túlbonyolítani, a tudatipar 2 felkínált alapopciója, felelőse közül (Orbán/Soros) már meg is talaltad a neked tetszőbbet, veled se kell már bíbeblődjenek, nem kell elveszni a részletekben, se terhelni árnyaltabb magyarázatokkal, hiszen ráleltél a válaszra gődényi egyszerűséggel.
több mint 5 éve
Hát, lehet, de nem is lenne érdemes úgy élni 😀Nem döglenél éhen, ez biztos 😊Ne idegesíts, éhen is döglenék, ha 24 órán át nem tudnék enni 😊Mivel köztudott, hogy a stressznek és a finomított szénhidrátoknak gyulladásnövelő hatása van így ne csodálkozz, hogy az emberek kb 88%-a alapvetően veszélyeztetett. És persze miből spájzolt be mindenki? Mirelit pizza meg liszt..meg reggeliző pelyhek..Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
Amúgy ez már arról szól hogy mindenképp találjanak valamit és maradjon a krónikus beteg volt kommunikáció.
FLZOLI
Amadeus
De persze arról sehol sem olvasol, hogy az alacsony szénhidrátos és időben korlátozott étkezés, a heti 1*24 órás böjt, hideg/meleg terápia (szauna) mennyivel csökkenti a gyulladás kockázatát.
gordon
warr_b
bcsarli
5-6 órán át nem eszek már elviselhetetlenül hisztis leszek 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/09/17/a_szent_janos_korhaz_is_egeszsegugyi_dolgozokat_ker_mert_nincs_eleg_embere_a_betegek_ellatasahoz/Ez a Karácsony hihetetlen, kivezényli bicikli sávokat festeni az orvosokat miközben a főváros aranytartalékain ül és mutogat szeretett kormányunk felé 😕
Még egy egy rendes kórházat se bír fenntartani.
több mint 5 éve
Nem döglenél éhen, ez biztos 😊Ne idegesíts, éhen is döglenék, ha 24 órán át nem tudnék enni 😊Mivel köztudott, hogy a stressznek és a finomított szénhidrátoknak gyulladásnövelő hatása van így ne csodálkozz, hogy az emberek kb 88%-a alapvetően veszélyeztetett. És persze miből spájzolt be mindenki? Mirelit pizza meg liszt..meg reggeliző pelyhek..Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
Amúgy ez már arról szól hogy mindenképp találjanak valamit és maradjon a krónikus beteg volt kommunikáció.
FLZOLI
Amadeus
De persze arról sehol sem olvasol, hogy az alacsony szénhidrátos és időben korlátozott étkezés, a heti 1*24 órás böjt, hideg/meleg terápia (szauna) mennyivel csökkenti a gyulladás kockázatát.
gordon
warr_b
több mint 5 éve
Én csirkemellből, quinoaból, lencséből, brokkoliból, táraztam be.Mivel köztudott, hogy a stressznek és a finomított szénhidrátoknak gyulladásnövelő hatása van így ne csodálkozz, hogy az emberek kb 88%-a alapvetően veszélyeztetett. És persze miből spájzolt be mindenki? Mirelit pizza meg liszt..meg reggeliző pelyhek..Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
FLZOLI
Amadeus
gordon
több mint 5 éve
Azt hittem leesik h csak szarkazmus volt 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mindenki szidja egyfolytában azokat, akiken van maszk, de helytelenül. Abba nem gondoltatok bele, hogy ők csak a szájukon keresztül lélegeznek, így teljesen felesleges is lenne az orruk elfedése??Én még olyan embert nem láttam, aki huzamosabb ideig csak a száján lélegzett volna, főleg nem öntudatlanul.
Borbinho
Ha meg annyira tele van takonnyal az orra, hogy nem tud az orrán keresztül lélegezni, akkor maradjon otthon a picsába, de ha már mindenféleképpen muszáj császkálnia, akkor legalább tényleg tegye fel normálisan azt a rohadt maszkot a hülye fejére.

több mint 5 éve
Átpörgetik a TAJ számot a rendszeren, mit gondolsz. 25 éve volt egy szívinfarktusa, csácsumi. Gondolom nem akut szívinfarktus + vírus kombóba haltak bele 50-enAzért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
FLZOLI
több mint 5 éve
Mindenki szidja egyfolytában azokat, akiken van maszk, de helytelenül. Abba nem gondoltatok bele, hogy ők csak a szájukon keresztül lélegeznek, így teljesen felesleges is lenne az orruk elfedése??Akkor meg ha nekik mindegy, akkor a többiek nyugalma/félreértések elkerülése érdekében húzzák rá a tokmány takonyraktárukra is.
Borbinho

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Figyu, lett volna rajtuk maszk, ha lett volna balhé...Most ez a tömeg a Groupamanal már megint mi a franc? Tényleg ekkora gyökerek ülnek a válságstábban hogy szerintük ez rendben van, miközben mindenhol onfegyelmet kérnek...Mennyi maszkost láttál, de őszintén?😊 Biztos őket is megbüntetik.
FLZOLI
Jerico
több mint 5 éve
aki meg nem veszi fel az a bőrén keresztül lélegez, ugye?Mindenki szidja egyfolytában azokat, akiken van maszk, de helytelenül. Abba nem gondoltatok bele, hogy ők csaj a szájukon keresztül lélegeznek, így teljesen felesleges is lenne az orruk elfedése??ez mindent megmagyaráz
Borbinho
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mindenki szidja egyfolytában azokat, akiken van maszk, de helytelenül. Abba nem gondoltatok bele, hogy ők csaj a szájukon keresztül lélegeznek, így teljesen felesleges is lenne az orruk elfedése??ez mindent megmagyaráz
Borbinho
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Mindenki szidja egyfolytában azokat, akiken van maszk, de helytelenül. Abba nem gondoltatok bele, hogy ők csak a szájukon keresztül lélegeznek, így teljesen felesleges is lenne az orruk elfedése??
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Soros >-< Doktor, szépen alliterál a két szó 😊Rakd össze azt a tényt, hogy a kormányzat lélegeztetőgépekre költött egy minden eddiginél nagyobb - minden irányból kritizált - összeget, és hogy OV kijelenti, hogy a második hullámban a halálesetek számára kell koncentrálni. Rájössz, hogy népszerűségesés esetén szívfájdalom nélkül az eü inkompetenciájára tolják a sarat, ha úgy adódik, hiszen még kaptak 500 ezret fejenként...Az orvos lesz az új migráns. Átvitt és valódi értelemben isPolitikai kommunikáció.Valamint Orbán meglepően nyíltan a legelején elárulta: nem hoz olyan szabályt, rendelkezést, amit nem tud betartatni.de akkor miért zárta le a határt? az sincsen betartva.
Akkor hatékony a parancs, ha számonkérhető, nemteljesítése szankcionálható.
Gyér rendőri állomannyal minden belső szankcióalapú rendelkezés (pl. maszkviselés) kivitelezhetetlen.
Sobri Jóska
csebi
A hatalomnak a hatalom megtartása a célja, amiről úgy véli hasznos, azt beveti.
De én se látom a koherenciát, hatékonyságot (ezt furcsállom is), és elsőre elfogadom, hogy kevés a releváns (hatalommegőrzési, nem járványügyi) infóm, így az eddigi ismereteim alapján, amim Orbánról rendelkezésre áll nem hozok elhamarkodott elmarasztaló ítéletet, mint teszik az emberek hirtelen felindulásból, mintegy szenvedő félként átélve a történteket.
Én a politikát kívülről nézem, a legtöbb ember úgy érzi belülről éli át, vele történik.
Így van egyfajta távolságtartásom, rálátásom, és nem a saját személyes hasznom, pénzem, lehetőségeim, reményeim, vágyaim, alapján kell elhamarkodott minősítésekbe, következtetésekbe beleállnom.
(Mivel én kis hal vagyok, és ez nekem tökéletesen megfelel, vállalkozó/pénzkeresői életem 27 évében mindig irreleváns volt konkrétan ki vezeti a kormányzatot. Ez olyan, mint az egyszeri kurva, neki is mindegy ki az elit, kúrni mindegyik akar, ő meg alapvetően egyikkel se akar, de ez a munkája, csinálja. Nyilván azzal, aki nem durva szívesebben, de van olyan kurva is, akinek az a jobb, ha inkább 2 perc alatt durván megbasszák, és olyan is van, aki inkább másfél órát elbeszélget egy kedvesebb emberrel. Ez simán egyénfüggő.)
Szóval összefoglalva, attól, hogy csípem Orbánt, illetve fidesz-szavazó vagyok, ugyanazokkal az infókkal kalkulálhatok, mint te, vagy bárki, aki annyit olvas el, mint én, és ugyanúgy fingom nincs a “miért”-ekről, mint neked ellenzéki nézőpontból, nem kedvelve Orbánt.
Sobri Jóska
Fast Willie
több mint 5 éve
Rakd össze azt a tényt, hogy a kormányzat lélegeztetőgépekre költött egy minden eddiginél nagyobb - minden irányból kritizált - összeget, és hogy OV kijelenti, hogy a második hullámban a halálesetek számára kell koncentrálni. Rájössz, hogy népszerűségesés esetén szívfájdalom nélkül az eü inkompetenciájára tolják a sarat, ha úgy adódik, hiszen még kaptak 500 ezret fejenként...Az orvos lesz az új migráns. Átvitt és valódi értelemben isPolitikai kommunikáció.Valamint Orbán meglepően nyíltan a legelején elárulta: nem hoz olyan szabályt, rendelkezést, amit nem tud betartatni.de akkor miért zárta le a határt? az sincsen betartva.
Akkor hatékony a parancs, ha számonkérhető, nemteljesítése szankcionálható.
Gyér rendőri állomannyal minden belső szankcióalapú rendelkezés (pl. maszkviselés) kivitelezhetetlen.
Sobri Jóska
csebi
A hatalomnak a hatalom megtartása a célja, amiről úgy véli hasznos, azt beveti.
De én se látom a koherenciát, hatékonyságot (ezt furcsállom is), és elsőre elfogadom, hogy kevés a releváns (hatalommegőrzési, nem járványügyi) infóm, így az eddigi ismereteim alapján, amim Orbánról rendelkezésre áll nem hozok elhamarkodott elmarasztaló ítéletet, mint teszik az emberek hirtelen felindulásból, mintegy szenvedő félként átélve a történteket.
Én a politikát kívülről nézem, a legtöbb ember úgy érzi belülről éli át, vele történik.
Így van egyfajta távolságtartásom, rálátásom, és nem a saját személyes hasznom, pénzem, lehetőségeim, reményeim, vágyaim, alapján kell elhamarkodott minősítésekbe, következtetésekbe beleállnom.
(Mivel én kis hal vagyok, és ez nekem tökéletesen megfelel, vállalkozó/pénzkeresői életem 27 évében mindig irreleváns volt konkrétan ki vezeti a kormányzatot. Ez olyan, mint az egyszeri kurva, neki is mindegy ki az elit, kúrni mindegyik akar, ő meg alapvetően egyikkel se akar, de ez a munkája, csinálja. Nyilván azzal, aki nem durva szívesebben, de van olyan kurva is, akinek az a jobb, ha inkább 2 perc alatt durván megbasszák, és olyan is van, aki inkább másfél órát elbeszélget egy kedvesebb emberrel. Ez simán egyénfüggő.)
Szóval összefoglalva, attól, hogy csípem Orbánt, illetve fidesz-szavazó vagyok, ugyanazokkal az infókkal kalkulálhatok, mint te, vagy bárki, aki annyit olvas el, mint én, és ugyanúgy fingom nincs a “miért”-ekről, mint neked ellenzéki nézőpontból, nem kedvelve Orbánt.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ne idegesíts, éhen is döglenék, ha 24 órán át nem tudnék enni 😊Mivel köztudott, hogy a stressznek és a finomított szénhidrátoknak gyulladásnövelő hatása van így ne csodálkozz, hogy az emberek kb 88%-a alapvetően veszélyeztetett. És persze miből spájzolt be mindenki? Mirelit pizza meg liszt..meg reggeliző pelyhek..Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
FLZOLI
Amadeus
gordon

több mint 5 éve
Mivel köztudott, hogy a stressznek és a finomított szénhidrátoknak gyulladásnövelő hatása van így ne csodálkozz, hogy az emberek kb 88%-a alapvetően veszélyeztetett. És persze miből spájzolt be mindenki? Mirelit pizza meg liszt..meg reggeliző pelyhek..Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
FLZOLI
Amadeus
Szerkesztette: gordon
több mint 5 éve
Sok mindenben igazad van, de nem kristálytiszta a helyzet, sok dilemma van - akár kormányzati szempontból is:Mivel én teljesen máshogy vélekedek a kormányzat hatékonyságával kapcsolatban, így nálam semmi meglepetés nincs ebben.. Ha olyan nagyon hatékonyak akartak volna lenni akkor simán elkerülhető lett volna a jelenlegi helyzet, ha a nyáron korlátozzák/szigorítják a be/kiutazást az országból. Pl elmehetsz külföldre nyaralni, de utána vállalod a 2 hét karantént vagy a 2 negatív tesztes igazolást. Beutazásnál ugyanez. Nem mondom, h 100%-os megoldás, de ennél a lófasznál ezerszer jobb lett volna. Ezzel népszerűséget se vesztettek volna + különösebben a gazdaságot se csapja agyon, a belföldi turizmusnak még jót is tett volna. A másik ami semmibe nem került volna, hogy kötelezővé teszik és ha kell szankcionálják a maszkhordást mindenhol, hisz egyértelműen bebizonyosodott, hogy pusztán ezzel sok nagyságrenddel csökkenthető a fertőződés esélye.Remélem.Amúgy ez a tipik magyar ördögi kommunikációs kör:Izraelben ugye pontosan ezzel próbálkoznak most, de ők is megvárták míg rájuk ömlik a bili. Nálunk is ez várható vélhetően.
Jajj vírus, nehogymá ne tudjunk eredményesen védekezni, zárjunk be.
Bezártunk, nehogy má’ egy ilyen kis szar miatt ne csinálhassuk amit akarunk, be legyünk korlátozva, összedől a gazdaság, ki vigyáz a gyerekre, nyissunk már ki.
Kinyitottunk, de jajj vírus, nehogymá ne tudjunk eredményesen védekezni, zárjunk be.
Bezártunk, nehogy má’ egy ilyen kis szar miatt ne csinálhassuk amit akarunk, be legyünk korlátozva, összedől a gazdaság, ki vigyáz a gyerekre, nyissunk már ki.
Kinyitottunk, de jajj vírus, nehogymá ne tudjunk eredményesen védekezni, zárjunk be.
És így tovább.
Megint csak azt tudom mondani, hogy akárhány eset is van most, ha 3 hétig mindenki otthon maradna, akkor 3 hét múlva nem fertőzne már senki. Ha súlyos meghal, ha enyhébb kigyógyul, de megszakad az egymásnak adogatós kör.
És akkor határokon belül lehet újra normálisan élni, hisz nincs kitől elkapni.
És nincs más megoldás, amíg nincs az alábbiakból legalább egy:
- olcsó, pontos, gyors teszt,
- egyszerű, működő gyógyszer,
- hatékony vakcina.
Sobri Jóska
Szesze
Csak ugye az, hogy várnak vele nem más, mint töketlenkedés. Ami nekem furcsa és zavaró ettől a kormányzattól.
Mert ha a társadalmi hasznosságuko lehet is vitázni, a hatékonyságuk, gyorsaságuk, proaktivitásuk kiemelkedő volt.
De nyilván politikai érdekből meg kell várni, míg a közhangulat a “zárjunk be”-re fordul, nem lehet széllel szemben hugyozni.
Hisz egy hatalomnak az elsődleges célja a hatalom megtartása, nem a szavazók jóléte vagy a hasznos intézkedések gyors meghozatala.
Sobri Jóska
Hagyjuk ezt a hatékonyságot.. szartak az egészre, most meg a fejü(n)kre borul a szar ahogy kell, utána meg megint hallgathatjuk hogy valójában mekkora sikertörténet is volt.
Szesze
Ad 1) Még itt is ment a hőbörgés amiatt, hogy a külföldről hazatérésnél miért nincs államilag finanszírozott teszt x időpont után, hiszen előtte az volt. Nagyobb léptékben még nagyobb hőbörgés ment.
Ad 2) Nyárra lezárod a határokat, rendben van. Ki téríti vissza a milliárdos értékű szállásfoglalásokat? A szállásadót kicsinálja, a szektort még inkább megalázza. Ha átvállalja az állam, akkor milyen jogon avatkozik be egy magánszerződésbe? Ha a turizmus szerződéseit átvállalja, akkor más szektorokét miért nem? Milyen mértékű térítést adjon a külföldinek? Teljesen megtérítse, amit a vállalkozói kockázatot negligálja? Van erre észszerű indok?
Ad 3) A maszkot minden felelős ember hordja, a felelős munkahelyeken meg hónapok óta kötelező, mert a cél a munkaképesség fenntartása, you know.... Szankcionálni lehet (fegyelmivel is pl.), csak ki a tököm ellenőrzi?
több mint 5 éve
Mit várunk az emberektől, mikor egy védőnő is így használja? | Igen tudom, csak a riport miatt. | 
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Mondjuk pont pár hete olvastam, hogy ha nem muszáj ne menjünk fogorvoshoz. Lehet neki muszáj lett volna.Ezért kurva jó pl, hogy asszony munkahelyén most az elmúlt két hétben voktak a kötelező éves munjaalkalmassági orvosi vizsgálatok, nyilván mikor máskor ugye... főleg olyan kötelező elemekkel, mint nőgyógyászati szűrés és fogorvos. Mer bazmeg ha az embernek van egy-két lyukas foga, az nagyban befolyásolja a munkavégzését, agyfasz. Nálunk márciusban lett volna, szerencsére volt annyi eszük, hogy elnapolták, és azóta se erőltették. Közszféra vs köcsög külföldi multi ugye...
Peszinter Ferenc

több mint 5 éve
Mondjuk pont pár hete olvastam, hogy ha nem muszáj ne menjünk fogorvoshoz. Lehet neki muszáj lett volna.
több mint 5 éve
Bele is hal mindenki a végén ugyebár... 😀Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
FLZOLI
Amadeus
több mint 5 éve
Értem, csak olyan szintre megyünk le a krónikusság égisze alatt, hogy maga az élet lesz lassan krónikus betegség.Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
FLZOLI
több mint 5 éve
Azért az nem egy begyulladt fogíny vagy fogszuvasodás..a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6
Amadeus
több mint 5 éve
a kilencedik 42 éves volt, dentális eredetű fekélyes gyulladásHa ezzel is bele lehet pusztulni, akkor nem kéne erőltetni a dolgot.
volt egy rossz foga(?)
Vrij6